Kvale za euro
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kvale za euro
Najkrivlji je Krama jer je sebican.Zeko wrote:Koji si ti redikul, to nije za povjerovati ... Livaković zaspao kod prebačene lopte na drugu stativu? Odi gledaj šah, ovo nije za tebe ... Isključivi krivac za gol je Juranović koji je od svog čovjeka bio udaljen 5 metara, isto kao i kod onog zicera kojeg su imali isto sa lijeve strane, a to brani desni bek ako ti nije jasno ...Lt.Topper Harley wrote:Ne moze tatticar probaviti odbjeglog Kramarića haha
A ni spomenuti da je livakovic opet zaspao uz juranovića
A to sto nam teska promaja brani je prica za sebe.
A ponadala se braca u medjugorju da ce ga uzeti Bayern.
A onaj Telac u Bayernu neda preda sebe slavnome Joao Cancelu.
Nezna bayern nista i bolje da nezna jer bi sa propalitetom na golu sada bili u rangu najsugavije svapske momcadi
Eintrachta iz Frankfurta
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Meni nije jasno kako to da u kvalama i u cldarth_vader wrote:A trebali bi i prestati suditi suci iz tih nekih egzotičnih zemalja poput Portugala...
Nema nasih sudaca
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Naši suci su elitna kategorija za ovakve koji sude SP-a, Eura i Ligu prvaka ... I to pišem bez imalo zajebancije ... Ovaj portugalac koji je sudio Hrvatska-Wales totalno je zalutao u nogomet ... Naši Bel i Pajač, pa čak i Jović i Strukan koji su naši najlošiji suci, za njega su svemirski brod ...
Zeko-
2015-08-26
FRANK wrote:Jako mi je drago kao i uvijek prisustvovati ovakvim kulturnim i ozbiljnim razmjenama misljenja na ovom forumu.
Zaista se covjek prosvijetli.
darth_vader-
2014-04-17
FRANK wrote:Cujem da Mama i Seka organiziraju party.End wrote:najjači jeFRANK wrote:Zato crv7 puni super mocne lichere i luxere
odjednom je i arapska liga 5., 6. ili 7. najjača liga na svijetu
ako tako kaže pederska nakaza mora da je istina
Jer golovi mocnim Luxerima su daleko vrijedniji od npr. Titule prvaka svijeta.
Gutaju te arapske sablje
Lt.Topper Harley- Posts : 792
2022-10-28
Jesu to oni sto su na cipru ili gdje vec proslo ljeto uzrokovali međunarodni incident ?Zeko wrote:Naši suci su elitna kategorija za ovakve koji sude SP-a, Eura i Ligu prvaka ... I to pišem bez imalo zajebancije ... Ovaj portugalac koji je sudio Hrvatska-Wales totalno je zalutao u nogomet ... Naši Bel i Pajač, pa čak i Jović i Strukan koji su naši najlošiji suci, za njega su svemirski brod ...
2022-10-28
FRANK wrote:Meni nije jasno kako to da u kvalama i u cldarth_vader wrote:A trebali bi i prestati suditi suci iz tih nekih egzotičnih zemalja poput Portugala...
Nema nasih sudaca
To je bar jasno,pa nema postenog suđenja
2022-10-28
Malog Vuskovica nije zvao niti veliki mag Dzo Simunic za U-19, a kamoli primjerice Biscan.100kn wrote:vidim borevkovica i malog vuskovica opet nije zvao
Premda momak izgleda, ponasa se i igra za seniore Hajduka.
Od momcadi koja je u polufinalu LP, koja je izbacila City i B. Dortmund, prvake Njemacke i Engleske, on koristi 2, 3 igraca a igraju mu neki nizeligaski. Kapetan juniora Hajduka, s vec seniorskim nastupima i dva asista u 2023-oj za seniorsku momcad Hajduka mu protiv Ceske sidi na klupi.
Jebote, da to onoj prciji radi, onaj retaj Butina nema iz koje novine ne bi kmeca...
Sramota HNS-a i svih koji se tamo nalaze ukljucujuci onog direktorcica sto se setka ko vjerni pas s HDZ-em Kusticem svugdje po svijetu... Zalosno jedino sto je legenda Hajduka, ali vidim da mu to puno znaci... Proda se....
Guest- Guest
a što to znači igrati za seniore hajduka, to je kao neki uspjeh biti dio osrednje HNL ekipe koja se bruka protiv tobola i gzire
sinko pa ti si sebi umislio da ste la masija ili ne daj bože najbolja akademija na svijetu, a to je ona dinama iz zagreba
tražite 15 milijuna za vuskovica, samo ne znam na temelju čega, isključivo na osnovu dinamove slave i naših dobrih poslova inače ne bi dobili 5 eura niti bi itko iz europe znao da uopće postojite
zato zatvori tu sektašku lopovsku gubicu i budi kuco
sinko pa ti si sebi umislio da ste la masija ili ne daj bože najbolja akademija na svijetu, a to je ona dinama iz zagreba
tražite 15 milijuna za vuskovica, samo ne znam na temelju čega, isključivo na osnovu dinamove slave i naših dobrih poslova inače ne bi dobili 5 eura niti bi itko iz europe znao da uopće postojite
End- Posts : 21178
2015-08-25
End wrote:a što to znači igrati za seniore hajduka, to je kao neki uspjeh biti dio osrednje HNL ekipe koja se bruka protiv tobola i gzire
Zeko-
2015-08-26
Osrednje HNL ekipe?End wrote:a što to znači igrati za seniore hajduka, to je kao neki uspjeh biti dio osrednje HNL ekipe koja se bruka protiv tobola i gzire
Pljuvanjem po Hajduku pljucas i po svojoj prciji, jer kakav je to uspjeh biti prvak ako vam je najveci konkurent taj Hajduk, a zadnje 2 godine jest.
