Gigant se konačno probudio iz kome
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Gigant se konačno probudio iz kome
Dobro klubovi iz istočne Europe i nemaju toliko para pa nemogu kupit puno crnaca
Inače ovo je jedan fin primjer gdje je nacionalizam i rasizam korisna stvar mislim na Zvezdu
Bar znaš tko su i šta su
Inače ovo je jedan fin primjer gdje je nacionalizam i rasizam korisna stvar mislim na Zvezdu
Bar znaš tko su i šta su
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Uglavnom poanta priče Podržimo rasizam u nogometuRayMabus wrote:Dobro klubovi iz istočne Europe i nemaju toliko para pa nemogu kupit puno crnaca
Bar znaš tko su i šta su
2014-04-11
Normalno da Uefa nevoli huktanje, crnci su im zarada
Triba iim svima huktat tko im jebe mater
Reci da za rasizam u nogometu
Triba iim svima huktat tko im jebe mater
Reci da za rasizam u nogometu
2014-04-11
Najbolje da naprave Liga primitivaca, bar znaš za koga navijaš i bilo bi zanimljivije
To bi bila najjača liga
To bi bila najjača liga
2014-04-11
Zato ja pratim samo reprezentaciju, jedna država jedan klub, navijaš za svoju ekipu
Klupski nogomet fuj kaka
Klupski nogomet fuj kaka
2014-04-11
vuksadinare wrote:mene zanimaju uspjesi hajduka..a oce li mu to donjet crnac,kinez,mate,duje sasma mi je svejedno..zelim trofeje,zelim gledat hajduka u europskim ligamaRayMabus wrote:A jbga kad je tako, šta meni vridi da je crnac zalipija Hajduk na čelo kad je i dalje crnčugavuksadinare wrote:nemoj jos sad i ti ray..dovoljan mi je jedan amper na forumu
A nisan ćorav Isusa ti
Sa Hajdukom se desilo ono, sto bi se desilo sa Barselonom da se Katalonija otcepi.
Igrali bi sa lokalnim seoskim klubovima i tu bi im bio kraj.
Jedini spas za Hajduk jesu turniri sa jačim ekipama, gde bi videli gde su.
Hajduk je bio gigant za vreme Juge u odnosu na ovo danas.
Serbinho-3- Posts : 27595
2014-08-25
sa hajdukom se desilo to da ga vodi ulica ili grupa ne bas bistrih idealista koji sa realnim zivotom veze nemaju..eto to se desilo..i da u hajduku danas ima najmanje onih koji imaju ikakve veze sa nogometom..vise trgovacko drustvo tipa..'japanke,kospice,semenke'Serbinho-3 wrote:vuksadinare wrote:mene zanimaju uspjesi hajduka..a oce li mu to donjet crnac,kinez,mate,duje sasma mi je svejedno..zelim trofeje,zelim gledat hajduka u europskim ligamaRayMabus wrote:A jbga kad je tako, šta meni vridi da je crnac zalipija Hajduk na čelo kad je i dalje crnčugavuksadinare wrote:nemoj jos sad i ti ray..dovoljan mi je jedan amper na forumu
A nisan ćorav Isusa ti
Sa Hajdukom se desilo ono, sto bi se desilo sa Barselonom da se Katalonija otcepi.
Igrali bi sa lokalnim seoskim klubovima i tu bi im bio kraj.
Jedini spas za Hajduk jesu turniri sa jačim ekipama, gde bi videli gde su.
Hajduk je bio gigant za vreme Juge u odnosu na ovo danas.
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
L I V E R P O O L
P S Z
N A P O L I
dolaze u beograd
P S Z
N A P O L I
dolaze u beograd
Last edited by pizzon on 30/8/2018, 19:26; edited 2 times in total
Guest- Guest
http://www.telegraf.rs/sport/fudbal/2987513-kosovo-je-srbija-delije-ce-se-oduseviti-kako-je-psz-najavio-mec-sa-zvezdom-foto?utm_source=nove_povezane_vesti&utm_medium=preporucene&utm_campaign=nove_povezane_vesti&utm_content=1
2014-08-25
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=08&dd=31&nav_id=1437669
2014-08-25
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kome će Zoran Milanović dati fotelju,a kome tvrdu stolicu?
» Srpski sportski komentatori:'Nikad nečemo biti objektivni kad igraju hrvatski klubovi ili reprezentacija. Kome pravo a kome krivo.'
» Stiže nemački auto-gigant u Pančevo
» Glogoški se probudio i shvatio
» Probudio se "Black Knight" !?
» Srpski sportski komentatori:'Nikad nečemo biti objektivni kad igraju hrvatski klubovi ili reprezentacija. Kome pravo a kome krivo.'
» Stiže nemački auto-gigant u Pančevo
» Glogoški se probudio i shvatio
» Probudio se "Black Knight" !?
Page 3 of 3