Caffe Venus :P
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Stavin ga ja često!
:^O
Ala, ovo je bija tako očekivan zicer da me je malo sram...
:D
Guest- Guest
Sitija sam se odma ovog naslova
https://m.sibenik.in/zanimljivosti/pirovacki-vatrogasci-naletjeli-na-re-ipet-na-Pozaru-u-murteru/71800.html
https://m.sibenik.in/zanimljivosti/pirovacki-vatrogasci-naletjeli-na-re-ipet-na-Pozaru-u-murteru/71800.html
fridrih_niche wrote:Stavin ga ja često!
Pitala sam otvoreno. Hvala na iskrenosti ,-P
Je li ovako dobro?
https://youtu.be/VmdsjmqFpsM
Da, da, sad kad te napadnu one s dvojkama..;-Dfridrih_niche wrote:Ma iman male sise, pa mi ne triba...
:p
Haha, koliko (h)altera ja imam?Noor wrote:Ra je moj halter, a i ja njenvenus wrote:Ra wrote:Dakle, djevica s mjesecom u ovnu koja cijeni indijski ćoroskop, živi u Zagrebu, a s juga je.... i zna slovenski. Ma je li to moguće??? Da, moguće je. Nema puno takvih.venus wrote:fridrih_niche wrote:
Možda san ostarija, pa me preuzela djevica...
Ma da me vidiš kako igran balun i kakve emocije emitiran, skontala bi odma da san ovan...
Btw. ja jesan tvrdoglav, al ova moja mala Jarcica je deset puta tvrdoglavija, ajme...
Nakon 35-e podznak preuzima vodstvo što se tiče karakteristika.
Dodatno, treća važna pozicija u horoskopu je Mjesec - emocije.
Prema zapadnjačkom Mjesec je meni u ovnu, i napatila sam se ja ovca, znala sam ići mala goloruka protiv velikih vjetrenjača..
A pogled na horoskop mi je značajno obogatio indijski jyotish. Kad su mi izvadili godine velikih promjena, zinula sam.
Tako da nije loše dobiti više mišljenja i uspoređivati. Ipak, da bi natalni osobni horoskop bio relevantan jako je važno tko ga radi, da osoba ima uvide. Horoskop je kao neka vrst prognoze vremena unaprijed i analize unatrag. Znači, ja mogu pogledati prognozu, a o meni ovisi hoću li uzeti kišobran, napraviti nasip za prevenciju od poplave da se zaštitim, etc... radoznala sam i volim znati. Teško me je šokirati.
Ovan i Jarac.. iju, ju! Veselo! Ženskom jarcu osiguraj finu egzistenciju i miran si, imaš super ženca
Drago mi je što si tu. Prav zares.
Haha najsmješnije je što su nas dvije zamijenili. Eh da mi je to netko rekao, ne bih vjerovala...
Premda stvarno ne volim da me proglašavaju alterom, zapravo mi sad i nije tako čudno da su nas zamijenili.
Obje znamo imat oštro pero, a imamo i dobro oko, ta vidi kako si me samo secirala..
I meni je jako drago da si ti tu.
Tvoja dihalica
@Noorči, nije dihalica u pitanju.
@Venus, ne budni se, bolje si prošla u toj zamjeni. Ti si bila onaj bolji dio osobnosti.
Vidiš, dovoljno je otići samo na drugo mjesto i uloge se mijenjaju.
Zapravo mi se jako svidjelo kako ovdje pišeš. Prije no što sam se logirala natrag i sama sam posumnjala da me netko oponaša. Ono, gledam a ne vjerujem.
Kakogod, ja sam ti se obradovala.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Zašto mislim da se dvojka nekako veže na mene?Maggie19 wrote:Da, da, sad kad te napadnu one s dvojkama..;-Dfridrih_niche wrote:Ma iman male sise, pa mi ne triba...
Megi, šalila sam se onomad na chatu.
Nadam se da ne zamjeriš što nekad ne pišem stvarno stanje stvari. :)
2020-06-01
A najgori je modrček.Maggie19 wrote:Najbolji naziv ;-Dfridrih_niche wrote:venus wrote:Noor wrote:jel to cicnceker?venus wrote:Idem si namontirat grudobran, i delat.
Cicobran, grudnceker, ređipet
Ređipet!
<3
Niđe veze.
2020-06-01
Ra wrote:Zašto mislim da se dvojka nekako veže na mene?Maggie19 wrote:Da, da, sad kad te napadnu one s dvojkama..;-Dfridrih_niche wrote:Ma iman male sise, pa mi ne triba...
Sad si se sama javila ;-D
Haha, zato ja sve pisem..i zamjeram sve ;-^^
Iskreno, nikad cula ;-@Ra wrote:A najgori je modrček.Maggie19 wrote:Najbolji naziv ;-Dfridrih_niche wrote:venus wrote:Noor wrote:jel to cicnceker?venus wrote:Idem si namontirat grudobran, i delat.
Ređipet!
<3
Niđe veze.
Ah, tako kažu maštoviti Zlovenci. Nedrček ili mordček. Češće ovo drugoMaggie19 wrote:Iskreno, nikad cula ;-@Ra wrote:A najgori je modrček.Maggie19 wrote:Najbolji naziv ;-Dfridrih_niche wrote:venus wrote:
Ređipet!
<3
Niđe veze.
2020-06-01
Pa bolje da se sama javim nego da ti upireš prstom u mene. Znam da pamtiš kao slon.Maggie19 wrote:Ra wrote:Zašto mislim da se dvojka nekako veže na mene?Maggie19 wrote:Da, da, sad kad te napadnu one s dvojkama..;-Dfridrih_niche wrote:Ma iman male sise, pa mi ne triba...
Dobro, sad smo svih dovele u zabludu. Ili nismo? A možda ipak jesmo...
2020-06-01
Slovenstina..nisam nikad pitala ove moje Slovence;-))Ra wrote:Ah, tako kažu maštoviti Zlovenci. Nedrček ili mordček. Češće ovo drugoMaggie19 wrote:Iskreno, nikad cula ;-@Ra wrote:A najgori je modrček.Maggie19 wrote:Najbolji naziv ;-Dfridrih_niche wrote:venus wrote:
Ređipet!
<3
Niđe veze.
Hvala na info..prvi glas ;-D
Hahaha, mudro..nitko ne zna kad bi mi palo na pamet(ni ja sama) ;-DRa wrote:Pa bolje da se sama javim nego da ti upireš prstom u mene. Znam da pamtiš kao slon.Maggie19 wrote:Ra wrote:Zašto mislim da se dvojka nekako veže na mene?Maggie19 wrote:Da, da, sad kad te napadnu one s dvojkama..;-Dfridrih_niche wrote:Ma iman male sise, pa mi ne triba...
Jesmo, naravno..sad tek nista ne shvacaju 8-^^
Prije da će ovaj info koristiti muškom dijelu populacije. Mala, skin'der taj modrček :DMaggie19 wrote:Slovenstina..nisam nikad pitala ove moje Slovence;-))Ra wrote:Ah, tako kažu maštoviti Zlovenci. Nedrček ili mordček. Češće ovo drugoMaggie19 wrote:Iskreno, nikad cula ;-@Ra wrote:A najgori je modrček.Maggie19 wrote:
Najbolji naziv ;-D
Niđe veze.
2020-06-01
A e.Maggie19 wrote:Hahaha, mudro..nitko ne zna kad bi mi palo na pamet(ni ja sama) ;-DRa wrote:Pa bolje da se sama javim nego da ti upireš prstom u mene. Znam da pamtiš kao slon.Maggie19 wrote:Ra wrote:Zašto mislim da se dvojka nekako veže na mene?Maggie19 wrote:
Da, da, sad kad te napadnu one s dvojkama..;-D
Ma tako treba. Što bi svi sve znali. ;)
Laku noć Megi. Lijepe snove. :)
2020-06-01
Mozda im je bolje aktivnije radit na tehnici skidanja. Bar nece prste polomit. Ovako bi mogli prste i jezik ;-PRa wrote:Prije da će ovaj info koristiti muškom dijelu populacije. Mala, skin'der taj modrček :DMaggie19 wrote:Slovenstina..nisam nikad pitala ove moje Slovence;-))Ra wrote:Ah, tako kažu maštoviti Zlovenci. Nedrček ili mordček. Češće ovo drugoMaggie19 wrote:Iskreno, nikad cula ;-@Ra wrote:A najgori je modrček.Maggie19 wrote:
Najbolji naziv ;-D
Niđe veze.
Neka zamisljaju i razmisljaju 8-))Ra wrote:A e.Maggie19 wrote:Hahaha, mudro..nitko ne zna kad bi mi palo na pamet(ni ja sama) ;-DRa wrote:Pa bolje da se sama javim nego da ti upireš prstom u mene. Znam da pamtiš kao slon.Maggie19 wrote:Ra wrote:Zašto mislim da se dvojka nekako veže na mene?Maggie19 wrote:
Da, da, sad kad te napadnu one s dvojkama..;-D
Ma tako treba. Što bi svi sve znali. ;)
Laku noć Megi. Lijepe snove. :)
Laku noc, draga ;-))
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50