ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bugarke vole da kradu

Go down

Bugarke vole da kradu Empty Bugarke vole da kradu

Post by Serbinho-3 28/5/2023, 22:06

Bugarke vole da kradu Dolce-gabbana-corso-venezia-milano-foto-d-e-g-2


Udarac nije uspeo. Bekstvo nije uspelo. Policija je u subotu popodne prijavila dve žene - 45-godišnjakinju i 51-godišnjakinju, obe bugarske državljanke - zbog optužbi za pokušaj teške krađe nakon što su pokušale da ukradu Louis Vuitton torbu od 53-godišnjaka. Azerbejdžanka u poseti Milanu zbog turizma

Njih dvoje su, prema onome što su rekonstruisali agenti, pratili svoju žrtvu u prodavnici Dolce and Gabbana u Via Montenapoleoneu i tamo su, iskoristivši njegov trenutak ometanja, oduzeli njenu dizajnersku torbu u kojoj su se nalazila dokumenta. ali pre svega 16 hiljada evra u gotovini.

Međutim, lopove je iznenadio službenik obezbeđenja prodavnice, koji ih je blokirao, a zatim alarmirao policiju. Muškarci policajaca identifikovali su i istražili žene na slobodi, dok je plen vraćen turistima.


https://amp.milanotoday.it/cronaca/furto-dolce-gabba-borsa.html
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 25265
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Bugarke vole da kradu Empty Re: Bugarke vole da kradu

Post by Serbinho-3 28/5/2023, 22:10

Bugarke izgleda ne kradu samo po Beogradu, vec svuda okolo. Verovatno i po Jadranu, tu i tamo ociste nekog. Osim sto vole da se jebu, vole i da varaju, ali i da kradu. Naravno, ne treba generalizovati, ali biti oprezan. 16.000 eura jednog pokradu na brzaka, ciljaju izgleda strance sto su dosli u Soping. Romkinje iz Bosne kradu po metrou na sitno, tu i tamo neki novcanik, Italijani 20 eura ako im nadjes, dobar si. Svi kradu, samo ja posten.
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 25265
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum