Orban odgovorio Amerikancima: Dobro, onda neću kupit vaš HIMARS
Page 1 of 1
Orban odgovorio Amerikancima: Dobro, onda neću kupit vaš HIMARS
Pošteno. Ovi mu nešto srali i uvjetovali da mu neće prodat HIMARS a on reka Nema problema, neću ni ga kupit sad i da mi ga oćete prodat.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/orban-usao-u-otvoreni-rat-i-s-amerikancima-washington-nema-sanse-da-to-dobijete-orban-onda-cemo-ovako-15346157
Poprilično jednostavna retorika: Neš prodat jer oćeš nešto svoje uvjetovat ovo ono. Ma nema zime. Kupit će se nešto slično tome u nekog drugog.
AJ ZDRAVOOOO
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/orban-usao-u-otvoreni-rat-i-s-amerikancima-washington-nema-sanse-da-to-dobijete-orban-onda-cemo-ovako-15346157
Poprilično jednostavna retorika: Neš prodat jer oćeš nešto svoje uvjetovat ovo ono. Ma nema zime. Kupit će se nešto slično tome u nekog drugog.
AJ ZDRAVOOOO
RayMabus- Posts : 165087
2014-04-11
Re: Orban odgovorio Amerikancima: Dobro, onda neću kupit vaš HIMARS
Japan prikjučer il prije dva dana il tako nešto, prvi put nakon drugog svjetskog rata odobrio izvoz oružja i municije drugim država. Turska digla pod Erdoganom svoju vojnu industriju. EU je isto diže a još ako si članica EU dobiješ neki popust jer je Njemačkoj, Francuskoj, Italiji i drugima u interesu prodat svoje. Indija isto gleda da digne svoju vojnu industriju itd.
Neš ti prodat ?
Pa nema problema. Neću ti kupit sad i da mi dođeš prodavat.
Tako tako tako s njima triba. Odma šaka u glavu.
Neš ti prodat ?
Pa nema problema. Neću ti kupit sad i da mi dođeš prodavat.
Tako tako tako s njima triba. Odma šaka u glavu.
2014-04-11
Ovo je novi način reklame i marketinga. Prodaj što manje.
crvenkasti-
2014-04-17
Tako su nama počeli srat oko onih F-16 šta smo ih mislili uzet u Izraelaca i sve već bilo dogovoreno i onda se javila ta firma iz Amerike i da to njima ne paše i ovo i ono i onda ništa.
I sad su oni računali da ćemo mi ko i Slovaci, Poljaci i Bugari kupit njihove nove F-16 i već trljaju ruke a mi fino kupili Rafale kod Francuza s popustom preko eu obrambenih fondova.
AJ BOG. ZDDDRRRAAAVVVVOOOOOOOO
I sad su oni računali da ćemo mi ko i Slovaci, Poljaci i Bugari kupit njihove nove F-16 i već trljaju ruke a mi fino kupili Rafale kod Francuza s popustom preko eu obrambenih fondova.
AJ BOG. ZDDDRRRAAAVVVVOOOOOOOO
2014-04-11
Žao mi je mađarskog naroda, ali Mađarska će u budućnosti biti izbačena iz EU. No, bit će u nekakvom savezu sa Srbijom i još nekim državama na rubu EU. No, to je njihov izbor.
red wolf-
2016-02-10

» Orban pisao Salviniju : Mađarska je uz Italiju , Salvini odgovorio : Orban je uz Italiju a Conte i ljevičari nisu
» Orban odgovorio Zelenskom: “Mi smo Mađari, a ne Ukrajinci ili Rusi”
» Orban odgovorio na prijetnje iz Belgije: Borit ćemo se protiv onih koji žele promijeniti kršćanski identitet Europe
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Orban odgovorio Zelenskom: “Mi smo Mađari, a ne Ukrajinci ili Rusi”
» Orban odgovorio na prijetnje iz Belgije: Borit ćemo se protiv onih koji žele promijeniti kršćanski identitet Europe
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
Page 1 of 1