Pijani i drogirani Nijemac čekićem zatukao svog psa u Rijeci
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pijani i drogirani Nijemac čekićem zatukao svog psa u Rijeci
.i onda se bunis kad te detektiraju kao agenturujastreb wrote:Pa znam dosta Vigana iz Gline, koji ljeti dolaze ovamo skupljati boce pa sam se raspitao.
Lik je bolesnik. Srbi i Hrvati ondje s njime nemaju posla. Cak misle da je ubio djeda Srbina čije tijelo nikad nisu nasli.
Vrijeme je provodio uglavnom među Romima i preuzeo je od njih sve. S njima pije i radi pizdarije, ali ga oni ne cijene i sve ga izbjegavaju.
Sa srpstvom nema apsolutno ništa. Pricaju da mu je stara ili baka, ne znam sad, Ciganka.
Krsten je u katoličkoj crkvi.
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Agentura je bezveze.vuksadinare wrote:.i onda se bunis kad te detektiraju kao agenturujastreb wrote:Pa znam dosta Vigana iz Gline, koji ljeti dolaze ovamo skupljati boce pa sam se raspitao.
Lik je bolesnik. Srbi i Hrvati ondje s njime nemaju posla. Cak misle da je ubio djeda Srbina čije tijelo nikad nisu nasli.
Vrijeme je provodio uglavnom među Romima i preuzeo je od njih sve. S njima pije i radi pizdarije, ali ga oni ne cijene i sve ga izbjegavaju.
Sa srpstvom nema apsolutno ništa. Pricaju da mu je stara ili baka, ne znam sad, Ciganka.
Više mi paše udbaš.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kako je moja Noorka pametna ... i zestokaNoor wrote:Betonski blok oko noge i ritnut prokleti švapski okot s trajekta
Da, treba ga ritnuti sa trajekta sa betonom oko noge
Ubit psa cekicem... ja kao veliki ljubitelj zibvotinja se najezim na ovakve stvari
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ljudi ubijaju ljude na puno bestijalnije i 'maštovitije' načine...
Ovaj pas je umro brzo i bezbolno...
nemoj rec'..T. wrote:Ljudi ubijaju ljude na puno bestijalnije i 'maštovitije' načine...
kako znaš?
i nije umro, nego je ubijen
Navodno je cuko provocirao i to na nacionalnoj i rasnoj osnovi.
Dobar pravnik tako bi postavio obranu.
Dobar pravnik tako bi postavio obranu.
dijagram-
2015-08-09
Ovako. Znači šteta turčina uopće voziti do stanice.jasambrend wrote:Čekam Kaju i samo ću iksati štogod da napiše...
Dovesti ga do mora od 2 , 2,5 metra s lisicama i skači đubre. Ako neće nogom ga gurnuti. Onda skočiti za 5 minuta i odvezati lisice. Đubar pustiti da se napuhne i otpluta negdje, u italiju..
Doći u stanicu i reći pobjeglo đubre drogirano.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ubijen ali i dalje živ?Noor wrote:nemoj rec'..T. wrote:Ljudi ubijaju ljude na puno bestijalnije i 'maštovitije' načine...
kako znaš?
T.- Posts : 17527
2014-04-14
Ne, ubijen, pa je mrtavT. wrote:Ubijen ali i dalje živ?Noor wrote:nemoj rec'..T. wrote:Ljudi ubijaju ljude na puno bestijalnije i 'maštovitije' načine...
kako znaš?
Zbog ljudskog smeca.
kaya wrote:Ovako. Znači šteta turčina uopće voziti do stanice.jasambrend wrote:Čekam Kaju i samo ću iksati štogod da napiše...
Dovesti ga do mora od 2 , 2,5 metra s lisicama i skači đubre. Ako neće nogom ga gurnuti. Onda skočiti za 5 minuta i odvezati lisice. Đubar pustiti da se napuhne i otpluta negdje, u italiju..
Doći u stanicu i reći pobjeglo đubre drogirano.
X
darth_vader-
2014-04-17
jastreb wrote:Agentura je bezveze.vuksadinare wrote:.i onda se bunis kad te detektiraju kao agenturujastreb wrote:Pa znam dosta Vigana iz Gline, koji ljeti dolaze ovamo skupljati boce pa sam se raspitao.
Više mi paše udbaš.
Kolega jastreb, valjda vam nije nepoznato da takav naziv valja zaslužiti.
U službi nije mogao raditi niti svatko niti svašta. Bile su jasne procedure i pravilnici, obuke i postupanja. :)
Pa iz Rijeke ste pobogu, tamo im je bila jedna od najsnažnijih baza, i dalje ju drže.
niels-
2021-04-26
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Musliman čekićem zatukao dvije Francuskinje nasred ulice
» samo riječi hvale za svog sina koji je otišao u džihad u Siriju
» Nije Bosanac vec Nijemac!Nijemac na Pagu strojevima unistio obalu,opravdanja su mu nevjerojatna
» Splicanin zatukao zenu i kcer jer je Komsoglu pobjedio
» kinez čekićem udarao źene u autobusu
» samo riječi hvale za svog sina koji je otišao u džihad u Siriju
» Nije Bosanac vec Nijemac!Nijemac na Pagu strojevima unistio obalu,opravdanja su mu nevjerojatna
» Splicanin zatukao zenu i kcer jer je Komsoglu pobjedio
» kinez čekićem udarao źene u autobusu
Page 2 of 2