ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zemmour poručio Le Pen da je glupa kokoš

Go down

Zemmour poručio Le Pen da je glupa kokoš Empty Zemmour poručio Le Pen da je glupa kokoš

Post by RayMabus 5/10/2021, 09:01

Jordan Bardella osuđuje "brutalnost" Erica Zemmoura nad ženama

Jordan Bardella osudila je "brutalnost" komentara Erica Zemmoura o ženama. Prema privremenoj predsjednici Nacionalnog relija, ovo je "glavna razlika" između polemičarke i Marine Le Pen.

Objavljeno 10.4.2021 u 10:47
 
Privremeni predsjednik Nacionalnog okupljanja, Jordan Bardella, osudio je u ponedjeljak, 4. listopada brutalnost izjava Erica Zemmoura prema ženama, što je prema njemu velika razlika između kandidatkinje RN -a Marine Le Pen i polemičarke i navodne kandidatkinje .

Eric Zemmour, koji bi uzeo glasove Marine Le Pen da se kandidira, ima oblik brutalnosti po brojnim temama, na primjer po pitanju žena, rekao je dužnosnik RN -a za Cnews.

Ne razumijem da smo toliko vezani za francusku civilizaciju i da smo toliko udaljeni u obzir da možemo imati žene, dodala je Jordan Bardella.

Zastupnik u Europskom parlamentu naveo je nekoliko odlomaka iz posljednjeg eseja polemičara koji je napisao da su žene cilj i plijen svakog nadarenog muškarca koji se želi popeti u društvo, a da ga je bivši ministar Dominique Strauss-Khan vezao lisicama. To je kastracija svih Francuza.

Osim toga, za Erica Zemmoura žene imaju drugačiji oblik inteligencije od inteligencije muškaraca ili ne utjelovljuju moć i samo su vladari, ali ovo nije ideja koju imam o društvu, ustrajala je Jordan Bardella.

Glumačka šefica RN -a ustvrdila je da je Marine Le Pen kandidatkinja za žensko prvo mjesto jer je majka i jer općenito brani francusku tradiciju. Žena u Francuskoj ne osvaja se silom, već duhom i poštovanjem. I izuzetno smo vezani za ovu kurtoaznu ljubav koja je na kraju vrlo francuska.

Eric Zemmour bio je predmet istrage koju je izveo Médiapart i izvijestio o nekoliko svjedočanstava žena koje ga optužuju za seksualni napad: prisilni poljupci polemičara s mladim novinarom 2005., stav 2012. prema stažistici u Le Figaru, SMS nejasnoće 2019. do urednik CNews -a ili seksualni napad šminkera u svlačionici.

No, protiv njega nije najavljena nikakva tužba.

_________________
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budu siromašni. ( Čaruga )
RayMabus
RayMabus

Posts : 131138
2014-04-11


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum