Nijemci ubili izumrlog bizona nakon 250 godina
Page 1 of 1
Nijemci ubili izumrlog bizona nakon 250 godina
.
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=995771
Koji idioti jbt
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=995771
Koji idioti jbt
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Re: Nijemci ubili izumrlog bizona nakon 250 godina
Ovim zelenim treba pokloniti kloniranog tiranosaurus rexa...
Mogli su ga uspavati i otpremiti nszad npr impresivna životinja, zanimljivo par mil musa ili dileri heroinom u centru Brrlina ne predstavljaju ugrozu
Kermit-
2014-04-17
.." lokalne vlasti odlučile da životinja predstavlja "prijetnju sigurnosti zajednice" te naredile njeno ubojstvo..."
A no....Pitjkumater,a kako je predstavljao opasnost..da siluje glupave svabice,ili digne nesto u zrak??
Kad bude to uvedeno za Ćamuge i Kozojebe..?
A no....Pitjkumater,a kako je predstavljao opasnost..da siluje glupave svabice,ili digne nesto u zrak??
Kad bude to uvedeno za Ćamuge i Kozojebe..?
Guest- Guest
šteta bizona, zna se tko predstavlja prijetnju sigurnosti lokalne zajednice u njemačkoj a nije bizon
xasilovski wrote:Mogli su ga uspavati i otpremiti nszad npr impresivna životinja, zanimljivo par mil musa ili dileri heroinom u centru Brrlina ne predstavljaju ugrozu
Guest- Guest
Serbinho-3- Posts : 27595
2014-08-25
catabbath-
2015-08-22
Vidi se da su na Amerikance. Sva sreća pa u Njemačkoj nema Indijanaca.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bljedoliki Njemci su indijanci... kauboji gibenzi kroz kukuruze...jastreb wrote:Vidi se da su na Amerikance. Sva sreća pa u Njemačkoj nema Indijanaca.
svabu spasava jedino sto jos ima zdravo gospodarstvo..sve ostalo je banana...izivljavaju se na bizonima dok im muje teslece sve zivo i nezivo a oni im jso izlaze u susret...ono malo svaba u kojiam je ostalo onog iskonskog svapskog od 'junacina' koji mujama podaju zene,djevojke,ljevicara su napadnuti cak i fizicki dok mujama daju ocito svojevoljno d aih cipelare...
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Baš, inače super pedantni i organizirani Nijemci nisu se toga dosjetili.asilovski wrote:Mogli su ga uspavati i otpremiti nszad npr impresivna životinja, zanimljivo par mil musa ili dileri heroinom u centru Brrlina ne predstavljaju ugrozu
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Similar topics
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Zvala sam se Verica Nikšić, imala sam 13 godina kada su me Srbi ubili u Širokoj Kuli jer sam se rodila kao Hrvatica
» Nakon 7 godina
» Nakon 36 godina, Warriorsi ponovno na okupu
» I nakon 20 godina od rata .....
» Zvala sam se Verica Nikšić, imala sam 13 godina kada su me Srbi ubili u Širokoj Kuli jer sam se rodila kao Hrvatica
» Nakon 7 godina
» Nakon 36 godina, Warriorsi ponovno na okupu
» I nakon 20 godina od rata .....
Page 1 of 1