ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dodik ide kod Putina 23. maja

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Dodik ide kod Putina 23. maja Empty Dodik ide kod Putina 23. maja

Post by RayMabus 10/5/2023, 22:59

Pozdravi ga. lol! :^0

Dodik ide kod Putina 23. maja, a Peskov se nada dolasku u Banju Luku
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-11


Back to top Go down

Dodik ide kod Putina 23. maja Empty Re: Dodik ide kod Putina 23. maja

Post by RayMabus 10/5/2023, 23:09

Milojko dominiše.
Dodik ide kod Putina 23. maja 1000px-Opinion_polling_for_the_2023_Montenegrin_Parliamentary_Election.svg

Parlamentarni izbori u Crnoj Gori održat će se 11. lipnja 2023. godine.

https://en.wikipedia.org/wiki/2023_Montenegrin_parliamentary_election
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-11


Back to top Go down

Dodik ide kod Putina 23. maja Empty Re: Dodik ide kod Putina 23. maja

Post by RayMabus 10/5/2023, 23:47

Deficit ruskog državnog proračuna u prvom kvartalu 2023. dosegao je 43,8 milijardi dolara, pokazuju u srijedu podaci ministarstva financija u vrijeme dok Mokva nastavlja nemilice trošiti, a prihodi od prodaje energenata oštro padaju.


Manjak ruskog proračuna u prvom kvartalu 44 milijarde dolara


Samo ga nemoj žicat pare. :^0 lol!
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-11


Back to top Go down

Dodik ide kod Putina 23. maja Empty Re: Dodik ide kod Putina 23. maja

Post by RayMabus 11/5/2023, 01:27

Istovremeno na ATV-u, banjalučkoj televiziji koja je pod američkim sankcijama zbog veza sa Dodikom, gostovao je Dmitrij Peskov, portparol predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina.
On je kazao da se Rusija nada da će Republika Srpska imati snage da prati svoj pravac i ne dozvoli BiH da se pridruži sankcijama protiv Rusije.
Na pitanje kada će doći u Banju Luku, odgovorio je:
"Daće Bog, daće Bog. I to će se desiti. Ja sam ubijeđen da će se kontakti među Banjom Lukom i Moskvom nastaviti, da će se aktivno nastaviti. Čekamo nastavak tih kontakata do kraja maja, neću sada ulaziti u detalje. Čekamo te kontakte, spremamo se. I cijenimo ih visoko. Visoko cijenimo. I daće Bog, doći će do toga da dođemo u Banju Luku. Iako sam pod sankcijama svih zapadnih zemalja, ali još ne na sankcijama Bosne i Hercegovine", rekao je Peskov.
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-11


Back to top Go down

Dodik ide kod Putina 23. maja Empty Re: Dodik ide kod Putina 23. maja

Post by RayMabus 11/5/2023, 01:31

Zastupnici Evropskog parlamenta raspravljali su o Srbiji, zaključivši kako ona mora raditi na demokratskim standardima i vladavini prava te kako ne može napredovati na putu prema Evropskoj uniji bez uvođenja sankcija Rusiji.
Zastupnici su na plenarnoj sjednici u Strasbourgu raspravljali o izvještaju o Srbiji slovačkog zastupnika Vladimira Bilčika koje je on sažeo temeljnom porukom: “Za značajni napredak potrebne su značajne reforme.”

On je naglasio da Beograd mora raditi na jačanju vladavine prava i sudstva, borbe protiv organiziranog kriminala, kako treba jačati nezavisne medije, da dijalog s Kosovom mora dovesti do rezultata te se Srbija mora uskladiti s evropskom vanjskom i sigurnosnom politikom, prenosi Hina.
Slovak je naglasio da sukobi devedesetih “ostaju definirajuća tačka srpske politike” te da će evropski put Srbije patiti sve dok se to ne promijeni.

‘Srbija mora uvesti sankcije Rusiji’

Komesar za proširenje Oliver Varhelyi također je naglasio da je neusklađenost Srbije s evropskom vanjskom politikom ozbiljan problem, kao i neprocesuiranje ratnih zločina. Srbija je uz Bjelorusiju jedina evropska zemlja koja nije uvela sankcije Rusiji zbog njene agresije na Ukrajinu.
Gotovo svih dvadesetak zastupnika koji su sudjelovali u raspravi složio se da Srbija mora uvesti sankcije te pokazati iskrenu želju za članstvom u Uniji.
Srbiju su branili Thierry Mariani, član Nacionalnog okupljanja francuske političarke Marine Le Pen, te irski “anti-establishment” dvojac Clare Daly i Mick Wallace, naglašavajući kako Srbija ima pravo zadržati odnose s Rusijom, a EU se ne treba u to miješati.
Svi zastupnici su izrazili saučešće Srbiji zbog nedavnih pucnjava u kojima je živote izgubilo 17 ljudi.

Nestali u ratu i dalje otvoreno pitanje

Hrvatska zastupnica Evropske pučke stranke Željana Zovko je rekla kako je Srbiji vrijeme za razmišljanje kad će prestati glorifikacija i retorika nasilja. Ona je kazala kako želi da Srbija bude dio evropske porodice, no kako je za to nužno usklađivanje sa zajedničkom vanjskom politikom.
“Rasvjetljavanje sudbine više od 1.800 nestalih iz Domovinskog rata mnoge i dalje sprječava da krenu naprijed i dostojanstveno tuguju” istakula je, pa pozvala Srbiju da također intenzivira rad na osudi govora mržnje i veličanja ratnih zločinaca.
Zastupnik socijalista i demokrata Tonino Picula govorio je o “hroničnim problemima” Srbije: “osobnoj vlasti jednog čovjeka, okupacije države i njenih institucija, veličanju ratnih zločinaca i toksičnoj medijskoj sceni”.
Upozorio je da evropska finansijska pomoć “režimu” predsjednika Aleksandra Vučića ne približava Srbiju EU-u niti ju udaljava od Rusije Vladimira Putina. Picula je potom izrazio punu podršku građanima Srbije koji žele “drugačiju, bolju, evropsku Srbiju, Srbiju bez nasilja” te time pokazuju “da postoje kapaciteti za promjene”.
Picula je naglasio da posebnu odgovornost za komunikaciju demokratskih vrijednosti sa Srbijom ima EPP u čijem članstvu se nalazi Vučićeva stranka.
Zastupnik liberala Valter Flego pozvao je srpske vlasti da “ako stvarno žele promjene” krenu u izgradnju “nove Srbije”, što se može postići putem konkretnih koraka.
“Što Srbija želi od Unije i želi li uopće Uniju?” upitao je Flego i pozvao srpske vlasti da “poslušaju prvo zahtjeve vlastitog naroda”.
“A onda dođite da sjednemo i razgovaramo o budućnosti”, poručio je.
“Nova Srbija, satkana na krilima demokracije i vladavine prava, ukoliko bude željela, naravno da će imati mjesto u Europi”, zaključio je Istrijan.

Brojna otvorena pitanja

Ladislav Ilčić, predstavnik konzervativaca i reformista, rekao je da Srbija nije predana evropskim vrijednostima i nikad to nije bila.
Naglasio je da je Srbija “sto ili više godina radila sve što ono danas radi Rusija, ne samo oružjem, kao prije 30 godina, nego i krađom kulture i jezika”.
“Kao što Moskva negira ukrajinsku naciju, tako Beograd negira više nacija jugoistoka Europe”, rekao je Ilčić, spomenuvši hrvatsku manjinu u Vojvodini i “stvaranje umjetne bunjevačke nacije” kako bi se “izbrisala” ona hrvatska.
Ilčić je poručio kako će Srbija i dalje gledati prema Moskvi uprkos evropskim “milijardama” jer je to dio njene historije i “političkog mindseta”.
“Ulazak ovakve Srbije u EU značio bi punopravno članstvo male Rusije u ovoj zajednici koja bi ju onda podrivala u interesu velike Rusije”, zaključio je konzervativac.
EPP-ovac Tomislav Sokol govorio je o sudbini nestalih, naglasivši kako je još uvijek nepoznata sudbina 1.218 osoba te mjesto ukopa posmrtnih ostataka 394 smrtno stradalih. Istakao je kako je iznimno važno da izvještaj, o kojem će se glasati u srijedu, potiče Srbiju da se nosi s tim pitanjem prema kojem dosad nisu pokazale “iskrenu predanost”. Sokol je dodao kako Srbija i dalje ne garantuje jednaka prava hrvatskoj manjini kao što srpska manjina uživa u Hrvatskoj.
“Bez rješavanja svih otvorenih pitanja, a posebno pitanja nestalih, Srbiji nema mjesta u EU-u”, rekao je Sokol.
Njegova stranačka kolegica Sunčana Glavak pitala je “želi li Srbija EU kao bankomat ili vlastitu transformaciju kroz zajedničke europske vrijednosti?”.
Glavak je također podsjetila na sudbinu logoraša i nestalih u Domovinskom ratu i istaknula da je za Hrvatsku “i dalje od iznimne važnosti pitanja obeštećenja logoraša srpskih koncentracijskih logora i povlačenje iz procedure tzv. Zakona o regionalnoj ili univerzalnoj jurisdikciji”.

Srbija nazaduje

U izvještaju se ocjenjuje kako je Srbija nazadovala u usklađivanju sa zajedničkom vanjskom politikom EU-a te pozvali da se preispita opseg finansijske pomoći koju EU pruža Srbiji ako se nastavi podrška antidemokratskim režimima.
Kao prioritet izvještaja se navodi i normalizacija odnosa Srbije i Kosova te upozorava da retoriku protiv EU-a šire mediji pod kontrolom vlade. Dinamika pristupnog procesa sa Srbijom bit će određena napretkom u vladavini prava i temeljnim pravima, funkcioniranju demokratskih institucija, predanosti zajedničkim evropskim pravima i vrijednostima te u normalizaciji odnosa s Kosovom, stoji u izvještaju.
Zovko je u izjavi Hini rekla kako je ovaj izvještaj pokazuje da je u Evropi sve veće razumijevanje dvostruke igre koju srbijanske vlasti vode jer su se mnogi iz međunarodne zajednice “opekli” na tu igru. Naglasila je kako je ovaj izvještaj stoga treba služiti kao opomena Srbiji te da je riječ o pokazatelju kako se s vodeće pozicije u pregovorima prema članstvu u Uniji može “neslavno pasti”.
Picula je za Hinu rekao kako već više godina upozorava na malignost politike Vučića koji pokušava “proeuropskom retorikom animirati svoje europske sugovornike”, paralelno kod kuće i u regiji vodeći politiku koja je “ustvari vrlo toksična”.
Naglasio je da je u Briselu već odavno poznata “igra” srbijanskog predsjednika, no da je pitanje zašto se ona toliko dugo tolerirala, za što je dao odgovor “politike ignoriranja prirode srbijanskog režima” tokom mandata bivše njemačke kancelarke Angele Mekrel.
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-11


