Šonje: iseljavanje je poprimilo katastrofalne razmjere
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Šonje: iseljavanje je poprimilo katastrofalne razmjere
U ZG je notorni kriminalac gradonačelnik 30 godina a u osijeku je u 20 gofina samo 4 bio glavašev čovjek stoga ne opetovano si sve promašio. Ti si ero lijevice a to je ublago retardiranostdebotoijusto wrote:sanitarni koridor , kolegicemativka wrote:Debo je jednom slikovito opisao situaciju na način da treba podići zidove oko ZG-a...
ljudi u slavoniji godinama rade protiv sebe i sad bi trebalo ucinit...sto ?
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
aben wrote:ljudi ki iseljavaju su pohljepni, pohljepu staviti izvan zakona, i hapsiti ekonomske emigrante:)
socijalizam mora uspiti, taman nas ubi:)
da imam para kao Soros sjebo bi RH-NDH Čardak u roku od par mjeseci zauvijek. svim hrvatima i hrvaticama našao bih dobro plaćeni posao u inozemstvu plus im dao keš na ruke u iznosu od 100 tisuća eura pod uvjetom da se zauvijek isele iz RH-NDH Čardaka. baš me zanima koliko bi patriota ostalo u Čardaku.
Guest- Guest
sve 5...a zasto ste onda vukojebina u kutku planete gdje samo strajkom mozes umrijeti od gladi , japan bi hranio sve i jos 50% izvozio s ovim komadom zemljeasilovski wrote:U ZG je notorni kriminalac gradonačelnik 30 godina a u osijeku je u 20 gofina samo 4 bio glavašev čovjek stoga ne opetovano si sve promašio. Ti si ero lijevice a to je ublago retardiranostdebotoijusto wrote:sanitarni koridor , kolegicemativka wrote:Debo je jednom slikovito opisao situaciju na način da treba podići zidove oko ZG-a...
ljudi u slavoniji godinama rade protiv sebe i sad bi trebalo ucinit...sto ?
kriv je bozo petrov
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
Ma jebote osijek 17.9.1991 bilo samo 25% pucanstva u osijeku..ko i zadar vjecni bezigradmativka wrote:Osijek je postao studentski grad, a čemu to?vuksadinare wrote:Ko hoce raditi..i ne cilja samo urede..i tople prostorije i tri menija dnevnomativka wrote:Ispričavam se, mislila sam da si preko 60.vuksadinare wrote:Oprosti meni je 45...a drugo sto kaze pinoce ima sad posla ohoho...dakle pohlepa i bezvezarijemativka wrote:
Dok se vi stare prdonje sjetite osloboditi radno mjesto za mlade, pola ih ode.
Posla za koga?
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Zadar je danas velegrad za Osijek.vuksadinare wrote:Ma jebote osijek 17.9.1991 bilo samo 25% pucanstva u osijeku..ko i zadar vjecni bezigradmativka wrote:Osijek je postao studentski grad, a čemu to?vuksadinare wrote:Ko hoce raditi..i ne cilja samo urede..i tople prostorije i tri menija dnevnomativka wrote:Ispričavam se, mislila sam da si preko 60.vuksadinare wrote:
Oprosti meni je 45...a drugo sto kaze pinoce ima sad posla ohoho...dakle pohlepa i bezvezarije
Posla za koga?
Guest- Guest
..isti kurac drugo pakovanje u jednom asila u drugom yehudi...sve jasnomativka wrote:Zadar je danas velegrad za Osijek.vuksadinare wrote:Ma jebote osijek 17.9.1991 bilo samo 25% pucanstva u osijeku..ko i zadar vjecni bezigradmativka wrote:Osijek je postao studentski grad, a čemu to?vuksadinare wrote:Ko hoce raditi..i ne cilja samo urede..i tople prostorije i tri menija dnevnomativka wrote:
Ispričavam se, mislila sam da si preko 60.
Posla za koga?
2015-09-08
neka se iseljava, što više se iseljavanja bolje je
1)prije če krepati čardak i svi paraziti
2)manja je gužva po RH
3)lako je sada dobiti posal, već sada pa se može i birati gdje ćeš raditi
1)prije če krepati čardak i svi paraziti
2)manja je gužva po RH
3)lako je sada dobiti posal, već sada pa se može i birati gdje ćeš raditi
Guest- Guest
Nit je isti kurac, a ponajmanje isto pakovanje...vuksadinare wrote:..isti kurac drugo pakovanje u jednom asila u drugom yehudi...sve jasnomativka wrote:Zadar je danas velegrad za Osijek.vuksadinare wrote:Ma jebote osijek 17.9.1991 bilo samo 25% pucanstva u osijeku..ko i zadar vjecni bezigradmativka wrote:Osijek je postao studentski grad, a čemu to?vuksadinare wrote:
Ko hoce raditi..i ne cilja samo urede..i tople prostorije i tri menija dnevno
Guest- Guest
Sad zivkaju svako malo ako si na zavodu za zapošljavanje, dosadni ko proliv, ovo još primam naknadu a posli ću nać neki poslić čisto onako dok čekam ww 3
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
materijalizam uništava ovu našu državu i čovjeka, ne živi čovjek sam od kruha nego i od onog duhovnog
a mi smo sve duhovno odbacili i prigrili materijalizam, konzumerizam, rad nedjeljom...
a mi smo sve duhovno odbacili i prigrili materijalizam, konzumerizam, rad nedjeljom...
Guest- Guest
najbolje je primati naknadu i raditi na crno - dva posla :) :) :) :) to je meni jednom uspiloRayMabus wrote:Sad zivkaju svako malo ako si na zavodu za zapošljavanje, dosadni ko proliv, ovo još primam naknadu a posli ću nać neki poslić čisto onako dok čekam ww 3
Guest- Guest
Čardak biskupi kažu da su sve to dezerteri i jugoslaveni.
Ja sam siguran da među ovima koji su se iselili ima najviše Srba.
Tako da, ukupno gledajući, trebamo se veseliti našem uspjehu.
Tako da, ukupno gledajući, trebamo se veseliti našem uspjehu.
crvenkasti-
2014-04-17
Što ti znači materijalizam u današnje vrijeme, i zbog čega stavljaš u korelaciju duhovno i materijalno danas?mamin sin wrote:materijalizam uništava ovu našu državu i čovjeka, ne živi čovjek sam od kruha nego i od onog duhovnog
Guest- Guest
Oni što ostanu, to su pravi Hrvati.
Hrvatska će procvjetati.
Hrvatska će procvjetati.
crvenkasti-
2014-04-17
Srećom imamo tebe, pa se dobro možemo nasmijati :)crvenkasti wrote:Oni što ostanu, to su pravi Hrvati.
Hrvatska će procvjetati.
Guest- Guest
Sve je isto...radi se samo o nijansamamativka wrote:Nit je isti kurac, a ponajmanje isto pakovanje...vuksadinare wrote:..isti kurac drugo pakovanje u jednom asila u drugom yehudi...sve jasnomativka wrote:Zadar je danas velegrad za Osijek.vuksadinare wrote:Ma jebote osijek 17.9.1991 bilo samo 25% pucanstva u osijeku..ko i zadar vjecni bezigradmativka wrote:
Osijek je postao studentski grad, a čemu to?
2015-09-08
Što to, svjetski putniče? :)Leviathan2 wrote:zanimljivo
Guest- Guest
Neka tisucu cvjetova cvjetacrvenkasti wrote:Oni što ostanu, to su pravi Hrvati.
Hrvatska će procvjetati.
2015-09-08
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Užas u Njemačkoj: svjedočimo početku katastrofalne deindustrijalizacije
» Hrvatska ostaje bez mladih. Posljedice će biti katastrofalne
» Hrvati ni danas ne znaju razmjere zločina u Zagrebu
» Hrvati ni danas ne znaju razmjere zlocina u Zagrebu .
» Priča s krađom vode u Splitu poprima epske razmjere
» Hrvatska ostaje bez mladih. Posljedice će biti katastrofalne
» Hrvati ni danas ne znaju razmjere zločina u Zagrebu
» Hrvati ni danas ne znaju razmjere zlocina u Zagrebu .
» Priča s krađom vode u Splitu poprima epske razmjere
Page 2 of 5