Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Hajduk Split
Decki jos jedna zamolba smanjite drogu.
Droga u prevelikim kolicinama steti ja sam proslu srijedu uzeo malo vise od normalnog pa sam dok sam sjedio na trijemu kuce na farmu vidio i mrtvu babu svoju di gola plese.
Bog joj dusi pokoj dao
Droga u prevelikim kolicinama steti ja sam proslu srijedu uzeo malo vise od normalnog pa sam dok sam sjedio na trijemu kuce na farmu vidio i mrtvu babu svoju di gola plese.
Bog joj dusi pokoj dao
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
I ja svasta misan srica isusova pa nepijen vise
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nemoj puno...FRANK wrote:Evo ja tucen po grdobini sta je ostalo. Odo sa dicom malo u setnjicu pa nesmin puno.fridrih-niche wrote:Al kakav je skunk bija pretprošlu sedmicu...
Majko mila, teško razvaljivanje je bilo...
Od Solina do Pujanki san dosa ka u transu...
Ni ne sican se dobro...
Ka da san bija u Roswellu...
<3
Volin te, pederu stari...
Čuvaj dicu...
<3
Guest- Guest
Nije igra misec dana, pa kad uvati kondiciju bit će top klasa...Jack Torrance wrote:Talijan je odigra za prste polizat, prvo ime susreta, ono je bilo baš gušt gledat.
Rođo nespreman al forma je prolazna, klasa je vječna
I takav je dilija balune s očima i ruga se i s našima i s njihovima na terenu.
Turčin će se nadavat golova s njim i Šveđom
<3
Turčin mi je zanimljiv igrač...
Moglo bi bit nešto od njega...
Šved je isto dobar...
Nadan se da će svi dobro igrat, ono, bas timski...
;)
Guest- Guest
Dobro stat' ću i neću te više šamarat' ...fridrih-niche wrote:Nemoj, Zekane, stani dok ti je na vrime...Zeko wrote:Ajd' slažem se za Katalinića, ništa posebno ali bil je OK golman ... Meni je jedini u Hajduku koji je bio pravi golman, osim Beare naravno, bio Vukčević ... Meškovića ne brojim u hajdukove golmane, on je došao, iz Tuzle ako se ne varam, već kao afirmirani golman ...FRANK wrote:Gabric je bija cudo a o Katalinicu necu niti pricati a i Meskovic je bija klasaZeko wrote:
Ma nema ti Hajduk pravog golmana još od Beare ... A Kalinić ti je, u toj hrpi prosječnih, jedan od najlošijih ... Nemre ga jedan obranjeni penal iskupiti za sve dosadašnje mnogobrojne gafove u karijeri ... Trebao bi ih obraniti bar 300-tinjak ...
:(
Zeko-
2015-08-26
Jack Torrance wrote:Talijan je odigra za prste polizat, prvo ime susreta, ono je bilo baš gušt gledat.
Na Livaji se točno vidilo da je klasa koja je zalutala u HNL.
A ništa,moliti Boga da se onoj njegovoj bakici neko vrime nigdi ne ide iz Splita, točnije Kaštela...
Guest- Guest
Čestitke Hajduku na velikom uspjehu i ulasku u četvrtfinale hrvatskog kupa.
Jebote, onda su ovi iz Dinama svi zalutali u HNL ...Andreas Goldberger wrote:Jack Torrance wrote:Talijan je odigra za prste polizat, prvo ime susreta, ono je bilo baš gušt gledat.
Na Livaji se točno vidilo da je klasa koja je zalutala u HNL.
A ništa,moliti Boga da se onoj njegovoj bakici neko vrime nigdi ne ide iz Splita, točnije Kaštela...
Zeko-
2015-08-26
Fala, lopove...Roland Deschain wrote:Čestitke Hajduku na velikom uspjehu i ulasku u četvrtfinale hrvatskog kupa.
<3
Guest- Guest
AJDE NESERIfridrih-niche wrote:Gleda je mene kako pucan slobodnjake, uvik ih je tija pucat ka i ja...
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Najzanimljiviji detalj danas dogodija se poslin utakmice kad je sudac zica dres Livaju...
Guest- Guest
Jesu li momci na polozajimakarlitovnačin wrote:pozdrav iz srca prašume
2015-09-13
niche je lociranFRANK wrote:Jesu li momci na polozajimakarlitovnačin wrote:pozdrav iz srca prašume
vozio se u twingu u dresu van bastena
Guest- Guest
došli poslodavci u split da zaposle nichea ampera i brenda. tražili ih mjesec dana odustali i vratili se natrag
Guest- Guest
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50