ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by Serbinho-3 Fri 19 May - 21:35

Veberu, sta pustas od muzike,"Smejem se smejem se a plakao bih" 

winksmile



Serbinho-3

Posts : 26529
2014-08-25


Back to top Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by Serbinho-3 Fri 19 May - 21:46

veber wrote:
pušikurcu se ne da zahaklat priksa i drmat 30 000 usd mjesečno.




Odes Mucacosima prebacujes belo iz Teksasa za Cikago, uzmes nekoliko miliona. 30.000$ sitna para Veberu. Kasnije odes za Evropu. 


Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 26529
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by veber Fri 19 May - 21:50

stones. mick. arsen. neki put doris. gabi.

_________________
smrt baterijama sloboda Dizelu.
veber
veber

Male
Posts : 53319
2014-12-30


Back to top Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by mentalitet Fri 19 May - 21:50

immortal wrote:
mentalitet wrote:
immortal wrote:Ima li bede u Srbiji
Gdje je mentalitet da mi to odgovori kad proziva nas Hrvate

Radio sam u jednom italijanskom restoranu u Berlinu i od toga digica sam nauchio shto shta o svemu vezano za ugostiteljstvo.Gledao sam te schwabe kako glodju kosti a ribu jedu viljuskom i nozem.Bilo mi je fakat degutantno ih gledati dok su se onako masni nalokavali sa pivom pa su jedva sjedili za stolom a kada su se dizali od njega chesto puta ivlacheci onu pivsku trbushinu ispod njega prevrtali su stol.Odvratan narod da odvratniji ne moze biti.Nemaju nikakvih manira niti znaju uzivati u nechemu jer su po prirodi nestrpljivi i zderu nasumice kao da ce im netko oteti to shto jedu.Uostalom mnogi turistichki radnici u Hrvatskoj to mogu potvrditi.Schwabe su najgori turisti oduvijek bili jer precjenjuju sebe u svemu pa tako i u tome shta trebaju dobiti za jedan euro.
A da ti odgovorim za Srbiju.Ja sam vec 2002 vidio propast Hrvatske dok sam se vozio Slavonijom chija su nekada zasijana polja bila zarasla u korov ,a chim sam preshao u Srbiju vidio sam zasadjena polja puna zita i ostalih kultura.Da ne govorim o vocarstvu.Jebote,koji vocnjaci i malinjaci natkriveni sa onim sitnim mrezama da ti stane dah.Poslije mi prijatelj kojega sam upoznao u USA prichao da su srbi koji su protjerani iz Hrvatske jedni od najvredniji i da su nevjerojatno uspjeshni u proizvodnji svega i svachega.Prije par godina se vozim prema Zadru kroz Kotare sa jednim vashim bojnikom koji mi je prichao o borbama koje su se tu vodile i gledam sve zapushteno i zaraslo u korov a nekada su ti Kotari hranili skoro cijelu bivshu YU.Shta je poanta ove priche.Pa to da su hrvati lijeni ko ovi crnci u Americi i nesposobni da bilo shto stvore nego su specijalci da sve shto dotaknu unishte.Gledam na B92 emisiju "Plodovi" i ne mogu da se nadivim.Srbija je jedna od najboljih i najuspjeshnijih pchelarskih zemalja i imaju najvecu otkupnu cijenu meda iako Vuchic sufinancira cijelu poljoprivredu a ovogodishnji budzet za subvencije poljoprivrede je skoro 1 milijarda dolara.Zmachi,pizda vam materina lijena uchite od pametnijih i boljih ,to nije sramota,naprotiv.Takva zemlja ne moze propasti i da hoce a vi ste vec otishli u sto pizdi materinih ali vam nisu rekli nego vas drze i dalje kao zamorchice da vide dokle cete.
pizda ti mat....a priglupa
zar ti zaista misliš da je sve tako kako si napisao
nas uništavaju od 91
počeli srbi nastavili drugi
vas su poštedili
dozovi si pamet u glavu

Shta je droljice?Emotivna si:::))Pa nije to loshe ali samo dok pushish kurac nekom i mljackash::)).

