The Girl and the Robot (chat)
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: The Girl and the Robot (chat)
i ja sam, no moramo se izborit s tim..zadržat uživanje za vlastitu uporabu uglavnom...samo ponekad može procurit..većina ljudi ne razumije...bisere pred svinje šteta..crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Samo u pitanju cinizma tu je doktorirao.maggie13 wrote:
ti i crveni o nečemu drugome...kad biste barem mogli naći zajedničke interese
Kažu da je cinik razočarani romantičar.
Možda sam ja jako romantičan i užasno razočaran.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
U HR mogu za DŽ kada god hoću. To nije nikakav problem. Ali nisam u tom fazonu. Ne volim da se navaljujem. Kada imam pare, odem i platim. Kada nemam, sedim kući.maggie13 wrote:ha ha, da si bliže...ali neće to epi dočekat, pa će dovršit prije..krenulo te konačnodzango wrote:Aha. Niko mene ne zove na iće i piće. Vide budala.Već sam prošao tu školu.maggie13 wrote:haha, pa bit će završena do ljeta..doći ćeš ti na gotovo...dzango wrote:Treba da se gletuje i kreči? Fala lepo. Baš sam u to vreme zauzet.maggie13 wrote:
sad neka te pozove na ljetovanje
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ma nema većeg gušta nego za svoju lovu..pokriješ se pokrivačem kakav imaš..zagarantiran miran sandzango wrote:U HR mogu za DŽ kada god hoću. To nije nikakav problem. Ali nisam u tom fazonu. Ne volim da se navaljujem. Kada imam pare, odem i platim. Kada nemam, sedim kući.maggie13 wrote:ha ha, da si bliže...ali neće to epi dočekat, pa će dovršit prije..krenulo te konačnodzango wrote:Aha. Niko mene ne zove na iće i piće. Vide budala.Već sam prošao tu školu.maggie13 wrote:haha, pa bit će završena do ljeta..doći ćeš ti na gotovo...dzango wrote:
Treba da se gletuje i kreči? Fala lepo. Baš sam u to vreme zauzet.
2014-04-12
dzango wrote:U HR mogu za DŽ kada god hoću. To nije nikakav problem. Ali nisam u tom fazonu. Ne volim da se navaljujem. Kada imam pare, odem i platim. Kada nemam, sedim kući.maggie13 wrote:ha ha, da si bliže...ali neće to epi dočekat, pa će dovršit prije..krenulo te konačnodzango wrote:Aha. Niko mene ne zove na iće i piće. Vide budala.Već sam prošao tu školu.maggie13 wrote:haha, pa bit će završena do ljeta..doći ćeš ti na gotovo...dzango wrote:
Njah u predsezoni je nekih 40- 50 eura soba s doručkom a uopće nebitno. Ako budeš u Zadru negdje javni, kao i ostali forumaši...piva i bokal razgovora uvijek ide.
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
el u Rovinju?dzango wrote:U HR mogu za DŽ kada god hoću. To nije nikakav problem. Ali nisam u tom fazonu. Ne volim da se navaljujem. Kada imam pare, odem i platim. Kada nemam, sedim kući.maggie13 wrote:ha ha, da si bliže...ali neće to epi dočekat, pa će dovršit prije..krenulo te konačnodzango wrote:Aha. Niko mene ne zove na iće i piće. Vide budala.Već sam prošao tu školu.maggie13 wrote:haha, pa bit će završena do ljeta..doći ćeš ti na gotovo...dzango wrote:
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kao mali sam nekoliko godina išao redovno u Ždrelac. Sećam se one lepe crkve u Zadru.epikur37 wrote:dzango wrote:U HR mogu za DŽ kada god hoću. To nije nikakav problem. Ali nisam u tom fazonu. Ne volim da se navaljujem. Kada imam pare, odem i platim. Kada nemam, sedim kući.maggie13 wrote:ha ha, da si bliže...ali neće to epi dočekat, pa će dovršit prije..krenulo te konačnodzango wrote:Aha. Niko mene ne zove na iće i piće. Vide budala.Već sam prošao tu školu.maggie13 wrote:
haha, pa bit će završena do ljeta..doći ćeš ti na gotovo...
Njah u predsezoni je nekih 40- 50 eura soba s doručkom a uopće nebitno. Ako budeš u Zadru negdje javni, kao i ostali forumaši...piva i bokal razgovora uvijek ide.
2014-04-19
Ne. Ima nekoliko kombinacija na nekoliko lokacija. Ali jebeš to.Noor wrote:el u Rovinju?dzango wrote:U HR mogu za DŽ kada god hoću. To nije nikakav problem. Ali nisam u tom fazonu. Ne volim da se navaljujem. Kada imam pare, odem i platim. Kada nemam, sedim kući.maggie13 wrote:ha ha, da si bliže...ali neće to epi dočekat, pa će dovršit prije..krenulo te konačnodzango wrote:Aha. Niko mene ne zove na iće i piće. Vide budala.Već sam prošao tu školu.maggie13 wrote:
haha, pa bit će završena do ljeta..doći ćeš ti na gotovo...
2014-04-19
dzango wrote:Kao mali sam nekoliko godina išao redovno u Ždrelac. Sećam se one lepe crkve u Zadru.epikur37 wrote:dzango wrote:U HR mogu za DŽ kada god hoću. To nije nikakav problem. Ali nisam u tom fazonu. Ne volim da se navaljujem. Kada imam pare, odem i platim. Kada nemam, sedim kući.maggie13 wrote:ha ha, da si bliže...ali neće to epi dočekat, pa će dovršit prije..krenulo te konačnodzango wrote:
Aha. Niko mene ne zove na iće i piće. Vide budala.Već sam prošao tu školu.
Ždrelac je sjajan, sad su Slovenci pokupovali sve terene prema srednjem kanalu, zna aben.
More kao kristal a ovamo ispod mosta stalno brodovi.
Imam neke prijatelje iz Srbije koju su ljetovali u Kalima.
2015-08-06
Di je taj Ždrelac?
2014-04-12
Ovo je bilo neko odmaralište od kevine firme (Opština) u borovoj šumi sa svojom plažom. Na 5 minuta od male luke gde smo se iskrcavali, pošte i rive Za nas klince izmišljeno.epikur37 wrote:dzango wrote:Kao mali sam nekoliko godina išao redovno u Ždrelac. Sećam se one lepe crkve u Zadru.epikur37 wrote:dzango wrote:U HR mogu za DŽ kada god hoću. To nije nikakav problem. Ali nisam u tom fazonu. Ne volim da se navaljujem. Kada imam pare, odem i platim. Kada nemam, sedim kući.maggie13 wrote:
ha ha, da si bliže...ali neće to epi dočekat, pa će dovršit prije..krenulo te konačno
Ždrelac je sjajan, sad su Slovenci pokupovali sve terene prema srednjem kanalu, zna aben.
maggie13 wrote:Di je taj Ždrelac?
Mjesto na Pašmanu, blizu mosta Ugljan-Pašman.
Okrenuto prema Kornatima.
Inače primijetio sam da Srbadija jako dobro zna di je fino i ugodno. Posebice građanska klasa, viši srednji sloj.
2015-08-06
Na Pašmanu.maggie13 wrote:Di je taj Ždrelac?
2014-04-19
dzango wrote:Ovo je bilo neko odmaralište od kevine firme (Opština) u borovoj šumi sa svojom plažom. Na 5 minuta od male luke gde smo se iskrcavali, pošte i rive Za nas klince izmišljeno.epikur37 wrote:dzango wrote:Kao mali sam nekoliko godina išao redovno u Ždrelac. Sećam se one lepe crkve u Zadru.epikur37 wrote:dzango wrote:
U HR mogu za DŽ kada god hoću. To nije nikakav problem. Ali nisam u tom fazonu. Ne volim da se navaljujem. Kada imam pare, odem i platim. Kada nemam, sedim kući.
Sad kolko znam Ždrelac i nema odmaralište ali Kukljica ima Zelenu Puntu. trenutno od onog nesretnog Čačića i njegovog Koeninga.
Aben se ne javlja a to mu je kod kuće i bolje zna.
2015-08-06
Naravno..znali su di valja..epikur37 wrote:maggie13 wrote:Di je taj Ždrelac?
Mjesto na Pašmanu, blizu mosta Ugljan-Pašman.
Okrenuto prema Kornatima.
Inače primijetio sam da Srbadija jako dobro zna di je fino i ugodno. Posebice građanska klasa, viši srednji sloj.
2014-04-12
Ne mogu se sjetit da sam bila.dzango wrote:Na Pašmanu.maggie13 wrote:Di je taj Ždrelac?
No, vjerujem vam na riječ da je lijepo.
