Denkverbot
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Denkverbot
a kakva bi još mogla biti?aben wrote:dakle,Noor wrote:ti tvrdiš glupost, Metildina garaža....znači prostorija u sklopu stambene kuće je DIO te kuće i namjena joj je STAMBENA, pa ne treba ništa prenamjenjivat...aben wrote:jo tvrdin da za prenamjenu tribo dozvola, ti linkoš nišće i proglašavaš pobjedu?Noor wrote:ok, razumijem ako ne želiš priznati poraz :)aben wrote:
jo su tebi linko internet, i tu isto sve lipo piše
pa di si ti vježbala polemizirati, u srbiji?
samo unese unutra krevet, ormar i sad je to soba.
kužiš?
jo nemun uvid u matildini papiri, jo ne zun kolika joj je parcela, di joj je parcela, jel joj garaža u kući ili izdvojena iz kuće, ne zun ni koliko stambenih jedinica imo, ali zoto znun jednu stvor sa sigurnošću;
u fašističkin zemljami tribaš pitati dozvolu za sve. u fašističkin zemljami, na primjer, moroš imati parkirno mesto iako nemoš auto. i zoto je jokonmalo vjerojatno da ona ne će tribati iskati dozvolu, ako želi biti domoljub, naravski.
ovonse more rišiti samo na jedun nočin, a to je da matilda reče di žive, da do osnovne potatke iz glavnog projekta pa ću jo zvati zavod.
e da, činjenica da njena garaža uklopljena u kuću apsoštrupfno ne znoči da joj je zakonska namjena stambena.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
slučajno jes prečito prije nekog vrimena, ali sve i da nis; linkati hrpu propisa bez svrhe i unda temelju odbijanja čitanja proglašavati pobjedu je cringe worthyNoor wrote:jesi pročitao?aben wrote:znoči linkala si bezvezni čardak, i na temelju toga hotila proglositi svoju pobjedu?Noor wrote:aben, pismen si...idi čitati :)aben wrote:čekoj, vrotiti ću se na ostalo,Noor wrote:
na tom linku to ne piše, link je za nešto posve drugo...
.
za koje drugo je ot link?
jesu li ti ljevičari ča u rodu?
5 uri pričaš o prenamjeni, propisima, prostornim planovima i dozvolama...dakle o svemu što je čardak izmislio, a sad kažeš da je bezvezno to što si radio, ne razumin
nemam ljevičare u rodu
jel ti rođendan +- 10-15 dana oko nove godine?
2014-04-16
da si uspio u intenciji dokazivanja da Metilda treba dozvolu, onda bi pobjeda bila tvoja ...aben wrote:slučajno jes prečito prije nekog vrimena, ali sve i da nis; linkati hrpu propisa bez svrhe i unda temelju odbijanja čitanja proglašavati pobjedu je cringe worthyNoor wrote:jesi pročitao?aben wrote:znoči linkala si bezvezni čardak, i na temelju toga hotila proglositi svoju pobjedu?Noor wrote:aben, pismen si...idi čitati :)aben wrote:
čekoj, vrotiti ću se na ostalo,
za koje drugo je ot link?
5 uri pričaš o prenamjeni, propisima, prostornim planovima i dozvolama...dakle o svemu što je čardak izmislio, a sad kažeš da je bezvezno to što si radio, ne razumin
nemam ljevičare u rodu
try to reach it, Abe :)
2017-10-06
e zun, skladištba, garažna, kuhinjska, fašistička...Noor wrote:a kakva bi još mogla biti?aben wrote:dakle,Noor wrote:ti tvrdiš glupost, Metildina garaža....znači prostorija u sklopu stambene kuće je DIO te kuće i namjena joj je STAMBENA, pa ne treba ništa prenamjenjivat...aben wrote:jo tvrdin da za prenamjenu tribo dozvola, ti linkoš nišće i proglašavaš pobjedu?Noor wrote:
ok, razumijem ako ne želiš priznati poraz :)
kužiš?
jo nemun uvid u matildini papiri, jo ne zun kolika joj je parcela, di joj je parcela, jel joj garaža u kući ili izdvojena iz kuće, ne zun ni koliko stambenih jedinica imo, ali zoto znun jednu stvor sa sigurnošću;
u fašističkin zemljami tribaš pitati dozvolu za sve. u fašističkin zemljami, na primjer, moroš imati parkirno mesto iako nemoš auto. i zoto je jokonmalo vjerojatno da ona ne će tribati iskati dozvolu, ako želi biti domoljub, naravski.
ovonse more rišiti samo na jedun nočin, a to je da matilda reče di žive, da do osnovne potatke iz glavnog projekta pa ću jo zvati zavod.
e da, činjenica da njena garaža uklopljena u kuću apsoštrupfno ne znoči da joj je zakonska namjena stambena.
čardak domoljubi nisu normalni, ki zno ča oni ne če sve zamisliti.
evo jedun odgovor domoljuba iz ministarstva;
“Lođa odnosno balkon koji je ostakljen ili na neki drugi način zatvoren a da je pri tome zadržao funkciju balkona odnosno lođe ne ozakonjuje se. Lođa odnosno balkon koji su zatvaranjem izgubili prvobitnu funkciju, radi promjene namjene podliježu obvezi ozakonjenja.“
njima smeta ako spiš na lodji, misliš da in ne će smetati ako spiš u garaži? aben!
2014-04-16
irelevantno je kad bi pobjeda bila moja;Noor wrote:da si uspio u intenciji dokazivanja da Metilda treba dozvolu, onda bi pobjeda bila tvoja ...aben wrote:slučajno jes prečito prije nekog vrimena, ali sve i da nis; linkati hrpu propisa bez svrhe i unda temelju odbijanja čitanja proglašavati pobjedu je cringe worthyNoor wrote:jesi pročitao?aben wrote:znoči linkala si bezvezni čardak, i na temelju toga hotila proglositi svoju pobjedu?Noor wrote:
aben, pismen si...idi čitati :)
nemam ljevičare u rodu
riječ je o linkanju irelevantnog sadržaja i proglas pobjede na račun toga.
2014-04-16
aben wrote:e zun, skladištba, garažna, kuhinjska, fašistička...Noor wrote:a kakva bi još mogla biti?aben wrote:dakle,Noor wrote:ti tvrdiš glupost, Metildina garaža....znači prostorija u sklopu stambene kuće je DIO te kuće i namjena joj je STAMBENA, pa ne treba ništa prenamjenjivat...aben wrote:
jo tvrdin da za prenamjenu tribo dozvola, ti linkoš nišće i proglašavaš pobjedu?
kužiš?
čardak domoljubi nisu normalni, ki zno ča oni ne če sve zamisliti.
evo jedun odgovor domoljuba iz ministarstva;
“Lođa odnosno balkon koji je ostakljen ili na neki drugi način zatvoren a da je pri tome zadržao funkciju balkona odnosno lođe ne ozakonjuje se. Lođa odnosno balkon koji su zatvaranjem izgubili prvobitnu funkciju, radi promjene namjene podliježu obvezi ozakonjenja.“
njima smeta ako spiš na lodji, misliš da in ne će smetati ako spiš u garaži? aben!
kuhinjska, skladišna...loool
ovo o balkonima i lođama se odnosi na legalizaciju...
čuj, komplicirano je...a znam da me zafrkavaš, pa nema smisla da se mučim objašnjavati..al ajde
ljudi su rušili parapet između balkona ili lođe i sobe, pa su povećavali volumen prostora, a država to legalizacijom želi naplatiti, obzirom da nije takva bila građevinska...
naime, za lođe, balkone i natkrivene terase, se vodni i komunalni doprinos plaće s koeficijentom, a za zatvorene prostore je 1,0.
2017-10-06
a o irelevantnosti odlučuješ ti?!aben wrote:irelevantno je kad bi pobjeda bila moja;Noor wrote:da si uspio u intenciji dokazivanja da Metilda treba dozvolu, onda bi pobjeda bila tvoja ...aben wrote:slučajno jes prečito prije nekog vrimena, ali sve i da nis; linkati hrpu propisa bez svrhe i unda temelju odbijanja čitanja proglašavati pobjedu je cringe worthyNoor wrote:jesi pročitao?aben wrote:
znoči linkala si bezvezni čardak, i na temelju toga hotila proglositi svoju pobjedu?
nemam ljevičare u rodu
riječ je o linkanju irelevantnog sadržaja i proglas pobjede na račun toga.
riječ je o linku na kojem ti piše što moze bez dozvole i projekta, a stavila sam ga kao odgovor na tvoju tvrdnju da bez čardak dozvole ne možeš zamiješati ni lopatu betona. noor!
2017-10-06
a, to na red dolazi tek ovu zimu.kic wrote:
jel ima sta od te kucice od 10 m2 il
a, preliminarno sun pito jenoga arhitekta, pa mi se krivia ka noor, da kakova je to kuća od 10 kvadrati, i da će mi tribati dozvola kad je buden povećovo. ljudi su jednostavno preduboko u čardaku
2014-04-16
a mislio si da ja izmisljam :)aben wrote:a, to na red dolazi tek ovu zimu.kic wrote:
a, preliminarno sun pito jenoga arhitekta, pa mi se krivia ka noor, da kakova je to kuća od 10 kvadrati, i da će mi tribati dozvola kad je buden povećovo. ljudi su jednostavno preduboko u čardaku
priznaj.
2017-10-06
you jos don get it, do youNoor wrote:a mislio si da ja izmisljam :)aben wrote:a, to na red dolazi tek ovu zimu.kic wrote:
priznaj.
2014-04-16
don't be silly, i got it all... long time agoaben wrote:you jos don get it, do youNoor wrote:a mislio si da ja izmisljam :)aben wrote:a, to na red dolazi tek ovu zimu.kic wrote:
priznaj.
2017-10-06
pa ča unda činiš?Noor wrote:don't be silly, i got it all... long time agoaben wrote:you jos don get it, do youNoor wrote:a mislio si da ja izmisljam :)aben wrote:a, to na red dolazi tek ovu zimu.kic wrote:
priznaj.
2014-04-16
ovisi, tko šta naruči.....projektiram i nadzirem gradnjuaben wrote:pa ča unda činiš?Noor wrote:don't be silly, i got it all... long time agoaben wrote:you jos don get it, do youNoor wrote:a mislio si da ja izmisljam :)aben wrote:
a, to na red dolazi tek ovu zimu.
priznaj.
zakon ne pišem, ali kad njegov prijedlog dobijem na komentar, komentiram ga i dam mišljenje
a, ti?
2017-10-06
Kad razmisljam o sebi, uvijek se pojavljuju slike prirodnih fenomena ili vremenskih nepogoda. :-)
Sada sam ocean. :-P Skrivam kitove od ljudi.
Sada sam ocean. :-P Skrivam kitove od ljudi.
Guest- Guest
Za Fibi. Jednom mi je prilikom Gnjec spomenuo da su stari znali mjeriti tlak viskom i onim krojackim metrom. Fora. :-)
Guest- Guest
Vidjeh tog bumbarica danas. I mravce koji mu odaju pocast cvjetnim laticama. :-)
Guest- Guest
idk what is happening but its cool :D
mravi su japanci životinjskog svijeta, I love em!
https://nova-akropola.com/znanost-i-priroda/znanost/orijentacijske-sposobnosti-mravi/
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50