ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Moj tata ima veći kurac od tvog tate

Go down

Moj tata ima veći kurac od tvog tate Empty Moj tata ima veći kurac od tvog tate

Post by RayMabus Tue 23 May - 8:18

Umirovljeni američki general tvrdi da će se borci grupe Wagner suočiti se s katastrofom u Bahmutu idućeg tjedna

‘Jevgenij, čestitam na zastavi u Bahmutu. Ali, znaš li što Jevgenij? Sada ste okruženi!‘

Vid prolom oblaka a oni su na asfaltiranom a vi morate po blatnjavom naokolo.

https://www.meteoblue.com/en/weather/maps/bakhmut_ukraine_713174#coords=6/48.594/38&map=cloudsAndPrecipitation~hourly~auto~sfc~none

Za one koji nisu pratili objašnjenje ove moje izjave evo opet : Ako sam ja anđeo tko je onda moj tata ?

https://hr.wikipedia.org/wiki/Bog
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Moj tata ima veći kurac od tvog tate Empty Re: Moj tata ima veći kurac od tvog tate

Post by RayMabus Tue 23 May - 8:44

Meni triba pat pozicija za one koji nisu pratili ili ne shvaćaju moja razmišljanja.

Vidi kako fino natopilo cijelu liniju bojišta a tek ovo ispred Zaporožja di ovi planiraju udar.

https://www.meteoblue.com/en/weather/maps/bakhmut_ukraine_713174#coords=7/48.335/36.039&map=cloudsAndPrecipitation~hourly~auto~sfc~none

A sad će opet morat čekat da se tlo osuši. Najbolje do jeseni da pauzirate. Do jesenjih kiša. pirat :^0 lol!

Odmorite malo. Pa neće posal nigdi uteć. Može se i dogodine u tu protuofenzivu. Kad stigne više oružja a njemu proračun bude još tanji. Di ćeš sad po blatu ić u juriš. Propadaju noge, teško se krećeš a još napadaš pa te ona druga strana samo izrešeta. A ovi s teškim vozilima i to da i ne pričam. Samo propadne u zemlju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Moj tata ima veći kurac od tvog tate Empty Re: Moj tata ima veći kurac od tvog tate

Post by RayMabus Tue 23 May - 18:28

A jes fino natopilo. Sad san opet pogleda vrijeme iznad bojišnoice. Totalni prolom oblaka duž bojišnice a ovo oko Zaporožja di Ukri misle radit proboj bojišnice prolom prolom.

Nema ništa od proboja linija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 26 May - 8:28

Proglašen je I. stupanj opasnosti.
U nizu regija Ukrajine prognostičari su za petak, 26. svibnja, objavili upozorenje na oluju. Grmljavinska nevremena očekuju se u gotovo svim krajevima. To  je izvijestio  u Ukrhydrometeorological centar. U Ukrajini će 26. svibnja poslijepodne, osim u većini sjevernih krajeva, biti pljuskova s ​​grmljavinom (I. stupanj opasnosti, žuto)”, stoji u poruci.

Samo će Kijev i regija, Žitomirska regija i Černigovska regija biti pošteđeni lošeg vremena. 
Moj tata ima veći kurac od tvog tate Cdbd0ff0bb9482dab0fe6befc996c497
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by immortal Fri 26 May - 15:15

i kod nas još danas sunčano
opet slijedi nekoliko dana kiše ili bar pljuskova

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 27 May - 1:29

Petak 26. svibnja ujedno je i 457. dan intenzivnog ratovanja u Ukrajini. Ipak, intenzitet borbi tijekom ovoga tjedna završio je ponešto smanjen zbog jakih proloma oblaka i kiše nad prostorima istoka, jugoistoka i juga zemlje – koja je bila toliko jaka da je u okupiranom Lugansku došlo do ozbiljnih poplava urbanoga prostora.

Vojna analiza Tabak

Ipak moj umirovljeni generale američke vojske neće bit kako ti kažeš jer da se svi zemaljski generali s ove planete smjeste pod jedan kišobran ne bi mi bili ni do pupka a kad ste mi već tu do pupka onda mi ga možete taman lijepo i popušit.

Lijep pozdrav od đenerala galaktičke konfederacije najvišeg ranga.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sat 27 May - 10:38

KO je okruzen?
O cemu prica ta budala?
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus Yesterday at 7:08

Vremenska prognoza u Ukrajini za 28. svibnja

Djelomična naoblaka.
U južnom dijelu, istočnim, Dnjepropetrovskoj i Kirovogradskoj oblasti, kratkotrajna kiša, mjestimice grmljavina; u ostalom dijelu bez oborina.
Vjetar sjeverni, sjeveroistočni, 5-10 m/s.
Temperatura u sjevernim i zapadnim krajevima noću 6-11°, danju 18-23°; u ostalom dijelu područja noću 11-16°, danju 21-26°.

Moj tata ima veći kurac od tvog tate 347448464_799405485033953_5625080644467185117_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=t3hoV1Pne5MAX8n9pr8&_nc_ht=scontent.fzag3-1

:^0 lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Yesterday at 8:09

Sutra je taj idući tjedan.  cheers

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics