Srpski turisti u Hrvatskoj troše više od Njemaca
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Srpski turisti u Hrvatskoj troše više od Njemaca
pa dobro , je više fensi na maldive , šta je je :)..ali nećeš na maldive svake godine, odeš, vidiš i dobro. nećeš se vratiti svake godine..Noor wrote:čitaj što piše...nije fensiGnječ wrote:Noor wrote:jel, a do '91. ti je i te kako bilo fensidzango wrote:Ima i jednih i drugih ali je pitanje koliko idu u Hrvatsku. To nije baš fensi kao Bali, Maldivi, Tajland...
pogotovo Rovinj
bolje da su ostali srbi nego ove novoustaške rvacko bosanske klerofašističke ustaške nepismene horde zla.
Last edited by kaya on 20/4/2019, 18:51; edited 2 times in total (Reason for editing : ...)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Noor wrote:sta skaces?! zavrsili smo, da..jednom za svagda, hvala Bogu..Gnječ wrote:Noor wrote:jel, a do '91. ti je i te kako bilo fensidzango wrote:Ima i jednih i drugih ali je pitanje koliko idu u Hrvatsku. To nije baš fensi kao Bali, Maldivi, Tajland...
pogotovo Rovinj
ajte u pičku materinu jel će te završit više s tim sranjima čiji je tata jači? kažu stari rimljani pecunia non olet. evo u Istru stižu radnice sa Filipina.
Ali eto, guzice su desetljecima dovlacili na jadran, umjesto na maldive, bora boru ili sejšele, a sad nije fensi :))
pa koji je to soj to nisu istine
ma završili ste vi pičku vaše matere još ste u 1945-oj.
Guest- Guest
e, kad bi moglo po zeljama...Gnječ wrote:Noor wrote:čitaj što piše...nije fensiGnječ wrote:Noor wrote:jel, a do '91. ti je i te kako bilo fensidzango wrote:Ima i jednih i drugih ali je pitanje koliko idu u Hrvatsku. To nije baš fensi kao Bali, Maldivi, Tajland...
pogotovo Rovinj
bolje da su ostali srbi nego ove novoustaške rvacko bosanske klerofašističke ustaške nepismene horde zla.
ja bi volio da nije fensi ni rvat'nama itako rvat'ne djezbarskoercegovanskog legla odlaze na kajmane, mali i bali, floridu, boca ratton, hawaji i ostale opskurne destinacije đe mogu da svoj teškom mukom opljačkani novac koji su opljačkali narodu operu u lokalnoj banci.
Noor wrote:e, kad bi moglo po zeljama...Gnječ wrote:Noor wrote:čitaj što piše...nije fensiGnječ wrote:Noor wrote:
jel, a do '91. ti je i te kako bilo fensi
pogotovo Rovinj
ja bi volio da nije fensi ni rvat'nama itako rvat'ne djezbarskoercegovanskog legla odlaze na kajmane, mali i bali, floridu, boca ratton, hawaji i ostale opskurne destinacije đe mogu da svoj teškom mukom opljačkani novac koji su opljačkali narodu operu u lokalnoj banci.
nisu to moje želje nego realnost. vi ste samo privremeno okupirali talijanski teritorij Istru. tako da ne brinite vratit će se Istra Italiji vas se itako ništa nepita.
Guest- Guest
zakaj si gnječa razbjesnila :)
gnječo, gdje si ti..u istri negdje?
2015-08-15
:)
izrezala sam slučajno ono s okupacijom talijanskog teritorija
izrezala sam slučajno ono s okupacijom talijanskog teritorija
Last edited by kaya on 20/4/2019, 18:56; edited 1 time in total
2015-08-15
kaya wrote:zakaj si gnječa razbjesnila :)
u puli. kad te put nanese popit ćemo štogod kavu, pivo...
Guest- Guest
samo sam jednom bio u istri na moru. ne sviđa mi se istra jer me podsjeća na zagorje. za mene osobno to nije more, nekako imam osjećaj da sam na jezeru. volim otići od zadra pa prema jugu.Gnječ wrote:veber wrote:a i makarska im bila draga. bio je i hotel beograd na rivi.Noor wrote:jel, a do '91. ti je i te kako bilo fensidzango wrote:Ima i jednih i drugih ali je pitanje koliko idu u Hrvatsku. To nije baš fensi kao Bali, Maldivi, Tajland...
pogotovo Rovinj
jebeš grilanje, planine su zakon, jezera.
htio bi u finsku otići...
a vama rvat'nama Istra draga dok imate što za bunarit jel...
bio sam u umagu jer je žena zapela da odemo tamo. bilo je ok, uskuga na visini no imao sam osjećaj da sam došao na jarun,
da bi otišao na ljetovanje, ne bi. možda u unutrašnjost, ali zimi.
2014-12-30
meni zadnji put kad sam bio nisu dali da nista platim
jbg, jer sam stala u "obranu" nase obale :)kaya wrote:zakaj si gnječa razbjesnila :)
i istre i dalmacije :)
pa mislim da je rekao da je iz pule, ne drži me za tipkovnicukaya wrote:zakaj si gnječa razbjesnila :)
2014-12-30
ajd..možeGnječ wrote:kaya wrote:zakaj si gnječa razbjesnila :)
bila sam par puta, lijepa je Pula..
2015-08-15
Noor wrote:jbg, jer sam stala u "obranu" nase obale :)kaya wrote:zakaj si gnječa razbjesnila :)
i istre i dalmacije :)
nemate ni ZERP šta sereš jebote kakva "vaša" obala??? talijani vam oru po "vašem" jadranskom moru.
Guest- Guest
jebga, nisam vidio upis. bila mi kći prije neki dan, fotkala arenu pa mislim da bi mogao skoknut. javim ti se.Gnječ wrote:kaya wrote:zakaj si gnječa razbjesnila :)
jednu novu smo dočekali u premanturi. smrzli se ko pičke.
2014-12-30
Gnječ wrote:
Jebi ga. Kad nismo znali.
Sad je gotovo...
crvenkasti-
2014-04-17
ma divna je...najljepse more ma svijetu, a naše :)
e , tako i ja, srednja dalmacija. južnije ali na otoke. ono na kopnu južnije oko makarske je prestrašno što su bosanci napravili. tako da, za kupanje mi je srednja dalmacija. a istra, unutrašnjost mi je lijepa . a na more se tamo nisam navikla, ima lijepih plaža ali nešto mi fali, navikla sam se na dalmaciju zato valjda..veber wrote:Gnječ wrote:veber wrote:Noor wrote:dzango wrote: volim otići od zadra pa prema jugu.
mada su u dalmaciji indijanci a ovi gore su ipak kulturniji
Last edited by kaya on 20/4/2019, 19:02; edited 1 time in total
2015-08-15
kaya wrote:ajd..možeGnječ wrote:kaya wrote:zakaj si gnječa razbjesnila :)
bila sam par puta, lijepa je Pula..
pa da, šta, lijepo se družimo popijemo piće ispičkaramo ove debile sa foruma onako usput. po ljeti je good nemoj doć po zimi jer je zima.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Gnječ wrote:
Jebi ga. Kad nismo znali.
Sad je gotovo...
nikad nije gotovo. ništa stalno nije pa ni ova izdrkotina hrvatska.
Guest- Guest
najljepši su otoci. onda potez od zadra prema makarskoj.Noor wrote:ma divna je...najljepse more ma svijetu, a naše :)
ali tko nije vidio otoke, sva ona sela nije vidio dalmaciju.
2014-12-30
robinzonski GO je zakon...mjesec dana na kornatima, kakvi jbni maldivi ..kakav jbni zerp, otkačis se od civilizacije i uzivasveber wrote:najljepši su otoci. onda potez od zadra prema makarskoj.Noor wrote:ma divna je...najljepse more ma svijetu, a naše :)
ali tko nije vidio otoke, sva ona sela nije vidio dalmaciju.
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Srpski turisti zaglavljeni na Zanzibaru?
» DOŠLI SU SRPSKI TURISTI... ZAPLAKALI SMO"
» Eurostat otkrio uzrok propasti Hrvatske: Uhljebi troše 50 % više nego u ostatku EU
» Turisti u Hrvatskoj nose gorivo sa sobom
» Turisti se vraćaju na hrvatsku obalu, sve se više hotela otvara
» DOŠLI SU SRPSKI TURISTI... ZAPLAKALI SMO"
» Eurostat otkrio uzrok propasti Hrvatske: Uhljebi troše 50 % više nego u ostatku EU
» Turisti u Hrvatskoj nose gorivo sa sobom
» Turisti se vraćaju na hrvatsku obalu, sve se više hotela otvara
Page 2 of 7