Brzezinski zbog ISIL-a zagovara rat protiv Rusije
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Brzezinski zbog ISIL-a zagovara rat protiv Rusije
Evo, to je to o čemu pričam...Onda se pitate što svi bježe od njih.Svi s kojima su imali prilike živjeti u zajedničkoj državi.Yehudi wrote:
Taj dio zemlje su i dobili na dar od Carske Rusije.
A-ha, osim Kadirov...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero se povukao na rezervno bojište nakon što su Ameri popušili na bliskom istoku.:)
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Pa kad prije? Do jučer ni 100 kStribor wrote:Eva wrote:Ma ima, ali ni tak veliki
Ni, samo 850 000 stanovnikov. Selo.
Guest- Guest
Ameri su vam dozvolili da se malo igrate u pjeskovniku...Tek, da vidite da bez njih možete samo dizati prašinu po pustinji.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ma Ero je ljudina, junački se drži. Ali, Marčelo me razočarao skoro kao i njega Anđa. Ni da zucne, ni glasa, ni stasa, a nit pisma nit razglednice. Mene i Crvenog je uz crno zavioepikur37 wrote:Ero se povukao na rezervno bojište nakon što su Ameri popušili na bliskom istoku.:)
Guest- Guest
Stanojko wrote:Ta i balticka gamad su bili glavni "capo"-i po konc logorima...Eva wrote:Koga briga za jedan izuzetno glupi narod, kao kaj su Ukrajinci
Nisu. Glavni su bili Nimci. SS - Einsatzgruppen.
Stribor-
2015-09-22
Eva wrote:Ma Ero je ljudina, junački se drži. Ali, Marčelo me razočarao skoro kao i njega Anđa. Ni da zucne, ni glasa, ni stasa, a nit pisma nit razglednice. Mene i Crvenog je uz crno zavioepikur37 wrote:Ero se povukao na rezervno bojište nakon što su Ameri popušili na bliskom istoku.:)
Meni sad bezveze uopće dolaziti
crvenkasti-
2014-04-17
Meni isto. Razmišljam da se odjavim i prijavim na neki katolički forum, i kontempliram s karmelićankamacrvenkasti wrote:Eva wrote:Ma Ero je ljudina, junački se drži. Ali, Marčelo me razočarao skoro kao i njega Anđa. Ni da zucne, ni glasa, ni stasa, a nit pisma nit razglednice. Mene i Crvenog je uz crno zavioepikur37 wrote:Ero se povukao na rezervno bojište nakon što su Ameri popušili na bliskom istoku.:)
Guest- Guest
Eva wrote:Izuzetno glupa nacija, vjerojatno najbedastiji u Europi
A, znam zašto. Ukrajinci su ustvari nekad bili Rusi kojima su im se drugi Rusi rugali da su glupi. Zato su se naljutili i odlučili da nisu više Rusi.
Last edited by crvenkasti on 6/10/2015, 16:43; edited 1 time in total (Reason for editing : 2)
crvenkasti-
2014-04-17
Tako sam i ja postao Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Eva wrote:Izuzetno glupa nacija, vjerojatno najbedastiji u Europi
A, znam zašto. Ukrajinci su ustvari nekad bili Rusi kojima su im se drugi Rusi rugali da su glupi. Zato su se naljutili i odlučili da nisu više Rusi.
To i jest istina. Još je Ivan Grozni naredio da se sve glupane, kriminalce, kurve, razbojnike, nasilnike itd
pošalje u -krajinu- znači na granice Carstva ka Austrougarskoj, Poljskoj....
Tako su se ovi onda izmišali sa susjedima i nakon dva WW rata imamo to šta imamo.
Galicija i okolica su prepuni agresivnih maloumnika.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Brzezinski je u pravu, Rusi nemaju što tražiti dolje. Njihov jedini interes tamo je da Europi onemogući pristup plinu.
Tako da Rusi već ratuju protiv Europe. Europa i SAD samo uzvraćaju.
Guest- Guest
Dobro bi se slagali s Australcima.Yehudi wrote:crvenkasti wrote:Eva wrote:Izuzetno glupa nacija, vjerojatno najbedastiji u Europi
To i jest istina. Još je Ivan Grozni naredio da se sve glupane, kriminalce, kurve, razbojnike, nasilnike itd
pošalje u -krajinu- znači na granice Carstva ka Austrougarskoj, Poljskoj....
Tako su se ovi onda izmišali sa susjedima i nakon dva WW rata imamo to šta imamo.
Galicija i okolica su prepuni agresivnih maloumnika.
Guest- Guest
A USA je malo daleko od domaostrakon wrote:Brzezinski je u pravu, Rusi nemaju što tražiti dolje. Njihov jedini interes tamo je da Europi onemogući pristup plinu.
Guest- Guest
Od koga su popušili?...epikur37 wrote:Ero se povukao na rezervno bojište nakon što su Ameri popušili na bliskom istoku.:)
Guest- Guest
Zanimljivo razmišljanje...ostrakon wrote:Brzezinski je u pravu, Rusi nemaju što tražiti dolje. Njihov jedini interes tamo je da Europi onemogući pristup plinu.
Guest- Guest
Eva wrote:Meni isto. Razmišljam da se odjavim i prijavim na neki katolički forum, i kontempliram s karmelićankamacrvenkasti wrote:Eva wrote:Ma Ero je ljudina, junački se drži. Ali, Marčelo me razočarao skoro kao i njega Anđa. Ni da zucne, ni glasa, ni stasa, a nit pisma nit razglednice. Mene i Crvenog je uz crno zavioepikur37 wrote:Ero se povukao na rezervno bojište nakon što su Ameri popušili na bliskom istoku.:)
Guest- Guest
Eva wrote:A USA je malo daleko od domaostrakon wrote:Brzezinski je u pravu, Rusi nemaju što tražiti dolje. Njihov jedini interes tamo je da Europi onemogući pristup plinu.
North Atlantic Treaty Organization - NATO
Guest- Guest
Ah da, podružnice Disneylanda su u blizini Sirije. E pa i Matrojške su blizu, nek igre počnu
Guest- Guest
doticni je potomak poljskih plemica te nikak nije zidov. dapace, cesto vrlo antiizraleski nastrojen.
markabc- Posts : 149
2014-04-19
tko je ova spodoba?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» NATO da zaštiti ISIL priprema rat protiv Rusije
» Libijski general Haftar poslao predstavnika u Moskvu - zatražio oružje i direktno uključenje Rusije u borbu protiv ISIL-a u Libiji
» Američka vojska koja se bori protiv ISIL-a dobila isti amblem kao ... ISIL
» Bannon - Katolička crkva zagovara masovnu imigraciju zbog povećanja prihoda
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Libijski general Haftar poslao predstavnika u Moskvu - zatražio oružje i direktno uključenje Rusije u borbu protiv ISIL-a u Libiji
» Američka vojska koja se bori protiv ISIL-a dobila isti amblem kao ... ISIL
» Bannon - Katolička crkva zagovara masovnu imigraciju zbog povećanja prihoda
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
Page 4 of 5