korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: korona
da se resimo svekriveBrat Brale wrote:Atlana wrote:Nisam draga.Maggie19 wrote:Kad si se udala, Atlana?
Zar i ti, sestro Brutice ;-@
Ali ne znam kako drugacije da zenu zenu zovem... Svekrvica mila je odlican nadimak :P
šta čekate? vi ste 100 godina zajedno...
Guest- Guest
Nije planiral kozi tu namjenuNoor wrote:kic wrote:fridrih_niche wrote:Eto ja neman starih i bolesnih u obitelji...
X-(
Ljudi su retardirani sa psihozama, o tome ti ja prican...
A ne o brizi za svoje bližnje...
Ne bi da je apokalipsa vanka...
A sve su krivi mediji uglavnom...
Ta stoka bi za par klikova prodala i mater, a kamoli ne bi podvalili paranoje cilom narodu...
A posto je i narod uglavnom retardiran onda dobiješ to da se ljudi tuku zabolilo brašna i litru ulja...
;)
ide i meni medijska panika na jetra, ali treba bit oprezan
i nabavit kozu i kokoši :^^
moraš naučit musti
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
river_jude wrote:Nije planiral kozi tu namjenuNoor wrote:kic wrote:fridrih_niche wrote:Eto ja neman starih i bolesnih u obitelji...
X-(
Ljudi su retardirani sa psihozama, o tome ti ja prican...
A ne o brizi za svoje bližnje...
Ne bi da je apokalipsa vanka...
A sve su krivi mediji uglavnom...
Ta stoka bi za par klikova prodala i mater, a kamoli ne bi podvalili paranoje cilom narodu...
A posto je i narod uglavnom retardiran onda dobiješ to da se ljudi tuku zabolilo brašna i litru ulja...
;)
ide i meni medijska panika na jetra, ali treba bit oprezan
i nabavit kozu i kokoši :^^
moraš naučit musti
darth_vader-
2014-04-17
Po čemu razlikovati mamurluk od korone? Pitam za prijatelja...
darth_vader-
2014-04-17
Srićom ne pijem taj otrov. Samo Žuja...
A ako baš mogu birati, Budweiser onaj pravi kad je na akciji u Kauflanda...
A ako baš mogu birati, Budweiser onaj pravi kad je na akciji u Kauflanda...
darth_vader-
2014-04-17
fridrih_niche wrote:Češki Bud je top...
(Y)
Precijenjeno pivo ..pivska verzija Milana
Guest- Guest
Uzea san 1 kg Linolade...Dybala wrote:Boze dragi kriticno je ... hahaha otisao je cijeli svijet u kurac
Briga me ako i smak svita sad dodje...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Uzea san 1 kg Linolade...Dybala wrote:Boze dragi kriticno je ... hahaha otisao je cijeli svijet u kurac
<3
Dosao kupiti kinder bueno i pivo ,a lik ispred mene 40l mlijeka,10 paketa wc papira, suhomesnatih proizvoda za nahraniti libiju^^
Guest- Guest
pa, možda ćeš za 10-14 dana misliti da je lik ipak bio pametanDybala wrote:fridrih_niche wrote:Uzea san 1 kg Linolade...Dybala wrote:Boze dragi kriticno je ... hahaha otisao je cijeli svijet u kurac
<3
Dosao kupiti kinder bueno i pivo ,a lik ispred mene 40l mlijeka,10 paketa wc papira, suhomesnatih proizvoda za nahraniti libiju^^
Noor wrote:pa, možda ćeš za 10-14 dana misliti da je lik ipak bio pametanDybala wrote:fridrih_niche wrote:Uzea san 1 kg Linolade...Dybala wrote:Boze dragi kriticno je ... hahaha otisao je cijeli svijet u kurac
<3
Necu
Guest- Guest
je, djeca ga obožavaju :)kic wrote:
bolje ds su uzeli gajbu viskija
kic wrote:
bolje ds su uzeli gajbu viskija
Uzeo 20 corona extra 0.33 ..bile na popustu
Bit ce za /anti/corona party
Guest- Guest
Hahaha, kokeza predsednik fss vodio neku kurvu na fashion week u Milano i fasovao koronu.
Isto i ono zlikovačko govno Javier Solana...
Isto i ono zlikovačko govno Javier Solana...
Guest- Guest
Ne triba paničariti i kupovati kad da ćeš biti u bunkeru godinu dana jer dostave rade i uvik će raditi, s druge strane bolje napraviti malo bolju kupovinu da ne moraš svaki dan ići u dućan. Ja ionako kupujem jednom tjedno, nakupuješ svega i miran si...
Guest- Guest
Triba kupit normalnu spizu, a ne za pola godine...
Ljudi su prebolesni...
Btw. sezona je ajme već sad šta znaci da će se država raspadat u 12. misec...
Mirovine i to...
Ipak Dalmacija i Istra hrane Hrvatsku...
;)
Ljudi su prebolesni...
Btw. sezona je ajme već sad šta znaci da će se država raspadat u 12. misec...
Mirovine i to...
Ipak Dalmacija i Istra hrane Hrvatsku...
;)
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50