Danas kuham...
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Danas kuham...
došao si se pohvaliti kako i tebi nekad netko skuha ručakbogomdani wrote:..neki klinac..nemam pojma,ne kujam ja..
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Tikvice na grilu, ajme sto volim te tikvice...sutra prekosutra idem u konzum opskrbiti se jos kojom! I riblji prutici. Krastavci (GMO) na salatu...
Guest- Guest
Juha,tagliatelle,puretina sa lisicarkama u krem umaku od gljiva...bilo je njami!
Guest- Guest
ajme kakav grah je napravila moja majka, vidim ubacila je mrkve, celera, lovora, komadinu šunketine...i zaprška lagana...i tak ja to odnio kuć da počastim ženu. Ja sam pripremio luk i bučino ulje...mmm....kako je grah ultra dobro ispo. Inače dobro ona pravi grah al sad se nadmašila i zlo mi je, uh koliko sam grabio uh grozno.....samo da ne bude
genitalni_herpes-
2014-04-11
za večeru slane kiflice sa šunkom...ne meni...meni zeleni čaj bez šećera...odvratno...
slika kao dokaz da sam to JA napravila...
slika kao dokaz da sam to JA napravila...
Trinity-
2014-04-17
danas sam nešto probao što još nisam...
dva batka i nadbatak stavio u marinadu sol, biber, limunov sok, med, senf i mljevena crvena paprika.
Pa nakon par sati popržio komade mesa, maknuo sa gril tave u neku malu šerpicu, polio marinadom i poklopio pa se krčkalo još 20-25min. tako nekako - fino je, nije loše. Daleko od toga da je ko janjetina al je ok.
Krumpir mal skuho pa ga mal popržio, i maznuo mami blitvu koju je pripremila ko špinat, napravio pileću juhu s previše gris nokli, pa su mal zasrale juhu, popile ju pa je bila ispodprosječna....sve skupa ona piletina nije loša..
dva batka i nadbatak stavio u marinadu sol, biber, limunov sok, med, senf i mljevena crvena paprika.
Pa nakon par sati popržio komade mesa, maknuo sa gril tave u neku malu šerpicu, polio marinadom i poklopio pa se krčkalo još 20-25min. tako nekako - fino je, nije loše. Daleko od toga da je ko janjetina al je ok.
Krumpir mal skuho pa ga mal popržio, i maznuo mami blitvu koju je pripremila ko špinat, napravio pileću juhu s previše gris nokli, pa su mal zasrale juhu, popile ju pa je bila ispodprosječna....sve skupa ona piletina nije loša..
genitalni_herpes-
2014-04-11
Sipe iz pećnice...nisam nešto vješta spremanju morske hrane pa ću ih samo posoliti i isprziti...MALE sipe su ...
Guest- Guest
Zagy ti uvijek nesto dobro spremas :)
Krmenadle, salata od paprike i rajcice (GMO) + jos neki prilog koji ne znam sto ce biti...Zivi bili pa vidili :D
Krmenadle, salata od paprike i rajcice (GMO) + jos neki prilog koji ne znam sto ce biti...Zivi bili pa vidili :D
Guest- Guest
Jučer rižoto od morskih plodova i sljedećih 10 dana ne kuham,selidba je u punom jeku...
Guest- Guest
Ove sipe su bile suhoparne...vi s mora bi mi mogle dati kakav dobar recept u toču?
Guest- Guest
Šparoge s jajima...ipak...nisam oboljela zelenim sparogama u trgovini...<3
Guest- Guest
za sipe ili mogu i lignje?Zagy wrote:Ove sipe su bile suhoparne...vi s mora bi mi mogle dati kakav dobar recept u toču?
genitalni_herpes-
2014-04-11
lignje na naglo (evo i recepta - VRLO JEDNOSTAVNO), samo ih u biber i sol(od oka - i nek odstoji pol sata) i bacit na zagrijano malinovo ulje/češnjak/peršinovlist, rasporedit da manje više diraju dno šerpe(mal šira ak ima puno lignji) poklopit i 10min na srednjoj vatri i gotove, ne treba ni provjeravat...Zagy wrote:Mogu i lignje,samo pomozi!
I onda ga umočiš (bez perverzija molim)....
genitalni_herpes-
2014-04-11
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Page 9 of 50