Kazesh ,vas unishtavaju od 1991,odjednom po logici napisanog do 1991 bilo je koliko toliko normalno.Hajde tko prizna pola mu se prashta.Samo pichkice smrdljiva izbjegavash da kazesh tko vas unishtava,a ja to tvrdim od 1991 samo shto su me onda napadali i govorili kako mrzim Hrvatsku isto kao i danas na ovom forumu.991 si navodno krenula u rat protiv srba jer su ti ovi koji vas jebu ko majmune to rekli,danas vidish da je to bila laz i da si ispala kao i vecina hrvata korisna budala misleci da se borish za Hrvatsku a borila si se za 200 obitelji koji i dan danas vladaju Hrvatskom u ime Njemachke i USA.Pa na ovom forumu nema veceg prijatelja Hrvatske osim mozda crvenkastog od mene jer vam govorim iskreno kako ste popushili povijesni kurac i sugeriram cijelo vrijeme da je to fuj i da je perverzno .Kada to kao narod shvatite i kada shvatite da su vam najveci neprijatelji na Kaptolu a ne nikakvi srbi ili muslimani onda imate shansu da krenete iz bezdana u koji ste upali svojom voljom prema gore.Njemachko-americhka kujice otrgni se sa lanca i postani svoja pa ce te i drugi cijeniti.

_________________
Mentalno bolesni srbi su najveci hrvati.
mentalitet
mentalitet

Posts : 5041
2020-07-05


Back to top Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by veber Fri 19 May - 21:54

Serbinho-3 wrote:
veber wrote:
pušikurcu se ne da zahaklat priksa i drmat 30 000 usd mjesečno.




Odes Mucacosima prebacujes belo iz Teksasa za Cikago, uzmes nekoliko miliona. 30.000$ sitna para Veberu. Kasnije odes za Evropu. 


priče malog četnika.
nemreš ti prodat 5g sode.

_________________
smrt baterijama sloboda Dizelu.
veber
veber

Male
Posts : 53319
2014-12-30


Back to top Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by Serbinho-3 Fri 19 May - 21:58

https://cdllife.com/2022/trucker-sentenced-to-prison-for-hauling-millions-of-dollars-worth-of-cocaine-and-heroin-for-cartel/
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 26529
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by Serbinho-3 Fri 19 May - 22:05

https://cdllife.com/2022/trucker-busted-with-13-million-in-cocaine-after-indiana-police-receive-reliable-tip/
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 26529
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by mentalitet Fri 19 May - 22:09

Serbinho-3 wrote:Mortalka radi, ovi drugi su lenji ko Crnci na Socijali. Rumunija isto neobradjena, jednom isao preko Temisvara, zapusteno sve u korovu, udjes u Srbiju, ko Holandija. Slavonija mi nije ostala u losem secanju, izgledala je OK. Kotari, ne znam ni gde su. Uglavnom, da su ljudi lenji jesu a da imaju i kompleksa, imaju.


Reci cu ti neshto.Prije par godina vozim se u tramvaju sa jednim vojnikom hrvatske vojske koji je imao visoki chin i bio visoko pozicioniran hijerarhijski.Kraj nas stane Porsche a njemu se ote uzdah "Ovakvog sam i ja sada mogao imati da sam suknuo negdje koju vrecu deviza koje su mi prolazile preko ruku.
Dakle,chovjek je bio poshten kojemu tada nije padalo na pamet da neshto zamrachi iako je mogao jer je on bio glavni kontrolor priliva tih deviznih sredstava iz inozemstva isto kao Mortalka koja sebi ne zeli priznati da je to bio pljachkashki rat a ne takozvani domovinski.Bilo je poshtenih ljudi koji su stvarno mislili da su im srbi najveci neprijatelji pa zato sluzbena Hrvatska statistika krije kao zmija noge koliko je bilo samoubojstava medju onima koji su se borili za nju.Kako se mozesh ubiti ako si se borio za pravdu i svoj narod?Naravno da ne mozesh ali kada skuzish da si ispao korisna budala i potroshio u rovu par godina da bi njih 200 obitelji zivjelo ko bubreg u loju a vidish da tvoj narod kopa po kontejnerima onda se u chovjeku pojavi taj momenat samokaznjavanja a to se deshava samo kod visokomoralnih ljudi.Ovi drugi nekako prozivljavaju i dalje se lazuci da imaju drzavu a bjeshe kako reche onaj slavonac na zadnjoj sjednici Sabora koju sam osobno gledao "Ljudi samo da ne bude sjashi Murta da te uzjashi Kurta".Isti oni koji su ih uveli u rat dan danas ih jebu i tlache ko mlade majmune zamorce.

_________________
Mentalno bolesni srbi su najveci hrvati.
mentalitet
mentalitet

Posts : 5041
2020-07-05


Back to top Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by veber Fri 19 May - 22:12

a onda je svizac zamotal čoksu.
daj čede odite drobit na neki srpski forum.

jebem dan kada vam je miha sokiće i sendviče dijelio.

do kada ćete lagat?

_________________
smrt baterijama sloboda Dizelu.
veber
veber

Male
Posts : 53319
2014-12-30


michaellcmacha and Šandor Winnetou like this post

Back to top Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by Serbinho-3 Fri 19 May - 22:19

mentalitet wrote:
Serbinho-3 wrote:Mortalka radi, ovi drugi su lenji ko Crnci na Socijali. Rumunija isto neobradjena, jednom isao preko Temisvara, zapusteno sve u korovu, udjes u Srbiju, ko Holandija. Slavonija mi nije ostala u losem secanju, izgledala je OK. Kotari, ne znam ni gde su. Uglavnom, da su ljudi lenji jesu a da imaju i kompleksa, imaju.




Reci cu ti neshto.Prije par godina vozim se u tramvaju sa jednim vojnikom hrvatske vojske koji je imao visoki chin i bio visoko pozicioniran hijerarhijski.Kraj nas stane Porsche a njemu se ote uzdah "Ovakvog sam i ja sada mogao imati da sam suknuo negdje koju vrecu deviza koje su mi prolazile preko ruku.
Dakle,chovjek je bio poshten kojemu tada nije padalo na pamet da neshto zamrachi iako je mogao jer je on bio glavni kontrolor priliva tih deviznih sredstava iz inozemstva isto kao Mortalka koja  sebi ne zeli priznati da je to bio pljachkashki rat a ne takozvani domovinski.Bilo je poshtenih ljudi koji su stvarno mislili da su im srbi najveci neprijatelji pa zato sluzbena Hrvatska statistika krije kao zmija noge koliko je bilo samoubojstava medju onima koji su se borili za nju.Kako se mozesh ubiti ako si se borio za pravdu i svoj narod?Naravno da ne mozesh ali kada skuzish da si ispao korisna budala i potroshio u rovu par godina da bi njih 200 obitelji  zivjelo ko bubreg u loju a vidish da tvoj narod kopa po kontejnerima onda se u chovjeku pojavi taj momenat samokaznjavanja a to se deshava samo kod visokomoralnih ljudi.Ovi drugi nekako prozivljavaju i dalje se lazuci da imaju drzavu  a bjeshe kako reche onaj slavonac na zadnjoj sjednici Sabora koju sam osobno gledao  "Ljudi samo da ne bude sjashi Murta da te uzjashi Kurta".Isti oni koji su ih uveli u rat dan danas ih jebu i tlache ko mlade majmune zamorce.


Neka veruju u sta hoce, mogu biti i u zabludi.

Nemaju cime da se bave i onda se nesto kao desava.
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 26529
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by crvenkasti Fri 19 May - 22:20

veber wrote:zingaro osim kaj jebe ustašice, uzgaja i pčele. po novom.
pušikurcu se ne da zahaklat priksa i drmat 30 000 usd mjesečno.

jedino je krmeljivi dosljedni četnik pun zlobe i zla.

polutan drma na preši u audiju, menadžeri po srpski.

čim se približe tipkovnici, lažu.

Što je danas bilo za jelo u menzi?
crvenkasti
crvenkasti

Male
Posts : 28811
2014-04-17


Back to top Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by mentalitet Fri 19 May - 22:33

crvenkasti wrote:
veber wrote:zingaro osim kaj jebe ustašice, uzgaja i pčele. po novom.
pušikurcu se ne da zahaklat priksa i drmat 30 000 usd mjesečno.

jedino je krmeljivi dosljedni četnik pun zlobe i zla.

polutan drma na preši u audiju, menadžeri po srpski.

čim se približe tipkovnici, lažu.

Što je danas bilo za jelo u menzi?

