Može li hr novinarstvo niže od ovoga?
Page 2 of 19
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Re: Može li hr novinarstvo niže od ovoga?
Pa još kako su pravila. Znati previše veže, to je tako.slidingdoorsoperator wrote:Eroo wrote:...i kao bivša pomoćnica glavnog tajnika NATO pakta.notum wrote:evo, kolinda ne predstavlja ni BRD, ni Fr, a ni V.B.
ili nesta sl..):)
morace sa time da se pomiri )
Tko jednom postane dijelom vrha nikad više ne prestaje to biti.
Takva su pravila.
Nisu pravila nego običaji, ali se na kraju svodi na isto.
Ni šefa tajnih službi se ne može poslat na cestu da si sam potraži posao. Taman posla...
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
Samo usput.
Slične komentare, kao u uvodnom videu, mogli ste samo vidjeti u komšijskim portalima i njihovim tv vijestima.
HR je puna novinarskog ološa, što bi rekao Trump, ili onaj američki ambasador u BG. .
Slične komentare, kao u uvodnom videu, mogli ste samo vidjeti u komšijskim portalima i njihovim tv vijestima.
HR je puna novinarskog ološa, što bi rekao Trump, ili onaj američki ambasador u BG. .
2016-07-22
Eroo wrote:Samo usput.
nemoj tako prema clanovima HNiP-a
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
Koja sprdnja taj NATO samit. Parada frikova i bolesnih ambicija.
Da ga nema (NATO-a!) sutra bi ti rat zakucao na vrata.dzango wrote:Koja sprdnja taj NATO samit. Parada frikova i bolesnih ambicija.
2016-07-22
Permanentno predratno stanje i jeste stanje koje je proizveo sam NATO. Sada smo samo videli koji sve frikovi sve to drže u šakama. Bog neka nam je u pomoć.Eroo wrote:Da ga nema (NATO-a!) sutra bi ti rat zakucao na vrata.dzango wrote:Koja sprdnja taj NATO samit. Parada frikova i bolesnih ambicija.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
KGK treba staviti u kućni pritvor do kraja mandata.
Eru treba locirati, identificirati, uhititi, transferirati skupa sa Leticom na Goli otok.
Eru treba locirati, identificirati, uhititi, transferirati skupa sa Leticom na Goli otok.
Guest- Guest
da nije žensko ne bi ju tako omalovažavali, imali smo mi i beskorisnijih predsjednika pa im se nisu tako rugali..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Mesić?kaja wrote:da nije žensko ne bi ju tako omalovažavali, imali smo mi i beskorisnijih predsjednika pa im se nisu tako rugali..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa on nije samo beskoristan bio nego smo ga i plaćali do nedavno za zlodjeladzango wrote:Mesić?kaja wrote:da nije žensko ne bi ju tako omalovažavali, imali smo mi i beskorisnijih predsjednika pa im se nisu tako rugali..
2015-08-15
osim toga dolazim u tvoj grad uskoro, imaš mi napisati popis što da posjetim molim
2015-08-15
kaja wrote:da nije žensko ne bi ju tako omalovažavali, imali smo mi i beskorisnijih predsjednika pa im se nisu tako rugali..
slika govori više nego tisuću riječi, pogled govori više nego tisuću slika
Guest- Guest
pa što da radi, on nešto priča, ona gleda u njega, mislim je budala ali je predsjednik amerike, što treba napraviti..dvojku mu pokazati i vozi reći, pretjerujeteGnječ wrote:kaja wrote:da nije žensko ne bi ju tako omalovažavali, imali smo mi i beskorisnijih predsjednika pa im se nisu tako rugali..
2015-08-15
kaja wrote:osim toga dolazim u tvoj grad uskoro, imaš mi napisati popis što da posjetim molim
Ode i kaja za beograd dečka tražit ;)
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
daj ne seri..epikur37 wrote:kaja wrote:osim toga dolazim u tvoj grad uskoro, imaš mi napisati popis što da posjetim molim
2015-08-15
kaja wrote:daj ne seri..epikur37 wrote:kaja wrote:osim toga dolazim u tvoj grad uskoro, imaš mi napisati popis što da posjetim molim
:D
a no, pogle pišekica, sevka, pa ona mala iz zagrebačke pop grupe....saćeš i ti naći svog kebu :D
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Okice fiksirane za Trumpa,blago rastvorena usta...cura se rajca na motj.. nema tu stete,no nema bas niti koristi..Gnječ wrote:kaja wrote:da nije žensko ne bi ju tako omalovažavali, imali smo mi i beskorisnijih predsjednika pa im se nisu tako rugali..
Guest- Guest
Brad Max She wants dat M
Like
· Reply ·
1
· May 26 at 3:55pm
Kermit-
2014-04-17
jakove izdrziasilovski wrote:
jebiga moro sam
to je jedino duhovito sto su ovi leftardi do sad uspjeli sastavit
prava seljacka
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» 'Telegram' ili može li niže...
» Istraživačko novinarstvo nije mrtvo
» Ha,ha može li se niže..Bernardić u pismu Plenkiju moli da ga primi na kavu!
» Može li niže? Zagrebački Sdp-ovci ne žele Bauka u 1 izbornoj jedinici jer je - hajdukovac
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Istraživačko novinarstvo nije mrtvo
» Ha,ha može li se niže..Bernardić u pismu Plenkiju moli da ga primi na kavu!
» Može li niže? Zagrebački Sdp-ovci ne žele Bauka u 1 izbornoj jedinici jer je - hajdukovac
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
Page 2 of 19