HDZ pristao na sučeljavanje programa na mađarskoj televiziji
Page 1 of 1
HDZ pristao na sučeljavanje programa na mađarskoj televiziji
Nakon što je Tomislav Karamarko odbio vlastiti prijedlog sučeljavanja programa u TV debati, okršaj će ipak bit održan u mađarskoj režiji.
Hrvatska oratorika jednako je zaslužna za ostvarenje samostalne domovine, koliko i vojnici koji su za nju ratovali. Od Ivana Kukuljevića Sakcinskog, preko Stjepana Radića, do Vlade Gotovca, hrvatski govor bio je moćno političko oružje za galvanizaciju u emancipaciju hrvatske političke misli. No HDZ Tomislava Karamarka odlučio je pobjeći od te patriotske tradicije.
- Nemam ja što debatirati s Milanovićem, ako on želi da timski sukobimo naše političke programe, nek se javi - poručio je Karamarko.
Nakon što je premijer pristao na Karamarkov prijedlog, a pro konzervativna Nova TV odlučila organizirati takvo sučeljavanje, HDZ je ipak odlučio odbiti takvu debatu.
- Ma kad sam ja to rekao, nisam mislio da će me itko ozbiljno shvatiti, ali i dalje ne pristajemo na to. Takav nastup neće biti fer prema ostalim strankama. Mediji se trebaju odnositi prema HDZ-u kako se odnose prema stanci Maslina. Ignoriranjem naših nastupa i programa. To može pričekati dok ne dođemo na vlast - poručio je Karamarko.
Prvi rezultati javnog mijenja pokazuju da građani takvu odluku HDZ-a smatraju kukavičlukom i dokazom da HDZ nema nikakve kvalitetne kadrove za ponuditi. Zbog toga je HDZ ipak odlučio organizirati TV sučeljavanje, ali tako da budu fer i prema ostalim strankama.
- Pristajemo na timsku debatu o našim programima, ali na mađarskoj televiziji. Sinkronizirano na mađarski u noćnom terminu. Pošto se debata odvija u Mađarskoj, nećemo kršiti izborna pravila u Hrvatskoj - potvrdio je Karamarko.
Čeka se odgovor premijera Milanovića.
http://news-bar.rtl.hr/vijesti/politika/hdz-pristao-na-sucheljavanje-programa-na-maarskoj-televiziji
Guest- Guest
Re: HDZ pristao na sučeljavanje programa na mađarskoj televiziji
Pa ovi nisu normalni.
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Najbolje vijesti iz zemlje. Mi, u dijaspori, samo njih čitamo.
Guest- Guest
Eva wrote:Najbolje vijesti iz zemlje. Mi, u dijaspori, samo njih čitamo.
Friške vijesti :D
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Odlični su. Uvijek ubodu u srž problema, i bez cenzure, deri.
Guest- Guest
Karamarlo već gmiže pred Budimpeštom....crv...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Similar topics
» Karamarko zadovoljan datumom izbora: Pozivamo na sučeljavanje programa i timova
» HDZ u protuofanzivi:'Sad nam je jasno zašto Milanović izbjegava sučeljavanje programa i timova?
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» Meksiko pristao pokriti troškove od 25 milijardi USD za izgradnju zida
» Sučeljavanje
» HDZ u protuofanzivi:'Sad nam je jasno zašto Milanović izbjegava sučeljavanje programa i timova?
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» Meksiko pristao pokriti troškove od 25 milijardi USD za izgradnju zida
» Sučeljavanje
Page 1 of 1