Zelje po purgerskom obichaju::))

Dodje veber sa svojom bivshom u restoran i konobar ih pita shto ce jesti i popiti.
Njegova bivsha naruchi sve po redu od aperitiva do deserta.
Konobar je upita a za gospodina jer je ona drzala Meni u rukama.
Njegova bivsha odgovori samo salatu od zelja zatvori meni i dade konobaru koji se udalji od stola.
Veber sav zgranut i iznenadjen upita bivshu pa jadna ne bila kako samo salatu od zelja mi naruchi?
a bivsha ce "Kad jebesh ko zec onda i jedi ko zec"

_________________
Mentalno bolesni srbi su najveci hrvati.
mentalitet
mentalitet

Posts : 5041
2020-07-05


Back to top Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by veber Fri 19 May - 23:33

teško je biti četnik u jamerika.

niti ti niti čedo ne bute shvatili. niti kušali.

_________________
smrt baterijama sloboda Dizelu.
veber
veber

Male
Posts : 53319
2014-12-30


Back to top Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by veber Sat 20 May - 11:17

kupil sam gliser na neviđeno.
u novigradu je.
jeblo četnike i njihove plaće s prikolicom i čišćenjem račića.

_________________
smrt baterijama sloboda Dizelu.
veber
veber

Male
Posts : 53319
2014-12-30


Back to top Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by veber Sat 20 May - 11:33

mentalitet wrote:
crvenkasti wrote:
veber wrote:zingaro osim kaj jebe ustašice, uzgaja i pčele. po novom.
pušikurcu se ne da zahaklat priksa i drmat 30 000 usd mjesečno.

jedino je krmeljivi dosljedni četnik pun zlobe i zla.

polutan drma na preši u audiju, menadžeri po srpski.

čim se približe tipkovnici, lažu.

Što je danas bilo za jelo u menzi?

Zelje po purgerskom obichaju::))

Dodje veber sa svojom bivshom u restoran i konobar ih pita shto ce jesti i popiti.
Njegova bivsha naruchi sve po redu od aperitiva do deserta.
Konobar je  upita a za gospodina jer je ona drzala Meni u rukama.
Njegova bivsha odgovori samo salatu od zelja zatvori meni i dade konobaru koji se udalji od stola.
Veber sav zgranut i iznenadjen upita bivshu pa jadna ne bila kako samo salatu od zelja mi naruchi?
a bivsha ce "Kad jebesh ko zec onda i jedi ko zec"
moje žene su fit.
većinom naruče ribetinu.
(i u nemačko je neki praznik, pa smo spojili srijedu, četvrtak i petak. u ponedjeljak je dan prilagodbe, onda ide prvi radni dan utorak. dođe srijeda, četvrtak nekaj napraviš i to je to. u petak se radi do 12)

_________________
smrt baterijama sloboda Dizelu.
veber
veber

Male
Posts : 53319
2014-12-30


Back to top Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by mentalitet Sat 20 May - 21:07

veber wrote:
mentalitet wrote:
crvenkasti wrote:
veber wrote:zingaro osim kaj jebe ustašice, uzgaja i pčele. po novom.
pušikurcu se ne da zahaklat priksa i drmat 30 000 usd mjesečno.

jedino je krmeljivi dosljedni četnik pun zlobe i zla.

polutan drma na preši u audiju, menadžeri po srpski.

čim se približe tipkovnici, lažu.

Što je danas bilo za jelo u menzi?

Zelje po purgerskom obichaju::))

Dodje veber sa svojom bivshom u restoran i konobar ih pita shto ce jesti i popiti.
Njegova bivsha naruchi sve po redu od aperitiva do deserta.
Konobar je  upita a za gospodina jer je ona drzala Meni u rukama.
Njegova bivsha odgovori samo salatu od zelja zatvori meni i dade konobaru koji se udalji od stola.
Veber sav zgranut i iznenadjen upita bivshu pa jadna ne bila kako samo salatu od zelja mi naruchi?
a bivsha ce "Kad jebesh ko zec onda i jedi ko zec"
moje žene su fit.
većinom naruče ribetinu.
(i u nemačko je neki praznik, pa smo spojili srijedu, četvrtak i petak. u ponedjeljak je dan prilagodbe, onda ide prvi radni dan utorak. dođe srijeda, četvrtak nekaj napraviš i to je to. u petak se radi do 12)

Da da,promijenilo se to sve u toj tvojoj vukojebini ,U moje vrijeme dok sam tamo zivio Petak je bio naj posjeceniji dan u restoranu i ludilo.Schwabe su uglavnom zderale svinjetinu i uz nju pile pivo i bijelo vino dok su uz morsku ribu lokali probrana italijanska crna vina .Gazda restorana koji se zvao Frenca je stavio prepariranog divljeg vepra ispred restorana kao reklamu da nije samo riba na meniju nego da ima i svinjskog.Imali smo prasicu u keramici koja je stajala na ulazu odmah iza vrata a schwabe su je dodirivale kao boginju u crkvi.Ja se uvijek iznova chudio dok mi talijan nije objasnio da je schwabama fetish svinjski stomak i svinjetina.Pa reko nije istina,ima i onih koji jedu ribu.Kaze mi digic,daj nemoj biti idiot vidish da to jedu preko kurca i gledaju za tudje stolove na kojima je svinjetina a ribu jedu samo da se pokazu da su neshto nauchili na godishnjem u Italiji,Shpaniji ili Hrvatskoj.Koliki su malogradjani vidio sam svojim ochima da ribu jedu vilicom i nozem a svinjske kotlete prstima.Nema shta kultura na visokom nivio.Dok sam radio ovdje u USA isto sam primijetio da rijetko koji amer koristi noz uz zlicu kojom uglavnom rezu meso ili bilo shto drugo zashto je predvidjen noz.Dodushe amerima i schvabama kao i 'rvatima treba zabranitui prilikom jela da koriste nozeve.

_________________
Mentalno bolesni srbi su najveci hrvati.
mentalitet
mentalitet

Posts : 5041
2020-07-05


Back to top Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by Serbinho-3 Sat 20 May - 21:35

veber wrote:
mentalitet wrote:
crvenkasti wrote:
veber wrote:zingaro osim kaj jebe ustašice, uzgaja i pčele. po novom.
pušikurcu se ne da zahaklat priksa i drmat 30 000 usd mjesečno.

jedino je krmeljivi dosljedni četnik pun zlobe i zla.

polutan drma na preši u audiju, menadžeri po srpski.

čim se približe tipkovnici, lažu.

Što je danas bilo za jelo u menzi?

Zelje po purgerskom obichaju::))

Dodje veber sa svojom bivshom u restoran i konobar ih pita shto ce jesti i popiti.
Njegova bivsha naruchi sve po redu od aperitiva do deserta.
Konobar je  upita a za gospodina jer je ona drzala Meni u rukama.
Njegova bivsha odgovori samo salatu od zelja zatvori meni i dade konobaru koji se udalji od stola.
Veber sav zgranut i iznenadjen upita bivshu pa jadna ne bila kako samo salatu od zelja mi naruchi?
a bivsha ce "Kad jebesh ko zec onda i jedi ko zec"
moje žene su fit.
većinom naruče ribetinu.
(i u nemačko je neki praznik, pa smo spojili srijedu, četvrtak i petak. u ponedjeljak je dan prilagodbe, onda ide prvi radni dan utorak. dođe srijeda, četvrtak nekaj napraviš i to je to. u petak se radi do 12)


To samo Veber moze da seta. Gadne ko grdobina.
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 26529
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by Serbinho-3 Sat 20 May - 21:37

mentalitet wrote:
veber wrote:
mentalitet wrote:
crvenkasti wrote:
veber wrote:zingaro osim kaj jebe ustašice, uzgaja i pčele. po novom.
pušikurcu se ne da zahaklat priksa i drmat 30 000 usd mjesečno.

jedino je krmeljivi dosljedni četnik pun zlobe i zla.

polutan drma na preši u audiju, menadžeri po srpski.

čim se približe tipkovnici, lažu.

Što je danas bilo za jelo u menzi?

