ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cyber pandemija - još nije, a ne zna se ka'će

Go down

Cyber pandemija - još nije, a ne zna se ka'će Empty Cyber pandemija - još nije, a ne zna se ka'će

Post by mutava baštarda 22/10/2021, 12:44

Cyber pandemija

Pretpostavlja se da će se u slučaju cyber napada računalni virusi zbog globalnih IT mreža širiti munjevitom brzinom i paraliziraju čitave sektore gospodarstva. Otuda i izraz Cayber pandemija. To bi moglo utjecati na prehrambene lance, energetska poduzeća, logistička poduzeća, banke itd., Drugim riječima, na sva područja koja čine našu praktičnu svakodnevicu. Prema naraciji WEF -a, za suočavanje s takvim horor scenarijima potrebna su rigorozna zatvaranja interneta. Budući da bi potencijalno svi mogli biti ili cyber teroristi ili barem operateri računalnog sustava zaraženog virusom, potrebna su ograničenja pristupa i kontrole interneta. Déjà vu? Već viđeno, ili?

“Ostani kod kuće” “Lockdown” “Karantena” “Asimptomatski prenosnici” “Bioteroristi” “Cjepiva” “Covid potvrde” “Ogranicavenje pristupa necijepljenima”

Kako je korona poslužila za ukidanje osnovnih ljudskih prava i sloboda te za uvođenje kontrole nad svjetskom populacijom (pogledajte Australiju), tako bi cayber pandemija trebala omogućiti uspostavu potpune kontrole interneta. Pitate se zašto?

Schwab, kao krajnji cilj “Velikog reseta” i četvrte industrijske revolucije, što podrazumijeva robotizaciju i digitalizaciju, vidi stapanje čovjeka na fizičkoj, biološkoj i mentalnoj razini sa tehnologijom, odnosno digitalnim svijetom. Dakle potpuna kontrola digitalnog svijeta – interneta, je potpuna kontrola čovjeka budućnosti. Eto zašto.

U Schwabovoj knjizi “Oblikovanje budućnosti četvrte industrijske revolucije” objašnjava da će tehnologija u razvoju omogućiti vlastima da  “uđu u dotadašnji privatni prostor naših umova, čitajući naše misli i utječući na naše ponašanje.
Cyber Poligon

_________________
Cyber pandemija - još nije, a ne zna se ka'će Indeks10
mutava baštarda
mutava baštarda

Posts : 19496
2015-09-14


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum