Čardak počeo s novačenjem
Page 2 of 16
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: Čardak počeo s novačenjem
ajde ajde nije to nista..prvi metak je najstrasniji ili granata..psolije se priviknes ko za dobar dan..Pinochet wrote:ja cu služiti Čardak Vojsku, točno onoliko koliko ti ratovao za JNA :)
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
vuksadinare wrote:ajde ajde nije to nista..prvi metak je najstrasniji ili granata..psolije se priviknes ko za dobar dan..Pinochet wrote:ja cu služiti Čardak Vojsku, točno onoliko koliko ti ratovao za JNA :)
jedini ako će se pucati na čardak :) kao što si i ti pucao na JNA na domovinu koja te ohranila i odgojila
Guest- Guest
stari jesi ti prolupao..da nisi iz one inicijative 'mladi hrvatske'Pinochet wrote:vuksadinare wrote:ajde ajde nije to nista..prvi metak je najstrasniji ili granata..psolije se priviknes ko za dobar dan..Pinochet wrote:ja cu služiti Čardak Vojsku, točno onoliko koliko ti ratovao za JNA :)
jedini ako će se pucati na čardak :) kao što si i ti pucao na JNA na domovinu koja te ohranila i odgojila
2015-09-08
a majke ti mile, čime je tebe na'raniloPinochet wrote:vuksadinare wrote:ajde ajde nije to nista..prvi metak je najstrasniji ili granata..psolije se priviknes ko za dobar dan..Pinochet wrote:ja cu služiti Čardak Vojsku, točno onoliko koliko ti ratovao za JNA :)
Guest- Guest
usrao se....Noor wrote:a majke ti mile, čime je tebe na'raniloPinochet wrote:vuksadinare wrote:ajde ajde nije to nista..prvi metak je najstrasniji ili granata..psolije se priviknes ko za dobar dan..Pinochet wrote:ja cu služiti Čardak Vojsku, točno onoliko koliko ti ratovao za JNA :)
2015-09-08
saće on rodici u minkenvuksadinare wrote:usrao se....Noor wrote:a majke ti mile, čime je tebe na'raniloPinochet wrote:vuksadinare wrote:ajde ajde nije to nista..prvi metak je najstrasniji ili granata..psolije se priviknes ko za dobar dan..Pinochet wrote:ja cu služiti Čardak Vojsku, točno onoliko koliko ti ratovao za JNA :)
Guest- Guest
...vec se pakira smo sto nije...Noor wrote:saće on rodici u minkenvuksadinare wrote:usrao se....Noor wrote:a majke ti mile, čime je tebe na'raniloPinochet wrote:vuksadinare wrote:
ajde ajde nije to nista..prvi metak je najstrasniji ili granata..psolije se priviknes ko za dobar dan..
2015-09-08
vuksadinare wrote:stari jesi ti prolupao..da nisi iz one inicijative 'mladi hrvatske'Pinochet wrote:vuksadinare wrote:ajde ajde nije to nista..prvi metak je najstrasniji ili granata..psolije se priviknes ko za dobar dan..Pinochet wrote:ja cu služiti Čardak Vojsku, točno onoliko koliko ti ratovao za JNA :)
ok aj stavimo sprd sa strane..
naravno da neću pucati na čardak, ipak u čardaku su većina hrvati i to dobri hrvati, iako nebi imao ništa protiv da pucam na čiste čardakovce.. ali ti će čardakovci stati sa strane i slati hrvate u smrt.
aj stavimo sada sve to sa strane. kao što tebe ništa nije motiviralo da služiš JNA i ratuješ za njih, šta misliš nakon svega ovoga - jesi vidio ovoga HDZovg uhljeba u Splitu, koji se uhljebio na 20 000kn brutto, i sprda se sa omladinom koja nema posla, ili lomi leđa za 3500kn.. sada momku prijete da će ga polomiti u splitu..
šta ti misliš koliko je ljudima nakon ovih svi pljački i razjebavanja i svega ostaloga, šta misliš kolika je motiviranost da netko ratuje za JNA odnosno Čardak?
imate jebenu sreću što vam neće biti rata, inače prvi neprijatelj bi vas razguzio, a država bi se raspala brže nego Kraljevina Yugoslavija
Guest- Guest
Pinochet wrote:
imate jebenu sreću što vam neće biti rata, inače prvi neprijatelj bi vas razguzio, a država bi se raspala brže nego Kraljevina Yugoslavija
Znao sam da si retardiran, ali da si toliko retardiran, to zaista nisam mogao ni pomisliti.
Guest- Guest
...lik da je naveo da napusta hrvatsku zbog cardaka,nema posla i slicno..on je rekao da napusta hrvatsku jer mu smetaju vjernici,tijelo leopolda mandica i slicne gluposti...da hoce multi kulti i da bi pakije,afgane rado vido u spliti..bili ih i ti vidio?Pinochet wrote:vuksadinare wrote:stari jesi ti prolupao..da nisi iz one inicijative 'mladi hrvatske'Pinochet wrote:vuksadinare wrote:ajde ajde nije to nista..prvi metak je najstrasniji ili granata..psolije se priviknes ko za dobar dan..Pinochet wrote:ja cu služiti Čardak Vojsku, točno onoliko koliko ti ratovao za JNA :)
naravno da neću pucati na čardak, ipak u čardaku su većina hrvati i to dobri hrvati, iako nebi imao ništa protiv da pucam na čiste čardakovce.. ali ti će čardakovci stati sa strane i slati hrvate u smrt.
aj stavimo sada sve to sa strane. kao što tebe ništa nije motiviralo da služiš JNA i ratuješ za njih, šta misliš nakon svega ovoga - jesi vidio ovoga HDZovg uhljeba u Splitu, koji se uhljebio na 20 000kn brutto, i sprda se sa omladinom koja nema posla, ili lomi leđa za 3500kn.. sada momku prijete da će ga polomiti u splitu..
šta ti misliš koliko je ljudima nakon ovih svi pljački i razjebavanja i svega ostaloga, šta misliš kolika je motiviranost da netko ratuje za JNA odnosno Čardak?
2015-09-08
yoda, ako zapuca, plaća će ti biti zadnja briga, držat ćeš mudante
Guest- Guest
Pinochet wrote:ma dobro zašto ste vi bježali i odbijali ratovati za JNA, nego ste prelazili na drugu stranu? zašto?vuksadinare wrote:a kad ej jna krenula sa novacenjem..Pinochet wrote:zašto se ti nisi vuče odazvao za JNA kada je krenula sa novačenjem?
E da ... ono ključno ... ''odbijali ratovati za JNA, nego ste prelazili na drugu stranu''.
Nisu bižali od boja nego su bižali od vojske ka je tukla po Hrvatom i Hrvatskoj 1991.
Po komu tuče HV danaska? Po tebi? Po tvojem gradu?
Usral si se od vojske, a imaš Pinocheta na avataru?
Ča je ono Pinochet bil?? Pacifist ... ča ne?
A ljudi moji!!!
Last edited by Stribor on 26/9/2017, 12:47; edited 1 time in total
Stribor-
2015-09-22
slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:
Znao sam da si retardiran, ali da si toliko retardiran, to zaista nisam mogao ni pomisliti.
1)razjebali ste vojsku
2)uništili ste mladost.. ispraznili ste cijelu slavoniju i damatinsku zagoru - zanimljivo regije koje su najviše dale života za domovinu(koja se pretvorila u Čardak)
3)natalitet se slomio
4)moral je jako jako nizak među ovima što su ostali..
5)sa druge strane imate bahatu HDZ (SDP/SDSS/HNS) političku elitu koja se još ruga sa ostalima koji nisu paraziti.. nitko za njih neće ratovaTI.. par posto naivnih budala i oni sami.. a ti HDZ uhljebi neće vidjeti fronte.. kao Don Anemio vaš voljeni vođa
6)otvorene su granice u EU.. u budućem sukobu, Hrvati sa osobnom mogu bilo gdje u EU.. malo će vam tko ostati u Čardaku i čuvati onoga Guzonju Oparinog Savjetnika što se sprda sa mladosti koja mora bježati , - upravo radi njega koji parazitira
kako rekoh jedino bi mogli ponovo poraziti srbe čije je mentalno stanje isto kao i vaše.. svatko drugi bi vas razguzio totalno
Guest- Guest
Noor wrote:yoda, ako zapuca, plaća će ti biti zadnja briga, držat ćeš mudante
I to pune.
Stribor-
2015-09-22
Pinochet wrote:
kako rekoh jedino bi mogli ponovo poraziti srbe čije je mentalno stanje isto kao i vaše.. svatko drugi bi vas razguzio totalno
Bitno je da si zaboravio Bošnjake-muslimane koji su još vojno nesposobniji od Srba. :)
Pa protiv koga ćemo ratovati ako ne protiv Srba ili B-m? :)
Nećemo valjda protiv sjevernih Korejaca. :)
Guest- Guest
bolje da prestane kmečat po forumu i otrči kupit pampersiceStribor wrote:Noor wrote:yoda, ako zapuca, plaća će ti biti zadnja briga, držat ćeš mudante
I to pune.