Zelje po purgerskom obichaju::))

Dodje veber sa svojom bivshom u restoran i konobar ih pita shto ce jesti i popiti.
Njegova bivsha naruchi sve po redu od aperitiva do deserta.
Konobar je  upita a za gospodina jer je ona drzala Meni u rukama.
Njegova bivsha odgovori samo salatu od zelja zatvori meni i dade konobaru koji se udalji od stola.
Veber sav zgranut i iznenadjen upita bivshu pa jadna ne bila kako samo salatu od zelja mi naruchi?
a bivsha ce "Kad jebesh ko zec onda i jedi ko zec"
moje žene su fit.
većinom naruče ribetinu.
(i u nemačko je neki praznik, pa smo spojili srijedu, četvrtak i petak. u ponedjeljak je dan prilagodbe, onda ide prvi radni dan utorak. dođe srijeda, četvrtak nekaj napraviš i to je to. u petak se radi do 12)

Da da,promijenilo se to sve u toj tvojoj vukojebini ,U moje vrijeme dok sam tamo zivio Petak je bio naj posjeceniji dan u restoranu i ludilo.Schwabe su uglavnom zderale svinjetinu i uz nju pile pivo i bijelo vino dok su uz morsku ribu lokali probrana italijanska crna vina .Gazda restorana koji se zvao Frenca je stavio prepariranog divljeg vepra ispred restorana kao reklamu da nije samo riba na meniju nego da ima i svinjskog.Imali smo prasicu u keramici koja je stajala na ulazu odmah iza vrata a schwabe su je dodirivale kao boginju u crkvi.Ja se uvijek iznova chudio dok mi talijan nije objasnio da je schwabama fetish svinjski stomak i svinjetina.Pa reko nije istina,ima i onih koji jedu ribu.Kaze mi digic,daj nemoj biti idiot vidish da to jedu preko kurca i gledaju za tudje stolove na kojima je svinjetina a ribu jedu samo da se pokazu da su neshto nauchili na godishnjem u Italiji,Shpaniji ili Hrvatskoj.Koliki su malogradjani vidio sam svojim ochima da ribu jedu vilicom i nozem a svinjske kotlete prstima.Nema shta kultura na visokom nivio.Dok sam radio ovdje u USA isto sam primijetio da rijetko koji amer koristi noz uz zlicu kojom uglavnom rezu meso ili bilo shto drugo zashto je predvidjen noz.Dodushe amerima i schvabama kao i 'rvatima treba zabranitui prilikom jela da koriste nozeve.


Zavisi i od restorana. Mozda nije vrhunski a oni vec Tarzanija, koja ismejava sve druge.
Serbinho-3
Serbinho-3

Posts : 26529
2014-08-25

Lokacija: : Italy

Back to top Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by veber Sat 20 May - 22:33

mentalitet wrote:
veber wrote:
mentalitet wrote:
crvenkasti wrote:
veber wrote:zingaro osim kaj jebe ustašice, uzgaja i pčele. po novom.
pušikurcu se ne da zahaklat priksa i drmat 30 000 usd mjesečno.

jedino je krmeljivi dosljedni četnik pun zlobe i zla.

polutan drma na preši u audiju, menadžeri po srpski.

čim se približe tipkovnici, lažu.

Što je danas bilo za jelo u menzi?

Zelje po purgerskom obichaju::))

Dodje veber sa svojom bivshom u restoran i konobar ih pita shto ce jesti i popiti.
Njegova bivsha naruchi sve po redu od aperitiva do deserta.
Konobar je  upita a za gospodina jer je ona drzala Meni u rukama.
Njegova bivsha odgovori samo salatu od zelja zatvori meni i dade konobaru koji se udalji od stola.
Veber sav zgranut i iznenadjen upita bivshu pa jadna ne bila kako samo salatu od zelja mi naruchi?
a bivsha ce "Kad jebesh ko zec onda i jedi ko zec"
moje žene su fit.
većinom naruče ribetinu.
(i u nemačko je neki praznik, pa smo spojili srijedu, četvrtak i petak. u ponedjeljak je dan prilagodbe, onda ide prvi radni dan utorak. dođe srijeda, četvrtak nekaj napraviš i to je to. u petak se radi do 12)

