a onda će plakat da fašizam kad mu razbiju pasata
Page 1 of 12
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
a onda će plakat da fašizam kad mu razbiju pasata
http://www.maxportal.hr/vijesti/atena-jutros-navijaci-s-hrvatskim-tablicama-i-srpskim-zastavama-dolaze-navijati-protiv-rijeke/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bprometa
Pa to su Delije iz Vukovara. A Delije su u dobrim odnosima sa navijašima Olimpijakosa.
Što je tu čudno???
Pa gotovo sva Torcida i BBB navijaju protiv Rijeke,pa zašto bi bilo čudno da protiv Rijeke navijaju i Delije.
I ostavite već jednom Rijeku na miru.
Što je tu čudno???
Pa gotovo sva Torcida i BBB navijaju protiv Rijeke,pa zašto bi bilo čudno da protiv Rijeke navijaju i Delije.
I ostavite već jednom Rijeku na miru.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: a onda će plakat da fašizam kad mu razbiju pasata
Delije moraju navijati za Rijeku, nije u redu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Gle. Ako išta kod Delija poštujem to je što su dosljedne u tome da će za Rijeku navijati jedino u slučaju da protiv Rijeke igra Partizan.kaja wrote:Delije moraju navijati za Rijeku, nije u redu
Eto u susretu Partizana i Olimpijakosa,navijali su za Olimpijakos.
Dakle nema kod njih uvlačenja u guzicu Grobarima zato jer su Srbi.
Za razliku od Torcide i BBB koji se jedno drugome uvlače u guzicu kad god mogu,a kao najveći rivali.
2014-04-22
ovaj jastreb nema pojma šta piše, nama to ovisi za koga ćemo da navijamo od onoga od čega se naroljamo, ako je vinčuga onda za reku ako je rakiještina onda za braću grke!kaja wrote:Delije moraju navijati za Rijeku, nije u redu
To je smiješno. O tome je pisao i Smoje.
Purgeri i Tovari zajedno na tribinama?
Jedino kad igra reprezentacija.
U drugim slučajevima ne.
Purgeri i Tovari zajedno na tribinama?
Jedino kad igra reprezentacija.
U drugim slučajevima ne.
2014-04-22
kaja wrote:Delije moraju navijati za Rijeku, nije u redu
mogu navijat za kog ih volja, isto ko što ujkani iz vukovara mogu jebat mater četnicima
Da, ali u biti najnormalnije je da vi navijate za Rijeku ili BAD blue boysi za Zvezdu . Bar ja mislim..čardak efendija wrote:ovaj jastreb nema pojma šta piše, nama to ovisi za koga ćemo da navijamo od onoga od čega se naroljamo, ako je vinčuga onda za reku ako je rakiještina onda za braću grke!kaja wrote:Delije moraju navijati za Rijeku, nije u redu
2015-08-15
uostalom kako sam po mami iz primorja a i po ženi iz rijeke pa znam da su ovi u rijeci obično malo više srbi nego grci
nama jebali majku 91 ali smo im se onda osvetili kad nas je bilo deset puta više!marcellus wrote:kaja wrote:Delije moraju navijati za Rijeku, nije u redu
mogu navijat za kog ih volja, isto ko što ujkani iz vukovara mogu jebat mater četnicima
a i nije mi jasno što delije imaju navijat PROTIV Rijeke kad ionako ne igra zvezda
ja ne mislim jer to ne umem, nama bitno šta pijemo i kako nas prekobaci!kaja wrote:Da, ali u biti najnormalnije je da vi navijate za Rijeku ili BAD blue boysi za Zvezdu . Bar ja mislim..čardak efendija wrote:ovaj jastreb nema pojma šta piše, nama to ovisi za koga ćemo da navijamo od onoga od čega se naroljamo, ako je vinčuga onda za reku ako je rakiještina onda za braću grke!kaja wrote:Delije moraju navijati za Rijeku, nije u redu
aha.. ne igra Srbija nego Grčka ..a neka im.
2015-08-15
čudni su putovi srpski!marcellus wrote:a i nije mi jasno što delije imaju navijat PROTIV Rijeke kad ionako ne igra zvezda
da, da, vidim sad.marcellus wrote:a i nije mi jasno što delije imaju navijat PROTIV Rijeke kad ionako ne igra zvezda
2015-08-15
ko da to nama bitno!kaja wrote:da, da, vidim sad.marcellus wrote:a i nije mi jasno što delije imaju navijat PROTIV Rijeke kad ionako ne igra zvezda
Grci u biti vole Hrvate jer se smatraju da su slični , s juga Hrvate.marcellus wrote:uostalom kako sam po mami iz primorja a i po ženi iz rijeke pa znam da su ovi u rijeci obično malo više srbi nego grci
2015-08-15
daj ne seričardak efendija wrote:ko da to nama bitno!kaja wrote:da, da, vidim sad.marcellus wrote:a i nije mi jasno što delije imaju navijat PROTIV Rijeke kad ionako ne igra zvezda
Last edited by kaja on 16/8/2017, 12:05; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Delije i navijači Olimpijakosa su zbratimljeni. Već duže godina. I na utakmici Partizan-Olimpijakos,Delije su navijale za Olimpijakos,dakle protiv Partizana.marcellus wrote:a i nije mi jasno što delije imaju navijat PROTIV Rijeke kad ionako ne igra zvezda
2014-04-22
inače Srbi mnogo vole pravoslavnu braću grke a kad sam bio na kreti ono srbi pobegulje rade ko kelneri, rentaju aute, rentaju ležaljke na plaži (za hrvate popust), portiri pred hotelima, prodaju đinđe u grčkim dućanima, grci samo lade i češu jaja lijeni ko crnogorci ako ne i gori
Similar topics
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Split plakat
» Izborni plakat...
» Crnogorski plakat : Svi u Akciju - Neboj se nije radna
» Plakat stranke koja će vjerojatno pobijediti na izborima u Njemačkoj
» Split plakat
» Izborni plakat...
» Crnogorski plakat : Svi u Akciju - Neboj se nije radna
» Plakat stranke koja će vjerojatno pobijediti na izborima u Njemačkoj
Page 1 of 12