Spas u zadnji cas:navalimo svi!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Spas u zadnji cas:navalimo svi!
Pregorit ce :-DNoor wrote:ja stalno držim ručnu, al samo se dimiNice wrote:Treba usporit...resetirat :-DNoor wrote:ko na nitru :)Nice wrote:Pa, da..juri sve k'o u petoj..:-))Noor wrote:
o gospe moja, koliko li je samo istine ovdje
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
šta se mora, mora seNice wrote:Pregorit ce :-DNoor wrote:ja stalno držim ručnu, al samo se dimiNice wrote:Treba usporit...resetirat :-DNoor wrote:ko na nitru :)Nice wrote:
Pa, da..juri sve k'o u petoj..:-))
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ma nije braco. On je zdrav zivot..skoro vegan :-DNoor wrote:mda, to se tu pravi, a inače..wuhuuuuNice wrote:Evo, ne zeli :~Noor wrote:to se zove - uzaludna :)Nice wrote:Ajde, mozes bezalkoholnu :-Ddijagram wrote:
ne znam, u 103 jos mi to prerano
2014-04-12
misliš da more toliko radit od salate i kelja?Nice wrote:Ma nije braco. On je zdrav zivot..skoro vegan :-DNoor wrote:mda, to se tu pravi, a inače..wuhuuuuNice wrote:Evo, ne zeli :~Noor wrote:to se zove - uzaludna :)Nice wrote:
Ajde, mozes bezalkoholnu :-D
2017-10-06
Nemamo ni izbora..boj'se vuka, nikad u sumu :-DNoor wrote:šta se mora, mora seNice wrote:Pregorit ce :-DNoor wrote:ja stalno držim ručnu, al samo se dimiNice wrote:Treba usporit...resetirat :-DNoor wrote:
ko na nitru :)
2014-04-12
a ne ne, bademi, orasi, ljesnjaci, kikiriki, djumbir, banane itd:)Noor wrote:misliš da more toliko radit od salate i kelja?Nice wrote:Ma nije braco. On je zdrav zivot..skoro vegan :-DNoor wrote:mda, to se tu pravi, a inače..wuhuuuuNice wrote:Evo, ne zeli :~Noor wrote:
to se zove - uzaludna :)
a ovog trena, specijalitet,..pura s jogurtom
dijagram-
2015-08-09
Jogurt i puru ubaci :-PNoor wrote:misliš da more toliko radit od salate i kelja?Nice wrote:Ma nije braco. On je zdrav zivot..skoro vegan :-DNoor wrote:mda, to se tu pravi, a inače..wuhuuuuNice wrote:Evo, ne zeli :~Noor wrote:
to se zove - uzaludna :)
2014-04-12
Hahahaha..telepatija..dijagram wrote:a ne ne, bademi, orasi, ljesnjaci, kikiriki, djumbir, banane itd:)Noor wrote:misliš da more toliko radit od salate i kelja?Nice wrote:Ma nije braco. On je zdrav zivot..skoro vegan :-DNoor wrote:mda, to se tu pravi, a inače..wuhuuuuNice wrote:
Evo, ne zeli :~
2014-04-12
haha, seka ko seka, da je nema,..ehNice wrote:Jogurt i puru ubaci :-PNoor wrote:misliš da more toliko radit od salate i kelja?Nice wrote:Ma nije braco. On je zdrav zivot..skoro vegan :-DNoor wrote:mda, to se tu pravi, a inače..wuhuuuuNice wrote:
dijagram-
2015-08-09
:-))dijagram wrote:haha, seka ko seka, da je nema,..ehNice wrote:Jogurt i puru ubaci :-PNoor wrote:misliš da more toliko radit od salate i kelja?Nice wrote:Ma nije braco. On je zdrav zivot..skoro vegan :-DNoor wrote:
mda, to se tu pravi, a inače..wuhuuuu
Trebalo bi me izmislit
2014-04-12
probaj ti uzet svako jutro i malo broma, lakše će ti bitdijagram wrote:a ne ne, bademi, orasi, ljesnjaci, kikiriki, djumbir, banane itd:)Noor wrote:misliš da more toliko radit od salate i kelja?Nice wrote:Ma nije braco. On je zdrav zivot..skoro vegan :-DNoor wrote:mda, to se tu pravi, a inače..wuhuuuuNice wrote:
2017-10-06
nista kemija, to ce priroda rijesiti u 104-toj :)Noor wrote:probaj ti uzet svako jutro i malo broma, lakše će ti bitdijagram wrote:a ne ne, bademi, orasi, ljesnjaci, kikiriki, djumbir, banane itd:)Noor wrote:misliš da more toliko radit od salate i kelja?Nice wrote:Ma nije braco. On je zdrav zivot..skoro vegan :-DNoor wrote:
mda, to se tu pravi, a inače..wuhuuuu
dijagram-
2015-08-09
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» kad ste se zadnji put..
» Maja Šuput Zadnji Vlak
» Idlib - zadnji rez
» U zadnji čas otkazani "Desničari u pubu"
» Tko ide zadnji neka ugasi svijetlo....
» Maja Šuput Zadnji Vlak
» Idlib - zadnji rez
» U zadnji čas otkazani "Desničari u pubu"
» Tko ide zadnji neka ugasi svijetlo....
Page 3 of 3