ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

After Me, the Jihad: Gaddafi Tried to Warn the West, but Nobody Listened

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

After Me, the Jihad: Gaddafi Tried to Warn the West, but Nobody Listened - Page 2 Empty Re: After Me, the Jihad: Gaddafi Tried to Warn the West, but Nobody Listened

Post by Winter is coming 16/1/2016, 16:57

ko da si opisao jemere a nema tu neke prevelike razlike

Winter is coming

2014-04-14

Back to top Go down

After Me, the Jihad: Gaddafi Tried to Warn the West, but Nobody Listened - Page 2 Empty Re: After Me, the Jihad: Gaddafi Tried to Warn the West, but Nobody Listened

Post by Guest 16/1/2016, 16:58

tja...u smislu Yodine kuhane zabe,gube svabi 100%..dok ako se ovi nastave4 ovakvim tempom naseljavati,nade jos mozda i ima..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/1/2016, 17:00

bogomdani wrote:tja...u smislu Yodine kuhane zabe,gube svabi 100%..dok ako se ovi nastave4 ovakvim tempom naseljavati,nade jos mozda i ima..
izgubit će , tipa useli ih se ove godine 100 000, a onda tih 100 000 bez problema se lagano raspodjeli, nitko se ne buni, ono "malo kriminala" se "lako zataška", itd. i tako pomalo ovi dovuku obitelj.. pa ioduće godine 100 000 itd..

u 2050 se probudiš u Islamskoj Njemačkoj

ali ako ovako utrpaš ove godine 1milijun, a iduće 2 milijuna, pa onda teroristički napadi, silovanja, e to nam ide u korist.. tolika navala stanovnika se se nemože pravilo raspodjeliti, integrirati, a ovi u većim grupama su skloniji sranjima
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 16/1/2016, 17:03

pa cuj neka se naseljavaju nemm nista protiv,isti nam se kurac hvata granicili se sa nekim tamo fasistima ili islamistima,i jedni i drugi su kurac,ovi na biciku oni na roshulama

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Regoč 16/1/2016, 20:50

Ljudi, podmazat kalašnjikove pa kad krenu vraćat stat na granicu i ne puštat. Samo, nađimo nekog domaćeg boga, Odin nije naš. Recimo, Davor, bog rata, ili Perun, gromovnik. Možemo i Moranu, božicu zime i smrti. Moranina vojska. A Lagertu uzmemo kao rolmodel za lik. Ili spojimo Lanino lice i Nivesin stas.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 16/1/2016, 20:51

Neoliberalni portugalac wrote:
bogomdani wrote:tja...u smislu Yodine kuhane zabe,gube svabi 100%..dok ako se ovi nastave4 ovakvim tempom naseljavati,nade jos mozda i ima..
izgubit će , tipa useli ih se ove godine 100 000, a onda tih 100 000 bez problema se lagano raspodjeli, nitko se ne buni, ono "malo kriminala" se "lako zataška", itd. i tako pomalo ovi dovuku obitelj.. pa ioduće godine 100 000 itd..

u 2050 se probudiš u Islamskoj Njemačkoj

ali ako ovako utrpaš ove godine 1milijun, a iduće 2 milijuna, pa onda teroristički napadi, silovanja, e to nam ide u korist.. tolika navala stanovnika se se nemože pravilo raspodjeliti, integrirati, a ovi u većim grupama su skloniji sranjima
pa u 2015 je po sluzbenim vijestima uslo 800 000 emigranata...tako da... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 16/1/2016, 21:15

After Me, the Jihad: Gaddafi Tried to Warn the West, but Nobody Listened - Page 2 Spr-590x308

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 16/1/2016, 21:17

zadnja invazija na evropu je bila sa istoka i zapada... danas s juga... još samo fali invazija laponaca i polarnih medvjeda...
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 16/1/2016, 21:22

mutava baštarda wrote:zadnja invazija na evropu je bila sa istoka i zapada... danas s juga... još samo fali invazija laponaca i polarnih medvjeda...
Bas citam da radi promjenjene klime ,ne mogu spavazti zimski,pa su dodatno gladni i neurozni..nedavno napravili neke masakre ljudijah...izjeli ih namrtvo
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 16/1/2016, 21:31

bogomdani wrote:
mutava baštarda wrote:zadnja invazija na evropu je bila sa istoka i zapada... danas s juga... još samo fali invazija laponaca i polarnih medvjeda...
Bas citam da radi promjenjene klime ,ne mogu spavazti zimski,pa su dodatno gladni i neurozni..nedavno napravili neke masakre ljudijah...izjeli ih namrtvo
Što... ti već našao riješenje za imigraciju... :)))
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by marcus-t 16/1/2016, 21:38

bogomdani wrote:Yoda,kad dojde do shranja sa Khozoepima,tebi doniram Staru dobru FAL-ovku..skidas smetje na 200 metara bez ebemti i bez optike.. jocolor

ja ako ikada budem imao oružje u tom nesretnom sukobu, ja ću se pobrnuti za domaće marksiste koji su zagovarali trpačinu.  ovo što se desilo u njemačkoj ,to je samo posljedica domaćih marksista. a onda kada sredimo te žive marksiste, zapalit ćemo sve fakultete politologije i filozofije u europi, tako da im zatremo sjeme :D (usput i pola prava i ekonomije, barem u RH)

Ja ne znam dali itko to shvaća, ali ti si potencijalno opasan psihopat. Da sutra bude rat bio bi gori od vehabija.
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 16/1/2016, 21:42

marcus-t wrote:
bogomdani wrote:Yoda,kad dojde do shranja sa Khozoepima,tebi doniram Staru dobru FAL-ovku..skidas smetje na 200 metara bez ebemti i bez optike.. jocolor

ja ako ikada budem imao oružje u tom nesretnom sukobu, ja ću se pobrnuti za domaće marksiste koji su zagovarali trpačinu.  ovo što se desilo u njemačkoj ,to je samo posljedica domaćih marksista. a onda kada sredimo te žive marksiste, zapalit ćemo sve fakultete politologije i filozofije u europi, tako da im zatremo sjeme :D (usput i pola prava i ekonomije, barem u RH)

Ja ne znam dali itko to shvaća, ali ti si potencijalno opasan psihopat. Da sutra bude rat bio bi gori od vehabija.
klin se klinom izbija :)))
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics