Do kada će se u Srbu slaviti genocid nad Hrvatima?
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: Do kada će se u Srbu slaviti genocid nad Hrvatima?
Eva_ wrote:Zakaj ti je uvreda tvoja prošlost? Trebala si tada odbit krasti i frizirati bilance ako se sad tog dijela svoje povijesti sramiš.metilda wrote:Eva_ wrote:Kj fali? Nek se slavi. Još da je neradni dan, bila bi i ti hepi pepi, drugarice Metildo, komunistička kradljiva knjigovotkinjo.
Kad ne znaš što bi odgovorio, uvrijedi ga; što je ipak mrvičak blaža inačica od „daj ga strijeljati“, „uhapsi“ ga ili ga optuži za protudržavnu djelatnost i ugrožavanje socijalističkog poretka. To je ujedno i „modus operandi“ suvremene svjetske „ljevice“: „Ako se ne slaže s nama onda je – fašist!“
ko se od hadezeovaca srami od Obrovca do Agrokora za krađu? ko se od ovih zločinaca sa slike ispod šta su ubijali masovno popove i seljake srami? pa podižu im spomenike, samo ako promene zastavu
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Eva_ wrote:Zakaj ti je uvreda tvoja prošlost? Trebala si tada odbit krasti i frizirati bilance ako se sad tog dijela svoje povijesti sramiš.metilda wrote:Eva_ wrote:Kj fali? Nek se slavi. Još da je neradni dan, bila bi i ti hepi pepi, drugarice Metildo, komunistička kradljiva knjigovotkinjo.
Kad ne znaš što bi odgovorio, uvrijedi ga; što je ipak mrvičak blaža inačica od „daj ga strijeljati“, „uhapsi“ ga ili ga optuži za protudržavnu djelatnost i ugrožavanje socijalističkog poretka. To je ujedno i „modus operandi“ suvremene svjetske „ljevice“: „Ako se ne slaže s nama onda je – fašist!“
tipično komunističko manipuliranje i izvrtanje smisla rečenoga.. ti si očito bila s one druge strane bilance.. očito se nikad nisi morala brinuti da ćeš ostati bez posla... očito ste ti ili tvoji bili tadašnji nalogodavci.. očito nemaš veze sa stvarnošću... ali ako tvoju dušu laž ispunja veseljem neka ti bude.. dobila si svoju plaću.. i to je sve što ću o tome više reći
Guest- Guest
Ja sam 1975. rođena, i nisam radila u komunizmu za razliku od tebe koja si sama kazala kak si namještala bilance, krala i frizirala podatke.metilda wrote:Eva_ wrote:Zakaj ti je uvreda tvoja prošlost? Trebala si tada odbit krasti i frizirati bilance ako se sad tog dijela svoje povijesti sramiš.metilda wrote:Eva_ wrote:Kj fali? Nek se slavi. Još da je neradni dan, bila bi i ti hepi pepi, drugarice Metildo, komunistička kradljiva knjigovotkinjo.
tipično komunističko manipuliranje i izvrtanje smisla rečenoga.. ti si očito bila s one druge strane bilance.. očito se nikad nisi morala brinuti da ćeš ostati bez posla... očito ste ti ili tvoji bili tadašnji nalogodavci.. očito nemaš veze sa stvarnošću... ali ako tvoju dušu laž ispunja veseljem neka ti bude.. dobila si svoju plaću.. i to je sve što ću o tome više reći
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
za 10 godina će ministar Marić da otvara teme 'kako smo krali pljačkali i terali mladost u inostranstvo' a pravdanje će mu biti ' po moro sam da čuvam poso nisam ja imo obezbjeđen poso ko vi'
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
lepi, bilo je munjenih na forumu, al ti ono, odskačeš :D
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Metilda Schule:) i to je vjernica?bora-corba wrote:za 10 godina će ministar Marić da otvara teme 'kako smo krali pljačkali i terali mladost u inostranstvo' a pravdanje će mu biti ' po moro sam da čuvam poso nisam ja imo obezbjeđen poso ko vi'
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
A meni kažeš da sam mator. Razlika 3 godine.Eva_ wrote:Ja sam 1975. rođena, i nisam radila u komunizmu za razliku od tebe koja si sama kazala kak si namještala bilance, krala i frizirala podatke.metilda wrote:Eva_ wrote:Zakaj ti je uvreda tvoja prošlost? Trebala si tada odbit krasti i frizirati bilance ako se sad tog dijela svoje povijesti sramiš.metilda wrote:Eva_ wrote:Kj fali? Nek se slavi. Još da je neradni dan, bila bi i ti hepi pepi, drugarice Metildo, komunistička kradljiva knjigovotkinjo.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Da nije bulo ustasa ne bi uopce doslo do ustanka i pobjede Titovih partizana
To je kristalno jasnom
No dzaba ovim rvatinama i rvatinacama .. logika
To je kristalno jasnom
No dzaba ovim rvatinama i rvatinacama .. logika
Evicka ..Bome Mata Harica foruma
Sora wrote:Evicka ..Bome Mata Harica foruma
eva + sora = sastalo se zlo i gore da se malo razgovore.. i malo opjevaju genocid nad hrvatima
Guest- Guest
Sora- Posts : 23826
2014-04-29
Mene nikad neke stvari nece prestati iznenađivati
To divljačko i životinjsko u covjrku
U kojem se trenutku otkine od razuma ?