Back to top Go down

Dodik ide kod Putina 23. maja Empty Re: Dodik ide kod Putina 23. maja

Post by RayMabus 11/5/2023, 01:35

Europski parlament u srijedu je velikom većinom usvojio izvješće o Srbiji u kojem stoji da ona nazaduje na putu prema članstvu u EU-u, kako je potrebno uvođenje sankcija Rusiji zbog agresije na Ukrajinu te jačanje vladavine prava, slobode medija i borbe protiv organiziranog kriminala, izvještava Hina.
Zastupnici su s 508 glasova ‘za’ i 76 glasova ‘protiv’ usvojili izvješće slovačkog zastupnika Vladimira Bilčika koji ga je dan ranije sažeo riječima: „Za značajnim napredak potrebne su značajne reforme”. On je tada naglasio da Beograd mora raditi na jačanju vladavine prava i sudstva, borbe protiv organiziranog kriminala, kako treba jačati neovisne medije, da dijalog s Prištinom mora dovesti do rezultata te se Srbija mora uskladiti s europskom vanjskom i sigurnosnom politikom.
U izvješću se ocjenjuje kako je Srbija nazadovala u usklađivanju sa zajedničkom vanjskom politikom EU-a te se poziva da se preispita opseg financijske pomoći koju EU pruža Srbiji ako se nastavi potpora antidemokratskim režimima. Kao prioritet izvješće navodi i normalizaciju odnosa Srbije i Kosova te upozorava da retoriku protiv EU-a šire mediji pod kontrolom vlade. Naglašava se i važnost usklađivanja sa zajedničkom vanjskom i sigurnosnom politikom EU-a, posebno u pogledu ruskog agresorskog rata protiv Ukrajine.
Izvješće daje „poprilično dobru inventuru stanja političkog, pravnog, općeg društvenog stanja u Srbiji”, rekao je hrvatski zastupnik Karlo Ressler Hini, izrazivši zadovoljstvo što se u njemu navode i pitanja bitna Hrvatskoj poput suočavanja s nasljeđem agresije na susjedne države, pitanja nestalih i zaštite manjinskih prava. Ressler je kazao kako Srbija ne nazaduje samo u pravno-administrativnom pogledu, nego se „udaljava od Europe i u jednom civilizacijskom smislu”.
Hrvatski zastupnik istaknuo je da neusuglašavanje Srbije s temeljnim postavkama EU-a poput uvođenja sankcija Rusiji nije „cilj sam po sebi” nego pitanje „ljudskog, normalnog, političkog i nacionalnog opredjeljenja prema agresiji u Ukrajini”, prema nasilju, agresivnoj politici promjene granice i „jezivoj propagandi” Rusije. „Ono što u suštini najviše zabrinjava je da Beograd ponekad čak i na različite načine kopira takav koncept maligne državne politike Moskve u odnosu prema svom okruženju”, zaključio je Ressler, navodeći primjere svojatanja tuđe kulture, negiranja tuđih identiteta i svojatanja teritorija.
Europski parlament u srijedu je izglasao i rezoluciju o Kosovu u kojoj daje preporuke što Priština treba poduzeti za napredak prema članstvu u Europskoj uniji. Parlament tim dokumentom poziva i preostale zemlje EU-a koje nisu priznale Kosovo da to učine što prije – Španjolsku, Slovačku, Cipar, Rumunjsku i Grčku. Rezolucija pozdravlja liberalizaciju viznog režima za kosovske državljane, političku stabilnost u toj zemlji od 2021. te njezino usklađivanje s europskom vanjskom politikom.
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-11


Back to top Go down

Dodik ide kod Putina 23. maja Empty Re: Dodik ide kod Putina 23. maja

Post by RayMabus 11/5/2023, 02:53

Eksplozije u Zaporožju, rakete i „pametne bombe“ lete na ciljeve u Donbasu. Eksplozije grme u oblasti okupiranih Slavjanska i Kramatorska. Prema nekim izveštajima, u Zaporožju je pogođeno skladište municije Oružanih snaga Ukrajine, u toku su detonacije, kaže V.Rogov.

Dronovi šahid nad Dnjepropetrovskom.

Vazdušni udari na Ukrajinu
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-11


Back to top Go down

Dodik ide kod Putina 23. maja Empty Re: Dodik ide kod Putina 23. maja

Post by RayMabus 11/5/2023, 04:50

Sva sreća pa ova Ukrajina ne ovisi o Njemačkoj i Francuskoj jer bi je ovi odma zakopali samo da rat prestane i da mogu nastavit trgovat s Kinom i ponovo s Rusijom.