Mi smo blize vama po ljestvici nego trećeplasirani nama.
Tako, igrati u seniorima drugoplasirane momcadi HNL-a i(li) igrati polufinale juniorske LP bi svakako trebao biti argument za igranje u U-19 reprezentaciji. Koji su argumenti drugih igraca tamo? Jeli igraju seniorski nogomet i gdje igraju, jeli igraju u boljoj juniorskoj momcadi nego igraci Hajduka?
Izvuci glavu iz Messijevog supka pa ce ti biti jasnije...
Guest- Guest
Protiv Ceske 6 igraca Prcije/sestrice u prvih 11, igrac Jaruna ispred kapetana momcadi koja je u polufinale LP i prvak drzave.
Pa jeboteled, to je kao da Dalic stavi igraca Slaven Belupa umisto sto ja znam Kovacica i da nitko tu ne vidi problem.
Nije ni cudo sto su nam 3 komada uvalili.
Pa jeboteled, to je kao da Dalic stavi igraca Slaven Belupa umisto sto ja znam Kovacica i da nitko tu ne vidi problem.
Nije ni cudo sto su nam 3 komada uvalili.
Guest- Guest
Nikakav to nije uspjeh biti prvi u HNL-u u ovakvoj konkurenciji, a to kaj ste vi bliže nama nego trećeplasirani vama, samo je dokaz da je liga kriminalno slaba, što znači da ste vi bliže nama nego treći vama ne zato kaj ste vi dobri, nego zato kaj su drugi katastrofalno loši ... Iz tog razloga je za jačinu naših klubova mjerodavna isključivo Europa i rezultat u Europi, sve ovo drugo je kurac ... A u Europi je već 20-ak godina konkurentan samo i jedino Dinamo dok ova trojka iza njega i to bilo koja, u Europi samo nastupa tek tol'ko da nastupa i to opet samo potvrđuje da nam je liga katastrofalno loša ...Andreas Goldberger wrote:Osrednje HNL ekipe?End wrote:a što to znači igrati za seniore hajduka, to je kao neki uspjeh biti dio osrednje HNL ekipe koja se bruka protiv tobola i gzire
Pljuvanjem po Hajduku pljucas i po svojoj prciji, jer kakav je to uspjeh biti prvak ako vam je najveci konkurent taj Hajduk, a zadnje 2 godine jest.
Mi smo blize vama po ljestvici nego trećeplasirani nama.
Tako, igrati u seniorima drugoplasirane momcadi HNL-a i(li) igrati polufinale juniorske LP bi svakako trebao biti argument za igranje u U-19 reprezentaciji. Koji su argumenti drugih igraca tamo? Jeli igraju seniorski nogomet i gdje igraju, jeli igraju u boljoj juniorskoj momcadi nego igraci Hajduka?
Izvuci glavu iz Messijevog supka pa ce ti biti jasnije...
Zeko-
2015-08-26
kramarića sam otpisao kao igrača na tekmi kontra osijeka kad je debitirao soudani i kad kramarić u mrtvoj situaciji za dodati čopu koji ima prazan gol puca i promašuje.Lt.Topper Harley wrote:Ne moze tatticar probaviti odbjeglog Kramarića haha
A ni spomenuti da je livakovic opet zaspao uz juranovića
uzalud mu sva tehnika, lažnjaci, driblinzi ako nije timski igrač. u splitu je još jednom pokazao zašto nije napravio karijeru kakvu je mogao po tehničkom potencijalu - jebe ga vlastiti ego.
je, livi je trebao markirati samog igrača izvan peterca, a jura je trebao biti na crti.
sitting_bull-
2015-09-28
kaj se kramarića tiče, njegovo prezime govori sve o njemu.
kramarić je mali kramar.
krȁmār m
DEFINICIJA
1. a. trgovac koji prodaje kramu na sajmu b. onaj koji prodaje rabljenu robu; staretinar
2. pejor. onaj koji može misliti samo na svoje sitne probitke; malograđanin, filistar, ćifta
kramarić je mali kramar.
krȁmār m
DEFINICIJA
1. a. trgovac koji prodaje kramu na sajmu b. onaj koji prodaje rabljenu robu; staretinar
2. pejor. onaj koji može misliti samo na svoje sitne probitke; malograđanin, filistar, ćifta
sitting_bull-
2015-09-28
A u pm kako definira igraca prema prezimenu , korelacije kojih se ni tatta ne bi posramio
Ali ajde priznaj da je problem sto nije tatti dao postotak umjesto sto kao shizofrenik pamtis/izvlacis neke situacije dok je ovaj bio pocetnik
Ali ajde priznaj da je problem sto nije tatti dao postotak umjesto sto kao shizofrenik pamtis/izvlacis neke situacije dok je ovaj bio pocetnik
2022-10-28
darth_vader wrote:FRANK wrote:Jako mi je drago kao i uvijek prisustvovati ovakvim kulturnim i ozbiljnim razmjenama misljenja na ovom forumu.
Zaista se covjek prosvijetli.
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Ako Majer postane igrač, ja ću iskidat svoju diplomu…
:(
:(
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 6