Ha MUTILDA
To divljačko i životinjsko u covjrku
U kojem se trenutku otkine od razuma ?
Ha MUTILDA
Sora wrote:
Ista kretenska lica kao u onih u Azo-u u Ukrajini...
Guest- Guest
ni mene neće nikad prestati iznenađivati ta sklonost lažima, manipuliranjima, izvrtanju riječi i izjava.. ukratko čovjek laži .. u kojem trenutku ostane slijep i ne vidi stotine tisuća žrtava iza svog ideala i idola:
I kad bismo sad tako navodili sve „kontraofenzive“ udruženih drugova, iz većine (glavnine) medija, tomu ne bi bilo kraja – ne sve je to hrpa laži, besmislica i prijevara, kao što je njihov maršal najveći prevarant svih naroda i narodnosti. Zaboga, taj se sam sebe imenovao maršalom, za razliku od jednog Gadafija, koji je do kraja života ostao pukovnik…
I kad bismo sad tako navodili sve „kontraofenzive“ udruženih drugova, iz većine (glavnine) medija, tomu ne bi bilo kraja – ne sve je to hrpa laži, besmislica i prijevara, kao što je njihov maršal najveći prevarant svih naroda i narodnosti. Zaboga, taj se sam sebe imenovao maršalom, za razliku od jednog Gadafija, koji je do kraja života ostao pukovnik…
Guest- Guest
MUTILDAmetilda wrote:Sora wrote:Evicka ..Bome Mata Harica foruma
eva + sora = sastalo se zlo i gore da se malo razgovore.. i malo opjevaju genocid nad hrvatima
Molim te , prestani biti placipicka
To te ne cini većom nego manjom Hrvaticom
Neces nikad zbog tog dobiti orden
Nikad
Normalnom covjrku ne imponiraju plavipicke
Nije bilo genocida i ne seri s time
Nemas objektivne presude niti prosudbe o tome
radi se ili o krajnjoj nepismenosti ili boljševičkom ludilu (ali se to dvoje nužno ne isključuje, dapače).Sora wrote:MUTILDAmetilda wrote:Sora wrote:Evicka ..Bome Mata Harica foruma
Nikad
Guest- Guest
metilda wrote:radi se ili o krajnjoj nepismenosti ili boljševičkom ludilu (ali se to dvoje nužno ne isključuje, dapače).Sora wrote:MUTILDAmetilda wrote:Sora wrote:Evicka ..Bome Mata Harica foruma
Nikad
Jel vas dvije,moje dame,kako zene dozivljavaju seks u vasim godinama...? Pitanje nije zajebancija...
Guest- Guest
Aj bok placipickometilda wrote:radi se ili o krajnjoj nepismenosti ili boljševičkom ludilu (ali se to dvoje nužno ne isključuje, dapače).Sora wrote:MUTILDAmetilda wrote:Sora wrote:Evicka ..Bome Mata Harica foruma
Nikad
pismejker wrote:metilda wrote:radi se ili o krajnjoj nepismenosti ili boljševičkom ludilu (ali se to dvoje nužno ne isključuje, dapače).Sora wrote:MUTILDAmetilda wrote:Sora wrote:Evicka ..Bome Mata Harica foruma
Nikad
Jel vas dvije,moje dame,kako zene dozivljavaju seks u vasim godinama...? Pitanje nije zajebancija...
Guest- Guest
metilda wrote:Sora wrote:Evicka ..Bome Mata Harica foruma
ja danas slavim genocid nad rvatima. živio genocid nad hrvatima. jebotebog ludu bezobraznu lažljivu ustašku kučku bivšu skojevku knjigovodsvo vodila u SFRJ i krala pare sad arlauče o genocidu nad hrvatima. ma MRŠ KUČKO USTAŠKA.
Guest- Guest
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Vidović Krišto : Skup u Srbu slavi genocidni pokolj nad Hrvatima
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» "Haram" je s kršćanima slaviti Božić
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» "Haram" je s kršćanima slaviti Božić
Page 2 of 13