Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
Page 4 of 42
Page 4 of 42 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 42
Re: Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
epikur37 wrote:Vidi maximusa :) Ola ...živio!
O epikure. Živ? Zdrav? :)
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:Vidi maximusa :) Ola ...živio!
O epikure. Živ? Zdrav? :)
Kljakav ali živ!
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
iso bi on al mu nije dala zenamarcellus wrote:dzango wrote:Fali organizacija. Ideja je odlična.
baš se zabrinuh za tebe da te nije kakav drot zakačio. Jesi bio sinoć ili gledo meč na televiziji?
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
ozeni se nesrecoMaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:gdje je pizzon nestao...
skriva se po beogradu od đanija i stanojka, oće da mu jebu kevu
Oće tome i keva da mu jebe kevu.
otkud ti?
Zafalilo mi društvenog kontakta u životu
2014-04-19
konačno se sjetila zašto prcko leti na heliću
Gledao na TV. Ženi bilo žao što nismo mogli da odemo kada je videla masu ispred skupštine. Posle ja da je izvlačim kao 5. oktobra.marcellus wrote:dzango wrote:Fali organizacija. Ideja je odlična.
baš se zabrinuh za tebe da te nije kakav drot zakačio. Jesi bio sinoć ili gledo meč na televiziji?
Sora wrote:konačno se sjetila zašto prcko leti na heliću
aj da cujem
2014-04-19
kic wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Beograd opet gori...
Papazjanija ko uvijek, Hrvatska ima zbilja sreću što je odjebala ovaj stalni kaos.
da, bas imamo sreću što imamo ministre koji partijaju a narodu nameću da nema: vjencanja, sprovoda itd
lol
a baš
hrvatske kukavice šute i mole
prije su nešto i radili
sad samo šute
prckov wrote:ozeni se nesrecoMaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:
skriva se po beogradu od đanija i stanojka, oće da mu jebu kevu
otkud ti?
Jednog dana
Guest- Guest
znao sam da ima neki razlogdzango wrote:Gledao na TV. Ženi bilo žao što nismo mogli da odemo kada je videla masu ispred skupštine. Posle ja da je izvlačim kao 5. oktobra.marcellus wrote:dzango wrote:Fali organizacija. Ideja je odlična.
2014-04-19
dzango wrote:Gledao na TV. Ženi bilo žao što nismo mogli da odemo kada je videla masu ispred skupštine. Posle ja da je izvlačim kao 5. oktobra.marcellus wrote:dzango wrote:Fali organizacija. Ideja je odlična.
E ali koja priča za unuke.
Doduše s obzirom na to da je kod vas ovo relativno česta pojava dosta se i ispuše taj osjećaj pripadnosti nečemu ekskluzivnom.
Guest- Guest
nacrtano ti jeprckov wrote:Sora wrote:konačno se sjetila zašto prcko leti na heliću
aj da cujem
ja na metli ti na heliću
zato da me prestigneš
ha ha
Kakav bre razlog?prckov wrote:znao sam da ima neki razlogdzango wrote:Gledao na TV. Ženi bilo žao što nismo mogli da odemo kada je videla masu ispred skupštine. Posle ja da je izvlačim kao 5. oktobra.marcellus wrote:dzango wrote:Fali organizacija. Ideja je odlična.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
žena ima zadnju...i to je zakon svih zakonaprckov wrote:znao sam da ima neki razlogdzango wrote:Gledao na TV. Ženi bilo žao što nismo mogli da odemo kada je videla masu ispred skupštine. Posle ja da je izvlačim kao 5. oktobra.marcellus wrote:dzango wrote:Fali organizacija. Ideja je odlična.
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
MaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:ozeni se nesrecoMaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
otkud ti?
Jednog dana
eh, dok ti odlucis kaja ce u starackom domu zavrsit
2014-04-19
Sora wrote:nacrtano ti jeprckov wrote:Sora wrote:konačno se sjetila zašto prcko leti na heliću
aj da cujem
ja na metli ti na heliću
zato da me prestigneš
ha ha
hahaha
2014-04-19
ma nistdzango wrote:Kakav bre razlog?prckov wrote:znao sam da ima neki razlogdzango wrote:Gledao na TV. Ženi bilo žao što nismo mogli da odemo kada je videla masu ispred skupštine. Posle ja da je izvlačim kao 5. oktobra.marcellus wrote:dzango wrote:Fali organizacija. Ideja je odlična.
ja to nako
2014-04-19
dzango wrote:Gledao na TV. Ženi bilo žao što nismo mogli da odemo kada je videla masu ispred skupštine. Posle ja da je izvlačim kao 5. oktobra.marcellus wrote:dzango wrote:Fali organizacija. Ideja je odlična.
šta bilo, hrkljuš ili apsana?
prckov wrote:iso bi on al mu nije dala zenamarcellus wrote:dzango wrote:Fali organizacija. Ideja je odlična.
evo vidiš na kraju ispalo da on nije dao ženi da ide. Današnji Srbi.
đango na prstima ulazi tiho uvece letnje noci oko 2 casa izjutra
...bum,tras,krš i lom
žena:gde si bre protuvo u ovo doba.švalerišeš se,ti meni tako,ja da se ubijem kuvajuci,cisteci a ti kod komšinice da ti ga duva pizda ti materina...sad cu ja da tebe da obrišem od patos..goveče jedno nastrano...bum tras..
đango:nemoj bre ženo..ja onako..malo kod komšinice na kafu i slatko..ona zove...da đaba ne ubija sama vreme..
žena:more đukelo jedno još da mi lažeš...bum..tras..krc
...bum,tras,krš i lom
žena:gde si bre protuvo u ovo doba.švalerišeš se,ti meni tako,ja da se ubijem kuvajuci,cisteci a ti kod komšinice da ti ga duva pizda ti materina...sad cu ja da tebe da obrišem od patos..goveče jedno nastrano...bum tras..
đango:nemoj bre ženo..ja onako..malo kod komšinice na kafu i slatko..ona zove...da đaba ne ubija sama vreme..
žena:more đukelo jedno još da mi lažeš...bum..tras..krc
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
prckov wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:ozeni se nesrecoMaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:
otkud ti?
Jednog dana
eh, dok ti odlucis kaja ce u starackom domu zavrsit
Gle ja i idem za tim da ću najbolje ljubavne podvige ostvariti u životu kad fizički potpuno propadnem i ja i eventualne družice.
Guest- Guest
Page 4 of 42 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 42
Similar topics
» Veliki prosvjedi u Americi
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona
» U Budimpešti prosvjedi protiv Viktora Orbana
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona
» U Budimpešti prosvjedi protiv Viktora Orbana