ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jugoslavija leti u orbitu

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Jugoslavija leti u orbitu - Page 2 Empty Re: Jugoslavija leti u orbitu

Post by RayMabus 3/8/2023, 09:48

Bog je jednostavan.

Ljudi očekuju nešto komplicirano a ono prazna kugla u kojem je njemu fotelja a na plaštu te kugle oko 20-ak izbočina i to su materijalni svemiri a jedan od njih je i ovaj naš dok bi nama ovi drugi bili paralelni svemiri slični našemu ( ne i isti jer se druge stvari dešavaju tamo dakle nije isto al je na istu šemu ) i uđeš u njega i tamo neka mrljica u daljini i to je ovaj dio di su u tom fizičkom svemiru galaksije.

Čista jednostavnost konstrukcija. Ne može jednostavnije da ga jebeš.

RayMabus

Posts : 174584
2014-04-12


Back to top Go down

Jugoslavija leti u orbitu - Page 2 Empty Re: Jugoslavija leti u orbitu

Post by RayMabus 3/8/2023, 10:05

I sad ću vas namlatit jer ste mi instalirali Komšića po četvrti put. Reka san van da ću van izvuć uši.


Jugoslavija leti u orbitu - Page 2 2349965085

Kina izdala oštri proglas protiv ‘globalnog hegemona‘ SAD-a: ‘Njihove nasilničke prakse su prijetnja za mir u svijetu‘

Jugoslavija leti u orbitu - Page 2 2Q==

Kina je objavila popis problema koje svijet ima s načinom na koji SAD koristi svoju "globalnu hegemoniju", tako naglašavajući sve veću napetost između ovih dviju nacija; naročito pogoršanu nakon nikad dokazanog "špijunskog balona" i jednako nepotkrijepljenih optužbi za potencijalno snabdijevanje Rusije oružjem.

Radi se o dokumentu od 4.000 riječi pod naslovom “Američka egemonija i njezine opasnosti” koji detaljno opisuje pogled Pekinga na to kako se SAD agresivno ponaša na svjetskoj pozornici u političkoj, vojnoj, ekonomskoj, tehnološkoj i kulturnoj sferi te "nastoji privući veću međunarodnu pozornost na pogubnost američkih praksi za mir i stabilnost u svijetu i dobrobit svih naroda".


U članku se, između ostalog, navodi da SAD "ugrađuje američke vrijednosti u svoje proizvode kao što su filmovi", kako bi dominirale javnim mnijenjem. "Kada se holivudski filmovi puste na svijet, oni vrište o američkim vrijednostima koje su uz njih povezane", tvrdi Kina.

Dio teksta objavljujemo u nastavku.

"Otkako su postale najmoćnija zemlja svijeta nakon dva svjetska rata i Hladnog rata, Sjedinjene Države djelovale su sve hrabrije pri miješanju u unutarnje poslove drugih zemalja, tražeći, održavajući i zlorabeći hegemoniju, promičući subverziju i infiltraciju te namjerno vodeći ratove, tako nanoseći štetu međunarodnoj zajednici.

Sjedinjene Države razvile su hegemonistički plan za sceniranje "obojenih revolucija", poticanje regionalnih sporova i čak izravno pokretanje ratova pod krinkom promicanja demokracije, slobode i ljudskih prava. Držeći se hladnoratovskog mentaliteta, Sjedinjene Države su pojačale blokovsku politiku i potakle sukobe i borbe. Prenapregnule su koncept nacionalne sigurnosti, zlorabile kontrolu izvoza i nametnule jednostrane sankcije drugima. Zauzele su selektivan pristup međunarodnom pravu i pravilima, koristeći ih ili odbacujući kako smatraju prikladnim, i nastojale su nametnuti pravila koja služe njezinim vlastitim interesima, u ime održavanja "međunarodnog poretka utemeljenog na pravilima".

Dok pravedna stvar dobiva široku podršku svojih zagovornika, nepravedna osuđuje svog progonitelja da bude izopćenik. Hegemonijske, dominantne i zastrašujuće prakse korištenja snage za zastrašivanje slabijih, oduzimanje od drugih silom i prijevarom te igranje igara s nultim rezultatom nanose ozbiljnu štetu. Povijesni trendovi mira, razvoja, suradnje i obostrane koristi su nezaustavljivi. Sjedinjene Države nadjačavaju istinu svojom moći i gaze pravdu kako bi služile vlastitim interesima. Ove unilateralne, egoistične i regresivne hegemonističke prakse izazvale su rastuću, intenzivnu kritiku i protivljenje međunarodne zajednice.

Zemlje se moraju međusobno poštivati i tretirati kao jednake. Velike zemlje trebale bi se ponašati na način koji dolikuje njihovom statusu i preuzeti vodstvo u ostvarivanju novog modela međudržavnih odnosa koji uključuje dijalog i partnerstvo, a ne sukob ili savezništvo. Kina se protivi svim oblicima hegemonizma i politike moći te odbija miješanje u unutarnje poslove drugih zemalja. Sjedinjene Države moraju provesti ozbiljno preispitivanje svoje duše. Moraju kritički preispitati što su učinile, osloboditi se svoje arogancije i predrasuda te napustiti svoje hegemonističke, dominantne i nasilničke prakse", ističe se u kineskom proglasu. 

:tu beer
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-12


Back to top Go down

Jugoslavija leti u orbitu - Page 2 Empty Re: Jugoslavija leti u orbitu

Post by RayMabus 3/8/2023, 17:26

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Ravan 2 brzinu svjetlosti na drugu potenciju (c2). Ravnina 3 brzine svjetlosti na treću potenciju (c3). Ravnina 4 brzine svjetlosti na četvrtu potenciju (c4). Ravnina 5 i 6 brzine svjetlosti na petu potenciju (c5). I tako dalje.

Ravnine 5 i 6 su vam majistori svjetlosti i anđeoska hijerarhija.

Zato se nemojte čudit kad vam počmem pričat priče o rubu svemira pa kako je tamo opna i Ništavilo tj sloj njih pa kad izađeš tj prođeš kroz tu opnu a trebaš ne emitirat misli jer tamo opna odma dijeluje na pokrete ( misao kao energija pa te zarobi ko konopi ako emitiraš išta ) pa onda kad lagano to prođeš onda izlaziš iz svemira i ugledaš nekakva jaja a to su paralelni svemiri ( drugi materijalni svemiri poput ovog našeg ).

Jedino ima ovaj naglednik koji odma opazi da je nešto izašlo pa ti on dopilota i mrš natrag.

To je ovi :

Aes:

Oni nadziru ravnotežu svemira; to su Entiteti u službi EON-a. Oni bdiju nad fizičkom strukturom svemira.
Mogu van i opisat kako izgleda ovi lik za kojeg vi nikad niste čuli a kamo li ga vidjeli.

Doktor nauka.

Možda bi ga bilo bolje nazvati STRUKTURA jer to ga vama bolje opisuje šta je on tj oni : građevinari.
Zvao sam na razgovor i Boga kretora i nekog od ovih da mi pomognu da inkarniranim idiotima predočim šta je ovaj Aes tj oni.

Ovako da ne pišem knjige sad ovo su mi rekli da van reknem : kako oni nadziru fizičke svemire da su oni više vani nego unutra ( nešto ko lončar kad od gline radi posudu pa sjedi na stolici i sad oblikuje tu glinu jel pa je on kao sjedi vani al ono oblikuje i kreira to ) te da kad uđu u fizički svemir da je to kako se oni tamo pojave u osnovi samo njihova manifestacija u fizičkom svemiru.

Onda su mi rekli da vam objasnim da su galaksije jako velike mase i kako se udaljavaju jedni od drugih jer se svemir širi da slabi privlačenje između njih a to su kao konopci neki a to je ta struktura tj mreža i onda popucaju konopci i tu dođe do urušavanja tog fizičkog svemira koji je prostor vrijeme te se stvaraju dimenzionalna vrata a to se ne vidi a pošto su galaksije velike mase onda se mogu stvorit ogromni procijepi i to bi narušilo tu strukturu jer bi to bila velika dimenzionalna vrata a onda šta god prođe kroz to il će završit u nekom dijelu tog istog svemira il u paralelnom ili u prošlosti il budućnosti već zavisno kako se taj procjep iskrivio tj urušilo itd.

Onda su mi rekli da ovo šta van sad pokažem da pošto su oni kao mega pijavice tj manifestacija u fizičkom svemiru a to znam otprije da uglavnom možda nije jedan tu nego se dva il više spoje u još veću i da se čak i izmjenjuju jer i onu si u živi entieti i da in s ne vrti stalno u krug pa onda jedan izađe drugi uđe u krug i tako to održavaju, nešto ko oni radnici pa prva, druga i treća noćna smjena pa tako kroz xy godina malo se izmjenjuju u toj pijavici.

Ovo vam je umjetna gravitacija odnosno umjetni izvor gravitacije kako bi se tu stvorile nove silnice te ojačale stare kako u tom prostor vremenu na toj kordinati unutar fizičkog svemira ne bi došlo do stvaranja mega dimenzionalnih vrata odnosno urušavanja strukture prostor vremenskog fizičkog kontinuuma.

https://en.wikipedia.org/wiki/Black_hole
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-12


Back to top Go down

Jugoslavija leti u orbitu - Page 2 Empty Re: Jugoslavija leti u orbitu

Post by RayMabus 3/8/2023, 17:33

Kad Bog stvara fizički svemir onda prvi entiteti koje uopće stvara su ovi tako da njih možeš slobodno zvat i PRVOROĐENI.


Primordijalne crne rupe i Veliki prasak

Gravitacijski kolaps zahtijeva veliku gustoću. U sadašnjoj epohi svemira ove visoke gustoće nalaze se samo u zvijezdama, ali u ranom svemiru nedugo nakon Velikog praska gustoće su bile mnogo veće, što je vjerojatno omogućilo stvaranje crnih rupa. Sama visoka gustoća nije dovoljna da omogući stvaranje crne rupe budući da jednolika raspodjela mase neće dopustiti gomilanje mase. Da bi se primordijalne crne rupe formirale u tako gustom mediju, moralo je postojati početna poremećaja gustoće koja je potom mogla rasti pod vlastitom gravitacijom. Različiti modeli za rani svemir uvelike se razlikuju u svojim predviđanjima razmjera ovih fluktuacija. Razni modeli predviđaju stvaranje primordijalnih crnih rupa veličine od Planckove mase

Unatoč tome što je rani svemir bio iznimno gust, nije se ponovno urušio u crnu rupu tijekom Velikog praska, jer je stopa širenja bila veća od privlačenja. Prema teoriji inflacije postojala je neto odbojna gravitacija od početka do kraja inflacije. Od tada je Hubbleov tok usporen gustoćom energije svemira.

Modeli za gravitacijski kolaps objekata relativno konstantne veličine, kao što su zvijezde, ne moraju se nužno primijeniti na isti način na svemir koji se brzo širi kao što je Veliki prasak.
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-12


Back to top Go down

Jugoslavija leti u orbitu - Page 2 Empty Re: Jugoslavija leti u orbitu

Post by RayMabus 3/8/2023, 17:39

U početku je sve gusta masa i zato nema crnih rupa jer nema razlika u gravitaciji između masa jer je sve gusto nabijeno i onda se širi i gravitacija otpada al u osnovi širi se sve i kad bi se tako sve širilo onda bi došlo do slabljenja gravitacije i puca struktura tj prostorno vremenska mreža i onda ovi negdje naprave namjerno umjetnu pijavicu tj crnu rupu kako bi se u tom dijelu svemira ojačala gravitacija tj da ne popuca mreža i ne stvore se dimenzionalni procijepi.

Uglavnom to je poanta njihove poruke i evo vam slika Aesa odnosno njihov manifestacije kad uđu fizički svemir odnosno ovdje najvjerovatnije više njih koji su formirali mega pijavicu pošto su i sami mega pijavice al ovako se još više povečaju kad se spoje u jednu ogromnu :

Jugoslavija leti u orbitu - Page 2 Sag-event-image-sm
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-12


Back to top Go down

Jugoslavija leti u orbitu - Page 2 Empty Re: Jugoslavija leti u orbitu

Post by RayMabus 3/8/2023, 17:44

RayMabus wrote:

Ovo vam je umjetna gravitacija odnosno umjetni izvor gravitacije kako bi se tu stvorile nove silnice te ojačale stare kako u tom prostor vremenu na toj kordinati unutar fizičkog svemira ne bi došlo do stvaranja mega dimenzionalnih vrata odnosno urušavanja strukture prostor vremenskog fizičkog kontinuuma.

https://en.wikipedia.org/wiki/Black_hole
Suštinski gravitacija je prava al oni dođu i rade taj vrtlog kako bi tu masu uvlačili da ne ode sva tj ne rasprši se jer bi onda došlo do slabljenja gravitacije u toj zoni pa bi se stvorila ogromna dimenzionalna rupa a šta bi urušilo strukturu svemira.
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-12


Back to top Go down

Jugoslavija leti u orbitu - Page 2 Empty Re: Jugoslavija leti u orbitu

Post by RayMabus 3/8/2023, 17:52

Bog nije idiot. Ako je nešto napravija a posebno ovako nešto ko ova crna rupa onda je to napravija s dobrim razlogom.

Veliki prasak dakle eksplozija i sad masa se širi u prostoru itd al šta se udaljava jedna od druge to je gravitacija između njih slabija a te silnice privlačenja su ko konopci i drže strukturu svemira koji je prostor vrijeme u stabilnosti da se ne uruši i ako to popuca stvore se dimenzionalna vrata jer se urušila konstrukcija koji taj prostor vremensk kontinuum drži u ravnoteži i jednoj cijelini i da ne dođe do toga on mora na nekim kordinatama zadržat nešto te mase i onda ovi Aesi koji su mega pijavice tu dođu i rade vrtlog i usisavaju masu kako bi stvorili crnu rupu i ona održava stabilnost gravitacijske mreže.

Nisan siguran ni da san ih ovo baš tija pitat al eto kad san ih zva na razgovor da mi pomognu da ovim inkarniranim idiotima objasnim šta su i tko su Aesi tj to vam približim eto i sliku su mi dali.

Nisan kvatni fizičar pa me ovo malo zamara al eto van slika pa da znate šta je to Aes.
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-12


Back to top Go down

Jugoslavija leti u orbitu - Page 2 Empty Re: Jugoslavija leti u orbitu

Post by RayMabus 3/8/2023, 18:40

Sugovornik: Može li duh otići u crnu rupu?
Eon: Apsolutno, jer na duh ne utječu gravitacijske sile fizičke razine 1.
Sugovornik: A što je tamo, u crnoj rupi?
Eon: To je ogroman gravitacijski bunar, gdje njegova ekstremna gravitacija stvara "singularnost" prostor-vrijeme, dopuštajući "komunikaciju" s drugim paralelnim svemirima.

https://en.wikipedia.org/wiki/Gravitational_singularity

Singulariteti su područja prostora u kojima gustoća materije, ili zakrivljenost prostor-vremena, postaje beskonačna. U takvim krajevima standardni koncepti prostora i vremena prestaju imati ikakvo značenje. Predviđa se da će se singularnosti pojaviti u svim crnim rupama i također u određenim modelima svemira.

Jugoslavija leti u orbitu - Page 2 Z
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-12


Back to top Go down

Jugoslavija leti u orbitu - Page 2 Empty Re: Jugoslavija leti u orbitu

Post by RayMabus 3/8/2023, 19:04

Sugovornik: U kojoj mjeri vremenski putnik može ići u prošlost?
Eon: Neposredno prije Velikog praska, jer Singularnost ima toliko veliku moć da bi uništila svaki stroj. U Singularnosti postoje milijarde stupnjeva Celzijevih temperatura i kondenzirana energija koja bi bila mnogo gušća od crne rupe.