To je i glavni razlog zašto netko štiti Vucića a unutar EU jer računa to će stat uskoro pa primirje i nastavljamo di smo stali.

E BOGA MI NEĆETE.
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-11


Back to top Go down

Dodik ide kod Putina 23. maja Empty Re: Dodik ide kod Putina 23. maja

Post by RayMabus 11/5/2023, 12:30

Prije 4 minute
Peskov zaprijetio Britaniji
Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da bi Britanija za slanje projektila dugog dometa u Ukrajinu dobila "adekvatan odgovor naše vojske".
Reagirao je na izvješća da je Velika Britanija isporučila Kijevu više krstarećih projektila Storm Shadow. Rusija je ranije rekla da bi isporuka takvog oružja bila prelazak "crvene linije".Prije 19 minuta
CNN: Britanija poslala Ukrajini krstareće projektile dalekog dometa
Velika Britanija poslala je Ukrajini nekoliko krstarećih projektila dalekog dometa Storm Shadow, objavio je u četvrtak CNN, pozivajući se na nekoliko visokih zapadnih dužnosnika.
Britansko ministarstvo obrane nije željelo komentirati vijest.
Skupina europskih zemalja predvođena Britanijom prošli je tjedan zatražila od proizvođača da kažu jesu li zainteresirani za opskrbu Ukrajine projektilima dometa 300 kilometara, ali Britanija je u utorak objavila da još nije donesena konačna odluka o slanju tog oružja. Britanija je u siječnju objavila da će Ukrajini poslati 14 tenkova Challenger, potaknuvši SAD, Njemačku i druge zemlje da Kijevu pošalju tenkove.
Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da bi Britanija za slanje projektila dugog dometa u Ukrajinu dobila "adekvatan odgovor naše vojske".
Reagirao je na izvješća da je Velika Britanija isporučila Kijevu više krstarećih projektila Storm Shadow. Rusija je ranije rekla da bi isporuka takvog oružja bila prelazak "crvene linije".
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-11


Back to top Go down

Dodik ide kod Putina 23. maja Empty Re: Dodik ide kod Putina 23. maja

Post by RayMabus 11/5/2023, 12:35

Ukrajinski dron izveo je napad na naftnu bazu AD „Brjansknjeftprodukt“ u Brjanskoj oblasti, izjavio je gubernator te oblasti Aleksandar Bogomaz.
U saopštenju lidera regiona na telegram kanalu dodaje se da nema žrtava.
Ističe se da su usled bačene municije delimično oštećeni betonska osnova i cisterna za skladištenje naftnih derivata.
Na mestu događaja rade operativne službe. Ovo nije prvi ukrajinski napad na region danas. Bogomaz je noćas objavio da su Oružane snage Ukrajine izvele napad dronom na zgradu administracije u Starodubu. U incidentu nije bilo žrtava.
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-11


Back to top Go down

Dodik ide kod Putina 23. maja Empty Re: Dodik ide kod Putina 23. maja

Post by RayMabus 11/5/2023, 12:44

Britanija je potiho u opticaj pustila tender zapadnim proizvođačima oružja da Međunarodnom fondu za Ukrajinu koji vodi s Danskom, Nizozemskom, Norveškom i Švedskom ponude projektile i rakete dometa od 100 do 300 kilometara.
Skupe i kvalitetne rakete Storm Shadow europskog proizvođača oružja MBDA koje posjeduju britanska i francuska vojska, a koje imaju domet od 250 i više kilometara, odgovaraju zahtjevima iz spomenutog tendera.
Ben Hodges, umirovljeni general koji je zapovijedao američkom vojskom u Europi, rekao je da bi Crnomorska flota Ruske ratne mornarice već napustila Sevastopolj kad bi Ukrajina imala Storm Shadow rakete. Hodges je naveo da je odlazak Rusa iz Sevastopolja jedan od preduvjeta za pokušaj zauzimanja Krima. Umirovljeni je general dodao da ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski i ukrajinsko vojno vodstvo neće htjeti naljutiti Zapad time što će rakete velikog dometa koristiti mimo dogovora i obećanja.

Čak i kada Britanija i njezini europski partneri dogovorili slanje raketa Ukrajini, njihova bi cijena mogla biti problem za Međunarodni fond za Ukrajinu. Jedan Storm Shadow stoji oko dva milijuna funti (2,3 milijuna eura), a Fond na raspolaganju za sve troškove ima 320 milijuna funti.

Ukrajina bi ih u teoriji mogla postaviti na svoje borbene avione MiG-29 i Su-27.

Kijev nabavlja oružje zbog kojeg je Putin bijesnio?! Sve su oči sada uprte u ovu zemlju...
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-11


Back to top Go down

Dodik ide kod Putina 23. maja Empty Re: Dodik ide kod Putina 23. maja

Post by RayMabus 11/5/2023, 13:34

Kraljevsko ratno zrakoplovstvo ima između 700 i 1000 raketa Storm Shadow. Francusko ratno zrakoplovstvo još uvijek ima oko 500 projektila, tako da ima puno toga za podijeliti. Kao i uvijek, visokoprecizno oružje je vrlo skupo, svaka takva raketa košta 1,71 milijun dolara u cijenama 2022. godine.
Dodik ide kod Putina 23. maja Message-editor%2F1615850396511-83eag-official-20210309-048-045
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-11


Back to top Go down

Dodik ide kod Putina 23. maja Empty Re: Dodik ide kod Putina 23. maja

Post by RayMabus 11/5/2023, 13:44

Nije skupo ako će ukrajinske zračne snage obit znanje i tehnologiju kako ovo da montiraju na Su-27 te ako s ovim pogodite neki vojni brod u Sevastopolju i s time ovima poručite da pokupe prnje od tuda.

Po meni je to dobra investicija. Fino izreklamiraš to oružje i ove poklopiš i potjeraš dalje.
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-11


Back to top Go down

Dodik ide kod Putina 23. maja Empty Re: Dodik ide kod Putina 23. maja

Post by RayMabus 11/5/2023, 13:49

Velika Britanije je isporučilo Ukrajini više krstarećih projektila Storm Shadow, dajući ukrajinskim snagama novu sposobnost dugog dometa prije dugo očekivane kontraofanzive protiv ruskih snaga, rekli su za CNN više visokih zapadnih zvaničnika.

"Velika Britanija je ranije rekla da će snabdjeti Ukrajinu oružjem dugog dometa, a to će sada uključivati ​​brojne projektile Storm Shadow. Britanska vlada je bila jasna da je ovo samo kao odgovor na rusko namjerno gađanje civilne nacionalne infrastrukture i da je proporcionalan odgovor”, rekao je zapadni zvaničnik za CNN.
Storm Shadow je krstareća raketa dugog dometa sa stelt mogućnostima, koju su zajednički razvile Velika Britanija i Francuska, koja se obično lansira iz zraka. Sa dometom većim od 250 km, to je malo manje od mogućnosti dometa američkih Army Tactical Missile Systems zemlja-zemlja, ili ATACMS, koje je Ukrajina dugo tražila.
Najvažnije je da Storm Shadow ima domet da udari duboko u teritoriju koju drže Rusija u istočnoj Ukrajini. Zapadni zvaničnik rekao je za CNN da je Velika Britanija dobila uvjeravanja od ukrajinske vlade da će se ove rakete koristiti samo unutar ukrajinske suverene teritorije, a ne unutar Rusije. Zvaničnici Ujedinjenog Kraljevstva često su davali javne izjave u kojima su Krim identifikovali kao suverenu teritoriju Ukrajine, opisujući ga kao "nezakonito pripojen".
Očekuje se da će britanski ministar odbrane Ben Wallace objaviti u Donjem domu da Velika Britanija šalje projektile Storm Shadow Ukrajini.
Projektil je "pravo mijenja igru ​​iz perspektive dometa", rekao je visoki američki vojni zvaničnik za CNN i daje Kijevu sposobnost koju je tražio od početka rata. Kako je izvijestio CNN, trenutni maksimalni domet Ukrajine za oružje koje je dalo SAD iznosi oko 78 kilometara.
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-11