2014-04-12
Ima li odmarališta više uopšte? Ovo bi bilo za današnje standarde neuslovno, ali za ono doba je bilo san snova.epikur37 wrote:dzango wrote:Ovo je bilo neko odmaralište od kevine firme (Opština) u borovoj šumi sa svojom plažom. Na 5 minuta od male luke gde smo se iskrcavali, pošte i rive Za nas klince izmišljeno.epikur37 wrote:dzango wrote:Kao mali sam nekoliko godina išao redovno u Ždrelac. Sećam se one lepe crkve u Zadru.epikur37 wrote:
Sad kolko znam Ždrelac i nema odmaralište ali Kukljica ima Zelenu Puntu. trenutno od onog nesretnog Čačića i njegovog Koeninga.
2014-04-19
dzango wrote:Ima li odmarališta više uopšte? Ovo bi bilo za današnje standarde neuslovno, ali za ono doba je bilo san snova.epikur37 wrote:dzango wrote:Ovo je bilo neko odmaralište od kevine firme (Opština) u borovoj šumi sa svojom plažom. Na 5 minuta od male luke gde smo se iskrcavali, pošte i rive Za nas klince izmišljeno.epikur37 wrote:dzango wrote:
Kao mali sam nekoliko godina išao redovno u Ždrelac. Sećam se one lepe crkve u Zadru.
Odmarališta praktički nema, ostalo je jedno na Murteru i možda koje okolo.
Privatizacija je učinila svoje ovih par je preživjelo tako što su ih sindkati kupili.
Ali su redom imali sjajne pozicije.
2015-08-06
Jeste. Posle smo imali odmaralište u Rovinju. Gore blizu crkve. Nema veze sa današnjim komforom i apartmanima ali niko to tada nije ni pitao.epikur37 wrote:dzango wrote:Ima li odmarališta više uopšte? Ovo bi bilo za današnje standarde neuslovno, ali za ono doba je bilo san snova.epikur37 wrote:dzango wrote:Ovo je bilo neko odmaralište od kevine firme (Opština) u borovoj šumi sa svojom plažom. Na 5 minuta od male luke gde smo se iskrcavali, pošte i rive Za nas klince izmišljeno.epikur37 wrote:
Privatizacija je učinila svoje ovih par je preživjelo tako što su ih sindkati kupili.
2014-04-19
diš bolje, baš najbolje lokacije...dzango wrote:Jeste. Posle smo imali odmaralište u Rovinju. Gore blizu crkve. Nema veze sa današnjim komforom i apartmanima ali niko to tada nije ni pitao.epikur37 wrote:dzango wrote:Ima li odmarališta više uopšte? Ovo bi bilo za današnje standarde neuslovno, ali za ono doba je bilo san snova.epikur37 wrote:dzango wrote:
Ovo je bilo neko odmaralište od kevine firme (Opština) u borovoj šumi sa svojom plažom. Na 5 minuta od male luke gde smo se iskrcavali, pošte i rive Za nas klince izmišljeno.
Možemo kako hoćemo ali ovaj komad zemlje je čudo, vodio sam neku ekskurziju u Motovun i oduševljen sam...nije uopće uz more al je bajkovito...
2015-08-06
nema radničkih, ali evo mi recimo, kao Grad, jel...imamo na Pagu..gradsko odmaralište, jer su nam općine pobratimljeneepikur37 wrote:dzango wrote:Ima li odmarališta više uopšte? Ovo bi bilo za današnje standarde neuslovno, ali za ono doba je bilo san snova.epikur37 wrote:dzango wrote:Ovo je bilo neko odmaralište od kevine firme (Opština) u borovoj šumi sa svojom plažom. Na 5 minuta od male luke gde smo se iskrcavali, pošte i rive Za nas klince izmišljeno.epikur37 wrote:
ko..Istra? ma, predivna je i uživam u njoj punim plućimaepikur37 wrote:diš bolje, baš najbolje lokacije...dzango wrote:Jeste. Posle smo imali odmaralište u Rovinju. Gore blizu crkve. Nema veze sa današnjim komforom i apartmanima ali niko to tada nije ni pitao.epikur37 wrote:dzango wrote:Ima li odmarališta više uopšte? Ovo bi bilo za današnje standarde neuslovno, ali za ono doba je bilo san snova.epikur37 wrote:
Možemo kako hoćemo ali ovaj komad zemlje je čudo, vodio sam neku ekskurziju u Motovun i oduševljen sam...nije uopće uz more al je bajkovito...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» RIP to sexiest russian biker girl..
» Teenager ‘raped girl, 14, then killed her and had sex with her body..
» Migrants push German girl off stairs
» chat
» chat.net.hr
» Teenager ‘raped girl, 14, then killed her and had sex with her body..
» Migrants push German girl off stairs
» chat
» chat.net.hr
Page 43 of 50