Ukrajinci beže od rata preko ledene Tise
Page 1 of 1
Re: Ukrajinci beže od rata preko ledene Tise
Pametan potez, vise vrede zivi, nego mrtvi. Rat protiv Rusije je unapred izgubljen, to svi znaju, osim nekih, koji su vec bili zaglavili u Staljingradu. Mogu doci i u Srbiju, barem slican jezik. Rumunija i Rumunski, nema nikakve veze. Biti topovsko meso Zapada i nije neka logika.
Serbinho-3- Posts : 24523
2014-08-25
Re: Ukrajinci beže od rata preko ledene Tise
Ovi Ukri što ratuju vrlo se žilavo bore... mora im se priznatiSerbinho-3 wrote:Pametan potez, vise vrede zivi, nego mrtvi. Rat protiv Rusije je unapred izgubljen, to svi znaju, osim nekih, koji su vec bili zaglavili u Staljingradu. Mogu doci i u Srbiju, barem slican jezik. Rumunija i Rumunski, nema nikakve veze. Biti topovsko meso Zapada i nije neka logika.
Ali sa ovakvim stradanjima i gubicima pitanje je koliko dugo će opstati
Ringo10- Posts : 20911
2015-09-24

» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
» Nova ruta izbjeglica: Izbjeglice će do Njemačke ići preko Grčke, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Poljske, Kaljingrada, pa preko Mumranska do Kopenhagena
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
» Nova ruta izbjeglica: Izbjeglice će do Njemačke ići preko Grčke, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Poljske, Kaljingrada, pa preko Mumranska do Kopenhagena
Page 1 of 1