ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jebi se Floki

Go down

Jebi se Floki Empty Jebi se Floki

Post by RayMabus 18/5/2023, 06:37

U tijeku je novi zračni napad na glavni grad Ukrajine, deveti ovog mjeseca. Gradonačelnik Vitalij Kličko rekao je da je u jednom kvartu izbio požar zbog krhotina koje su pale na tlo. Kličko je poručio stanovnicima da ostanu u skloništima. "Napad na glavni grad se nastavlja. Ne napuštajte skloništa za vrijeme zračne uzbune," poručio je na Telegramu.

Eksplozije su se čule i u središnjoj Ukrajini, u regijama Vinica, Kmelnicki i Žitomiru. Vojna administracija Kijeva objavila je kako preliminarne informaacije govore da su svi ruski projektili uništeni.

Kličko je na svom Telegram kanalau da je požar izbio u garaži u kijevskom kvartu Darnica, dodavši kako nitko nije ozlijeđen. Šef vojne admnistracije Kijeva rekao je da su Rusi pokrenuli "žestok raketni napad" projektilima lansiranim sa strateških bombardera nad Kaspijskim morem. Serhij Popko navodi da su u napadu vjerojatno korištene krstareće rakete, dodajući da je Rusija prije raketa nad Kijev poslala niz izvidničkih dronova. "Protuzračna obrana radi svoj posao", dodao je.

Također je bilo izvještaja o eksplozijama u drugim većim gradovima, ali je neizvjesno jesu li one bile od udara projektila ili protuzračne aktivnosti.

U tijeku je zračni udar na Kijev: "Ovo je napad bez presedana"
RayMabus
RayMabus

Posts : 172078
2014-04-11


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum