After Me, the Jihad: Gaddafi Tried to Warn the West, but Nobody Listened
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: After Me, the Jihad: Gaddafi Tried to Warn the West, but Nobody Listened
ko da si opisao jemere a nema tu neke prevelike razlike
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
tja...u smislu Yodine kuhane zabe,gube svabi 100%..dok ako se ovi nastave4 ovakvim tempom naseljavati,nade jos mozda i ima..
Guest- Guest
izgubit će , tipa useli ih se ove godine 100 000, a onda tih 100 000 bez problema se lagano raspodjeli, nitko se ne buni, ono "malo kriminala" se "lako zataška", itd. i tako pomalo ovi dovuku obitelj.. pa ioduće godine 100 000 itd..bogomdani wrote:tja...u smislu Yodine kuhane zabe,gube svabi 100%..dok ako se ovi nastave4 ovakvim tempom naseljavati,nade jos mozda i ima..
u 2050 se probudiš u Islamskoj Njemačkoj
ali ako ovako utrpaš ove godine 1milijun, a iduće 2 milijuna, pa onda teroristički napadi, silovanja, e to nam ide u korist.. tolika navala stanovnika se se nemože pravilo raspodjeliti, integrirati, a ovi u većim grupama su skloniji sranjima
Guest- Guest
pa cuj neka se naseljavaju nemm nista protiv,isti nam se kurac hvata granicili se sa nekim tamo fasistima ili islamistima,i jedni i drugi su kurac,ovi na biciku oni na roshulama
2014-04-14
Ljudi, podmazat kalašnjikove pa kad krenu vraćat stat na granicu i ne puštat. Samo, nađimo nekog domaćeg boga, Odin nije naš. Recimo, Davor, bog rata, ili Perun, gromovnik. Možemo i Moranu, božicu zime i smrti. Moranina vojska. A Lagertu uzmemo kao rolmodel za lik. Ili spojimo Lanino lice i Nivesin stas.
pa u 2015 je po sluzbenim vijestima uslo 800 000 emigranata...tako da...Neoliberalni portugalac wrote:izgubit će , tipa useli ih se ove godine 100 000, a onda tih 100 000 bez problema se lagano raspodjeli, nitko se ne buni, ono "malo kriminala" se "lako zataška", itd. i tako pomalo ovi dovuku obitelj.. pa ioduće godine 100 000 itd..bogomdani wrote:tja...u smislu Yodine kuhane zabe,gube svabi 100%..dok ako se ovi nastave4 ovakvim tempom naseljavati,nade jos mozda i ima..
u 2050 se probudiš u Islamskoj Njemačkoj
ali ako ovako utrpaš ove godine 1milijun, a iduće 2 milijuna, pa onda teroristički napadi, silovanja, e to nam ide u korist.. tolika navala stanovnika se se nemože pravilo raspodjeliti, integrirati, a ovi u većim grupama su skloniji sranjima
Guest- Guest
zadnja invazija na evropu je bila sa istoka i zapada... danas s juga... još samo fali invazija laponaca i polarnih medvjeda...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Bas citam da radi promjenjene klime ,ne mogu spavazti zimski,pa su dodatno gladni i neurozni..nedavno napravili neke masakre ljudijah...izjeli ih namrtvomutava baštarda wrote:zadnja invazija na evropu je bila sa istoka i zapada... danas s juga... još samo fali invazija laponaca i polarnih medvjeda...
Guest- Guest
Što... ti već našao riješenje za imigraciju... :)))bogomdani wrote:Bas citam da radi promjenjene klime ,ne mogu spavazti zimski,pa su dodatno gladni i neurozni..nedavno napravili neke masakre ljudijah...izjeli ih namrtvomutava baštarda wrote:zadnja invazija na evropu je bila sa istoka i zapada... danas s juga... još samo fali invazija laponaca i polarnih medvjeda...
2015-09-14
Ja ne znam dali itko to shvaća, ali ti si potencijalno opasan psihopat. Da sutra bude rat bio bi gori od vehabija.Neoliberalni portugalac wrote:bogomdani wrote:Yoda,kad dojde do shranja sa Khozoepima,tebi doniram Staru dobru FAL-ovku..skidas smetje na 200 metara bez ebemti i bez optike..
ja ako ikada budem imao oružje u tom nesretnom sukobu, ja ću se pobrnuti za domaće marksiste koji su zagovarali trpačinu. ovo što se desilo u njemačkoj ,to je samo posljedica domaćih marksista. a onda kada sredimo te žive marksiste, zapalit ćemo sve fakultete politologije i filozofije u europi, tako da im zatremo sjeme :D (usput i pola prava i ekonomije, barem u RH)
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
klin se klinom izbija :)))marcus-t wrote:Ja ne znam dali itko to shvaća, ali ti si potencijalno opasan psihopat. Da sutra bude rat bio bi gori od vehabija.Neoliberalni portugalac wrote:bogomdani wrote:Yoda,kad dojde do shranja sa Khozoepima,tebi doniram Staru dobru FAL-ovku..skidas smetje na 200 metara bez ebemti i bez optike..
ja ako ikada budem imao oružje u tom nesretnom sukobu, ja ću se pobrnuti za domaće marksiste koji su zagovarali trpačinu. ovo što se desilo u njemačkoj ,to je samo posljedica domaćih marksista. a onda kada sredimo te žive marksiste, zapalit ćemo sve fakultete politologije i filozofije u europi, tako da im zatremo sjeme :D (usput i pola prava i ekonomije, barem u RH)
2015-09-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Gaddafi mlađi
» “Zombie” Deer Disease Could Spread to Humans, Experts Warn
» Linda Sarsour Asks Muslims To Form "Jihad" Against Trump, Not To Assimilate
» Gaddafi je ubijen po izravnom naređenju Sarkozija a sve kako bi prikrio davanje mita
» The “Self-Genocide” of the West, Preparing its Populations for War
» “Zombie” Deer Disease Could Spread to Humans, Experts Warn
» Linda Sarsour Asks Muslims To Form "Jihad" Against Trump, Not To Assimilate
» Gaddafi je ubijen po izravnom naređenju Sarkozija a sve kako bi prikrio davanje mita
» The “Self-Genocide” of the West, Preparing its Populations for War
Page 2 of 2