Figaro: Srbija ponižena u Parizu, "zabrljali smo"
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Figaro: Srbija ponižena u Parizu, "zabrljali smo"
Da place budu iznad 500 Evra.AssadNaPodmornici wrote:povlačenje preko albanije
240 000 srba umrlo..
šta je vama ovo trebalo?
omni- Posts : 7009
2014-04-12
pa jebe se ta dva mulca. .bacili bombu, odgovorni prvo za smrt 6njemačkih vojnika, a drugo za smrt stotinjak ostalih srba, oni utekli u šumu, izašli 1945, dobili stanove, odličja, direktorske firme, a ovi srbi grbove..vuksadinare wrote:pa sad svabo je uvijek govorio..nemojte vi nas necemo mi vas..osobno bas znam srbina iz obrenovca...koji je rekao da je svabo i austrijanci prije toga govorili...mi vas necemo ako vi nas necete..i bilo ej tako dok neka dva klosara kako on kaze...nisu siknuli bombu u jedan njemacki kamion gdje je bilo sest njemakcih vojnika...ovi svi izginusi i jebaji ga onda..ovi porokali stotinjak ljudi iz obrenovca koji nisu luk jeli ni mirisali..a ova dva lijepo pobjegose i nitko do njihovih niej stradao...cak su prije toga dio njemackih vojnika isao pomagati starijem pucanstvu na poljoprivrednim radovima...Stanojko wrote:Nama? Nista, bas nista... Samo, nije da smo imali izbora... Doduse, mogao je i rvacki nacin - "`Faljen Isus, evo guza...", to je tacno...AssadNaPodmornici wrote:Stanojko wrote:Na Versajskoj konferenciji mira 1919-1920. godine, bilo je utvrđeno da je Srbija izgubila 1.247.435 stanovnika, oko 28% od ukupnog broja stanovnika. Da je u tom broju, čak 62% muškog stanovništva starosti između 18-55 godina...
Jebi ga, nisu imali nove, savremene metodologije kojima se, recimo, broj zrtava u Jasenovcu naknadno izracunao na 15-20.000 i sl...
brojke su točne.
ali aj sada vi srbi meni recite - šta je vama sve to trebalo?
ali eto "mi smo pružali otpor bili smo face".. kako da ne.. tako ih onaj luđak Gavrilo Princip odveo skoro u istrebljenje.. od najjačeg balkanskog naroda postali vukojebina i šupak europe koji više nitko ne doživljava
vidiš koliko vas cijene vaši "saveznici i vašu žrtvu", kada Kolinda iako smo pucali na francuze i amere, sjedimo tik do njih, a vas stavili čak iza šiptara... a njega smjestili kraj Putina.. toliko vas cjene..
a vaši demografski gubici iz WW1, pitanje da li ćete se ikada oporaviti od toga, kao što se mi nećemo oparaviti od HDZove vlasti
a vaši demografski gubici iz WW1, pitanje da li ćete se ikada oporaviti od toga, kao što se mi nećemo oparaviti od HDZove vlasti
Nemoj zajebavat ...vuksadinare wrote:pa sad svabo je uvijek govorio..nemojte vi nas necemo mi vas..osobno bas znam srbina iz obrenovca...koji je rekao da je svabo i austrijanci prije toga govorili...mi vas necemo ako vi nas necete..i bilo ej tako dok neka dva klosara kako on kaze...nisu siknuli bombu u jedan njemacki kamion gdje je bilo sest njemakcih vojnika...ovi svi izginusi i jebaji ga onda..ovi porokali stotinjak ljudi iz obrenovca koji nisu luk jeli ni mirisali..a ova dva lijepo pobjegose i nitko do njihovih niej stradao...cak su prije toga dio njemackih vojnika isao pomagati starijem pucanstvu na poljoprivrednim radovima...Stanojko wrote:Nama? Nista, bas nista... Samo, nije da smo imali izbora... Doduse, mogao je i rvacki nacin - "`Faljen Isus, evo guza...", to je tacno...AssadNaPodmornici wrote:Stanojko wrote:Na Versajskoj konferenciji mira 1919-1920. godine, bilo je utvrđeno da je Srbija izgubila 1.247.435 stanovnika, oko 28% od ukupnog broja stanovnika. Da je u tom broju, čak 62% muškog stanovništva starosti između 18-55 godina...
Jebi ga, nisu imali nove, savremene metodologije kojima se, recimo, broj zrtava u Jasenovcu naknadno izracunao na 15-20.000 i sl...
brojke su točne.
AU monarhija je htjela rat sa Srbijom pod svaku cijenu i povod bi se nasao prije ili kasnije.
Uostalom ni taj atentat nije morao biti razlog za onakvo krvoprolice.
Jednostavno uvjeti u Europi su bili sazreli za rat velikih razmjerta a Gavrilo bio ili ne bio, povod bi se nasao svakako.
Samo KuK monarhiju je rat skupo stajao.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
dobro ovo pretjerano od 'najajceg'..pa da su 'najaci' bili ne bi ih skoro 500 godina guzili turci a ovi tek se psoteno protiv turaka digli u 19 stoljecu i to kad su ovi bili na izdisaju...nego vise nezahvalni..idu ubijat svabe danas bi zivjeli u njemackoj i bili jedna od sto njemackih pokrajina sa placom cca 3 000 eura...no znali su njih turci..koji su ih prvo izbicevali skinuli koju tisucu glava 'pa aj ti brajo se usudi napadni me'AssadNaPodmornici wrote:pa jebe se ta dva mulca. .bacili bombu, odgovorni prvo za smrt 6njemačkih vojnika, a drugo za smrt stotinjak ostalih srba, oni utekli u šumu, izašli 1945, dobili stanove, odličja, direktorske firme, a ovi srbi grbove..vuksadinare wrote:pa sad svabo je uvijek govorio..nemojte vi nas necemo mi vas..osobno bas znam srbina iz obrenovca...koji je rekao da je svabo i austrijanci prije toga govorili...mi vas necemo ako vi nas necete..i bilo ej tako dok neka dva klosara kako on kaze...nisu siknuli bombu u jedan njemacki kamion gdje je bilo sest njemakcih vojnika...ovi svi izginusi i jebaji ga onda..ovi porokali stotinjak ljudi iz obrenovca koji nisu luk jeli ni mirisali..a ova dva lijepo pobjegose i nitko do njihovih niej stradao...cak su prije toga dio njemackih vojnika isao pomagati starijem pucanstvu na poljoprivrednim radovima...Stanojko wrote:Nama? Nista, bas nista... Samo, nije da smo imali izbora... Doduse, mogao je i rvacki nacin - "`Faljen Isus, evo guza...", to je tacno...AssadNaPodmornici wrote:Stanojko wrote:Na Versajskoj konferenciji mira 1919-1920. godine, bilo je utvrđeno da je Srbija izgubila 1.247.435 stanovnika, oko 28% od ukupnog broja stanovnika. Da je u tom broju, čak 62% muškog stanovništva starosti između 18-55 godina...
brojke su točne.
ali eto "mi smo pružali otpor bili smo face".. kako da ne.. tako ih onaj luđak Gavrilo Princip odveo skoro u istrebljenje.. od najjačeg balkanskog naroda postali vukojebina i šupak europe koji više nitko ne doživljava
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zagrepčanka:Pjevali ste svom kamenjaru,Dalmaciji i Hercegovini!Ponižena sam!
» La nozze di Figaro i srpski berberin
» Užas: francuski Figaro o "SRPSKOM DUHU OTPORA" na Kosovu
» LE FIGARO: Rusija u školama tjera djecu da vole svoju domovinu
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
» La nozze di Figaro i srpski berberin
» Užas: francuski Figaro o "SRPSKOM DUHU OTPORA" na Kosovu
» LE FIGARO: Rusija u školama tjera djecu da vole svoju domovinu
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
Page 4 of 4