Da remiziram...vol II.
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
After vaccination: number of deaths in old people's homes explodeddijagram wrote:dobro, nisu vazne djevojke, vazna je gerijatrijamutava baštarda wrote:Djevojke na udaru
Najveće probleme u postcovid razdoblju, kaže, imat će oni najosjetljiviji: tinejdžeri koji su i ranije bili depresivni, skloni samoozljeđivanju, nestabilni… Teškoće će osjetiti i oni koji su se tijekom pandemije »prikrili«, dakle mladi koji pate od socijalne fobije, mladi delinkventi… Na posebnom udaru su djevojke, jer je autodestruktivnost, samoozljeđivanje i depresivnost tipičnije za njih, dok je agresivnost prema van karakteristična za muški spol.
– U našu bolnicu u odnosu na prvih šest mjeseci karantene dolazi i pet do šest puta više djece, a to se povećanje u velikoj mjeri odnosi na cure koje su u ranoj i srednjoj adolescenciji, veli Podobnik. »Klinički je dojam da je, kako se čini da nas je COVID-19 prestao spajati i osjeća se kraj pandemije, nastupilo veliko povećanje depresivnih poremećaja i suicidalnih ponašanja«.
Psihijatrijski odjeli za mlade su prepuni: ‘Ovo je slično ratu, mentalnih problema 10 je puta više nego prije lockdowna!’
U jeku pandemije, početkom godine, svaki peti srednjoškolac bio je depresivan, no stanje je sada još gore: psihijatrijski odjeli za djecu i mlade posljednjih tjedana preplavljeni su pacijentima, a broj hospitalizacija adolescenata zbog depresije i suicidalnog ponašanja dramatično raste.
https://ivijesti.hr/psihijatrijski-odjeli-za-mlade-su-prepuni-ovo-je-slicno-ratu-mentalnih-problema-10-je-puta-vise-nego-prije-lockdowna/
Ide to pomalo...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Ipak se može ... Kriminalac virus ne poštuje demokraciju.
Zna se kako se bori protivkriminalacademokracije.
Za početak probaj javno pišat na Trgu dr. Franje Tuđmana, pa mi javi kako si prošao.
Oleg Maštruko
Evo zbog ovog je bilo važno zaustaviti šarlatane odmah u početku. Jednom kad ljudima prodaju svoju foru - tad je kasno.
Prošli ožujak i travanj su mi bili jedan od najgorih perioda života, jer sam shvaćao kakva ekipa preuzima vlast, uz glasnu ili prešutnu podršku GOLEME većine. Gledao sam vlak kako jurca prema provaliji, a ekipa u vlaku (mnogi od njih frendovi i kolege) mi dobacuju "ma kaj ti znaš, jel ti teško dva tjedna sjedit doma?".
Kakva dva tjedna? Ako popušite ovu foru jebat će vas godinama, zatvarati za što god nekom padne na pamet.
Mnogi od te većine su kasnije promijenili mišljenje, neki upravo sad i pišu o tome, kao "pa gdje mi je bila pamet", ali sad je kasno.... šarlatanima NIKAD ne smiješ napraviti ustupak jer izgubljeni prostor nećeš povratiti tako lako. Mnogi ga neće povratiti nikad, doslovno cijeli ostatak života provest će šarlatanizirani.
Nakon travnja, i to mogu točno pin-pointati datum, 22. travnja, počeo sam se dizat iz depre, shvatio u kakvom društvu sad živimo i živjet ćemo još neko vrijeme, i to je to. Nepovratna šteta je učinjena u mjesec dana. Nakon toga, a pogotovo nakon rujna, samo podjebavam i call-outam ljude za pokvarenosti i budalaštine. Ja ću se snaći i snašao sam se, IT neće propast, čak dapače, a vi kako znate..... a ljudi iz vlaka mi je sve manje žao, ako uopće.... greške prošlog ožujka-travnja pratit će svijet još desetljećima.
Pusa <3
Evo zbog ovog je bilo važno zaustaviti šarlatane odmah u početku. Jednom kad ljudima prodaju svoju foru - tad je kasno.
Prošli ožujak i travanj su mi bili jedan od najgorih perioda života, jer sam shvaćao kakva ekipa preuzima vlast, uz glasnu ili prešutnu podršku GOLEME većine. Gledao sam vlak kako jurca prema provaliji, a ekipa u vlaku (mnogi od njih frendovi i kolege) mi dobacuju "ma kaj ti znaš, jel ti teško dva tjedna sjedit doma?".
Kakva dva tjedna? Ako popušite ovu foru jebat će vas godinama, zatvarati za što god nekom padne na pamet.
Mnogi od te većine su kasnije promijenili mišljenje, neki upravo sad i pišu o tome, kao "pa gdje mi je bila pamet", ali sad je kasno.... šarlatanima NIKAD ne smiješ napraviti ustupak jer izgubljeni prostor nećeš povratiti tako lako. Mnogi ga neće povratiti nikad, doslovno cijeli ostatak života provest će šarlatanizirani.
Nakon travnja, i to mogu točno pin-pointati datum, 22. travnja, počeo sam se dizat iz depre, shvatio u kakvom društvu sad živimo i živjet ćemo još neko vrijeme, i to je to. Nepovratna šteta je učinjena u mjesec dana. Nakon toga, a pogotovo nakon rujna, samo podjebavam i call-outam ljude za pokvarenosti i budalaštine. Ja ću se snaći i snašao sam se, IT neće propast, čak dapače, a vi kako znate..... a ljudi iz vlaka mi je sve manje žao, ako uopće.... greške prošlog ožujka-travnja pratit će svijet još desetljećima.
Pusa <3
Uopće nije bilo teško predvidjeti što će se desiti kad su uveli #ostanidoma, šarlatani su omađijali većinu, prodali im priču goru od biblijskog pakla. Žalosno je gledati u što su pretvorili svijet a još nije kraj. A ljudi iz vlaka...uopće mi ih nije žao, možda progledaju...mada ne vjerujem...AssadNaPodmornici wrote:Oleg Maštruko
Pusa <3
Trinity-
2014-04-17
Moja tema od prije godinu dana:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t39611-tko-ce-nas-hraniti-za-vrijeme-pandemije#1590938
https://www.ex-iskon-pleme.com/t39611-tko-ce-nas-hraniti-za-vrijeme-pandemije#1590938
Trinity-
2014-04-17
malo im je lošije nego nacistima 45te. nacizam je tada propao, a oni su se gledali između sebe i pitali kako to da su popušili Hitlerovu ( vrhunskom idiotu ) foru.Triny wrote:Uopće nije bilo teško predvidjeti što će se desiti kad su uveli #ostanidoma, šarlatani su omađijali većinu, prodali im priču goru od biblijskog pakla. Žalosno je gledati u što su pretvorili svijet a još nije kraj. A ljudi iz vlaka...uopće mi ih nije žao, možda progledaju...mada ne vjerujem...AssadNaPodmornici wrote:Oleg Maštruko
Pusa <3
ovdje još traje, oznaka pripadnosti, maska umjesto svastike oko ruke, rukovanje laktom umjesto pokazivanja koliko je kukuruz visok, borba za čistoću od virusa umjesto čistoće krvi, policija kupi po ulicama, kućama, barikade na cesti.
a još jači su oni koji pomalo kuže da su zasrali ali i dalje kao Hitler jungend brane Belin do zadnjeg virusa.
Mutavi, ti ne da ne možeš, ti jednostavno ne želiš razumjeti, jer ti to
narušava duševni mir. Bijeg od problema nikad problem nije riješio.
narušava duševni mir. Bijeg od problema nikad problem nije riješio.
https://www.bergamonews.it/2020/05/05/coronavirus-a-marzo-5-900-i-morti-in-bergamasca-i-dati-comune-per-comune/370139/
Onim koji ne razumiju o čemu se radi treba dnevno ponoviti barem 6 puta -
prije i poslije svakog jela!
Dijagram iznad? Netko razuman je na vrijeme spriječio slučaj novog "Bergama".
I što je najbitnije, populacija je također razumjela da se virusi prenose s čovjeka na čovjeka!
Onim koji ne razumiju o čemu se radi treba dnevno ponoviti barem 6 puta -
prije i poslije svakog jela!
Dijagram iznad? Netko razuman je na vrijeme spriječio slučaj novog "Bergama".
I što je najbitnije, populacija je također razumjela da se virusi prenose s čovjeka na čovjeka!
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
Hrvatska uvozi više od 50% hrane. Hic! Navodim samo kao primjer.
Odbaci željeznu košulju starih navika i prilagodi se novom vremenu.
Ova kriza će potrajati i nakon kraja epidemije.
Odbaci željeznu košulju starih navika i prilagodi se novom vremenu.
Ova kriza će potrajati i nakon kraja epidemije.
onaj zadnji dio? mislio si na psihu od virusa ?Eroo wrote:.
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/korona/3995752/cjepivo-ipak-cini-svoje-udio-hospitaliziranih-starijih-osoba-mogao-bi-pasti-na-najnizu-tocku-od-proslog-ozujka/
Novinar The Atlantica na svojem je Twitteru objavio podatke Centra za kontrolu i prevenciju bolesti koji pokazuju da ako cijepljenje bude išlo prema planu i ako brojke hospitaliziranih, koje su trenutno u padu, nastave i dalje padati po sadašnjoj stopi, udio hospitaliziranih osoba starijih od 65 godina past će na najnižu točku od ožujka 2020. i to u roku od nekoliko tjedana.
Novinar The Atlantica na svojem je Twitteru objavio podatke Centra za kontrolu i prevenciju bolesti koji pokazuju da ako cijepljenje bude išlo prema planu i ako brojke hospitaliziranih, koje su trenutno u padu, nastave i dalje padati po sadašnjoj stopi, udio hospitaliziranih osoba starijih od 65 godina past će na najnižu točku od ožujka 2020. i to u roku od nekoliko tjedana.
2016-07-22
Ništa, ništa, to ja samo 'nako, usput mi je.mutava baštarda wrote:onaj zadnji dio? mislio si na psihu od virusa ?Eroo wrote:.
2016-07-22
Zašto je toliko zaraženih u Primorsko-goranskoj županiji?
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/4001282/zasto-je-toliko-zarazenih-u-primorsko-goranskoj-zupaniji-micovic-za-rtl/
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/4001282/zasto-je-toliko-zarazenih-u-primorsko-goranskoj-zupaniji-micovic-za-rtl/
2016-07-22
Što je sa Šveckom?!
Jesu li dalje otvorebni ili šta?
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
epikur37 wrote:Što je sa Šveckom?!
2016-07-22
epikur37 wrote:
Što je sa Šveckom?!
https://covid19.who.int/region/euro/country/se
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:
Što je sa Šveckom?!
Obrati pažnju na donji graf (preminuli).
Guest- Guest
jesu i po broju mrtvih stoje bolje od većine europskih zemalja uključujući i Sloveniju, Njemačku, Nizozemsku, Srbiju, gdje država zabranila većinu ekonomskih djelatnosti i pendrecima hvataju ljude po parkovima. Švedi žive normalno.epikur37 wrote:Što je sa Šveckom?!
Inače pogledaj Texas i Floridu gdje su Trumpovi na vlasti, ukinuli su sve, čak i maske, i žive sasvim normalno. Index, Joe Biden, ero, cnn su kmečali da je to kontra znanosti, da će svi pomrijeti tamo, i pazi sada.. nikakav jebeni pomor u odnosu na ostatak UsA i Europe.
U prijevodu nema korelacije između lockdowna, maski i broja spašenih života, možemo doslovno sve to maknuti sa strane
To sa Texasom i Floridom index neće prenijeti, i zalagati će se za lockdowne, dok Matija Babić putuje svijetom i ne nosi nigdje masku i uživa u životu
Last edited by AssadNaPodmornici on 21/3/2021, 11:01; edited 1 time in total
Obratio sam oči...Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:
Što je sa Šveckom?!
Obrati pažnju na donji graf (preminuli).
Srbija ima smrtnost 562/na 1 milijun stanovnika, a Švedksa 1,307/ na 1 milijun stanovnika.
Ne vjerujem ni u srpske ni švedske brojke. Ti vjeruješ?
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2262684
Evo prije nego ero prenese
860ak zaraženih, dakle ništa od novoga lockdowna kako su neuspješno predvidjeli ero, srića, index, boris Lenhard itd
Bakićev model drži, što je dobra vijest
860ak zaraženih, dakle ništa od novoga lockdowna kako su neuspješno predvidjeli ero, srića, index, boris Lenhard itd
Šta kaže Bakić, je li još uvijek tvrdi da će 25.03. prosjek od 7 dana biti +680/dan?AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2262684
Pazi, danas smo 21.3., a 26 ćemo sznati za rezultat od 25.3.
2016-07-22
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Page 21 of 50