Da da,promijenilo se to sve u toj tvojoj vukojebini ,U moje vrijeme dok sam tamo zivio Petak je bio naj posjeceniji dan u restoranu i ludilo.Schwabe su uglavnom zderale svinjetinu i uz nju pile pivo i bijelo vino dok su uz morsku ribu lokali probrana italijanska crna vina .Gazda restorana koji se zvao Frenca je stavio prepariranog divljeg vepra ispred restorana kao reklamu da nije samo riba na meniju nego da ima i svinjskog.Imali smo prasicu u keramici koja je stajala na ulazu odmah iza vrata a schwabe su je dodirivale kao boginju u crkvi.Ja se uvijek iznova chudio dok mi talijan nije objasnio da je schwabama fetish svinjski stomak i svinjetina.Pa reko nije istina,ima i onih koji jedu ribu.Kaze mi digic,daj nemoj biti idiot vidish da to jedu preko kurca i gledaju za tudje stolove na kojima je svinjetina a ribu jedu samo da se pokazu da su neshto nauchili na godishnjem u Italiji,Shpaniji ili Hrvatskoj.Koliki su malogradjani vidio sam svojim ochima da ribu jedu vilicom i nozem a svinjske kotlete prstima.Nema shta kultura na visokom nivio.Dok sam radio ovdje u USA isto sam primijetio da rijetko koji amer koristi noz uz zlicu kojom uglavnom rezu meso ili bilo shto drugo zashto je predvidjen noz.Dodushe amerima i schvabama kao i 'rvatima treba zabranitui prilikom jela da koriste nozeve.
opet sam kupio gliser.
od gladi si nemrem doći.
u lipnju ga idem pokupit u novi vinodolski.

kako ću sada branko kockica?
jel ti znaš koliko košta vez?
lučke pristojbe
jebeni benzin?

ajd loozer odjebite.
nitko tvoju nepismenu plahtu ne pročita.

_________________
smrt baterijama sloboda Dizelu.
veber
veber

Male
Posts : 53319
2014-12-30


Back to top Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by veber Sat 20 May - 23:03

Serbinho-3 wrote:
veber wrote:
mentalitet wrote:
crvenkasti wrote:
veber wrote:zingaro osim kaj jebe ustašice, uzgaja i pčele. po novom.
pušikurcu se ne da zahaklat priksa i drmat 30 000 usd mjesečno.

jedino je krmeljivi dosljedni četnik pun zlobe i zla.

polutan drma na preši u audiju, menadžeri po srpski.

čim se približe tipkovnici, lažu.

Što je danas bilo za jelo u menzi?

Zelje po purgerskom obichaju::))

Dodje veber sa svojom bivshom u restoran i konobar ih pita shto ce jesti i popiti.
Njegova bivsha naruchi sve po redu od aperitiva do deserta.
Konobar je  upita a za gospodina jer je ona drzala Meni u rukama.
Njegova bivsha odgovori samo salatu od zelja zatvori meni i dade konobaru koji se udalji od stola.
Veber sav zgranut i iznenadjen upita bivshu pa jadna ne bila kako samo salatu od zelja mi naruchi?
a bivsha ce "Kad jebesh ko zec onda i jedi ko zec"
moje žene su fit.
većinom naruče ribetinu.
(i u nemačko je neki praznik, pa smo spojili srijedu, četvrtak i petak. u ponedjeljak je dan prilagodbe, onda ide prvi radni dan utorak. dođe srijeda, četvrtak nekaj napraviš i to je to. u petak se radi do 12)


To samo Veber moze da seta. Gadne ko grdobina.
meni su uvijek super ovakvi upisi.
pitaj marca kako mi jedna od bivšihi zgleda.

ali to je nebitno za tebe pušača kuraca i čistača račića na floridi.

ti prikopčaš priksu on zakolje ustašu usred zagreba.

jedan i drugi i treći vam ringo patološki lašci i puni frustracija jer eto, odjebalo vas.

a kaj je najgore, srbi ste.

_________________
smrt baterijama sloboda Dizelu.
veber
veber

Male
Posts : 53319
2014-12-30


Back to top Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by michaellcmacha Sun 21 May - 0:07

veber wrote:a onda je svizac zamotal čoksu.
daj čede odite drobit na neki srpski forum.

jebem dan kada vam je miha sokiće i sendviče dijelio.

do kada ćete lagat?
Pazi ti bika, on u tramvaju i visoko pozicionirani časnik koji priča u tramvaju kako je batatao s novcima iz iseljeništva.... Da nije Mesić bibio u tramvaju

_________________
https://i.servimg.com/u/f25/20/30/76/79/flag-k10.jpg

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

Posts : 21324
2015-08-08


Back to top Go down

Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca - Page 2 Empty Re: Nemaju za račune, a ručak u restoranu je luksuz: Evo kako živi petina Nemaca

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum