UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Ja nemam kada. Vjecito netko gladan,zedan,umoran ili treba presvući :D
Ajde,igraju se sami.
Neću se previse zalit :D
U neku ruku,dobro je sto je sve po starom ;)
Ajde,igraju se sami.
Neću se previse zalit :D
U neku ruku,dobro je sto je sve po starom ;)
Arwen- Posts : 1830
2014-04-22
5-6 stranica~ :^0shenell wrote:Nemam bas vremena citati zadnjih xx stranica
nikad
dobro je imenjakinja, kažu da postaje sve ljuća, ali ja uglavnom vidim isječke gdje se smije, baštarda :D
dobro je imenjakinja, kažu da postaje sve ljuća, ali ja uglavnom vidim isječke gdje se smije, baštarda :D
volila bi da stvari imaju usi ... i male nogice ... tako da kad nesto izgubim, samo ga pozovem i ono dodje
betty.boop-
2015-01-23
Jutro!
Danas sam užasno trapava i sve mi ispada iz ruku; već sam razbila jedan tanjur najranije ujutro i ispustila na pod još nekoliko, nasreću manje lomljivih, predmeta.
Danas sam užasno trapava i sve mi ispada iz ruku; već sam razbila jedan tanjur najranije ujutro i ispustila na pod još nekoliko, nasreću manje lomljivih, predmeta.
Guest- Guest
Lako za tanjur, nek su pijati citavi:)Vegvísir wrote:Jutro!
dijagram-
2015-08-09
Vidi sto skakuces,opet ces srusiti nesto, malo se skoooolirajVegvísir wrote:Danas se držim podalje od svega lomljivog.
dijagram-
2015-08-09
VUČIĆU PEDERU wrote:i ti gubis i zaboravljas? :D
ma ne, ali zna mi se dogodit da nesto negdje ostavim i kad ga trazim - ko da je u zemlju propalo !
sinoc otovrila bocu vode, spustila negdje i nikako ju nac ... mislim, nije boca tako mala da se moze zagubit, e
jutros sam ju trazila cim sam oci otvorila, jednostavno me to kopka
i nasla ju pored drugih neotvorenih boca, krije se ko pizda :D
betty.boop-
2015-01-23
dijagram wrote:Vidi sto skakuces,opet ces srusiti nesto, malo se skoooolirajVegvísir wrote:Danas se držim podalje od svega lomljivog.
Ne mogu, takav je dan.
Guest- Guest
Dan je predivan, sunce, suho, prohladno, idealno za setnju, voznju, kavenisanje itdVegvísir wrote:dijagram wrote:Vidi sto skakuces,opet ces srusiti nesto, malo se skoooolirajVegvísir wrote:Danas se držim podalje od svega lomljivog.
Ne mogu, takav je dan.
dijagram-
2015-08-09
Ovo ko betty se i meni dešava....:D
Jutro!
Čekam Marca da čujem jel prošao sportski prijemni...Ja startam u pola 4....pokušavam se skulirati...
Jutro!
Čekam Marca da čujem jel prošao sportski prijemni...Ja startam u pola 4....pokušavam se skulirati...
Guest- Guest
Nervozna sam,baš danas su mi 2 prištića u punom jeku,a inače ih nikad skoro nema.....ujest ću sama sebe!
Guest- Guest
Yebote.
Neko je zvonio na vrata i parlafon par puta i sada vidim da mi se mota hodnikom. A kod deckam sam i sve je otvoreno i prizemno. Knedla mi je u grlu stvarno me strah... Sta je tako uporan i stalno zvoni?
Neko je zvonio na vrata i parlafon par puta i sada vidim da mi se mota hodnikom. A kod deckam sam i sve je otvoreno i prizemno. Knedla mi je u grlu stvarno me strah... Sta je tako uporan i stalno zvoni?
Guest- Guest
Evo na sad mi se sulja oko vratiju al ne vidim dobro kroz spijunku :(
AJME!
AJME!
Guest- Guest
Uspjela sam,prošla sam! :partyh: :partyh: :partyh: :partyh:
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)