Jupiter Bem kao navijač:Bio sam sa sinom na utakmici Roma-Liverpul,prišli su mi neki Hrvati..
Page 1 of 1
Jupiter Bem kao navijač:Bio sam sa sinom na utakmici Roma-Liverpul,prišli su mi neki Hrvati..
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/696694/Suljo-Bio-sam-sinom-na-utakmici-Roma-Liverpul-prisli-mi-neki-Hrvati
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Re: Jupiter Bem kao navijač:Bio sam sa sinom na utakmici Roma-Liverpul,prišli su mi neki Hrvati..
iz njega nikako da izađe 'Delija... ...i uvijek on naiđe na hrvate i uvijek su hrvati jedno brojniji bar par puta a on uvijek 'goloruk' i spreman za tabanje..
2015-09-08
Re: Jupiter Bem kao navijač:Bio sam sa sinom na utakmici Roma-Liverpul,prišli su mi neki Hrvati..
zamislite koji ej vucko njinja.. ..toliko ej nevidljiv da ga nikad vlastito osiguranje ne primjeti kad pozeli negdje zbrisati..kakvo li ej onda to osiguranje.. .....mislim ono..pricaj mi pricu..da budem superstar..uz obvezno uvijek..'bili su tu i hrvati..'...da doda jos vise fantazije o vlastitom junastvu,hrabrosti..te jos dodao..i oruzje..ono..ko u ovo vjeruje taj ne znam kako bi to opisao..
2015-09-08
išo gledat Džeku i Papu
SRBENDA
..a vrh svega je da su mu ti navodni hrvati rekli..'vucicu ti si pravi ti nisi papak'kic wrote:
išo gledat Džeku i Papu
SRBENDA
2015-09-08
on pati od toga da bude neki frajer izgleda..
onog nesretnog Bulja što ga je pitao u Zagrebu - jel bio u Glini? je zamalo istukao, okrenuo se i vikao -Tko je to rekao, pokaži se! i krenuo prema njemu :)
Dobro kasnije je za Srbiju ispričao da je ovaju stvari njega jurio ali da se on nije bojao iako je bilo jako opasno..
onog nesretnog Bulja što ga je pitao u Zagrebu - jel bio u Glini? je zamalo istukao, okrenuo se i vikao -Tko je to rekao, pokaži se! i krenuo prema njemu :)
Dobro kasnije je za Srbiju ispričao da je ovaju stvari njega jurio ali da se on nije bojao iako je bilo jako opasno..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa kaj ne znas da je on onomad prije rata bio aktivan delija..pa je tabao bbb-ovce po zagrebu ko od sale..bar je tako pricao u onom intervjuo od prije ri godine jos kao premijer kad je bila oblejtnica nereda u maximiru 13.5.1990 gdje je naravno i on bio prisutan cak se pohvalio kako je na jendoj snimci na juznoj tribini kad je on i njih pedeset cipelarili jednog nesretnika između stolicakaja wrote:on pati od toga da bude neki frajer izgleda..
2015-09-08
sad sam gledao na youtube snimku ove nerede 13.5.1990..ako je vucicf u onoj spitki boje trule visnje a je..jer su ga zaokruzili..onda je stvarno papak i on i ta grupa..dva,tri lika dinamovca na juznoj tribini zaletise se u njih..a oni paljada samo takva a gledma tog lika u spitki boje trule visnje..krakat bjezi trokorakom brze od drugih..
2015-09-08
Jupiter Bem je papak
2015-09-08
Similar topics
» Jupiter Bem: Neki na Balkanu bi još da ratuju :D
» Jupiter Bem i poruka Stanojku:Zar hoćete,da i ovo malo Srba izgine za neki mit,imaginarnu slavu?
» Više nisu Vučićevi 'sendvičari' sad su 'paštetari'.Jupiter Bem dijeli pileće paštete a na slici Jupiter Bem i svinjče'
» Anđa Marić dobila skrbništvno nad sinom
» Navijac
» Jupiter Bem i poruka Stanojku:Zar hoćete,da i ovo malo Srba izgine za neki mit,imaginarnu slavu?
» Više nisu Vučićevi 'sendvičari' sad su 'paštetari'.Jupiter Bem dijeli pileće paštete a na slici Jupiter Bem i svinjče'
» Anđa Marić dobila skrbništvno nad sinom
» Navijac
Page 1 of 1