Ivo Lučić na listi HDZ-a, ide na izbore u prvoj izbornoj jedinici
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ivo Lučić na listi HDZ-a, ide na izbore u prvoj izbornoj jedinici
ja...budale...pa škoro i ovi iz domovinskog pokreta su rekli da mogu koalirati sa plenkijem ako s eon i jandrokovic pretvore u antiglobaliste i suvereniste i javno kazu da nece koalirati sa pupovcem.ispod toga s ene ide i da su oni u boljoj startnoj poziciji nego plenki i hdz...njima i ponavljanje izbora ide na ruku jos i boljeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:je'l ti citas vijesti ili slusas samo sto ti susjed kaze....plenki je poslao ponudu pupovcu da mu opet bude partner...kao i radinu...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:tesko..rekjucer je plenki ponovno poslao poruku pupovcu d zečli koalirati sa njim zato se pupovac obrusio na skoru..a jasno ko dan je da nece suverenisti sa opcijom u kojoj je i pupovac..bice ponovljeni izbori krajem godine i nakon tih izbora vjerojatno velika koalcijija..jerbo opet ponavljanje izbora ne bi imalo smisla plus tu je trosakepikur37 wrote:
Vidjet ćemo...
Čini se da će HDZ u koaliciju s tvojom pravašijom...sve je već ugrubo dogovoreno.
Maknit ćemo Pupija ...vi presretni...ajmo ručice gore :)
ma kakvi ponovljeni izbori...vi ste izludili od pupovca...riješit ćemo ga i možete biti mirni :)
to je sve otvoreno....
kad završe izbori stat ćete u red i vi i pupi i ostali zainteresirani i ponuditi što imate...
U hodniku imate kafe aparat dok čekate
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Nino neki dan s onom sdpenjarom sabinom , izgledao je jako lose.
Pokusava se drzati kao u onoj emisiji gdje filozofiraju, ova je ispala ubjedljivija iako streberski
drma lijevom nasom:)
Vec sam rekao, Marija Selak ce biti bolja od njega, i drzim da ga je gurnula u ovo mozda i mimo njegove stvarne volje.
Pokusava se drzati kao u onoj emisiji gdje filozofiraju, ova je ispala ubjedljivija iako streberski
Vec sam rekao, Marija Selak ce biti bolja od njega, i drzim da ga je gurnula u ovo mozda i mimo njegove stvarne volje.
dijagram-
2015-08-09
drugo...plenki ima i 10,20 milijardi perja razloga da ne koalira sa skorom...ne sumnjam da je u davanju love jean od bitnijih uvjeta bio i da ne koalira sa desnicom
2015-09-08
moglo bi biti...ja sam gledao to suceljavanje i nino me dosta podsjetio na skoru u onom suceljavanju na htv...vidi se da je jedno kolumne pisati i voditi intelektualne razgovore u ''petom danu' a drugo suceljavanje sa profi politicarem...narocito babama...ozda bi jedino isamarao bernardica i marasa..dijagram wrote:Nino neki dan s onom sdpenjarom sabinom , izgledao je jako lose.
2015-09-08
ne dajme mu puno sanse na izborima...vjerujem da se nino mozda dijelom i protiv svoje volje kandidirao da je vise motiva za to imala njegova hanuma...koja i nema neku karijeru kao sto nino ima van politike...
2015-09-08
vuksadinare wrote:ja...budale...pa škoro i ovi iz domovinskog pokreta su rekli ....epikur37 wrote:vuksadinare wrote:je'l ti citas vijesti ili slusas samo sto ti susjed kaze....plenki je poslao ponudu pupovcu da mu opet bude partner...kao i radinu...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
tesko..rekjucer je plenki ponovno poslao poruku pupovcu d zečli koalirati sa njim zato se pupovac obrusio na skoru..a jasno ko dan je da nece suverenisti sa opcijom u kojoj je i pupovac..bice ponovljeni izbori krajem godine i nakon tih izbora vjerojatno velika koalcijija..jerbo opet ponavljanje izbora ne bi imalo smisla plus tu je trosak
ma kakvi ponovljeni izbori...vi ste izludili od pupovca...riješit ćemo ga i možete biti mirni :)
to je sve otvoreno....
kad završe izbori stat ćete u red i vi i pupi i ostali zainteresirani i ponuditi što imate...
U hodniku imate kafe aparat dok čekate
ja budale :)
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
nije se snalazio, neupucen, na momente smijesno djelovalo sve sto je govoriovuksadinare wrote:moglo bi biti...ja sam gledao to suceljavanje i nino me dosta podsjetio na skoru u onom suceljavanju na htv...vidi se da je jedno kolumne pisati i voditi intelektualne razgovore u ''petom danu' a drugo suceljavanje sa profi politicarem...narocito babama...ozda bi jedino isamarao bernardica i marasa..dijagram wrote:Nino neki dan s onom sdpenjarom sabinom , izgledao je jako lose.
Last edited by dijagram on 12/6/2020, 10:30; edited 1 time in total
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Nino neki dan s onom sdpenjarom sabinom , izgledao je jako lose.
more bit ...more bit
2015-08-06
ma nije on za politicara...gurnula ga ambicozna zena koja vidi priliku da preko njegovog imena uđe u sabor i zaradi saborsku mirovinu odnosno osigura sedijagram wrote:nije se snalazio, neupucen, na momente smijesno djelovalo sve sto je govoriovuksadinare wrote:moglo bi biti...ja sam gledao to suceljavanje i nino me dosta podsjetio na skoru u onom suceljavanju na htv...vidi se da je jedno kolumne pisati i voditi intelektualne razgovore u ''petom danu' a drugo suceljavanje sa profi politicarem...narocito babama...ozda bi jedino isamarao bernardica i marasa..dijagram wrote:Nino neki dan s onom sdpenjarom sabinom , izgledao je jako lose.
2015-09-08
ona je bolja, britkija, brza i u samom filozofiranju, njemu treba vremena da se izrazi o bilo cemuvuksadinare wrote:ma nije on za politicara...gurnula ga ambicozna zena koja vidi priliku da preko njegovog imena uđe u sabor i zaradi saborsku mirovinu odnosno osigura sedijagram wrote:nije se snalazio, neupucen, na momente smijesno djelovalo sve sto je govoriovuksadinare wrote:moglo bi biti...ja sam gledao to suceljavanje i nino me dosta podsjetio na skoru u onom suceljavanju na htv...vidi se da je jedno kolumne pisati i voditi intelektualne razgovore u ''petom danu' a drugo suceljavanje sa profi politicarem...narocito babama...ozda bi jedino isamarao bernardica i marasa..dijagram wrote:Nino neki dan s onom sdpenjarom sabinom , izgledao je jako lose.
ide u sirinu, gubi vrijeme i postaje dosadan
bit ce ok za saborskom govornicom kad mu daju puno vremena, ali i tada ce iznijeti trecinu od zamisljenog:)
u suceljavanjima ce imati grdih problema, a tek neupucenost, pa neupucen nemas sto traziti na takvom mjestu
dijagram-
2015-08-09
Još jedan I2bovac koji mu cijeli život se bavi filozofijom i nije diga ništa teže od olovke i papira .. pazi on bez iskustva postao general HVOa, vojske koja je gubile sve bitke
vuksadinare wrote:ma nije on za politicara..dijagram wrote:nije se snalazio, neupucen, na momente smijesno djelovalo sve sto je govoriovuksadinare wrote:moglo bi biti...ja sam gledao to suceljavanje i nino me dosta podsjetio na skoru u onom suceljavanju na htv...vidi se da je jedno kolumne pisati i voditi intelektualne razgovore u ''petom danu' a drugo suceljavanje sa profi politicarem...narocito babama...ozda bi jedino isamarao bernardica i marasa..dijagram wrote:Nino neki dan s onom sdpenjarom sabinom , izgledao je jako lose.
dobro da je škoro za političara ahahahhh
2015-08-06
pa zato i velim..izgledao mi skroz nezainteresirano kao da je bio tu zato sto mora biti...za razliku od kolumni i nekih gostovanja na tv na tom suceljavanju kao da mu nedostaje energije...ono sto je škori falilo na predsjednickom suceljavanju..nisu profi politicari...nemaju onu osnovnu zelju da puste krv protivniku...škoro je prosao tu skolu na predsjednickim izborima pa se sad popravio ili to ispravio...nino mora proci tu skolu...ako...jer za razliku od skore on nije u poziciji vođe da mora...ako prođe prođe a ako ne oprem dobrodijagram wrote:ona je bolja, britkija, brza i u samom filozofiranju, njemu treba vremena da se izrazi o bilo cemuvuksadinare wrote:ma nije on za politicara...gurnula ga ambicozna zena koja vidi priliku da preko njegovog imena uđe u sabor i zaradi saborsku mirovinu odnosno osigura sedijagram wrote:nije se snalazio, neupucen, na momente smijesno djelovalo sve sto je govoriovuksadinare wrote:moglo bi biti...ja sam gledao to suceljavanje i nino me dosta podsjetio na skoru u onom suceljavanju na htv...vidi se da je jedno kolumne pisati i voditi intelektualne razgovore u ''petom danu' a drugo suceljavanje sa profi politicarem...narocito babama...ozda bi jedino isamarao bernardica i marasa..dijagram wrote:Nino neki dan s onom sdpenjarom sabinom , izgledao je jako lose.
ide u sirinu, gubi vrijeme i postaje dosadan
bit ce ok za saborskom govornicom kad mu daju puno vremena, ali i tada ce iznijeti trecinu od zamisljenog:)
u suceljavanjima ce imati grdih problema, a tek neupucenost, pa neupucen nemas sto traziti na takvom mjestu
2015-09-08
O kome ti to? Nini ili?AssadNaPodmornici wrote:Još jedan I2bovac koji mu cijeli život se bavi filozofijom i nije diga ništa teže od olovke i papira .. pazi on bez iskustva postao general HVOa, vojske koja je gubile sve bitke
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:O kome ti to? Nini ili?AssadNaPodmornici wrote:Još jedan I2bovac koji mu cijeli život se bavi filozofijom i nije diga ništa teže od olovke i papira .. pazi on bez iskustva postao general HVOa, vojske koja je gubile sve bitke
Nešto mu se pobrkalo.
