Asila na aparatima :-)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Asila na aparatima :-)
Meni je u poslu najgore to što tek kad napravim posao i završim sve, onda tek vidim kako sam usvari trebao raditi.
To me toliko nervira da više ne radim ništa i ni ne započinjem novi posao, jer znam, opet ću početi krivo.
To me toliko nervira da više ne radim ništa i ni ne započinjem novi posao, jer znam, opet ću početi krivo.
crvenkasti- Posts : 29636
2014-04-17
izdajica domovine, antidomoljub :DTriny wrote:Anntidržavni element, peta kolona... :DLeviathan2 wrote:i ne placas porez a, ima metilda da te prijavi :DPinochet wrote:Tri ako racunam stari bussines gdje jos rasprodavam
orjunas :D
Leviathan2 wrote:izdajica domovine, antidomoljub :DTriny wrote:Anntidržavni element, peta kolona... :DLeviathan2 wrote:i ne placas porez a, ima metilda da te prijavi :DPinochet wrote:Tri ako racunam stari bussines gdje jos rasprodavam
orjunas :D
Yodu triba triskat zbog njega deda nikako da završi prvi razred ekonomije...
Guest- Guest
niti zrna žita čardaku :d
inače nestašica radne snage na obali ovo lito.. neće nitko više da im radi za 3000kn 6h tjedno.. kuku lele.
inače nestašica radne snage na obali ovo lito.. neće nitko više da im radi za 3000kn 6h tjedno.. kuku lele.
Guest- Guest
Yoda uskraćuje kruh gladnim uhljebima, zbog takvih kiminalaca Metilda i ostali partijaši dobiju manji regres ovega lita
Nek uvozePinochet wrote:niti zrna žita čardaku :d
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2