Sugovornik: Očito, dakle, putnik kroz vrijeme nije mogao prijeći u prethodni svemir.
Eon: Naravno da ne, jer ga barijera Singularnosti sprječava u tome. U Singularitetu završava svemir, ili počinje svemir, nazovite ih kako hoćete, a putnik kroz vrijeme može neprekidno biti u jednom svemiru i stoga ne može otići u neki drugi prethodni ili kasniji.

Sugovornik: Postoje li putnici kroz vrijeme blizu sljedećeg Big Cruncha? Točnije, može li putnik kroz vrijeme, koji je blizu sljedećeg Big Cruncha, biti za 25 milijardi godina?
Eon: Da, naravno, jer ne bi postojao fizički zakon koji bi ga spriječio. Ali, kao što sam objasnio, to bi morao biti putnik kroz vrijeme koji je stoljećima prije nego što se dogodi takva Singularnost ili Big Crunch... desetke stoljeća prije, jer se Singularnost ne događa odjednom, već će se postupno generirati.
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-12


Back to top Go down

Jugoslavija leti u orbitu - Page 2 Empty Re: Jugoslavija leti u orbitu

Post by Guest 3/8/2023, 19:09

RayMabus wrote:

Onda su mi rekli da vam objasnim da su galaksije jako velike mase i kako se udaljavaju jedni od drugih jer se svemir širi da slabi privlačenje između njih 


Sudar Andromede i Mliječnog puta galaktički je sudar koji je predviđen za oko 4,5 milijardi godina između dvije galaksije u Lokalnoj grupi – Mliječnog puta (koji sadrži Sunčev sustav i Zemlju) i Andromede.
Nezadrživo se privlače jureći u zagrljaj brzinom od 120 kilometara u sekundi. Udaljenost između Mliječnog puta i Andromede iznosi dvije milijarde i dvjesto milijuna svjetlosnih godina (2,2 × 109 gs).
Za oko dvije milijarde godina dvije galaksije počet će se se spajati u loptastu megagalaksiju i izgubit će svoje spirale.
To je privlačenje posljedica sile gravitacije dviju galaksija i tamne tvari koja ih okružuje.
Zvijezde galaktika dovoljno su udaljene da je nemoguće njihovo sudaranje. Neke će se zvijezde izbaciti iz rezultirajuće galaksije, pod nadimkom Miiječnomeda (ili Milkdromeda), u obliku gigantske eliptične galaksije.


https://hr.wikipedia.org/wiki/Sudar_Andromede_i_Mlije%C4%8Dnog_puta
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Jugoslavija leti u orbitu - Page 2 Empty Re: Jugoslavija leti u orbitu

Post by Guest 3/8/2023, 19:11

RayMabus wrote:
Sugovornik: Postoje li putnici kroz vrijeme blizu sljedećeg Big Cruncha? Točnije, može li putnik kroz vrijeme, koji je blizu sljedećeg Big Cruncha, biti za 25 milijardi godina?
Eon: Da, naravno, jer ne bi postojao fizički zakon koji bi ga spriječio.

Ovdje je samo problem u tome da se Big Crunch nije dogodio i neće se dogoditi.
Jednostavno nema dovoljno materije u svemiru koja bi svojom gravitacijom isprovocirala neki Big Crunch.
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Jugoslavija leti u orbitu - Page 2 Empty Re: Jugoslavija leti u orbitu

Post by RayMabus 3/8/2023, 19:19

Da al ima puno tu vremena u tih 4.5 miljarde godina pa da se ne stvori urušavanje itd ta priča gore.

Ma nešto drugi gledan jer meni je kvantna fizika špansko selo al ovi Aes je prvorođeni a to je odma nakon veliko praska a sad čitam da :  Singularnost ima toliko veliku moć da bi uništila svaki stroj. U Singularnosti postoje milijarde stupnjeva Celzijevih temperatura i kondenzirana energija koja bi bila mnogo gušća od crne rupe.


Taj Aes te može rastaviti na molekule. On je tj oni su nakon Boga kreatora najjači entiteti a stvoreni odma nakon velikog praska tj kad to stvori odma stvaraš i ove....a to po nekoj logici i oni su na nekoliko miljarda stupnjeva al ono par stupnjeva Celzijusa ispod singularnosti tj Boga kreatora.

Izađeš iz svemira i probiješ opnu a on je povezan sa strukturom svemira pa odma osjeti ( ko da te netko uštipne za kožu pa normalno da ti to osjetiš a tako i oni ovo ) da je netko tu prošao tj gibanje te strukture a to je odma alarm jer šta ima tu prolazi i dopilota i onda te gurne nazad i uđe za tobom u fizički svemir i onda te rastavi na proste faktore jer te uvuće u svoju mega pijavicu pa te opet sastavi i onda te ispljune vanka ko da te krava sažvakala.

Suštinski mora tako jer mora čuvat red a kad bi jednu budalu pustija da šeta vanka onda bi i druge pa na kraju svi izašli pa tko bi se onda inkarnira uopće na planete jer ako se duša ne inkarnira neće bit udahnut život.

To mu Bog naredija da tako radi jer inače ako pusti jednu budalu da šeta vani onda će svi pa će ostat prazan taj fizički svemir tj neće bit žive duše pa tko će onda udahnjivat život u tijela na planetama itd.

On pazi na to jer ovo je njegova funkcija :

Aes:

Oni nadziru ravnotežu svemira; to su Entiteti u službi EON-a. Oni bdiju nad fizičkom strukturom svemira.
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-12


Back to top Go down

Jugoslavija leti u orbitu - Page 2 Empty Re: Jugoslavija leti u orbitu

Post by RayMabus 3/8/2023, 19:43

Suštinski ja san tražija da mi daju to kako ću ja inkarnirnanim idiotima objasnit šta je Aes pa ona počela ta priča o Crnoj rupi i to šta san gore napisa.

Dali mi sliku. 

To jel to tako ostavit ću nekome tko je kvantni fizičar nek proučava. To je ipak meni previše. Ja to onako.

U biti me glava zabolila jer to nije moje područje. Ja prvi put čujem za tu singularnost i da je u toj crnoj rupi na dnu ta singularnost i da su tamo visoke temperature itd. To san naknadno pročita a ono šta san van napisa to san priča s njima ( Bog kreator i najmanje jedan od tih Aesa, pozva san ih na razgovor ).
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-12


Back to top Go down

Jugoslavija leti u orbitu - Page 2 Empty Re: Jugoslavija leti u orbitu

Post by RayMabus 3/8/2023, 19:53

Zvao sam na razgovor i Boga kretora i nekog od ovih da mi pomognu da inkarniranim idiotima predočim šta je ovaj Aes tj oni.

Ovako da ne pišem knjige sad ovo su mi rekli da van reknem : kako oni nadziru fizičke svemire da su oni više vani nego unutra ( nešto ko lončar kad od gline radi posudu pa sjedi na stolici i sad oblikuje tu glinu jel pa je on kao sjedi vani al ono oblikuje i kreira to ) te da kad uđu u fizički svemir da je to kako se oni tamo pojave u osnovi samo njihova manifestacija u fizičkom svemiru.

Onda su mi rekli da vam objasnim da su galaksije jako velike mase i kako se udaljavaju jedni od drugih jer se svemir širi da slabi privlačenje između njih a to su kao konopci neki a to je ta struktura tj mreža i onda popucaju konopci i tu dođe do urušavanja tog fizičkog svemira koji je prostor vrijeme te se stvaraju dimenzionalna vrata a to se ne vidi a pošto su galaksije velike mase onda se mogu stvorit ogromni procijepi i to bi narušilo tu strukturu jer bi to bila velika dimenzionalna vrata a onda šta god prođe kroz to il će završit u nekom dijelu tog istog svemira il u paralelnom ili u prošlosti il budućnosti već zavisno kako se taj procjep iskrivio tj urušilo itd.

Onda su mi rekli da ovo šta van sad pokažem da pošto su oni kao mega pijavice tj manifestacija u fizičkom svemiru a to znam otprije da uglavnom možda nije jedan tu nego se dva il više spoje u još veću i da se čak i izmjenjuju jer i onu si u živi entieti i da in s ne vrti stalno u krug pa onda jedan izađe drugi uđe u krug i tako to održavaju, nešto ko oni radnici pa prva, druga i treća noćna smjena pa tako kroz xy godina malo se izmjenjuju u toj pijavici.

Ovo vam je umjetna gravitacija odnosno umjetni izvor gravitacije kako bi se tu stvorile nove silnice te ojačale stare kako u tom prostor vremenu na toj kordinati unutar fizičkog svemira ne bi došlo do stvaranja mega dimenzionalnih vrata odnosno urušavanja strukture prostor vremenskog fizičkog kontinuuma.

https://en.wikipedia.org/wiki/Black_hole

Suštinski gravitacija je prava al oni dođu i rade taj vrtlog kako bi tu masu uvlačili da ne ode sva tj ne rasprši se jer bi onda došlo do slabljenja gravitacije u toj zoni pa bi se stvorila ogromna dimenzionalna rupa a šta bi urušilo strukturu svemira.
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-12


Back to top Go down

Jugoslavija leti u orbitu - Page 2 Empty Re: Jugoslavija leti u orbitu

Post by Guest 3/8/2023, 19:57

RayMabus wrote:
Ma nešto drugi gledan jer meni je kvantna fizika špansko selo al ovi Aes je prvorođeni a to je odma nakon veliko praska a sad čitam da :  Singularnost ima toliko veliku moć da bi uništila svaki stroj. U Singularnosti postoje milijarde stupnjeva Celzijevih temperatura i kondenzirana energija koja bi bila mnogo gušća od crne rupe.

Nitko ne zna brojčano izraziti stanje u singularnosti i to je jedan od najvećih problema teorijske fizike današnjice.
Naime, svi napori spajanja Opće teorije relativnosti i kvantne mehanike su završili neuspjehom, da sad ne objašnjavam razloge.
Renormalizacija jednadžbi singularnosti nije uspjela, zato se u njima i dalje pojavljuju beskonačne vrijednosti a sa njima nije moguće ništa realno učiniti.
I samo tebi za informaciju, singularnost ne postoji samo u Velikom prasku nego i u središtima crnih jama.
Što se tiče gustoće crnih jama, to ovisi o njihovim veličinama.
Primjerice, crna jama veličine otprilike nama vidljivog svemira bi imala gustoću otprilike ravno onu koju ima nama vidljivi svemir pa je sasvim lako moguće da se cijeli svemir zapravo nalazi u nekoj ogromnoj crnoj jami.
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Jugoslavija leti u orbitu - Page 2 Empty Re: Jugoslavija leti u orbitu

Post by RayMabus 3/8/2023, 20:02

A dobro, to ćemo ostavit sad kvantnim fizičarima nek istražuju. Mene je nešto drugo zanimalo. Nisan ja ni mislija da će se spomenit crna rupa.

Ti Aesi kad uđu u fizički svemir oni su ko velika pijavica tako a sad pošto se bave da osiguraju stabilnost fizičkog svemira a kad nema gravitacije pucaju konpoci i onda se urušava konstrukcija i otvaraju ta dimenzionalna vrata pa da se ne stvori ogroman procijep onda tu izvedu vrtlog da privuću masu i onda se tu formira crna rupa kako bi u tom prostoru se zadržala gravitacija tj da ne oslabi do te mjere da popucaju ti konopci ( gravitacijske silnice ) jer će se stvorit ta rupetina al ne ova ko od crne jame nego dimenzionalna vrata i to ogromna.

Uglavno da se to ne formira jer je to urušavanje mreže ona hrpa mase da održava gravitaciju tu u toj cijeloj zoni.

Oni naprave taj vrtlog nakon čega masa se tu privlači i formira crna rupa s ogromnom masom.
RayMabus
RayMabus

Posts : 174584
2014-04-12


Back to top Go down

Jugoslavija leti u orbitu - Page 2 Empty Re: Jugoslavija leti u orbitu

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum