Recenzije kozmetike

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Recenzije kozmetike  - Page 6 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Egy on 24/12/2019, 12:57

@Moxy wrote:Meni double wear jedini drži cijeli dan
je. al se dosta vidi.
koristim već neko vrijeme colourstay za suhu kožu i iznenađujuće je dobar. iako sam masna drži dobro a izgleda dosta prirodno.
Egy
Egy

Female
Posts : 182
2015-12-21


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 6 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Moxy on 2/1/2020, 12:43

Vi bi žene zene sve make up a da se ne vidi, nevjerojatno kakve sve prohtjeva dobivam svaki dan tipa "da se jebem a da mi ne udje"



Eto ovo je moralo van 😂

_________________
When my heart stops,will my wings unfold?

Find what you love, and let it kill you! 

Teško se budim,a još teže prestajem da sanjam....
Moxy
Moxy

Female
Posts : 16289
2014-04-17

Age : 40
Lokacija: : Vienna

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 6 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on 26/1/2020, 18:57

Probala sam onu krpicu za skidanje make upa. I to neku jeftinozi iz Lidla.
Odlicna je. Nisam imala nikakva ocekivanja, al stvarno samo krpica i voda i sav puder, sjenilo, maskara i olovka za oci otisli u par poteza.
Nije bilo puno sminke, vidjet cu jos sutra kad je bude vise, al ugodno me iznenadilo.
medication
medication

Posts : 5580
2014-04-14


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 6 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Egy on 30/1/2020, 15:44

@medication wrote:Probala sam onu krpicu za skidanje make upa. I to neku jeftinozi iz Lidla.
Odlicna je. Nisam imala nikakva ocekivanja, al stvarno samo krpica i voda i sav puder, sjenilo, maskara i olovka za oci otisli u par poteza.
Nije bilo puno sminke, vidjet cu jos sutra kad je bude vise, al ugodno me iznenadilo.

ja sam kupila u DM-u, 20 kuna, isto je jako dobra. jedino mi se baš to neda prat nakon skidanja, idu teško dole puder i maskara s krpice.
Egy
Egy

Female
Posts : 182
2015-12-21


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 6 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on 31/1/2020, 12:46

Kad rucno properes, tesko se skida. Al sam je nocas ubacila na 60 u masinu, sve otislo.
medication
medication

Posts : 5580
2014-04-14


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 6 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Noor on 31/1/2020, 13:08

meni Fit me! drži cijeli dan

_________________
It's So Good To Be Bad
Noor
Noor

Posts : 14321
2017-10-06


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 6 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by medication on 31/1/2020, 14:58

A da, bas dam ga zaboravila pohvaliti. Kako zadnjih mjeseci trosim zalihe, sad trosim ostatke Fit me-a i odlican je. Traje i stopio mi se savrseno s bojom tena.

Jel probao tko Mineral tekuci od Vichy-a da mi kaze par rijeci o njemu?
medication
medication

Posts : 5580
2014-04-14


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 6 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Egy on 3/2/2020, 10:30

ja sam i dalje na colorstayu za suhu kožu i divan mi je na meni masnjikavoj :love . nisam ful mat al baš divno zblura i fino je razmaziv. uz dobru kremu ispod drži se cijeli dan, kad se zamastim nije ružan sjaj, više je glow.
otkrila sam dobre trajne lakove. franela 3 u 1. traju dva tjedna, niš se ne otkrhne. nakon 2 tjedna mi previše izrastu pa skidam a i boja mi dojadi.
Egy
Egy

Female
Posts : 182
2015-12-21


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 6 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by kic on 3/2/2020, 13:02


kozmetika, kozmička etika-
kic
kic
Admin

Male
Posts : 39334
2014-04-10


https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 6 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Atlana on 8/2/2020, 10:40

Recenzije kozmetike  - Page 6 Garnie10
Cijela linija je prekrasna, ali ovo lavandino ulje...top

_________________
With every tear came redemption
And my torture
Bacame my remedy
Atlana
Atlana

Posts : 1020
2019-01-19


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 6 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Egy on 12/2/2020, 13:52

Recenzije kozmetike  - Page 6 Body-s10
U Mulleru ima ova linija Body&soul, meni ovaj Hammam tak fino miriši, utopila bi se u tom. Šteta pa nema dezić, imaju tuširalice, piling i ulje, dezić nema. Ne znam po čem to miriši al meni je odlično :D
Egy
Egy

Female
Posts : 182
2015-12-21


Back to top Go down

Recenzije kozmetike  - Page 6 Empty Re: Recenzije kozmetike

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum