ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Orban odgovorio Amerikancima: Dobro, onda neću kupit vaš HIMARS

Go down

Orban odgovorio Amerikancima: Dobro, onda neću kupit vaš HIMARS Empty Orban odgovorio Amerikancima: Dobro, onda neću kupit vaš HIMARS

Post by RayMabus Thu 15 Jun - 22:01

Pošteno. Ovi mu nešto srali i uvjetovali da mu neće prodat HIMARS a on reka Nema problema, neću ni ga kupit sad i da mi ga oćete prodat.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/orban-usao-u-otvoreni-rat-i-s-amerikancima-washington-nema-sanse-da-to-dobijete-orban-onda-cemo-ovako-15346157

Poprilično jednostavna retorika: Neš prodat jer oćeš nešto svoje uvjetovat ovo ono. Ma nema zime. Kupit će se nešto slično tome u nekog drugog.

AJ ZDRAVOOOO
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Orban odgovorio Amerikancima: Dobro, onda neću kupit vaš HIMARS Empty Re: Orban odgovorio Amerikancima: Dobro, onda neću kupit vaš HIMARS

Post by RayMabus Thu 15 Jun - 22:14

Japan prikjučer il prije dva dana il tako nešto, prvi put nakon drugog svjetskog rata odobrio izvoz oružja i municije drugim država. Turska digla pod Erdoganom svoju vojnu industriju. EU je isto diže a još ako si članica EU dobiješ neki popust jer je Njemačkoj, Francuskoj, Italiji i drugima u interesu prodat svoje. Indija isto gleda da digne svoju vojnu industriju itd.

Neš ti prodat ?

Pa nema problema. Neću ti kupit sad i da mi dođeš prodavat.

Tako tako tako s njima triba. Odma šaka u glavu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Orban odgovorio Amerikancima: Dobro, onda neću kupit vaš HIMARS Empty Re: Orban odgovorio Amerikancima: Dobro, onda neću kupit vaš HIMARS

Post by crvenkasti Thu 15 Jun - 22:19

Ovo je novi način reklame i marketinga. Prodaj što manje.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 15 Jun - 22:19

Tako su nama počeli srat oko onih F-16 šta smo ih mislili uzet u Izraelaca i sve već bilo dogovoreno i onda se javila ta firma iz Amerike i da to njima ne paše i ovo i ono i onda ništa.

I sad su oni računali da ćemo mi ko i Slovaci, Poljaci i Bugari kupit njihove nove F-16 i već trljaju ruke a mi fino kupili Rafale kod Francuza s popustom preko eu obrambenih fondova.

AJ BOG. ZDDDRRRAAAVVVVOOOOOOOO
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Post by red wolf Thu 15 Jun - 23:34

Žao mi je mađarskog naroda, ali Mađarska će u budućnosti biti izbačena iz EU. No, bit će u nekakvom savezu sa Srbijom i još nekim državama na rubu EU. No, to je njihov izbor.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics