AV-ozbiljna(moja) tema
Page 19 of 30
Page 19 of 30 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 30
Re: AV-ozbiljna(moja) tema
jedino je točno da je januković prorus, sve ostalo je smeće koje si negdje pokupio i uzeo zdravo za gotovo.zoro avenger wrote:Da, na Majdanu su Ameri, EU i obojani Ukrajinci započeli rat s Rusijom državnim udarom na legalno izabranog proruskog predsjednka s ciljem instaliranja nuklearnog oružja u ruskom susjedstvu.Eroo wrote:Uuuu, jebote, na Majdanu su napali Rusiju? Čak, ček, objasni to malo nama neukima...zoro avenger wrote:Budalo, Ukrajina je započela rat na Majdanu državnim udarom. Htjela je rat.Speare Shaker wrote:
Nije ga htjela ni Ukrajina.
Idiote.
A pri tom su zaboravili kako su oni reagirali na isti takav pokušaj Rusa na Kubi.
Oni ka smiju tjerat nuklearno oružje iz svog dvorišta, a Rusi ka ne smiju?
Licemjerno! Neka sad ukrajinci ginu, ko ih jebe.
Šandor Winnetou- Posts : 19781
2017-12-31
22. veljače: Ukrajinski parlament smjenjuje predsjednika Janukoviča. Njemu se predbacuje da je samom sebi priskrbio dodatna ovlaštenja. Za 25.svibnja su zakazani prijevremeni predsjednički izbori. Iz zatvora je, nakon što je tamo provela dvije i po godine, oslobođena Julija Timošenko. Slijedećeg dana je parlament imenovao Aleksandra Turčinova za privremenog predsjednika države. On je najavio prozapadnu politiku Ukrajine. Protiv Janukoviča, koji je pobjegao za Rusiju, izdat je nalog za uhićenje jer je osumnjičen za masovna ubojstva građana.
Mislim da si ti pokupio smeće koje smatraš zdravo za gotovo.Šandor Winnetou wrote:jedino je točno da je januković prorus, sve ostalo je smeće koje si negdje pokupio i uzeo zdravo za gotovo.zoro avenger wrote:Da, na Majdanu su Ameri, EU i obojani Ukrajinci započeli rat s Rusijom državnim udarom na legalno izabranog proruskog predsjednka s ciljem instaliranja nuklearnog oružja u ruskom susjedstvu.Eroo wrote:Uuuu, jebote, na Majdanu su napali Rusiju? Čak, ček, objasni to malo nama neukima...zoro avenger wrote:Budalo, Ukrajina je započela rat na Majdanu državnim udarom. Htjela je rat.Speare Shaker wrote:
Idiote.
A pri tom su zaboravili kako su oni reagirali na isti takav pokušaj Rusa na Kubi.
Guest- Guest
fakti su fakti a nagađanja o nuklearnom programu i biolabosima koji proizvode biooružje koje će ubijati samo ruse su samo nagađanja bez ijednog dokaza, dapače strašno glupa i idiotska.zoro avenger wrote:Mislim da si ti pokupio smeće koje smatraš zdravo za gotovo.Šandor Winnetou wrote:jedino je točno da je januković prorus, sve ostalo je smeće koje si negdje pokupio i uzeo zdravo za gotovo.zoro avenger wrote:Da, na Majdanu su Ameri, EU i obojani Ukrajinci započeli rat s Rusijom državnim udarom na legalno izabranog proruskog predsjednka s ciljem instaliranja nuklearnog oružja u ruskom susjedstvu.Eroo wrote:Uuuu, jebote, na Majdanu su napali Rusiju? Čak, ček, objasni to malo nama neukima...zoro avenger wrote:Budalo, Ukrajina je započela rat na Majdanu državnim udarom. Htjela je rat.Speare Shaker wrote:
Idiote.
Znači, po tebi nije točno ni da su Ameri htjeli potjerati Ruse s Kube zbog njihovih baza na Kubi?Šandor Winnetou wrote:jedino je točno da je januković prorus, sve ostalo je smeće koje si negdje pokupio i uzeo zdravo za gotovo.zoro avenger wrote:
Da, na Majdanu su Ameri, EU i obojani Ukrajinci započeli rat s Rusijom državnim udarom na legalno izabranog proruskog predsjednka s ciljem instaliranja nuklearnog oružja u ruskom susjedstvu.
Guest- Guest
E, Pa vidiš. Činjenica je da su Ameri potjerali Ruse s Kube. Ti si glup.zoro avenger wrote:Znači, po tebi nije točno ni da su Ameri htjeli potjerati Ruse s Kube zbog njihovih baza na Kubi?Šandor Winnetou wrote:jedino je točno da je januković prorus, sve ostalo je smeće koje si negdje pokupio i uzeo zdravo za gotovo.zoro avenger wrote:
Da, na Majdanu su Ameri, EU i obojani Ukrajinci započeli rat s Rusijom državnim udarom na legalno izabranog proruskog predsjednka s ciljem instaliranja nuklearnog oružja u ruskom susjedstvu.
Guest- Guest
prorus jeste no to nije krimen, krimen je povjerovati u priču o biolabosima, nuklearnim bojevim glavama i slična sranja koje rusi plasiraju bez ijednog jebenog dokaza a koja rusofilima služe za opravdavanje pokušaja otimačine ukrajinskog teritorija.Speare Shaker wrote:Šandor Winnetou wrote:Ti baš gluposti pišeš, majdan je unutrašnja stvar ukrajine a držim da baš nisi dobro informiran kako je uopće došlo do majdana pod putkovim lutkom koji je izvukao oružje na prosvjednike.zoro avenger wrote:Budalo, Ukrajina je započela rat na Majdanu državnim udarom. Htjela je rat.Speare Shaker wrote:
Idiote.
O, dobro je on informiran.
Naime, nitko nije tako loše informiran niti toliko glup da ne zna tko je zakuhao kašu (Rusija, a ne Amerika).
On je samo... poseban (pacijent), jer je Rusija sa Putinom na čelu njegov izbor.
Kad se odbace sve ruske gluposti ostaje jedino pljačka a to se rusofilskim ušima nikako ne dopada.
ameri nisu imali baze u ukrajini i to su fakti.zoro avenger wrote:Znači, po tebi nije točno ni da su Ameri htjeli potjerati Ruse s Kube zbog njihovih baza na Kubi?Šandor Winnetou wrote:jedino je točno da je januković prorus, sve ostalo je smeće koje si negdje pokupio i uzeo zdravo za gotovo.zoro avenger wrote:
Tupino, ja vjerujem samo da su Rusi htjeli očistiti smeće iz svog dvorišta, kao i što su Ameri iz svog. I ništa više.Šandor Winnetou wrote:prorus jeste no to nije krimen, krimen je povjerovati u priču o biolabosima, nuklearnim bojevim glavama i slična sranja koje rusi plasiraju bez ijednog jebenog dokaza a koja rusofilima služe za opravdavanje pokušaja otimačine ukrajinskog teritorija.Speare Shaker wrote:Šandor Winnetou wrote:Ti baš gluposti pišeš, majdan je unutrašnja stvar ukrajine a držim da baš nisi dobro informiran kako je uopće došlo do majdana pod putkovim lutkom koji je izvukao oružje na prosvjednike.zoro avenger wrote:Budalo, Ukrajina je započela rat na Majdanu državnim udarom. Htjela je rat.Speare Shaker wrote:
Idiote.
Naime, nitko nije tako loše informiran niti toliko glup da ne zna tko je zakuhao kašu (Rusija, a ne Amerika).
On je samo... poseban (pacijent), jer je Rusija sa Putinom na čelu njegov izbor.
Kad se odbace sve ruske gluposti ostaje jedino pljačka a to se rusofilskim ušima nikako ne dopada.
Guest- Guest
zašto sam sebi pišeš da si glup?zoro avenger wrote:E, Pa vidiš. Činjenica je da su Ameri potjerali Ruse s Kube. Ti si glup.zoro avenger wrote:Znači, po tebi nije točno ni da su Ameri htjeli potjerati Ruse s Kube zbog njihovih baza na Kubi?Šandor Winnetou wrote:jedino je točno da je januković prorus, sve ostalo je smeće koje si negdje pokupio i uzeo zdravo za gotovo.zoro avenger wrote:
Nisu još...Šandor Winnetou wrote:ameri nisu imali baze u ukrajini i to su fakti.zoro avenger wrote:Znači, po tebi nije točno ni da su Ameri htjeli potjerati Ruse s Kube zbog njihovih baza na Kubi?Šandor Winnetou wrote:jedino je točno da je januković prorus, sve ostalo je smeće koje si negdje pokupio i uzeo zdravo za gotovo.zoro avenger wrote:
Guest- Guest
Mislim da si nešto krivo razumio.Šandor Winnetou wrote:zašto sam sebi pišeš da si glup?zoro avenger wrote:E, Pa vidiš. Činjenica je da su Ameri potjerali Ruse s Kube. Ti si glup.zoro avenger wrote:Znači, po tebi nije točno ni da su Ameri htjeli potjerati Ruse s Kube zbog njihovih baza na Kubi?Šandor Winnetou wrote:jedino je točno da je januković prorus, sve ostalo je smeće koje si negdje pokupio i uzeo zdravo za gotovo.zoro avenger wrote:
Guest- Guest
što si neurozan? Samouvjern lik koji stoji iza svojih priča ne bi trebao tako nervozno reagirati na sugovornika koji iznosi fakte, čak sam ti podastro i kronologiju događanja oko majdana samo nisam siguran kako bi to na tvoje živčeke djelovalo pa vjerojatno nisi ni pročitao što sam c/p stavio :)zoro avenger wrote:Tupino, ja vjerujem samo da su Rusi htjeli očistiti smeće iz svog dvorišta, kao i što su Ameri iz svog. I ništa više.Šandor Winnetou wrote:prorus jeste no to nije krimen, krimen je povjerovati u priču o biolabosima, nuklearnim bojevim glavama i slična sranja koje rusi plasiraju bez ijednog jebenog dokaza a koja rusofilima služe za opravdavanje pokušaja otimačine ukrajinskog teritorija.Speare Shaker wrote:Šandor Winnetou wrote:Ti baš gluposti pišeš, majdan je unutrašnja stvar ukrajine a držim da baš nisi dobro informiran kako je uopće došlo do majdana pod putkovim lutkom koji je izvukao oružje na prosvjednike.zoro avenger wrote:Budalo, Ukrajina je započela rat na Majdanu državnim udarom. Htjela je rat.Speare Shaker wrote:
Idiote.
onda ulaziš u sferu nagađanja zbog kojih i opravdavaš rusku invaziju. Ti se boriš sa teorijama urote i ne želiš sagledati činjenice.zoro avenger wrote:Nisu još...Šandor Winnetou wrote:ameri nisu imali baze u ukrajini i to su fakti.zoro avenger wrote:Znači, po tebi nije točno ni da su Ameri htjeli potjerati Ruse s Kube zbog njihovih baza na Kubi?Šandor Winnetou wrote:jedino je točno da je januković prorus, sve ostalo je smeće koje si negdje pokupio i uzeo zdravo za gotovo.zoro avenger wrote:
nisam, samog sebe citiraš i samom sebi pišeš da si glup, provjeri još jednom.zoro avenger wrote:Mislim da si nešto krivo razumio.Šandor Winnetou wrote:zašto sam sebi pišeš da si glup?zoro avenger wrote:E, Pa vidiš. Činjenica je da su Ameri potjerali Ruse s Kube. Ti si glup.zoro avenger wrote:Znači, po tebi nije točno ni da su Ameri htjeli potjerati Ruse s Kube zbog njihovih baza na Kubi?Šandor Winnetou wrote:jedino je točno da je januković prorus, sve ostalo je smeće koje si negdje pokupio i uzeo zdravo za gotovo.zoro avenger wrote:
Nisam nervozan. Samo uzvraćam istom mjerom.Šandor Winnetou wrote:što si neurozan? Samouvjern lik koji stoji iza svojih priča ne bi trebao tako nervozno reagirati na sugovornika koji iznosi fakte, čak sam ti podastro i kronologiju događanja oko majdana samo nisam siguran kako bi to na tvoje živčeke djelovalo pa vjerojatno nisi ni pročitao što sam c/p stavio :)zoro avenger wrote:Tupino, ja vjerujem samo da su Rusi htjeli očistiti smeće iz svog dvorišta, kao i što su Ameri iz svog. I ništa više.Šandor Winnetou wrote:prorus jeste no to nije krimen, krimen je povjerovati u priču o biolabosima, nuklearnim bojevim glavama i slična sranja koje rusi plasiraju bez ijednog jebenog dokaza a koja rusofilima služe za opravdavanje pokušaja otimačine ukrajinskog teritorija.Speare Shaker wrote:Šandor Winnetou wrote:Ti baš gluposti pišeš, majdan je unutrašnja stvar ukrajine a držim da baš nisi dobro informiran kako je uopće došlo do majdana pod putkovim lutkom koji je izvukao oružje na prosvjednike.zoro avenger wrote:Budalo, Ukrajina je započela rat na Majdanu državnim udarom. Htjela je rat.Speare Shaker wrote:
Idiote.
I naravno da neću čitat te tendenciozne i iz konteksta izvađene podatke, kad sam pratio svojevremeno to što se dešavalo na Majdanu.
I za razliku od vas ovdje nekoliko, meni je sve jasno.
Guest- Guest
Provjerio sam. Ameri su potjerali Ruse s Kube. Ti si glup, jer tvrdiš da je to netočno.Šandor Winnetou wrote:nisam, samog sebe citiraš i samom sebi pišeš da si glup, provjeri još jednom.zoro avenger wrote:Mislim da si nešto krivo razumio.Šandor Winnetou wrote:zašto sam sebi pišeš da si glup?zoro avenger wrote:E, Pa vidiš. Činjenica je da su Ameri potjerali Ruse s Kube. Ti si glup.zoro avenger wrote:Znači, po tebi nije točno ni da su Ameri htjeli potjerati Ruse s Kube zbog njihovih baza na Kubi?Šandor Winnetou wrote:jedino je točno da je januković prorus, sve ostalo je smeće koje si negdje pokupio i uzeo zdravo za gotovo.zoro avenger wrote:
Guest- Guest
ja tebe nisam vrijeđao, doduše niti se osjećam uvrjeđenim samo primjećujem da si nervozanzoro avenger wrote:Nisam nervozan. Samo uzvraćam istom mjerom.Šandor Winnetou wrote:što si neurozan? Samouvjern lik koji stoji iza svojih priča ne bi trebao tako nervozno reagirati na sugovornika koji iznosi fakte, čak sam ti podastro i kronologiju događanja oko majdana samo nisam siguran kako bi to na tvoje živčeke djelovalo pa vjerojatno nisi ni pročitao što sam c/p stavio :)zoro avenger wrote:Tupino, ja vjerujem samo da su Rusi htjeli očistiti smeće iz svog dvorišta, kao i što su Ameri iz svog. I ništa više.Šandor Winnetou wrote:prorus jeste no to nije krimen, krimen je povjerovati u priču o biolabosima, nuklearnim bojevim glavama i slična sranja koje rusi plasiraju bez ijednog jebenog dokaza a koja rusofilima služe za opravdavanje pokušaja otimačine ukrajinskog teritorija.Speare Shaker wrote:Šandor Winnetou wrote:Ti baš gluposti pišeš, majdan je unutrašnja stvar ukrajine a držim da baš nisi dobro informiran kako je uopće došlo do majdana pod putkovim lutkom koji je izvukao oružje na prosvjednike.zoro avenger wrote:Budalo, Ukrajina je započela rat na Majdanu državnim udarom. Htjela je rat.Speare Shaker wrote:
Idiote.
I naravno da neću čitat te tendenciozne i iz konteksta izvađene podatke, kad sam pratio svojevremeno to što se dešavalo na Majdanu.
I za razliku od vas ovdje nekoliko, meni je sve jasno.
I da, očito ti nije ništa jasno jer vjeruješ u gluposti koje su rusi raširili a iza kojih ne postoji niti jedan jebeni dokaz za takve tvrdnje.
onda nisi dobro provjerio, provjeri još koji put i kopiraj gdje sam ja napisao da ameri nisu ruse protjerali s kube, dočim je lako provjeriti da si samom sebi napisao da si glup :)zoro avenger wrote:Provjerio sam. Ameri su potjerali Ruse s Kube. Ti si glup, jer tvrdiš da je to netočno.Šandor Winnetou wrote:nisam, samog sebe citiraš i samom sebi pišeš da si glup, provjeri još jednom.zoro avenger wrote:Mislim da si nešto krivo razumio.Šandor Winnetou wrote:zašto sam sebi pišeš da si glup?zoro avenger wrote:E, Pa vidiš. Činjenica je da su Ameri potjerali Ruse s Kube. Ti si glup.zoro avenger wrote:Znači, po tebi nije točno ni da su Ameri htjeli potjerati Ruse s Kube zbog njihovih baza na Kubi?Šandor Winnetou wrote:jedino je točno da je januković prorus, sve ostalo je smeće koje si negdje pokupio i uzeo zdravo za gotovo.zoro avenger wrote:
Ti podržavaš one koji su mi napisali da sam debil i kreten. S kim si takav si. Šta ću ti ja. To je tako...Šandor Winnetou wrote:
ja tebe nisam vrijeđao, doduše niti se osjećam uvrjeđenim samo primjećujem da si nervozan
I da, očito ti nije ništa jasno jer vjeruješ u gluposti koje su rusi raširili a iza kojih ne postoji niti jedan jebeni dokaz za takve tvrdnje.
Guest- Guest
zoro avenger wrote:Budalo, Ukrajina je započela rat na Majdanu državnim udarom. Htjela je rat.Speare Shaker wrote:
Idiote.
Htjela je slobodu, kao i svaka samosvjesna i ponosna nacija uključujući tu i nas Hrvate, a ako borba za slobodu podrazumjeva i neophodnost oslobodilačkog i pravednog rata, onda je pristala i na rat, samo da se oslobodi od ruske genocidne tiranije.
Isto kao i Hrvatska. Od srpske.
Samo rusofilna četnička govna to ne razumiju.
Guest- Guest
Page 19 of 30 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 30
Similar topics
» Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
» Covid - ozbiljna(moja) tema
» Covid - ozbiljna(moja) tema