Recenzije kozmetike
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Lifestyle :: Moda & ljepota
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Recenzije kozmetike
je. al se dosta vidi.Moxy wrote:Meni double wear jedini drži cijeli dan
koristim već neko vrijeme colourstay za suhu kožu i iznenađujuće je dobar. iako sam masna drži dobro a izgleda dosta prirodno.
Egy-
2015-12-21
Vi bi žene zene sve make up a da se ne vidi, nevjerojatno kakve sve prohtjeva dobivam svaki dan tipa "da se jebem a da mi ne udje"
Eto ovo je moralo van
Eto ovo je moralo van
Guest- Guest
Probala sam onu krpicu za skidanje make upa. I to neku jeftinozi iz Lidla.
Odlicna je. Nisam imala nikakva ocekivanja, al stvarno samo krpica i voda i sav puder, sjenilo, maskara i olovka za oci otisli u par poteza.
Nije bilo puno sminke, vidjet cu jos sutra kad je bude vise, al ugodno me iznenadilo.
Odlicna je. Nisam imala nikakva ocekivanja, al stvarno samo krpica i voda i sav puder, sjenilo, maskara i olovka za oci otisli u par poteza.
Nije bilo puno sminke, vidjet cu jos sutra kad je bude vise, al ugodno me iznenadilo.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
medication wrote:Probala sam onu krpicu za skidanje make upa. I to neku jeftinozi iz Lidla.
ja sam kupila u DM-u, 20 kuna, isto je jako dobra. jedino mi se baš to neda prat nakon skidanja, idu teško dole puder i maskara s krpice.
Egy-
2015-12-21
Kad rucno properes, tesko se skida. Al sam je nocas ubacila na 60 u masinu, sve otislo.
2014-04-14
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
A da, bas dam ga zaboravila pohvaliti. Kako zadnjih mjeseci trosim zalihe, sad trosim ostatke Fit me-a i odlican je. Traje i stopio mi se savrseno s bojom tena.
Jel probao tko Mineral tekuci od Vichy-a da mi kaze par rijeci o njemu?
2014-04-14
ja sam i dalje na colorstayu za suhu kožu i divan mi je na meni masnjikavoj . nisam ful mat al baš divno zblura i fino je razmaziv. uz dobru kremu ispod drži se cijeli dan, kad se zamastim nije ružan sjaj, više je glow.
otkrila sam dobre trajne lakove. franela 3 u 1. traju dva tjedna, niš se ne otkrhne. nakon 2 tjedna mi previše izrastu pa skidam a i boja mi dojadi.
otkrila sam dobre trajne lakove. franela 3 u 1. traju dva tjedna, niš se ne otkrhne. nakon 2 tjedna mi previše izrastu pa skidam a i boja mi dojadi.
Egy-
2015-12-21
Mislim da je Zagy jednom komentirala kako je super Balea Totes Meer piling, pa sam ga uzela. Odličan je, malo grublji pa možda nije za one s osjetljivom kožom, ali jako fini piling naravi i uljni je pa fino njeguje, best buy u toj cjenovnoj kategoriji.
2014-04-14
Jesam, odličan mi je on jer sam se ja lijena mackat nakon kupanja
Guest- Guest
medication wrote:A da, bas dam ga zaboravila pohvaliti. Kako zadnjih mjeseci trosim zalihe, sad trosim ostatke Fit me-a i odlican je. Traje i stopio mi se savrseno s bojom tena.
Odličan puder za one koji vole lagane teksture, prekrivnost je solidna. Uspjeli su postić da je hidratantan i da kontrolira sjaj. Sve pohvale. Dolazi u 6 nijansi. Jedini od njihovih pudera koji nema SPF.
Guest- Guest
Biobaza micelarne su bezveze, ali Simple su super za tu cijenu.
I Simple umivalica isto, ne isusuje nimalo. No ne skida bas sminku, ako je nekome napeta u tu svrhu.
I Simple umivalica isto, ne isusuje nimalo. No ne skida bas sminku, ako je nekome napeta u tu svrhu.
2014-04-14
Mixa Bi-Phase Optimal Tolerance mi je definitivno najbolja micelarka ikad!!! koja super lagano skida maskaru, dvofazna je a ne zamasti lice kao druge 2-komponentne..također skida i fasadex..
Guest- Guest
Te dvofazne nikad ne gledam, probat cu je kad potrosim zalihe micelarnih...
2014-04-14
Odlicna stvar!
Ofc da se oznojis, ali ne smrduckas... Niti ne bude onaj osjecaj znoja pomjesanog sa dezicem
Guest- Guest
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Lifestyle :: Moda & ljepota
Page 6 of 8