Danas mi se dogodilo nešto lijepoooo!!!
Page 1 of 1
Danas mi se dogodilo nešto lijepoooo!!!
Danas mi je bio nevjerovatan dan prepun pozitivnih događaja, a izdvojit ću što mi je bilo najjj...
upoznala sam dvoje odličnih ljudi (pametni, vrckavi, uspješni i profi) prepredobar sastanak je bio
upoznala sam dvoje odličnih ljudi (pametni, vrckavi, uspješni i profi) prepredobar sastanak je bio
Guest- Guest
Re: Danas mi se dogodilo nešto lijepoooo!!!
nije ništa, ali sam pročitO
Uvijek sam se željela družiti s drugima, unatoč činjenici da je za vrijeme djetinjstva ono što zovem mostom prema svijetu bilo srušeno odlaskom oca, situacijom koja usađuje nepovjerenje u život. Traume stvaraju to nepovjerenje, jer ljudsko te biće može povrijediti, opustošiti, izdati. Ali i dalje govorim kako je milijun puta bolje riskirati da se bude opustošen ili izdan, nego se povući u tvrđavu odvojenosti, zatvoriti za sobom vrata i prekinuti kontakt s drugima. To je smrt. Emocionalna smrt. Nepovjerenje nas tjera to učiniti, nepovjerenje i strah od boli. Kad mi je bilo jedanaest rekla sam kako ne želim ponovno voljeti, jer sve što voliš to gubiš - bilo je to zbog moje španjolske bake koju više nisam mogla vidjeti. Tako sam naučila da je nepovjerenje u korijenju razdvojenosti ljudskih bića..
Anaïs Nin
Jako mi se svida..
Ako imas koju knjigu za preporucit, pucaj...
I ostali
Ako imas koju knjigu za preporucit, pucaj...
I ostali
Guest- Guest
Lijep pasus, i istinit.
Evo moja preporuka za knjigu:
Carlos Ruiz Zafon
Sjena vjetra
Danas mi se vrlo obradovala osoba s kojom sam davno suradjivala.
Kolegice su mi dale komplimente za promjenu stajlinga.
Evo moja preporuka za knjigu:
Carlos Ruiz Zafon
Sjena vjetra
Danas mi se vrlo obradovala osoba s kojom sam davno suradjivala.
Kolegice su mi dale komplimente za promjenu stajlinga.
Guest- Guest
kic wrote:
nije ništa, ali sam pročitO
Uvijek sam se željela družiti s drugima, unatoč činjenici da je za vrijeme djetinjstva ono što zovem mostom prema svijetu bilo srušeno odlaskom oca, situacijom koja usađuje nepovjerenje u život. Traume stvaraju to nepovjerenje, jer ljudsko te biće može povrijediti, opustošiti, izdati. Ali i dalje govorim kako je milijun puta bolje riskirati da se bude opustošen ili izdan, nego se povući u tvrđavu odvojenosti, zatvoriti za sobom vrata i prekinuti kontakt s drugima. To je smrt. Emocionalna smrt. Nepovjerenje nas tjera to učiniti, nepovjerenje i strah od boli. Kad mi je bilo jedanaest rekla sam kako ne želim ponovno voljeti, jer sve što voliš to gubiš - bilo je to zbog moje španjolske bake koju više nisam mogla vidjeti. Tako sam naučila da je nepovjerenje u korijenju razdvojenosti ljudskih bića..
Anaïs Nin
dakle, i na temu na kojoj bi trebalo napisat nesto lijepo sto nam se dogodilo u danu, ti uspijes stavit citat iz knjige
i to depresivan :D
a ja dosla malo pikat, po obicaju :)
betty.boop-
2015-01-23
paaa, mozda je depresivan ali vise je poticateljski, i sumira Evangelion heh..
Molim da se drzite teme :D
Danas sam bila zadovoljna obavljenim poslom, veselom atmosferom u uredu, nekim dragim licima koje sam ponovo srela nakon godisnjeg.
Zivot je lijep.
Danas sam bila zadovoljna obavljenim poslom, veselom atmosferom u uredu, nekim dragim licima koje sam ponovo srela nakon godisnjeg.
Zivot je lijep.
Guest- Guest
usrecio me puding od jagode !
betty.boop-
2015-01-23
Hah super! Tako se ja razveselim kandiranom đumbiru :D
Danas mi je mladji sin davao komplimente za ono sto mu skuham, ali na tako slatki nacin da sam se raznjezila na najjace :)
Danas mi je mladji sin davao komplimente za ono sto mu skuham, ali na tako slatki nacin da sam se raznjezila na najjace :)
Guest- Guest
Usrećio me ručak koji sam sama skuhala & odoljela sam jesti gluposti.
Ljeto je pred vratima.
Fit mode: ON.
Ljeto je pred vratima.
Fit mode: ON.
Guest- Guest
Imao sam poluciju prvi puta nakon 16 godina i to me usrecilo jer se opet osjecam kao tinejdjer
dax-
2016-05-19
Similar topics
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» Nisu radili ništa, a nešto se dogodilo
» ''VELIKO UMIRANJE PRIJETI LI KATAKLIZMA I NAMA? Najmasovnije izumiranje života dogodilo se zbog fenomena koji nam prijeti i danas''
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
» Nisu radili ništa, a nešto se dogodilo
» ''VELIKO UMIRANJE PRIJETI LI KATAKLIZMA I NAMA? Najmasovnije izumiranje života dogodilo se zbog fenomena koji nam prijeti i danas''
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
Page 1 of 1