ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jupiter Bem kao navijač:Bio sam sa sinom na utakmici Roma-Liverpul,prišli su mi neki Hrvati..

Go down

Jupiter Bem kao navijač:Bio sam sa sinom na utakmici Roma-Liverpul,prišli su mi neki Hrvati.. Empty Jupiter Bem kao navijač:Bio sam sa sinom na utakmici Roma-Liverpul,prišli su mi neki Hrvati..

Post by vuksadinare 7/5/2018, 10:28

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/696694/Suljo-Bio-sam-sinom-na-utakmici-Roma-Liverpul-prisli-mi-neki-Hrvati
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Jupiter Bem kao navijač:Bio sam sa sinom na utakmici Roma-Liverpul,prišli su mi neki Hrvati.. Empty Re: Jupiter Bem kao navijač:Bio sam sa sinom na utakmici Roma-Liverpul,prišli su mi neki Hrvati..

Post by vuksadinare 7/5/2018, 10:29

iz njega nikako da izađe 'Delija... :)...i uvijek on naiđe na hrvate i uvijek su hrvati jedno brojniji bar par puta a on uvijek 'goloruk' i spreman za tabanje.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Jupiter Bem kao navijač:Bio sam sa sinom na utakmici Roma-Liverpul,prišli su mi neki Hrvati.. Empty Re: Jupiter Bem kao navijač:Bio sam sa sinom na utakmici Roma-Liverpul,prišli su mi neki Hrvati..

Post by vuksadinare 7/5/2018, 10:35

zamislite koji ej vucko njinja.. :D..toliko ej nevidljiv da ga nikad vlastito osiguranje ne primjeti kad pozeli negdje zbrisati..kakvo li ej onda to osiguranje.. :D.....mislim ono..pricaj mi pricu..da budem superstar..uz obvezno uvijek..'bili su tu i hrvati..'...da doda jos vise fantazije o vlastitom junastvu,hrabrosti..te jos dodao..i oruzje..ono..ko u ovo vjeruje taj ne znam kako bi to opisao.. :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kic 7/5/2018, 10:36

išo gledat Džeku i Papu

SRBENDA
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/5/2018, 10:38

kic wrote:
išo gledat Džeku i Papu

SRBENDA
..a vrh svega je da su mu ti navodni hrvati rekli..'vucicu ti si pravi ti nisi papak' lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 7/5/2018, 10:40

on pati od toga da bude neki frajer izgleda..
onog nesretnog Bulja što ga je pitao u Zagrebu - jel bio u Glini?  je zamalo istukao, okrenuo se i vikao -Tko je to rekao, pokaži se! i krenuo prema njemu :)
Dobro kasnije je za Srbiju ispričao da je ovaju stvari  njega jurio ali da se on nije bojao iako je bilo jako opasno..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/5/2018, 10:43

kaja wrote:on pati od toga da bude neki frajer izgleda..
onog nesretnog Bulja što ga je pitao u Zagrebu - jel bio u Glini?  je zamalo istukao, okrenuo se i vikao -Tko je to rekao, pokaži se! i krenuo prema njemu :)
Dobro kasnije je za Srbiju ispričao da je ovaju stvari  njega jurio ali da se on nije bojao iako je bilo jako opasno..
pa kaj ne znas da je on onomad prije rata bio aktivan delija..pa je tabao bbb-ovce po zagrebu ko od sale..bar je tako pricao u onom intervjuo od prije ri godine jos kao premijer kad je bila oblejtnica nereda u maximiru 13.5.1990 gdje je naravno i on bio prisutan cak se pohvalio kako je na jendoj snimci na juznoj tribini kad je on i njih pedeset cipelarili jednog nesretnika između stolica :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/5/2018, 12:41

sad sam gledao na youtube snimku ove nerede 13.5.1990..ako je vucicf u onoj spitki boje trule visnje a je..jer su ga zaokruzili..onda je stvarno papak i on i ta grupa..dva,tri lika dinamovca na juznoj tribini zaletise se u njih..a oni paljada samo takva a gledma tog lika u spitki boje trule visnje..krakat bjezi trokorakom brze od drugih.. :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/5/2018, 13:40

Jupiter Bem je papak :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics