ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 11 of 50 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 11 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by medication 5/1/2016, 09:38

Bože Lady. :face:

medication

2014-04-14

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 11 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 5/1/2016, 09:40

malo piješ rakije i jedeš belog luka...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2016, 09:44

medication wrote:Bože Lady. :face:
Aha ispucale su do krvi :/ previše trljam maramicom o njih kad pušem nos svake dvije minute  :S:
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 5/1/2016, 09:45

Ne za to, nego za majmuna ispred dućana.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2016, 09:48

Aha. A sve ga se ženskice boje u susjedstvu.

Ima jednostavno takvih umobolnih ljudi i to je to.

Zamisli kad je autobus vozio a on invalida u kolicima baci na cestu...iz čista mira... Čovjek je vozio kolica nije ni vidio da je ovaj iza njega.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2016, 10:44

Taj mali,nije naišao na veću barabu od njega.... :wocha:

To su djeca od malena učena nasilju ili prepuštena sami sebi pa privlače pažnju. ..kod marca u razredu ima jedan mali turčin, problematičan. ...još je mali pa radi male nestasluke, ali vidiš po njemu da će biti problematičan. ...Marcu stalno nešto radio dok ja nisam jednim došla u školu po marca,i vidim nos mu crven,kaže taj mu uzeo glavu i udario mu od stol....zvala sam ga i pitala zašto je to radio...on naravno kaže nije....onda sam mu se zaprijetila da ostavi moje dijete na miru inače će snositi posljedice ....ne dira ga više. ...

U stanju sam objesiti ga na onu kvaku za jakne ...ne zanima me....

Dobro jutro! :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 5/1/2016, 11:26

koji laptop je najbolje uzet? (osnovne potrebe, surfanje)

šta mislite o LENOVO IdeaPad G40-30 - 80FY00GVSC ???
preporučite mi neki do 2300kn

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2016, 11:54

Zagy wrote:Taj mali,nije naišao na veću barabu od njega.... :wocha:

To su djeca od malena učena nasilju ili prepuštena sami sebi pa privlače pažnju. ..kod marca u razredu ima jedan mali turčin, problematičan. ...još je mali pa radi male nestasluke, ali vidiš po njemu da će biti problematičan. ...Marcu stalno nešto radio dok ja nisam jednim došla u školu po marca,i vidim nos mu crven,kaže taj mu uzeo glavu i udario mu od stol....zvala sam ga i pitala zašto je to radio...on naravno kaže nije....onda sam mu se zaprijetila da ostavi moje dijete na miru inače će snositi posljedice ....ne dira ga više. ...

U stanju sam objesiti ga na onu kvaku za jakne ...ne zanima me....

Dobro jutro! :D
I ja tako mislim da njih netko maltretira ili ne vodi racuna o njima.

Jedan decko sto je bio jako zlocest u osnovnoj, doduse i on i brat mu...netko mu je bio ukrao biciklu pa se bojao ici kuci, jecao, plakao. 
Nesto kasnije je dosao prebijen u skolu. Tata ga je tukao remenom i nogama, a majka snimala. Uciteljica zvala socijalnu skrb. Stari mu je par godina kasnije umro dok je ronio, a stara je narkomanka. Normalno i on se upustio u drogu...

A taj mali smrad sta je dirao marka neka si mu zaprijetila! On vidi da je marko pristojan, miran i odgojem pa misli sebe praviti facom zadirkivajuci druge... e ne moze  finger
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 5/1/2016, 12:44

modra wrote:koji laptop je najbolje uzet? (osnovne potrebe, surfanje)

šta mislite o LENOVO IdeaPad G40-30 - 80FY00GVSC ???
preporučite mi neki do 2300kn
tako nešto ti je sasvim oke-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2016, 13:14

Marco je miran da,ali zato nema mirnu mamu....:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 5/1/2016, 15:34

Lady_D wrote:Ajme nos mi neda pet minuta mira.
Morala sam ustati.

Znate da kad sam bila mala cigan me gurnuo pod auto? Da, da... Srecom je odmah tip zakocio da nije bila bih mrtva.
Kasnije je invalida gurnuo pod autobus.
I to iz cista mira.. Hodala po trotoaru sa susjedom, on hoda iza nas i govori meni: sta ti pricas meni iza ledja? Ja onako...
A kad sam bila jos mlada me istukao pred ducanom.

ovdje guraju ljude pod metro :|
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2016, 15:35

zato sam ja cigane lešio kao stoku, jedan je dok sam bio klinac hteo da mi naprska nešto u oči, pa sam mu jebao milosnu majku koliko sam ga gazio...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 5/1/2016, 15:41

super atmosfera tu danas :D
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2016, 15:43

i par puta kasnije je nekoliko njih naletelo na rudu...  B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 5/1/2016, 16:25

hvala, kic
nadala sam se tvom odgovoru nekako :))

super... jer mi stiže u ponedjeljak :D
a zašto sam ga uzela? nemam pojma :roflrofl

žuljaju me novci, očito :D
šalim se, dobro će doć kad mi mama i mali zauzmu komp..

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic 5/1/2016, 16:59

pa nisam puno istraživao taj proizvod, i sam imam Lenovo pa znam da su oke, vidim da je cijena oko 1,600kn što je oke ako su tvoje potrebe samo surfanje, samo to ti je 14 inča ekran, dakle jedno 4cm manja dijagonala od najčešćih 15.6 laptopa--
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2016, 18:17

Ra
Jos sat vremena i dolazi decko :0

Gledam crtani "little princE" i nekako me tjera na razmisljanje i filozofiranje... Bi vi sada mogli reci da znate tko ste i sto zelite u zivotu?

Last edited by Lady_D on 5/1/2016, 18:18; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by rozNa 5/1/2016, 18:17

Lady_D wrote:Aha ispucale su do krvi :/ previše trljam maramicom o njih kad pušem nos svake dvije minute  :S:

najbolje ti uzeti onu plavu klasičnu niveu i debelo mazati par puta.
rozNa
rozNa

2015-04-11

Back to top Go down

Post by betty.boop 5/1/2016, 18:21

Lady_D wrote:
Gledam crtani "little princE" i nekako me tjera na razmisljanje i filozofiranje... Bi vi sada mogli reci da znate tko ste i sto zelite u zivotu?

nikad u potpunosti, ali neke okvirne zelje da
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2016, 18:39

Trebala sma prepraviti u sto želite od života, ali dobro :D

Betty ti radis u hotelu? Da radis... :D
A sto radis u hotelu?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/1/2016, 18:40

Ćao forumaši...

Obavila hrpu posla danas; sredila papirologiju u Splitskoj banci, kupila kartu za sutra... a kupila i jednu bluzicu i finu jednu fnu suknju od umjetne kože.  :shy
Još mi nisu stigli nalazi, iako sam zvala i rekli su da će danas sigurno biti do popodne. :gaah:Sad sam već ljuta.  x-|
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 50 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics