Trump u Varšavi: Ova je inicijativa važan posao jer je moja supruga iz Slovenije
Page 1 of 1
Trump u Varšavi: Ova je inicijativa važan posao jer je moja supruga iz Slovenije
https://www.vecernji.hr/vijesti/donald-trump-kolinda-grabar-kitarovic-1180899 - www.vecernji.hr
Kermit-
2014-04-17
Re: Trump u Varšavi: Ova je inicijativa važan posao jer je moja supruga iz Slovenije
evo merkel-janez cardaklije koji se tjesi...na melaniji...
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Re: Trump u Varšavi: Ova je inicijativa važan posao jer je moja supruga iz Slovenije
Ne tješi nego to je trump rekao, osim toga trump se sastao i sa slovnecima, mađraima, poljacima, rumunjima, a rekao je to što je rekaovuksadinare wrote:evo merkel-janez cardaklije koji se tjesi...na melaniji...
Kermit-
2014-04-17
dr'z gace...asilovski wrote:Ne tješi nego to je trump rekao, osim toga trump se sastao i sa slovnecima, mađraima, poljacima, rumunjima, a rekao je to što je rekaovuksadinare wrote:evo merkel-janez cardaklije koji se tjesi...na melaniji...
2015-09-08
ajde stižu regresi bit će janjetinevuksadinare wrote:dr'z gace...asilovski wrote:Ne tješi nego to je trump rekao, osim toga trump se sastao i sa slovnecima, mađraima, poljacima, rumunjima, a rekao je to što je rekaovuksadinare wrote:evo merkel-janez cardaklije koji se tjesi...na melaniji...
Kermit-
2014-04-17
tsss..ja nemam regresa a janjetine imam pardon kozlica...asilovski wrote:ajde stižu regresi bit će janjetinevuksadinare wrote:dr'z gace...asilovski wrote:Ne tješi nego to je trump rekao, osim toga trump se sastao i sa slovnecima, mađraima, poljacima, rumunjima, a rekao je to što je rekaovuksadinare wrote:evo merkel-janez cardaklije koji se tjesi...na melaniji...
2015-09-08
Similar topics
» Kolinda Grabar-Kitarović ima novi posao, ušla je u važan svjetski odbor
» Renata Mikulić, supruga moćnog HDZ-ovca, bez iskustva je dobila menadžerski posao. Iz tvrtke nas uvjeravaju da je to OK
» Kolinda otkriva: Nisam ksenofob, moja obitelj je sagradila stan za Bošnjake i dala im posao
» Supruga Blage Zadre:'Kad pravda nije dostizna a pravosudje nije odradilo svoj posao rezultat vam je radikalizacija drustva'
» Dobar posao predsjednice: pljušte čestitke za Dan državnosti RH, javili joj se i Trump i Putin
» Renata Mikulić, supruga moćnog HDZ-ovca, bez iskustva je dobila menadžerski posao. Iz tvrtke nas uvjeravaju da je to OK
» Kolinda otkriva: Nisam ksenofob, moja obitelj je sagradila stan za Bošnjake i dala im posao
» Supruga Blage Zadre:'Kad pravda nije dostizna a pravosudje nije odradilo svoj posao rezultat vam je radikalizacija drustva'
» Dobar posao predsjednice: pljušte čestitke za Dan državnosti RH, javili joj se i Trump i Putin
Page 1 of 1