Pametno je ustvari Glupo
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pametno je ustvari Glupo
Mostovci su mi smetnja,ne želim ih uopće u saboru.Nadam se da će se kroz 4 god. uspjet nešto napravit po tom pitanju,
No nije meni Most kao Most zanimljiv,već ona,,nevidljiva'' ruka koja im potpomaže.Tu ruku bih najradije odsjekao.
No nije meni Most kao Most zanimljiv,već ona,,nevidljiva'' ruka koja im potpomaže.Tu ruku bih najradije odsjekao.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ako misliš na crkvu onda je to besmisleno jer crkva podržava sve koji su konzervativci ( desni centar i općenito desnije od desnog centra i to iz razloga jer su konzervativci ).סמאל wrote:Mostovci su mi smetnja,ne želim ih uopće u saboru.Nadam se da će se kroz 4 god. uspjet nešto napravit po tom pitanju,
Upravo zbog ovoga jedna desna stranka više manje ne igra promjenu.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Ne vidim čemu pik na Most. Jedino ako ti smetaju reforme. To šta su oni desno je jer su skužili da SDP nije za reforme nego više poreza i više uhljeba pa nema smisla ništa tu ni pokušavat.
Liberali su za reforme i ideološki su ljevica no ljevica nije za reforme pa je to u osnovi paradoks.
Tko je za reformu državne uprave mora ić na desnicu jer lijeva ekonomska politika je više poreza više uhljeba pa Most tu nema šta ni tražiti.
Liberali su za reforme i ideološki su ljevica no ljevica nije za reforme pa je to u osnovi paradoks.
Tko je za reformu državne uprave mora ić na desnicu jer lijeva ekonomska politika je više poreza više uhljeba pa Most tu nema šta ni tražiti.
2014-04-11
Fokus je stranka koja je u koaliciji s Pametno i radi se o poduzetništvu koji su liberali dakle lijevi centar. Već sama ideja da se sa socijalistima može ić na šemu manji porezi manje uhljeba je besmislena.
Zato se Most maka desno. Nema šta s ljevicom koalirat o reformama javne uprave.
Zato se Most maka desno. Nema šta s ljevicom koalirat o reformama javne uprave.
2014-04-11
Koliko je ta liberalna opcija danas izgubljena vidi se po Macronu koji je uša s koalicijom lijevo zelenih da bi mu ona kad je počeja provoditi reforme okrenila leđa i danas mu je pala vlada pa ju je mora ponovno sastavit.
Nema tu koalicije. Tko oće reforme u poduzetništvu i privatnom sektoru nema šta ić koalirat s ljevicom jer ljevica je protiv rezanja socijale i poreza štaviše ona je za veće poreze i veće socijale.
Nema tu koalicije. Tko oće reforme u poduzetništvu i privatnom sektoru nema šta ić koalirat s ljevicom jer ljevica je protiv rezanja socijale i poreza štaviše ona je za veće poreze i veće socijale.
2014-04-11
Ne mislim baš nužno na crkvu,nego nešto još gore,ali opet ima neke veze s crkvom,no ono što je najgore,to uopće nema veze s Hrvatskom,već je uvezeno,a radi za interes isključivo te grupacije.Većina Mostovaca su naivni i to ne vide.To ti primjerice onaj tvoj Bulj ne zna a Petrov i Grmoja uhvatili su se toga i svjesno su znali u što su se upustili.RayMabus wrote:Ako misliš na crkvu onda je to besmisleno jer crkva podržava sve koji su konzervativci ( desni centar i općenito desnije od desnog centra i to iz razloga jer su konzervativci ).סמאל wrote:Mostovci su mi smetnja,ne želim ih uopće u saboru.Nadam se da će se kroz 4 god. uspjet nešto napravit po tom pitanju,
Upravo zbog ovoga jedna desna stranka više manje ne igra promjenu.
Ta hobotnica misli svoj utjecaj u Hrvatskoj širit među ostalim i preko Mosta,te su oni bili mecene Mosta na prošlim izborima.
Da ne duljim više,jer i onako ne mogu reći ništa konkretno,ali ono što mogu reć,želim ,,srušen'' Most po svaku cijenu.
2015-07-23
Ne možeš srušiti Most jer to je više pokret nego politička stranka. To su liberali koji su se probudili i postali konzervativci jer vide da jedino s desnicom mogu neke reforme napravit.
To je pokret. Nije stranka.
To je pokret. Nije stranka.
2014-04-11
Svejedno,tko su šta su.Nakon izbora moram se malo više pozabavit s njima.Postali su mi kamenčić u cipeli.
2015-07-23
Iskreno se nadam,bez obzira tko sastavljao vladu,Plenky ili Bero,da neće uzeti ove iz Mosta da podebljaju svoju većinu,jer u tom slučaju stvari će mi bit puno teže.
Dobra stvar je ta,što i Plenky ne voli Most,pa bi s njim,bio na vlasti ili u oporbi,moglo se nešto napravit po pitanju Mosta.
Dobra stvar je ta,što i Plenky ne voli Most,pa bi s njim,bio na vlasti ili u oporbi,moglo se nešto napravit po pitanju Mosta.
2015-07-23
Teško. Pa evo pao ti je Makron danas jer su mu saveznici i zeleno lijevi okrenili leđa jer on oće reforme.סמאל wrote:Svejedno,tko su šta su.Nakon izbora moram se malo više pozabavit s njima.Postali su mi kamenčić u cipeli.
Nema reformi ( smanjenje poreza ) s ljevičarima. Ljevičari su za veće poreze.
2014-04-11
Đabe im kad ih sad napadaju poduzetnici.סמאל wrote:Iskreno se nadam,bez obzira tko sastavljao vladu,Plenky ili Bero,da neće uzeti ove iz Mosta da podebljaju svoju većinu,jer u tom slučaju stvari će mi bit puno teže.
2014-04-11
Raspudić mi je privremeno pokvario plan s Mostom,njegova akvizicija mogla bi držat Most dulje vrijeme da pluta po vodi,jer mnogi bosanćerosi će podržat Raspadića,no ukoliko ta ljubav pukne. mislim da bi strategija trebala ići u tom smjeru.
2015-07-23
Kako to misliš ?RayMabus wrote:Đabe im kad ih sad napadaju poduzetnici.סמאל wrote:Iskreno se nadam,bez obzira tko sastavljao vladu,Plenky ili Bero,da neće uzeti ove iz Mosta da podebljaju svoju većinu,jer u tom slučaju stvari će mi bit puno teže.
2015-07-23
Pa zato šta su pokret.סמאל wrote:Kako to misliš ?RayMabus wrote:Đabe im kad ih sad napadaju poduzetnici.סמאל wrote:Iskreno se nadam,bez obzira tko sastavljao vladu,Plenky ili Bero,da neće uzeti ove iz Mosta da podebljaju svoju većinu,jer u tom slučaju stvari će mi bit puno teže.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Krešendo Peovićke iz RF-a i Huića iz opcije 'Pametno'!Peovićka optužila 'Pametno' da su sociopatska politička opcija
» Nije u Srbiji sve glupo i loše...
» Tko se to ustvari smrzava?
» Ljudi im ustvari zavide
» Djed Božičnjak je ustvari peder!
» Nije u Srbiji sve glupo i loše...
» Tko se to ustvari smrzava?
» Ljudi im ustvari zavide
» Djed Božičnjak je ustvari peder!
Page 2 of 2