Podcast
Page 1 of 1
Podcast
https://www.youtube.com/watch?v=c4u6iEJ5mSw
2014-04-14
Re: Podcast
Prporucam, zanimljivo. Meni.... Kilamozga...
2014-04-14
sad se moram ispovidit jer otvorih poveznicu...velebit...stvarno ?
i sto kaze domazet loso ? a hodak ? keleminec ?
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
Ovaj bi ti se svidio...debotoijusto wrote:sad se moram ispovidit jer otvorih poveznicu...velebit...stvarno ?
Maljav je i znojav...
T.- Posts : 17527
2014-04-14
zamijenio si me s kolegom @ringom on zamislja prljave i znojave muskarce sa smrdljivim pinpekima...tko smo mi da sudimo sex dviju punoljetnih osoba ?T. wrote:Ovaj bi ti se svidio...debotoijusto wrote:sad se moram ispovidit jer otvorih poveznicu...velebit...stvarno ?
Maljav je i znojav...
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
A ko su te dvije punoljetne osobe da mi sjebu ručak?debotoijusto wrote:zamijenio si me s kolegom @ringom on zamislja prljave i znojave muskarce sa smrdljivim pinpekima...tko smo mi da sudimo sex dviju punoljetnih osoba ?T. wrote:Ovaj bi ti se svidio...debotoijusto wrote:sad se moram ispovidit jer otvorih poveznicu...velebit...stvarno ?
Maljav je i znojav...
T.- Posts : 17527
2014-04-14
Rudanka u BG, Bare ima gazu, kekin uci njemacki, jebi ga daj sto das i ops iznenadjenje. Slazem se 70% sta prica. Za mene odlicno. Ja sam ipak jedan stari cangriavi dripac.Muhahahahahaha Kilamozga.....
2014-04-14
Okvirno vezano za temu, sluša li itko kakav kvalitetni "punokrvni" podcast?
Osobno slušam Povijest četvrtkom, Exploru, This American Life, Shapira ili Rogana kad imaju zanimljive goste i teme itd.
Osobno slušam Povijest četvrtkom, Exploru, This American Life, Shapira ili Rogana kad imaju zanimljive goste i teme itd.
Piglet- Posts : 1480
2016-02-24
Similar topics
» ugasilo podcast
» PODCAST VELEBIT:Gost Marčelo Holjevac
» PODCAST VELEBIT - Holjevac: Putinove prijetnje nuklearnim oružjem treba ozbiljno shvatiti
» PODCAST VELEBIT:Robert Valdec-'Arhitekte,akademike,doktore" pomazu mocne organizacije velikim kolicinama novca
» PODCAST VELEBIT:Gost Marčelo Holjevac
» PODCAST VELEBIT - Holjevac: Putinove prijetnje nuklearnim oružjem treba ozbiljno shvatiti
» PODCAST VELEBIT:Robert Valdec-'Arhitekte,akademike,doktore" pomazu mocne organizacije velikim kolicinama novca
Page 1 of 1