Pucnjava u Đamiji, Novi Zeland
Page 6 of 33
Page 6 of 33 • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33
Re: Pucnjava u Đamiji, Novi Zeland
Strahota jbt, kao kakva video igra. Mrtav hladan, vidi se da je lud.n_razbojnik wrote:gdje su ostala trojica?die antwoord wrote:https://anonfile.com/K0p4Zbwbbe/10000000_776384872734713_506695528340258816_n_mp4
ovaj rasipa municiju za popizdit
omni- Posts : 7009
2014-04-12
kad se već nije rodio u vrijeme cara laze barem će ovako da obrani srbe od najezde muslimanaAssadNaPodmornici wrote:Ovo neki rinov frend. Slušao pjesmu gdje se pjeva o borbi protiv ustaša i fašista i krene ubijati u to ime
Antifašistička posla
Ja u ovom videu ne vidim ništa osim vožnje,gdje je pucnjava ?omni wrote:Strahota jbt, kao kakva video igra. Mrtav hladan, vidi se da je lud.n_razbojnik wrote:gdje su ostala trojica?die antwoord wrote:https://anonfile.com/K0p4Zbwbbe/10000000_776384872734713_506695528340258816_n_mp4
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ae djeluje surealno...omni wrote:Strahota jbt, kao kakva video igra. Mrtav hladan, vidi se da je lud.n_razbojnik wrote:gdje su ostala trojica?die antwoord wrote:https://anonfile.com/K0p4Zbwbbe/10000000_776384872734713_506695528340258816_n_mp4
2014-04-15
tre wrote:njega povuče boja crvena, mene je jedina asocijacija na crvenkastog pokvareni smrdljivi četnikvuksadinare wrote:ja spomenem crvenkastog a njemu odmah ustase i partizani na pametitre wrote:i to kažeš ti koji na temi o maduru ne ispišeš doslovce ni jedan post a da ne spomeneš ustaše?????Ringo10 wrote:Kakve sad veze imaju crveni i antifasizam sa ovim. Sta je tebi?vuksadinare wrote:sora je ko crveni...ne daj boze da su njihovi nesto krivi..po njima uvijek oni drugi su zasluzili biti ubijeni..
Sad ces opet poceti o komunistima, partizanima i ustasama.
Mene crvenkasti asocira na Hrvata.
crvenkasti-
2014-04-17
6:30סמאל wrote:Ja u ovom videu ne vidim ništa osim vožnje,gdje je pucnjava ?omni wrote:Strahota jbt, kao kakva video igra. Mrtav hladan, vidi se da je lud.n_razbojnik wrote:gdje su ostala trojica?die antwoord wrote:https://anonfile.com/K0p4Zbwbbe/10000000_776384872734713_506695528340258816_n_mp4
omni-
2014-04-12
opet ti nije dobro? probaj sa onim zelenim tableticama i pojačaj dozu svakakocrvenkasti wrote:tre wrote:njega povuče boja crvena, mene je jedina asocijacija na crvenkastog pokvareni smrdljivi četnikvuksadinare wrote:ja spomenem crvenkastog a njemu odmah ustase i partizani na pametitre wrote:i to kažeš ti koji na temi o maduru ne ispišeš doslovce ni jedan post a da ne spomeneš ustaše?????Ringo10 wrote:
Kakve sad veze imaju crveni i antifasizam sa ovim. Sta je tebi?
Sad ces opet poceti o komunistima, partizanima i ustasama.
Mene crvenkasti asocira na Hrvata.
tre wrote:kad se već nije rodio u vrijeme cara laze barem će ovako da obrani srbe od najezde muslimanaAssadNaPodmornici wrote:Ovo neki rinov frend. Slušao pjesmu gdje se pjeva o borbi protiv ustaša i fašista i krene ubijati u to ime
Antifašistička posla
imbecilčina prebolesna, osim što će pokrenut novi val borbe protiv "islamofoba" pa neš radi idiota smjet zinut kad ti kozojeb siluje ćerku na ulici jer si "fašist" i potencijalni masovni ubojica, zakopao je i Srbiju onak usput
bajdvej tako hladnokrvno ubit ženu, strava
סמאל wrote:
Sve ok.ali čudno kako nije znao za ovu pjesmu.
Što jest jest te četničke su sve neke "veselice".
catabbath-
2015-08-22
Neće , ne brini se , sad će islamisti odgovorit. Kokice.marcellus wrote:tre wrote:kad se već nije rodio u vrijeme cara laze barem će ovako da obrani srbe od najezde muslimanaAssadNaPodmornici wrote:Ovo neki rinov frend. Slušao pjesmu gdje se pjeva o borbi protiv ustaša i fašista i krene ubijati u to ime
Antifašistička posla
imbecilčina prebolesna, osim što će pokrenut novi val borbe protiv "islamofoba" pa neš radi idiota smjet zinut kad ti kozojeb siluje ćerku na ulici jer si "fašist" i potencijalni masovni ubojica, zakopao je i Srbiju onak usput
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
nemoj podleći tzv. osjećajima...omni wrote:Strahota jbt, kao kakva video igra. Mrtav hladan, vidi se da je lud.n_razbojnik wrote:gdje su ostala trojica?die antwoord wrote:https://anonfile.com/K0p4Zbwbbe/10000000_776384872734713_506695528340258816_n_mp4
očito je da se radi o bivšem vojniku...
odatle znanje rukovanja oružjem, preciznost, te smirenost prije, za vrijeme i nakon operacije...
mirnoća kojom je, nakon što je potrošio svu municiju za prvu pušku, odšetao do automobila, uzeo drugu pušku, vratio se i 'ovjerio' sve u toj đamiji, dodatan je dokaz tome...
dokaz je ovaj snimak, i da to može uraditi gotovo bilo tko, neometano, jer ti ljudi niti su se pokušali oduprijeti, niti pobjeći, jednostavno su se pomirili sa sudbinom...
a policija ionako nastupa post festum...
T.- Posts : 17527
2014-04-14
A svakakvih ludjaka ...marcellus wrote:tre wrote:kad se već nije rodio u vrijeme cara laze barem će ovako da obrani srbe od najezde muslimanaAssadNaPodmornici wrote:Ovo neki rinov frend. Slušao pjesmu gdje se pjeva o borbi protiv ustaša i fašista i krene ubijati u to ime
Antifašistička posla
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Onaj tip pokusava da protrci pored njega umjesto da iskoristi priliku i baci se na njega. Mislim ono shvatam instinkt prezivljavanja i strah ali logicki znas da nemas nikakve sanse i umjesto da se skupo prodas padnes kao vreca na deset cm od ubojice.T. wrote:nemoj podleći tzv. osjećajima...omni wrote:Strahota jbt, kao kakva video igra. Mrtav hladan, vidi se da je lud.n_razbojnik wrote:gdje su ostala trojica?die antwoord wrote:https://anonfile.com/K0p4Zbwbbe/10000000_776384872734713_506695528340258816_n_mp4
očito je da se radi o bivšem vojniku...
odatle znanje rukovanja oružjem, preciznost, te smirenost prije, za vrijeme i nakon operacije...
mirnoća kojom je, nakon što je potrošio svu municiju za prvu pušku, odšetao do automobila, uzeo drugu pušku, vratio se i 'ovjerio' sve u toj đamiji, dodatan je dokaz tome...
dokaz je ovaj snimak, i da to može uraditi gotovo bilo tko, neometano, jer ti ljudi niti su se pokušali oduprijeti, niti pobjeći, jednostavno su se pomirili sa sudbinom...
a policija ionako nastupa post festum...
omni-
2014-04-12
catabbath-
2015-08-22
Kakvi bosanski katolici ... ja znam za BosanskoHercegovacke Hrvate ...סמאל wrote:U svemu ovom,bosanski katolici su debelo zakazali.Da su oni opjevali Praljka i Kordića,onda bi možda ovaj lik umjesto Serbia Strong,slušao ,,od Livna pa do Stoca,ustaška zemlja napadnuta cijela''
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Meni je ovo vijest koja mi je uljepšala dan. Doduše da nebude zabune bila bi mi to i vijest da je musliman pobijo 50 vjernika u crkvi. Samo neka se praši. Najbolji način da počneš rat je da se drugima takneš u žene i djecu i u religiju.
Dakle masovni pokolji po crkvama i đamijama = puno kokica.
Dakle masovni pokolji po crkvama i đamijama = puno kokica.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Meni izgleda da je "glavna akcija" izrezana iz ovog videa. Ovako kad gledaš preko monitora, izgleda ni blizu krvavo u odnosu na neku igru tog tipa.
To je muslimanski nacin da negiraju hrvatsko srpsku prisutnost u BiHRingo10 wrote:Kakvi bosanski katolici ... ja znam za BosanskoHercegovacke Hrvate ...סמאל wrote:U svemu ovom,bosanski katolici su debelo zakazali.Da su oni opjevali Praljka i Kordića,onda bi možda ovaj lik umjesto Serbia Strong,slušao ,,od Livna pa do Stoca,ustaška zemlja napadnuta cijela''
omni-
2014-04-12
Meni je i ovo dosta, kad znam da nije film ili igra.catabbath wrote:Meni izgleda da je "glavna akcija" izrezana iz ovog videa. Ovako kad gledaš preko monitora, izgleda ni blizu krvavo u odnosu na neku igru tog tipa.
omni-
2014-04-12
sve se vidi, od početka do kraja, i priprema i napuštanje mjesta, neometano...catabbath wrote:Dali je možda nešto izrezano it ove snimke?
cca 18 min. ...
T.- Posts : 17527
2014-04-14
omni wrote:Meni je i ovo dosta, kad znam da nije film ili igra.catabbath wrote:Meni izgleda da je "glavna akcija" izrezana iz ovog videa. Ovako kad gledaš preko monitora, izgleda ni blizu krvavo u odnosu na neku igru tog tipa.
Samo primjećujem. Jučer navečer sam npr. igrao Metro Exodus i ovako iz udobnosti stolice i preko monitora ono izgleda krvavije od ovoga. A vidim da je pobio hrpu ljudi ali se ne vidi, odjednom samo neke hrpe ljudi po svuda.
Last edited by catabbath on 15/3/2019, 11:05; edited 1 time in total
catabbath-
2015-08-22
Page 6 of 33 • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33
Similar topics
» Pucnjava u Parizu : Rafali u đamiji , najmanje jedna osoba teško ranjena
» Izrael i Novi Zeland u ratu?
» Novi Zeland veseli se imigrantima
» Oš'o Novi zeland u onu stvar:U Novom zelandu izbacili premijera iz parlamenta
» Novi Zeland uvodi taksu na stoku zbog podrigivanja i nadutosti
» Izrael i Novi Zeland u ratu?
» Novi Zeland veseli se imigrantima