Guest- Guest
?AssadNaPodmornici wrote:Još jedan I2bovac koji mu cijeli život se bavi filozofijom i nije diga ništa teže od olovke i papira .. pazi on bez iskustva postao general HVOa, vojske koja je gubile sve bitke
2015-09-08
A shvacam, nije Nino, misli na samog Lucica ili Prkacina kojeg se spominje u upisima gore.Speare Shaker wrote:dijagram wrote:O kome ti to? Nini ili?AssadNaPodmornici wrote:Još jedan I2bovac koji mu cijeli život se bavi filozofijom i nije diga ništa teže od olovke i papira .. pazi on bez iskustva postao general HVOa, vojske koja je gubile sve bitke
Nešto mu se pobrkalo.
Vjerojatno sam Lucic.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:A shvacam, nije Nino, misli na samog Lucica ili Prkacina kojeg se spominje u upisima gore.Speare Shaker wrote:dijagram wrote:O kome ti to? Nini ili?AssadNaPodmornici wrote:Još jedan I2bovac koji mu cijeli život se bavi filozofijom i nije diga ništa teže od olovke i papira .. pazi on bez iskustva postao general HVOa, vojske koja je gubile sve bitke
Nešto mu se pobrkalo.
Vjerojatno sam Lucic.
Valjda Lučić, jer Prkačin i nije bio general HVO-a nego Armije BiH i to preko funkcije zapovjednika HOS-a za BiH.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:dijagram wrote:A shvacam, nije Nino, misli na samog Lucica ili Prkacina kojeg se spominje u upisima gore.Speare Shaker wrote:dijagram wrote:O kome ti to? Nini ili?AssadNaPodmornici wrote:Još jedan I2bovac koji mu cijeli život se bavi filozofijom i nije diga ništa teže od olovke i papira .. pazi on bez iskustva postao general HVOa, vojske koja je gubile sve bitke
Nešto mu se pobrkalo.
Vjerojatno sam Lucic.
Valjda Lučić, jer Prkačin i nije bio general HVO-a nego Armije BiH i to preko funkcije zapovjednika HOS-a za BiH.
Ali ne znam odakle mu da je HVO gubio sve bitke. Prije bi se to moglo reći za Armiju BiH. Bar kad su one značajnije u pitanju. Od potpunog vojnog poraza su ih ionako spasili HV i HVO udruženim djelovanjem 1995. godine (nije HOS).
Guest- Guest
Osobno ubjedjenje, pogresno dakako.Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:dijagram wrote:A shvacam, nije Nino, misli na samog Lucica ili Prkacina kojeg se spominje u upisima gore.Speare Shaker wrote:dijagram wrote:
O kome ti to? Nini ili?
Nešto mu se pobrkalo.
Vjerojatno sam Lucic.
Ali ne znam odakle mu da je HVO gubio sve bitke. Prije bi se to moglo reći za Armiju BiH. Bar kad su one značajnije u pitanju. Od potpunog vojnog poraza su ih ionako spasili HV i HVO udruženim djelovanjem 1995. godine (nije HOS).
Imala je i armija BiH nesto pobjeda, doduse uglavnom nakon nase intervencije.
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Može li niže? Zagrebački Sdp-ovci ne žele Bauka u 1 izbornoj jedinici jer je - hajdukovac
» Kenwood Kenon: U izbornoj jedinici koju nosi Jandroković očekujemo 6 mandata
» U SDP-ovoj izbornoj jedinici ustanak protiv SDP-a?U Matuljima Zoki napadnut prije njega Jovanović,Obersnel
» Kerum o Ostojiću kao nositelju vladajučih u 10 izbornoj jedinici:'Ostojić nositelj?A gospe ti drage koga taj luzer može dobit!
» Kakvo poniženje za Marasa!Bero ga stavio toliko nisko na izbornoj listi da je šokirao stranku
» Kenwood Kenon: U izbornoj jedinici koju nosi Jandroković očekujemo 6 mandata
» U SDP-ovoj izbornoj jedinici ustanak protiv SDP-a?U Matuljima Zoki napadnut prije njega Jovanović,Obersnel
» Kerum o Ostojiću kao nositelju vladajučih u 10 izbornoj jedinici:'Ostojić nositelj?A gospe ti drage koga taj luzer može dobit!
» Kakvo poniženje za Marasa!Bero ga stavio toliko nisko na izbornoj listi da je šokirao stranku
Page 2 of 2