Danas presuda Radovanu Karađiću
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Danas presuda Radovanu Karađiću
dzango wrote:Ko ne voli Radovana, ne video Đurđevdana.
kako je bilo na prosvjedu? Ti i stanojko otišli a sendivčara ostavili nama ovdje na forumu.
marcellus- Posts : 45992
2014-04-16
A nije da nije pomogao takvom raspletu, naš karatistaHektorović wrote:Zagrebački advokat Anto Nobilo za „Avaz“ kaže da je očekivao da će Sud u drugostepenoj presudi utvrditi postojanje međunarodnog oružanog sukoba u BiH, ali da je ta reakcija izostala, zbog čega ne može biti zadovoljan.
- Što se tiče kazne, najviša kazna mora biti za najvećeg političkog rukovodioca, koji je faktički imao cijelu situaciju u svojim rukama i svaka manja kazna ne bi bila korektna. Ali, nije utvrđen međunarodni oružani sukob, nije utvrđeno da je Slobodan Milošević bio član udruženog zločinačkog poduhvata. Dakle, nakon što Hag završi sa svojim radom, povijesno će ispasti da je samo Hrvatska bila umiješana u oružani sukob u BiH, a da Srbija ni na koji način nije, a to jednostavno ne odgovara istini. Taj dio presude je najproblematičniji i ne odgovara onome što mi pamtimo kao dio povijesti - rekao nam je Nobilo.
2014-04-15
o, pa pustilo tedzango wrote:Ljuba, pritajeni Srbin, potura hrvatskoj javnosti ideju o nezavisnoj RS koju izjednačava sa Kosovom, tobože napadajući Srbe kao hrvatski domoljub.ljubo1212 wrote:povlače se priznanja kosovu, što ne bi i genocidnoj?
eto ti tvoje motorke...jel ti to trebalo??
Poveli bi mi njega u mračnu noć.... Ali neće kurva da se prevari...marcellus wrote:dzango wrote:Ko ne voli Radovana, ne video Đurđevdana.
kako je bilo na prosvjedu? Ti i stanojko otišli a sendivčara ostavili nama ovdje na forumu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Malo Slađa, malo Zorka, malo trupci i motorka...Noor wrote:o, pa pustilo tedzango wrote:Ljuba, pritajeni Srbin, potura hrvatskoj javnosti ideju o nezavisnoj RS koju izjednačava sa Kosovom, tobože napadajući Srbe kao hrvatski domoljub.ljubo1212 wrote:povlače se priznanja kosovu, što ne bi i genocidnoj?
2014-04-19
Curo Slađo, pojeli te vucidzango wrote:Malo Slađa, malo Zorka, malo trupci i motorka...Noor wrote:o, pa pustilo tedzango wrote:Ljuba, pritajeni Srbin, potura hrvatskoj javnosti ideju o nezavisnoj RS koju izjednačava sa Kosovom, tobože napadajući Srbe kao hrvatski domoljub.ljubo1212 wrote:povlače se priznanja kosovu, što ne bi i genocidnoj?
Časica mi sad igra u ruci
Ostario, sve ode do vraga
Srce hoće, al' izdade snaga
Hehehe. E to već ne znam. Naći će se već neka snaga, makar bilo zadnje.Noor wrote:Curo Slađo, pojeli te vucidzango wrote:Malo Slađa, malo Zorka, malo trupci i motorka...Noor wrote:o, pa pustilo tedzango wrote:Ljuba, pritajeni Srbin, potura hrvatskoj javnosti ideju o nezavisnoj RS koju izjednačava sa Kosovom, tobože napadajući Srbe kao hrvatski domoljub.ljubo1212 wrote:povlače se priznanja kosovu, što ne bi i genocidnoj?
Časica mi sad igra u ruci
Ostario, sve ode do vraga
Srce hoće, al' izdade snaga
2014-04-19
Dobro jutro, gdje ste vi, missing in action?dzango wrote:Poveli bi mi njega u mračnu noć.... Ali neće kurva da se prevari...marcellus wrote:dzango wrote:Ko ne voli Radovana, ne video Đurđevdana.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Radovan je kockar, svaler i poeta, ima veze sa ratom ko i dezerter.
Serbinho-3- Posts : 27595
2014-08-25
E, ljudi, Karadzic..ne Karađić..uvest cu pravopisnu policiju na forum..pocelo se pretjerivat ;-@
Maggie19 wrote:E, ljudi, Karadzic..ne Karađić..uvest cu pravopisnu policiju na forum..pocelo se pretjerivat ;-@
Ipak, veći genocid čine č i ć, nego dž i đ.
Guest- Guest
ne znam bas. I jedno i drugo mi bode oci.Rabarbara wrote:Maggie19 wrote:E, ljudi, Karadzic..ne Karađić..uvest cu pravopisnu policiju na forum..pocelo se pretjerivat ;-@
Ipak, veći genocid čine č i ć, nego dž i đ.
Kao i ije/je.
Teme su toliko izluzene da cu se poceti baviti ovim. ;-D
sve je to farsa.
cijeli sud i sve te presude.
izdrkavanja.
da je pravi sud i da nekaj valja povješali bi ih.
ovako ispadne totalna farsa.
cijeli sud i sve te presude.
izdrkavanja.
da je pravi sud i da nekaj valja povješali bi ih.
ovako ispadne totalna farsa.
2014-12-30
"Predsednik Predsedništva Boračke organizacije "Ilidžanski borac" Goran Šehovac kaže da je današnja presuda pokazala da je reč o sudu koji ne vodi ka pomirenju naroda u BiH.
- Za mene i sve moje saborce, kao i za sve građane Republike Srpske, Karadžić će uvijek biti heroj i on za nas nikada neće biti ratni zločinac. Reč je o prvom predsedniku Republike Srpske, koja je stvorena iz ljubavi i želje za slobodom, i koja vodi računa o svima koji u njoj žive - istakao je Šehovac."
- Za mene i sve moje saborce, kao i za sve građane Republike Srpske, Karadžić će uvijek biti heroj i on za nas nikada neće biti ratni zločinac. Reč je o prvom predsedniku Republike Srpske, koja je stvorena iz ljubavi i želje za slobodom, i koja vodi računa o svima koji u njoj žive - istakao je Šehovac."
2016-07-22
Mah, osudilo je i Prlića i šestorku, Srbe a Bošnjaci su dobro pošteđeni.
Sve skupa je to jedan cirkus...
Haški sud prati političke smjernice stare agende i to je to...zločinci trebaju biti osuđunje i to je ok ali u sferi politike već razgovaramo na drugi način.
Sve skupa je to jedan cirkus...
Haški sud prati političke smjernice stare agende i to je to...zločinci trebaju biti osuđunje i to je ok ali u sferi politike već razgovaramo na drugi način.
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
e sad što to đubre laže ko pas je druga priča. Gdje je bila ljubav o kojoj on laprda kada su genocidnu tvorevinu stvarali protjeravši i pobivši sve nesrbe u ratu koji su započeli?Eroo wrote:"Predsednik Predsedništva Boračke organizacije "Ilidžanski borac" Goran Šehovac kaže da je današnja presuda pokazala da je reč o sudu koji ne vodi ka pomirenju naroda u BiH.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Rasim Delić, Sefer Halilović je muslimanima heroj, Hrvatima je Blaškić i šestorka, Srbi imaju svoje.
Hag je tu sve skupa za kurac..
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
znači nimberg je zakon.epikur37 wrote:Rasim Delić, Sefer Halilović je muslimanima heroj, Hrvatima je Blaškić i šestorka, Srbi imaju svoje.
povješaš ih i sve pet.
veber-
2014-12-30
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Danas presuda u Haagu u ponovljenom sudjenju Frenkiju Simatovicu i Jovici Stanisicu
» http://net.hr/danas/svijet/ekspresno-sudenje-u-madarskoj-presuda-izbjeglicama-gotova-je-u-samo-sat-vremena/
» Presuda Seselju presuda je i Vucicu
» Milorad Dodik otvorio studentski dom nazvan po Radovanu Karadžiću
» Izravni prijenos iz suda u Haagu o konačnoj presudi Radovanu Karadžiću
» http://net.hr/danas/svijet/ekspresno-sudenje-u-madarskoj-presuda-izbjeglicama-gotova-je-u-samo-sat-vremena/
» Presuda Seselju presuda je i Vucicu
» Milorad Dodik otvorio studentski dom nazvan po Radovanu Karadžiću
» Izravni prijenos iz suda u Haagu o konačnoj presudi Radovanu Karadžiću
Page 6 of 7