UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Vi ste svi blesavi. ..baš kako treba...:D
Odo još jednu sobu počistiti i mirna sam....noemi počelo uho boliti tako da mislim da nije ipak zub nego je pobrkala malo od uha i grla....nadam se da će nureflex i kapi odraditi svoje i da ćemo ćemo proći bez upale...
Ne kužim ljude koji već danas čestitaju božić
Odo još jednu sobu počistiti i mirna sam....noemi počelo uho boliti tako da mislim da nije ipak zub nego je pobrkala malo od uha i grla....nadam se da će nureflex i kapi odraditi svoje i da ćemo ćemo proći bez upale...
Ne kužim ljude koji već danas čestitaju božić
Guest- Guest
Znamo mi dobro :Ddzepna_venera wrote:Lady_D wrote:I dzepna ti se nudiveber wrote:četiri.Lady_D wrote:Veberu dobio si dvije sise
Sta bis vise...
Bože sačuvaj!
Vi ljudi ne čitate dobro...
Guest- Guest
ko je ova drop dead,nije je dugo bilo(james dean?lol!),zagy jesam nesiguran ko i svi pomalo al to nema veze s onim što tu pričam,i ti i džepna ste izbjegle odg. na pitanje da li ste "raspravljale" o svecu i do kojeg zaključka ste došle,venero nisam ti ja weber da se moš sprdat s menom,poanta svega je da ko sveca ozbiljno doživljava taj ne može bit normalan,kaj ti to tak teško skužit,boli me kurac što ti nisam zabavan,nebum te ženil,volim ja seljančice al ne tak prkosne i komplicirane,jesmo si sad dobri ili opet brijemo,na tebi je..

jack_reacher-
2014-04-14
S menom? :D
Rekoh ja ali ti ne čitaš. ....pjetliću jedan! :D
Rekoh ja ali ti ne čitaš. ....pjetliću jedan! :D
Guest- Guest
sa mnom?sori,imal sam 2 iz hr,nešto sam čito,postavila sise neutralno koka da ne povrijediš venus iako i vrapci na grani znaju tvoje mišljenje o bogiu,da cijeniš iskrenost rekla bi joj otvoreno neovisno o vašem druženju i ženskoj solidarnosti..:P
jack_reacher-
2014-04-14
Kakve to veze ima?
Ja ga organski ne podnosim i ona to zna....Da ju oborim na pod i utuvim šakama u glavu moje mišljenje? Jel bi te to zadovoljilo? Jel bi tebi lakše bilo kad mi se nas dvije stalno riječkale oko toga?
Ponavljam...ona u njemu vidi nešto što ja ne vidim....ona ima svoje mišljenje, ja svoje.. .
Ja ga organski ne podnosim i ona to zna....Da ju oborim na pod i utuvim šakama u glavu moje mišljenje? Jel bi te to zadovoljilo? Jel bi tebi lakše bilo kad mi se nas dvije stalno riječkale oko toga?
Ponavljam...ona u njemu vidi nešto što ja ne vidim....ona ima svoje mišljenje, ja svoje.. .
Guest- Guest
I sorry al jedno je iskrenost a drugo napadanje nekoga jer se ne slaže s sa njim....iznad toga sam! 

Guest- Guest
Ja ne kuzim ako nekome svetac nije dobar kako moze biti mici?
Ali dobro
Ne zelim pokrenuti ikakve svade.
Svetac se meni ispricao. I od tada smo si ok. Njegove sale shvacam s zajebancijom.
Ali dobro
Ne zelim pokrenuti ikakve svade.
Svetac se meni ispricao. I od tada smo si ok. Njegove sale shvacam s zajebancijom.
Guest- Guest
Svetac je svetac, benigan u svemu. Trkeljaa bez veze, ljudi ga ne dzivljavaju. Mozda neki. Big Deal.
Ispuca se malo na forumu, baci svoje vizije, ceznje, zelje i kaj sad?
Ispuca se malo na forumu, baci svoje vizije, ceznje, zelje i kaj sad?

Smrt baterijama sloboda Dizelu.
veber-
2014-12-30
meno ili obicna.Zagy wrote:Napokon pauza!

veber-
2014-12-30
A, jebote kaj ste nadrkani.
Dogovorio brod za proljece. Vodim tim.
Dogovorio brod za proljece. Vodim tim.

veber-
2014-12-30
zadarski arhipelag. epikur ima kaić pa načelno dogovorili. dao mi forumašku cijenu.Lady_D wrote:kuda plovis?

veber-
2014-12-30
kao i porezna uprava.Zagy wrote:Pa kad si šarmantan :D

veber-
2014-12-30
veber wrote:reci im.dzepna_venera wrote:
Bože sačuvaj!
Vi ljudi ne čitate dobro...
Trebam li im slovkati

Vebers i ja smo se već upoznali, doduše ima sad tome 4-5 godina

Guest- Guest
bobster wrote:ko je ova drop dead,nije je dugo bilo(james dean?lol!),zagy jesam nesiguran ko i svi pomalo al to nema veze s onim što tu pričam,i ti i džepna ste izbjegle odg. na pitanje da li ste "raspravljale" o svecu i do kojeg zaključka ste došle,venero nisam ti ja weber da se moš sprdat s menom,poanta svega je da ko sveca ozbiljno doživljava taj ne može bit normalan,kaj ti to tak teško skužit,boli me kurac što ti nisam zabavan,nebum te ženil,volim ja seljančice al ne tak prkosne i komplicirane,jesmo si sad dobri ili opet brijemo,na tebi je..![]()
Evo, doživljavam te, imaš moju punu pažnju

Zagy i ja prihvaćamo da smo različite i imamo različite stavove. Jednostavno je.
No mene ozbiljno zabrinjava tvoja opsjednutost Svecem.

Guest- Guest
Zagy wrote:Kakve to veze ima?
A mogle bi baš bacit ljetni fajt u blatu, u skromnim bikinićima

Guest- Guest
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50

» UUOT! (upravo u ovom trenutku)