Je li tko već pijan?
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Je li tko već pijan?
A ne znam dal je poznaš.epikur37 wrote:jastreb wrote:Eh,da sam sad tamo potražio bih nju.epikur37 wrote:jastreb wrote:Uuuu,ondje sam imao curu.epikur37 wrote:Neoliberalni portugalac wrote:epi i asila
Prijavljujem dva piva nakon 10 km tempa na Diklu.
Jako lijep dio grada, jutros prohladno, ali za trk uz more više nego dobro.
Mogu ja, ako trebaš neku poruku prenijeti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Šta ti pišeš luđače piće je da se obždereš ali da ne padaš, pleše, plačeš, pričaš, pjevaš ovo gore su neke homo gluposti, osim ako te ćaća tukao pijan pa mrziš kad netko pije pivuEro wrote:Zašto moraš biti pijan? Zar nij4e ljepše biti malo "veseo"...Pij kvalitetno vino i to je to.
Osobno imam granicu koju ne mogu prijeći i kad bi htio...Ne sjećam se kad sam zadnji put bio pijan.
PS:
Vrijeme "sagorjevanja" bijelog vina je od 2-4 sata, crnog cca 6 sati i oštra pića 12-16 sati.
Oštra pića pij isključivo kao aperitiv.
Kermit-
2014-04-17
kako se to cuvas? brljom protiv alkohlizma?jastreb wrote:Ja se čuvam za doček.
Ali me zanima jel već netko započeo sa divljanjem?
2014-12-30
Udala se, ima dvoje djece, udebljala, osijedila...
crvenkasti-
2014-04-17
Rekao sam da ću početi piti tek iza 20:00.veber wrote:kako se to cuvas? brljom protiv alkohlizma?jastreb wrote:Ja se čuvam za doček.
Ali me zanima jel već netko započeo sa divljanjem?
I pijem pivo,kakva brlja?
2014-04-22
jastreb wrote:A ne znam dal je poznaš.epikur37 wrote:jastreb wrote:Eh,da sam sad tamo potražio bih nju.epikur37 wrote:jastreb wrote:Uuuu,ondje sam imao curu.epikur37 wrote:Neoliberalni portugalac wrote:epi i asila
Prijavljujem dva piva nakon 10 km tempa na Diklu.
Jako lijep dio grada, jutros prohladno, ali za trk uz more više nego dobro.
Mogu ja, ako trebaš neku poruku prenijeti.
Vjerojatno ne ali mogu baciti kamen s porukom na prozor, na primjer.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nije se udala,nije brate nije.crvenkasti wrote:Udala se, ima dvoje djece, udebljala, osijedila...
2014-04-22
bravo ero,da se nas dvojica u necem i slozimo..Pitje mora biti gust i uzitak,dakako uz jelo..Ero wrote:Zašto moraš biti pijan? Zar nij4e ljepše biti malo "veseo"...Pij kvalitetno vino i to je to.
Osobno imam granicu koju ne mogu prijeći i kad bi htio...Ne sjećam se kad sam zadnji put bio pijan.
PS:
Vrijeme "sagorjevanja" bijelog vina je od 2-4 sata, crnog cca 6 sati i oštra pića 12-16 sati.
Guest- Guest
Ovako,kao prvo dat ću ti neke asocijacije.epikur37 wrote:Vjerojatno ne ali mogu baciti kamen s porukom na prozor, na primjer.
Otišla je ,nije rekla zbogom.
Vratiće se.
Vratila se.
Breza bijela.
2014-04-22
Tipično zapadnjačko buržoasko razmišljanje.bogomdani wrote:bravo ero,da se nas dvojica u necem i slozimo..Pitje mora biti gust i uzitak,dakako uz jelo..Ero wrote:Zašto moraš biti pijan? Zar nij4e ljepše biti malo "veseo"...Pij kvalitetno vino i to je to.
PS:
Ja mislim da se sve mora završiti kao na pijankama koje je za svoje goste priređivao Staljin.
2014-04-22
Indijanci kao i ovaj neoliberal, ne morete eksirati litru piva da bljucakte, vjerojatno ste i ćosavi hahahahbogomdani wrote:bravo ero,da se nas dvojica u necem i slozimo..Pitje mora biti gust i uzitak,dakako uz jelo..Ero wrote:Zašto moraš biti pijan? Zar nij4e ljepše biti malo "veseo"...Pij kvalitetno vino i to je to.
PS:
Kermit-
2014-04-17
i imaju mali pimpek
Last edited by crvenkasti on Thu 31 Dec - 16:47; edited 1 time in total (Reason for editing : 3)
crvenkasti-
2014-04-17
Tamo šjor Niko Morić ima vilu i motel, genijalan čovjek, jednom me ugostio na vino i dobar sir....imao je bezboroj žena kaže.
2015-08-06
mikro peniscrvenkasti wrote:i imaju mali pimpek
Kermit-
2014-04-17
nimalo..samo Sofisticcirano uzivanje..J primjer jako lose podnosim alkohol,i ne mogu malo vise popiti da se ne izbljujem namrtvo..iza toga mi se sve gadi.,..ebes to..pijuckam pomalo,da me "uhvati" laganini,tek se onda razbrbljam,inace,kad sam pod alkoholom,zivi sam veseljak i zaebant..jastreb wrote:Tipično zapadnjačko buržoasko razmišljanje.bogomdani wrote:bravo ero,da se nas dvojica u necem i slozimo..Pitje mora biti gust i uzitak,dakako uz jelo..Ero wrote:Zašto moraš biti pijan? Zar nij4e ljepše biti malo "veseo"...Pij kvalitetno vino i to je to.
PS:
Ja mislim da se sve mora završiti kao na pijankama koje je za svoje goste priređivao Staljin.
Guest- Guest
jastreb wrote:Ovako,kao prvo dat ću ti neke asocijacije.epikur37 wrote:Vjerojatno ne ali mogu baciti kamen s porukom na prozor, na primjer.
Vratiće se.
Vratila se.
Breza bijela.
sve mi je jasno kako se zove.
2015-08-06
ap jourz..!!! ..ebote ti bi mogao glumiti onu žižu sto se turi u alkohol da se vidi koliko gradi ima...asilovski wrote:Indijanci kao i ovaj neoliberal, ne morete eksirati litru piva da bljucakte, vjerojatno ste i ćosavi hahahahbogomdani wrote:bravo ero,da se nas dvojica u necem i slozimo..Pitje mora biti gust i uzitak,dakako uz jelo..Ero wrote:Zašto moraš biti pijan? Zar nij4e ljepše biti malo "veseo"...Pij kvalitetno vino i to je to.
PS:
Guest- Guest
epikur37 wrote:jastreb wrote:Ovako,kao prvo dat ću ti neke asocijacije.epikur37 wrote:Vjerojatno ne ali mogu baciti kamen s porukom na prozor, na primjer.
Vratiće se.
Vratila se.
Breza bijela.
Danijela
crvenkasti-
2014-04-17
kolko možeš popit recimo vina? litru dvije ili čašu?bogomdani wrote:nimalo..samo Sofisticcirano uzivanje..J primjer jako lose podnosim alkohol,i ne mogu malo vise popiti da se ne izbljujem namrtvo..iza toga mi se sve gadi.,..ebes to..pijuckam pomalo,da me "uhvati" laganini,tek se onda razbrbljam,inace,kad sam pod alkoholom,zivi sam veseljak i zaebant..jastreb wrote:Tipično zapadnjačko buržoasko razmišljanje.bogomdani wrote:bravo ero,da se nas dvojica u necem i slozimo..Pitje mora biti gust i uzitak,dakako uz jelo..Ero wrote:Zašto moraš biti pijan? Zar nij4e ljepše biti malo "veseo"...Pij kvalitetno vino i to je to.
PS:
Kermit-
2014-04-17
ti se moraš praviti pametan, odi marc ti je na drugoj temi :pcrvenkasti wrote:epikur37 wrote:jastreb wrote:Ovako,kao prvo dat ću ti neke asocijacije.epikur37 wrote:Vjerojatno ne ali mogu baciti kamen s porukom na prozor, na primjer.
Vratiće se.
Vratila se.
Breza bijela.
Danijela
2015-08-06
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Ja sem pijan pajdas
» Lijepo je biti pijan