Guest- Guest
nisam se usra,(dapače nakon faksa sam čak razmišlja u profi vojsku ić) nego jednostavno ratovanje(ili služenje vojske, jer time čuvan razne guzonje i uhljebe) krši sva moja moralna načela.Stribor wrote:Pinochet wrote:ma dobro zašto ste vi bježali i odbijali ratovati za JNA, nego ste prelazili na drugu stranu? zašto?vuksadinare wrote:a kad ej jna krenula sa novacenjem..Pinochet wrote:zašto se ti nisi vuče odazvao za JNA kada je krenula sa novačenjem?
E da ... ono ključno ... ''odbijali ratovati za JNA, nego ste prelazili na drugu stranu''.
Nisu bižali od boja nego su bižali od vojske ka je tukla po Hrvatom i Hrvatskoj 1991.
Po komu tuče HV danaska? Po tebi? Po tvojem gradu?
Usral si se od vojske, a imaš Pinocheta na avataru?
Ča je ono Pinochet bil?? Pacifist ... ča ne?
A ljudi moji!!!
kao što bi ratovanje Hrvata za JNA bilo 91-95 neprirodno, tako je i ovo neprirodno. JNA je ubijala Hrvate bombama ,i htjela je V.Srbiju do Karlobaga, Karlovca, Virovitice, a Čardak nas uništava krađom, porezima i uhljebima, i sve istočno od Karlovca/Karlobaga/Virovitice se prazni .
U tom slučaju, kao što je partriotska dužnost nekog Dalmatinca kojeg je NDH ostavila na milost Talijnima(koj su ih trpali u konclogore) bila borba protiv Talijana , tako i patriotska dužnost Hrvata 91 je bila da napusti JNA i ponudi se u HV, tako je i patriotska dužnost Hrvata recimo 2020 , da odbija služiti i ginuti za Čardak.
Jednostavno, ja sam domoljub, a kao domoljub nemogu čuvati režim(Čardak) koji uništava moju domovinu i moj narod(Hrvate )
Guest- Guest
Pinochet wrote:vuksadinare wrote:stari jesi ti prolupao..da nisi iz one inicijative 'mladi hrvatske'Pinochet wrote:vuksadinare wrote:ajde ajde nije to nista..prvi metak je najstrasniji ili granata..psolije se priviknes ko za dobar dan..Pinochet wrote:ja cu služiti Čardak Vojsku, točno onoliko koliko ti ratovao za JNA :)
Je l' tebi krivo ča se ti nisi nigdi uhlibil .... pa ti sad krivi 'si po redu. Zgleda da je tako.
Stribor-
2015-09-22
Stribor wrote:
Je l' tebi krivo ča se ti nisi nigdi uhlibil .... pa ti sad krivi 'si po redu. Zgleda da je tako.
Isto kao i atila. Na forumu grmi protiv čardaka, a u stvarnosti se pokušava uhljebiti upravo na taj način. Moral na razini apsolutne nule.
Guest- Guest
ne ide to tako, treba da ideš u prve redove, nakon par dana puškaranja vrati se u svoje mjesto u opštinu, išamaraj par uhljeba, vadi se na ptsp, traži penziju, a tko ti nešto prigovori kundakom u glavu i jebat mu mater neprijateljsku antidržavnu i pripucaj mu iznad glave, posle toga iz ladovine lagano podjebavat ove koji rade. to su radili komunisti i sada isto rade ove demokrate, to ti je zakon prirodePinochet wrote:
Jednostavno, ja sam domoljub, a kao domoljub nemogu čuvati režim(Čardak) koji uništava moju domovinu i moj narod(Hrvate )
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
yoda se oteja,
ja sam kriv. samo,posli, posli, posli i,..malo oko zena, zena , zena i,..
nemam vrimena za njega, pogubio se
ja sam kriv. samo,posli, posli, posli i,..malo oko zena, zena , zena i,..
nemam vrimena za njega, pogubio se
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Similar topics
» Čardak i službeno počeo s trpačinom jevtine radne snage iz BiH
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Čardak sex skalndal
» Čardak šumadija
» Čardak se širi
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Čardak sex skalndal