Razglednica iz Srbije
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Razglednica iz Srbije
https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:837026-Ustaska-zastavica-se-vidi-kroz-razbijenu-soferku-Ovo-je-reno-Hrvata-posle-intervencije-prolaznika-u-Backoj-Palanci-FOTOGRAFIJE?utm_source=alo.rs&utm_medium=exchange
Serbinho-3- Posts : 27595
2014-08-25
Re: Razglednica iz Srbije
Protiv sam uništenja ičije imovine. Čak i ne mislim da se radi o provokaciji,već si mislim da se radi o budali.
Ili o budalama. Budala je polupala auto,a druga budala,očito u žurbi zaboravila je prilikom svakodnevnog prelaska granice skinuti ustašku zastavicu,a epilog je razbijena šofer šajba.
dakle,budalaška posla.
Ili o budalama. Budala je polupala auto,a druga budala,očito u žurbi zaboravila je prilikom svakodnevnog prelaska granice skinuti ustašku zastavicu,a epilog je razbijena šofer šajba.
dakle,budalaška posla.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Stotine auta sa HR tablicama prelaze svakodnevno sa vukovarskog područja u Srbiju i koliko znamo nema problema,ali ovo je netko shvatio kao provokaciju i od sto ljudi naći će se jedna budala i razbiti auto.
Isto bi se dogodilo u Hrvatskoj da neka srpska budaletina retrovizor okači zastavicu nekakve četničke dinarske divizije,ili FK C.zvezda.
Isto bi se dogodilo u Hrvatskoj da neka srpska budaletina retrovizor okači zastavicu nekakve četničke dinarske divizije,ili FK C.zvezda.
Last edited by jastreb on 19/12/2019, 23:06; edited 1 time in total
2014-04-22
Ma ne vjerujem. Mislim da je ili ustašofil zaboravio skinuti zastavu,ili je auto uzeo unuk od ustašofila,koji i ne zna o čermu se radi.RayMabus wrote:Pa sam je provocira.
2014-04-22
Mogli su mu jos napisati i kaznu za izazivanje verske i nacionalne mrznje, samo pub verovatno nepismen.
2014-08-25
ne mislim da se radi o provokaciji. Čovjek ima zastavicu i ne misli u svakom trenutku što ima. Laž je da piše Ustaše smo mi... izmišljaju. Hrvatski grb i natpis Blajburg. Sasvim normalna zastavica. Je.eš srbiju kad im najnormalniji Hrvat i Hrvatski grb predstavljaju provokacijujastreb wrote:Protiv sam uništenja ičije imovine. Čak i ne mislim da se radi o provokaciji,već si mislim da se radi o budali.
dakle,budalaška posla.
immortal-
2014-04-16
Komšije nemojte da se plašite.
To je samo zastavica:)
To je samo zastavica:)
£otk@-
2019-02-12
Zasto se sjetih Brene i Rodoljuba na aparatah...mortal wrote:ne mislim da se radi o provokaciji. Čovjek ima zastavicu i ne misli u svakom trenutku što ima. Laž je da piše Ustaše smo mi... izmišljaju. Hrvatski grb i natpis Blajburg. Sasvim normalna zastavica. Je.eš srbiju kad im najnormalniji Hrvat i Hrvatski grb predstavljaju provokacijujastreb wrote:Protiv sam uništenja ičije imovine. Čak i ne mislim da se radi o provokaciji,već si mislim da se radi o budali.
dakle,budalaška posla.
Guest- Guest
[list="caret-color: rgb(0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-size-adjust: auto; vertical-align: top; box-sizing: border-box; margin-right: 0px; margin-left: 0px; padding-right: 0px; padding-left: 0px; border: 0px; outline: 0px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; list-style: none;"]
[*]
Ja da sam bio ne da bi mu slupao sofersajbnu vec bi ga unistio da nikakva popravka nebi bila moguca.Malo sto rade Srbima u Ustasiji pa dosli iu Srbiju da provociraju. Kako je usao u Srbiju sa tom ustaskom krpom.Ovo ko je uradio svaka cast ali je samo delimicno uradio.Srbi probudite se ovakvih ima jos po Srbiji koji provociraju.
Ocenite Preporučujem 165 Ne preporučujem 9
Odgovorite na komentar
[/list]
[*]
Ja da sam bio ne da bi mu slupao sofersajbnu vec bi ga unistio da nikakva popravka nebi bila moguca.Malo sto rade Srbima u Ustasiji pa dosli iu Srbiju da provociraju. Kako je usao u Srbiju sa tom ustaskom krpom.Ovo ko je uradio svaka cast ali je samo delimicno uradio.Srbi probudite se ovakvih ima jos po Srbiji koji provociraju.
Ocenite Preporučujem 165 Ne preporučujem 9
Odgovorite na komentar
[/list]
2014-08-25
ne znam zasto je isao sa tom zastavicom tamo..mozda mu je proslo par puta ali uvijek ces naletiti na nekoga kome nece proci....
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
to je verovatno neko proteran
ali, doci sa U zastavom
nije normalno
to je neko kome je iz mesta zaparalo
oci, neko kome je ona odnela
ridbinu. dalje od bg, mozda bi prosao
nekaznjeno, jer ljudi nemaju istančano oko za Ustasluk.
svakako je teska provokacija !
ali, doci sa U zastavom
nije normalno
to je neko kome je iz mesta zaparalo
oci, neko kome je ona odnela
ridbinu. dalje od bg, mozda bi prosao
nekaznjeno, jer ljudi nemaju istančano oko za Ustasluk.
svakako je teska provokacija !
Guest- Guest
uporedjivati nastupe srba, brena itd. i ovakve
incidente jeste bzv.
drugo, bilo je po srbiji hrvatskih zastavs na nastupima i svakako drugacije, pa nista.
incidente jeste bzv.
drugo, bilo je po srbiji hrvatskih zastavs na nastupima i svakako drugacije, pa nista.
Guest- Guest
mora pižo pokušati opravdati srpsko divljaštvo po svaku cijenu.
to ne moze da bude divljastvo
ustaska obelezja su ravna
naci znacima.
greska je u koracima.
da zove pandure da ga privedu.
divljastvo je afirmisati nacizam.
ustaska obelezja su ravna
naci znacima.
greska je u koracima.
da zove pandure da ga privedu.
divljastvo je afirmisati nacizam.
Guest- Guest
to je divljaštvo kako god okreneš.
A po čemu je natpis Bleiburg na šahovnici naci obilježje i kako to vrijeđa vas srpčuge?
A po čemu je natpis Bleiburg na šahovnici naci obilježje i kako to vrijeđa vas srpčuge?
sve pet...ali nije bas pametno ici u srbiju sa tim natpisom za njih je ionako sve provokacija...sto ima sahovnicu...ne kuzim...inat ili sto li vectre wrote:to je divljaštvo kako god okreneš.
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
ne smeta toliko blajburg
smetaju u obelezja
onima koji to uoce iz mesta
zna se ko ti moze
proterani !
severina se uvijala hr zastavom
smetaju u obelezja
onima koji to uoce iz mesta
zna se ko ti moze
proterani !
severina se uvijala hr zastavom
Guest- Guest
vuksadinare wrote:sve pet...ali nije bas pametno ici u srbiju sa tim natpisom za njih je ionako sve provokacija...sto ima sahovnicu...ne kuzim...inat ili sto li vectre wrote:to je divljaštvo kako god okreneš.
dom sv. save u bg
šahovnica usred srbije!
slažem se da je lik nepromišljen no srpčugama je svako šahovnica ustaško obilježje, čudi me da ne lupaju tablice jer je šahovnica na njimavuksadinare wrote:sve pet...ali nije bas pametno ici u srbiju sa tim natpisom za njih je ionako sve provokacija...sto ima sahovnicu...ne kuzim...inat ili sto li vectre wrote:to je divljaštvo kako god okreneš.
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» razglednica iz Pariza
» razglednica izbosne
» Razglednica iz Malija
» Razglednica iz Ukrajine
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» razglednica izbosne
» Razglednica iz Malija
» Razglednica iz Ukrajine
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
Page 1 of 4