Back to top Go down

Dodik ide kod Putina 23. maja Empty Re: Dodik ide kod Putina 23. maja

Post by RayMabus 11/5/2023, 14:03

Prije 16 minuta
Britanski ministar potvrdio da su Ukrajini poslali rakete dugog dometa
Britanski ministar potvrdio je da su Ukrajini poslali rakete dugog dometa, a više informacija trebalo bi biti poznato uskoro. Ministar obrane Ben Wallace rekao je: "Danas mogu potvrditi da Ujedinjeno Kraljevstvo Ukrajini donira rakete Storm Shadow.
"One nadopunjuje već postojeće sustave dugog dometa, uključujući projektile HIMARS i Harpoon, kao i vlastitu ukrajinsku krstareću raketu Neptun", rekao je.
"Ukrajina ima pravo braniti se. Korištenje Storm Shadowa omogućit će Ukrajini da potisne ruske snage unutar svog teritorija", rekao je.
:tu
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-11


Back to top Go down

Dodik ide kod Putina 23. maja Empty Re: Dodik ide kod Putina 23. maja

Post by RayMabus 11/5/2023, 14:19

Baš lijepa vijest za dobro jutro.

Sad ćemo to montirat na Su-27/Mig-29 i fino ispalit prema luci Sevastopolj i potopit neki ruski vojni brodić tamo eskalacija a Ursula koja šuruje s Kinom i podržava Vučica jer misli kako će oni napravit neki mir tamo i nastavit trgovat pa nikom ništa :

Dodik ide kod Putina 23. maja T_6bcb37d9a4ea47f3935ccb5d1f8d5709_name_Bucha
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-11


Back to top Go down

Dodik ide kod Putina 23. maja Empty Re: Dodik ide kod Putina 23. maja

Post by RayMabus 11/5/2023, 14:42

Kako će ovo bit fino rokanje ruske mornarice na Krimu i ruske avijacije na Krimu i u istočnoj Ukrajini pa to je milina jedna.
Dodik ide kod Putina 23. maja 1280px-2022_Russian_invasion_of_Ukraine.svg
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-11


Back to top Go down

Dodik ide kod Putina 23. maja Empty Re: Dodik ide kod Putina 23. maja

Post by pizzon 11/5/2023, 15:03

Milojko +
Dodik ne ostane tamo gde voli da ide

_________________
ne znam ko ce da pobedi
ali znam ko nece da izgubi !
pizzon
pizzon

Posts : 4976
2020-04-21


Back to top Go down

Dodik ide kod Putina 23. maja Empty Re: Dodik ide kod Putina 23. maja

Post by zganci_i_jetrica 11/5/2023, 16:26

Srbi su Rusima braća kad to Rusima treba i odgovara. I ta će im se braća pravoslavna, slavjanska na kraju tako izasrat u usta, da će nam komšije biti siti do kraja stoljeća.
zganci_i_jetrica
zganci_i_jetrica

Posts : 1315
2021-06-05


Back to top Go down

Dodik ide kod Putina 23. maja Empty Re: Dodik ide kod Putina 23. maja

Post by crvenkasti 11/5/2023, 19:53

Tako je Dalibor jednom krenuo u banku, kad ono - kiša!
I sad, ono, kiša pada, trava raste, a novci na računu u banci.

Posije su Dalibora stavili u gips, a možda i nisu.
crvenkasti
crvenkasti

Male
Posts : 28660
2014-04-17


Back to top Go down

Dodik ide kod Putina 23. maja Empty Re: Dodik ide kod Putina 23. maja

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum