Denkverbot
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Denkverbot
aben wrote:želin totalno uredjenje; da ljudi biraju oće li se osigurati ili ne.venus wrote:aben wrote:
jepeta komunjarski,
zoč biš ti odredjivala koga ću posjećivati?
komunjara je un ki podržava sustav nasilnog izdvajanja šoldov za neke bajke, i ki bi voli odredjivati ljudima ča tribaju činiti ka in tribo namestiti slomenu kost.
Božemprosti, ka da se razgovaram sa buntovnim tinejdžerom, srednja skula, dva puta pa.
Daj se odluči želiš li da sustav u kojem živiš bude donekle uređen ili ne. Ako želiš, onda ti sam biraš želiš li imati osiguranje, ikakvo, nikakvo, dodatno itd. Ako ne želiš zdravstveno, fine with me. Ako te zaboli, čini ća oćeš.
Ako želiš kaos, imaš mista na planeti i za to koliko te volja. Znači - potpuna sloboda izbora.
Tebe niko ne tira da ti radiš za nekog drugog pa da ti taj drugi uplaćuje doprinose.
Ako si hrabar možeš radit sam za se, bit svoj šef, na bilo ili na crno. Tvoja volja.
A baš zbog takvih koji ne znaju ča bi, ka ti, bi ja skroz makla zdravstveno i mirovinsko od države.
Pa da vidimo onda koliko je bilo slabo prije.
rodin sun zo se, i morun ploćati ono ča ne želin.
ni bitan razlog zoč bi ti odvojila zdravstvo od države, biloki razlog za učiniti dobru stvor je dobar razlog.
Ne slažem se ni ja sa nametnutim davanjima tipa za gospodarsku komoru, nema reciprociteta, samo uzimaju ništa ne daju članovima. Evo ih sad, dobivaju otkaze i to je ok.
Guest- Guest
a s kin se nametnutin davanjima složeš?venus wrote:aben wrote:želin totalno uredjenje; da ljudi biraju oće li se osigurati ili ne.venus wrote:aben wrote:
jepeta komunjarski,
zoč biš ti odredjivala koga ću posjećivati?
komunjara je un ki podržava sustav nasilnog izdvajanja šoldov za neke bajke, i ki bi voli odredjivati ljudima ča tribaju činiti ka in tribo namestiti slomenu kost.
Božemprosti, ka da se razgovaram sa buntovnim tinejdžerom, srednja skula, dva puta pa.
Daj se odluči želiš li da sustav u kojem živiš bude donekle uređen ili ne. Ako želiš, onda ti sam biraš želiš li imati osiguranje, ikakvo, nikakvo, dodatno itd. Ako ne želiš zdravstveno, fine with me. Ako te zaboli, čini ća oćeš.
Ako želiš kaos, imaš mista na planeti i za to koliko te volja. Znači - potpuna sloboda izbora.
Tebe niko ne tira da ti radiš za nekog drugog pa da ti taj drugi uplaćuje doprinose.
Ako si hrabar možeš radit sam za se, bit svoj šef, na bilo ili na crno. Tvoja volja.
A baš zbog takvih koji ne znaju ča bi, ka ti, bi ja skroz makla zdravstveno i mirovinsko od države.
Pa da vidimo onda koliko je bilo slabo prije.
rodin sun zo se, i morun ploćati ono ča ne želin.
ni bitan razlog zoč bi ti odvojila zdravstvo od države, biloki razlog za učiniti dobru stvor je dobar razlog.
Ne slažem se ni ja sa nametnutim davanjima tipa za gospodarsku komoru, nema reciprociteta, samo uzimaju ništa ne daju članovima. Evo ih sad, dobivaju otkaze i to je ok.
2014-04-16
aben wrote:
a s kin se nametnutin davanjima složeš?
A ko tebe tira da išta plaćaš?
Guest- Guest
državavenus wrote:aben wrote:
2014-04-16
aben wrote:državavenus wrote:aben wrote:
Tipični anarhist.
Šta hoćeš ti zapravo, kako hoćeš raditi?
Guest- Guest
venus wrote:aben wrote:državavenus wrote:aben wrote:
Tipični anarhist.
čekoj,
iskin se nametnutin davanjima složeš?
2014-04-16
aben wrote:venus wrote:aben wrote:državavenus wrote:aben wrote:
Tipični anarhist.
čekoj,
Sad da ti na ovo odgovorim npr. porez na dodanu vrijednost, carine, trošarine ne bi bila zadovoljna s tim...
U pravu si ti, očito ima u meni komunjare koja po defaultu podrazumijeva da je ok sponzorirati javna dobra.
Guest- Guest
venus wrote:aben wrote:venus wrote:aben wrote:državavenus wrote:
Tipični anarhist.
čekoj,
Sad da ti na ovo odgovorim npr. porez na dodanu vrijednost, carine, trošarine ne bi bila zadovoljna s tim...
U pravu si ti, očito ima u meni komunjare koja po defaultu podrazumijeva da je ok sponzorirati javna dobra.
sa pokušoj roditi na sebi, i očistiti ote šporke misli...
2014-04-16
venus wrote:hahahahh...znala sam da ću te ovime usrećiti.
naravski, ki ne bi bi sritan s jednon komunjaron manje na svitu!
2014-04-16
Dakle, na zapadu ništa novog? :Daben wrote:venus wrote:hahahahh...znala sam da ću te ovime usrećiti.
naravski, ki ne bi bi sritan s jednon komunjaron manje na svitu!
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Nije mi jasno zbog čega većina kontinentalaca govore protiv života na moru.
Prvi glas da kontinentalci govore protiv života na moru. Gdje si to pročitala, imaš link?
Guest- Guest
Baš sam mislila imati lijepu, normalnu konverzaciju s tobom, al' tvoj napadački stav već u samom početku u meni stvara odbojnost.venus wrote:Prvi glas da kontinentalci govore protiv života na moru. Gdje si to pročitala, imaš link?
Zar nisi mogla jednostavno pitati: odakle ti to?
a izdokle ti to?mativka wrote:Baš sam mislila imati lijepu, normalnu konverzaciju s tobom, al' tvoj napadački stav već u samom početku u meni stvara odbojnost.venus wrote:Prvi glas da kontinentalci govore protiv života na moru. Gdje si to pročitala, imaš link?
cijene nekretnin govoru da niko ne želi živiti u mordoru
2014-04-16
Moji su imali prilike kupiti vikendice prije 30 godina po smiješnoj cijeni, prvi red do mora. I svaki put kada odem, srce me zaboli što nisu, a i danas kada su nekretnine skočile, ne žele.aben wrote:a izdokle ti to?mativka wrote:Baš sam mislila imati lijepu, normalnu konverzaciju s tobom, al' tvoj napadački stav već u samom početku u meni stvara odbojnost.venus wrote:Prvi glas da kontinentalci govore protiv života na moru. Gdje si to pročitala, imaš link?
cijene nekretnin govoru da niko ne želi živiti u mordoru
Uglavnom ljudi oko mene govore: tamo je bura, zimi je pustoš, nigdje nikoga. To što rade par mjeseci i to je to
Ja im govorim: al tako je i kod nas. Kada je kiša, snijeg, hladno, svi su u kućama.. Oni na moru već u drugom mjesecu su u vrtovima.
Sve se svodi na turizam, jer inače bi bili gladni.
Ja se pitam,
Koja je razlika, jer ovdje više slabo tko obrađuje zemlju, uzgaja stoku, živi na način samoodrživosti.
Sve se kupuje u trgovačkim centrima, dobro žive oni koji rade u javnim ustanovama, mladi odlaze.
Ti stari žive od njemačkih mirovina ili ovi nešto mlađi od braniteljskih. Što će biti za još koju godinu kada pomru?
Na moru, barem uvijek imaš pogled koji liječi :)
mativka wrote:Baš sam mislila imati lijepu, normalnu konverzaciju s tobom, al' tvoj napadački stav već u samom početku u meni stvara odbojnost.venus wrote:Prvi glas da kontinentalci govore protiv života na moru. Gdje si to pročitala, imaš link?
Pa pitam te zato što to prvi put čujem i zato što sam s mora, obitelj mi živi na moru, u nekoliko gradova i na otocima.
Nemam saznanja protiv života na moru, nekako do ušiju mi više dopire privatno baš suprotno da bi ljudi voljeli češće boravit na moru.
Što se tiče tvog komentara, tvoj problem, nije moj.
Guest- Guest
I ti zbilja nakon što sam Abenu odgovorila, a ujedno i tebi, smatraš da je ovo s tvoje strane napisano u dobrom duhu buduće komunikacije?venus wrote:
mativka wrote:I ti zbilja nakon što sam Abenu odgovorila, a ujedno i tebi, smatraš da je ovo s tvoje strane napisano u dobrom duhu buduće komunikacije?venus wrote:
Dok sam pisala svoj odgovor tebi nisam vidjela tvoj odgovor Abenu.
Ti si sva neka mimozna, bokte, šta te pere? Zašto u svemu vidiš zavjeru protiv sebe?
Guest- Guest
Prihvati me kao mimoznu i sa mnom u komunikaciji ne budi napadački nastrojena jer ja nisam nikome konkurencija niti u jednom smislu.venus wrote:mativka wrote:I ti zbilja nakon što sam Abenu odgovorila, a ujedno i tebi, smatraš da je ovo s tvoje strane napisano u dobrom duhu buduće komunikacije?venus wrote:
Dok sam pisala svoj odgovor tebi nisam vidjela tvoj odgovor Abenu.
Ti si sva neka mimozna, bokte, šta te pere? Zašto u svemu vidiš zavjeru protiv sebe?
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50